Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-) - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-26, 23:00   #4201
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Jak patrzę na brzuszki, które wrzucacie to zazdroszczę potwornie

U mnie totalnie nic sie nie dzieje, poza bólem piersi i delikatnym zmeczeniem totalnie żadnych objawów ciąży

Na wizyty idę 10 i 17 maja (pierwsza u sieciowkowego lekarza, żebym mogła robić badania za darmo, druga u lekarki u której docelowo chce prowadzić ciążę). Nawet nie wiem czy podczas tej pierwszej zrobią mi usg...
Też już bym chciała mieć brzuszek
A który to tydzień(pewnie pisałaś ale ja początkująca na wątku i dopiero się oswajam)
A tak z innej beczki widzę że ślubujesz za 2 tygodnie,jak ostatnie przygotowania, stresik jest?

Ostatnio tez robiłam tsh i hormony bo też się leczę na tarczycę i o dziwo wszystko w normie.Ja biorę Letrox.
Miki

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki

Edytowane przez nemosek
Czas edycji: 2013-04-26 o 23:02
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 23:23   #4202
ryba91
Zakorzenienie

Witam wieczorkiem Nowe mamuśki też

JEEEEEEEEJKU wiecie co? 3 godziny ślęczałam nad jakimś głupim piteeeeem :/ ale w końcu rozliczyłam i muszę cisnąć we wtorek do urzedu złożyć :/ i była u mnie znajoma na korkach z maty 3 godziny tłumaczenia 4 zadań
A jutro z rańca do roboty :/

Dziewczyny, nie martwcie się że brzuszków nie macie -> prędzej czy później "wyskoczą". Ja w poniedziałek wkleję swój i jak dam radę to zdjęcie dzidziola po USG

Zaczęłam 16tydzien

Mamuśki - jest coraz bliżej nowego wątku Może jakieś pomysły na nowy tytuł? bo potem trzeba wspólnie wybrać, a wiadomo że trzeba kilka żeby było w czym wybierać no chyba że będzie normalny : Listopadowo-grudniowe mamusie cz II ? ;>
Stary 2013-04-26, 23:30   #4203
nemosek
Zakorzenienie

Ryba miłej,spokojnej pracy

Późna godzina jak na mnie.Dobranoc

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-04-26, 23:30   #4204
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam wieczornie
Zaległam na kanapie i wcinam skittlesy małż wybył do kumpla i jeszcze będe musiała po niego pojechać...

Cytat:
Napisane przez Espere Pokaż wiadomość
Dziękuję Dziewczyny za wszystkie kciuki przydały się. Ginekolog potwierdził ciążę, a co najważniejsze serduszko bije Niestety ciążę określił jako zagrożoną, zarodek walczy o dobre zagnieżdżenie się. Aby pomóc w tej walce mam całą torbę lekarstw Luteina, Duphaston i Accard. Mam odpoczywać i nie wolno mi dźwigać. A więc już dziś dziadkowie zostali już zaangażowani do pomocy! Teraz są na spacerku z Młodym, a później obiecali posprzątać w mieszaniu bo wstyd przyznać ale mam taki bałagan, że mogłabym chyba zgłosić się do programu "Perfekcyjna Pani domu". Pewnie nie będę tutaj na razie tak często zaglądać ale jak przetrwamy obiecuję często udzielać się Na razie idziemy walczyć! Kolejna wizyta za 2 tyg. Kciuki nadal są mile widziane
Kochana dużo leż i odpoczywaj a będzie wszystko dobrze
trzymam!

Cytat:
Napisane przez Azealia Pokaż wiadomość
Co do kącika Mam podobną wizję, tylko bez kurzołapa, tzn. baldachimu. No i nad łóżeczkiem chciałabym imię Kropka z takich literek:
http://allegro.pl/drewniane-literki-...185839648.html
śliczne te literki
chyba też sobie sprawię

Cytat:
Napisane przez JagaHamburg Pokaż wiadomość
Czesc Kochane!

W końcu udało mi się znaleźć wątek dla siebie Przyjmiecie mnie?

Obecnie jestem w 8t5dc, a termin mam na 9 grudnia, chociaż pewnie wypadnie wcześniej, bo będę miała cesarke Moj Maluszek 4 dni temu miał już 9 mm, a na trzecim już z kolei usg serducho biło jak dzwon

Jeżeli chodzi o objawy to chyba dotyczą mnie wszystkie możliwe - mdłości 24/7, ból głowy, zespół niespokojnych nóg, zawroty głowy, wyostrzony wech, kompletny brak apetytu itd. Pocieszam się, ze to jeszcze może potrwa z 2-3 tygodnie i będzie już z górki

Trzymam za Was kciuki, żebyście Wy i Wasze Malenstwa czuły się jak najlepiej
Witaj i Gratulacje

Współczuję tych wszystkich objawów

Cytat:
Napisane przez Asist22 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny. Witam nowe mamusie i życzę zdrówka. Wczoraj byłam na wizycie, nie założyli mi karty ciąży bo nie maialam zrobionych badan. Widziałam i słyszałam mojego Pasozytka. No i oczywiście powiedziałam o swoich dolegliwosciach. Dostałam super lek, niejaki mamamir. Jak ręką odjął. Mogę normalnie funkcjonowac
Super wieści
Ciesze się, że lek działa i samopoczucie się poprawiło

Cytat:
Napisane przez Messsuah Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny można się do was przyłączyć ?

według kalendarzyka termin wyjścia na świat maleństwa 23 grudnia prosto pod choinke

pierwszą wizytę z usg mam 6 maja - będzie to początek 8 tyg

trochę się boję bo 2 lata temu zaszłam w ciążę i okazało się, że mam pusty pęcherzyk płodowy

inne wyniki na razie ok i hcg przyrosło po 48 h o ponad 100 %
Witaj i Gratuluję II kreseczek
Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Pochwalę się i swoim brzuszkiem . Jutro zaczynam 14 tydzień
słodko się zaokragla

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Moje dziecko mnie dziś do białej gorączki doprowadzi.
Nakręciła się w awanturze i wrzeszczała jak opętana godzinę, bo kazałam jej położyć się do łóżka na 15 minut i odpocząć. Zwariować można.
a to łobuzica mała ale na pewno jest przekochana

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Cześć

Od rana męczy mnie ból głowy. Chyba zaraz położę się spać Jutro jadę na USG, nie mogę się już doczekać. Trzymajcie mocno kciuki żeby wszystko było w porządku

Oczywiście czekam na dobre wieści
Stary 2013-04-27, 00:23   #4205
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Cześć

Od rana męczy mnie ból głowy. Chyba zaraz położę się spać Jutro jadę na USG, nie mogę się już doczekać. Trzymajcie mocno kciuki żeby wszystko było w porządku

niunia_20 - zdecydowanie bardziej podoba mi się to łóżko KORNELIA

tako laret - fajne

Azealia- świetne literki może też się skusze? zobaczymy

Nemosek - ja jeszcze mam trochę papierkowej roboty, coś czuje że ze dwie/trzy godzinki mi jeszcze zleci i jak zdązę to jeszcze przed pracą się zdrzemnę nie no żartuje, na pewno pójdę jeszcze spać
do 6 sporo czasu :P

Mam pytanko dziewczyny, strasznie puchną mi kostki i ogólnie stopy, nawet jak nie długo chodze, tylko tak po prostu o.. i to zawsze wieczorem koło 21-22 ..... też tak macie?

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ----------

rączki nózki podglądamy, jednym się urodzą damy- inny zaś chłopczęta, zaraz po tym będą święta

Pierwszy trymestr, JEST NOWINA.! Dwóch chłopczyków i dziewczyna. Mamy XI-XII 2013

Ciągle głodne mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki. Mamy Listopadowo-grudniowe

No to moje i męża pomysły
Jak od ostatnich czasów doszła jakaś dziewczynka/chłopiec to sorki, ale miałam kilka stron nadrabiania i mogłam przeoczyć :d
Stary 2013-04-27, 07:23   #4206
ryba91
Zakorzenienie

Witam rano z pyszną czekoladką na gorąco

Aleee się niee wyspałam

Powiem Wam,że u mni pogoda zapowiada się całkiem ciekawie

Wpadne koło 10
Stary 2013-04-27, 07:57   #4207
Kabriela
Zadomowienie

Cześć Piękne cześć cześć. Tak jak radziłyście zmieniłam gin, i jestem uspokojona i szczęśliwa! JUŻ WIEM!!!!
Mam nowego prowadzącego gin i od razu konkretnie powiedział, że przypisuje mi antybiotyk jedną dawkę na moje podwyższone leukocyty..., i już zrobił usg na cito!!!! I wiem i jest dobrze!!!!
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 08:00   #4208
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość

rączki nózki podglądamy, jednym się urodzą damy- inny zaś chłopczęta, zaraz po tym będą święta

Pierwszy trymestr, JEST NOWINA.! Dwóch chłopczyków i dziewczyna. Mamy XI-XII 2013

Ciągle głodne mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki. Mamy Listopadowo-grudniowe

Jak od ostatnich czasów doszła jakaś dziewczynka/chłopiec to sorki, ale miałam kilka stron nadrabiania i mogłam przeoczyć :d
Podoba mi się to ostatnie a może by tak "Coraz większe mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki" ?

Witam się z Wami w ten piękny poranek
i uciekam szykować się do szkoły
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 08:23   #4209
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
to jest super

Cześć!!
ja dzisiaj wyspana, do córy w nocy wstał mąż, nawet nie wiem kiedy się oudziła. - nie było płaczu przez zęby.
rano wstałam - mąż szykował śniadanko

o ile nie będzie padać, to będziemy, tzn mąż będzie malować balkon
no i na zakupy jeszcze i posprzątać trzeba

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 08:36   #4210
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Cytat:

niunia_20 - zdecydowanie bardziej podoba mi się to łóżko KORNELIA

tako laret - fajne

Azealia- świetne literki może też się skusze? zobaczymy

Nemosek - ja jeszcze mam trochę papierkowej roboty, coś czuje że ze dwie/trzy godzinki mi jeszcze zleci i jak zdązę to jeszcze przed pracą się zdrzemnę nie no żartuje, na pewno pójdę jeszcze spać
do 6 sporo czasu :P

Mam pytanko dziewczyny, strasznie puchną mi kostki i ogólnie stopy, nawet jak nie długo chodze, tylko tak po prostu o.. i to zawsze wieczorem koło 21-22 ..... też tak macie?

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ----------

super tytuły, a zwłaszcza pogrubiony zmykam na śniadanie a później jedziemy do moich rodziców na weekend, będę w nd

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 09:13   #4211
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cześć

Ależ mnie dzisiaj męczą wymioty od rana. Najgorzej, że cały dzień poza domem. Najpierw jadę na uczelnię, później na USG. Przyjadę do domu, coś zjem i idę na nauki. Oj coś czuję, że to będzie ciężki dzień.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 09:21   #4212
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Cześć Piękne cześć cześć. Tak jak radziłyście zmieniłam gin, i jestem uspokojona i szczęśliwa! JUŻ WIEM!!!!
Mam nowego prowadzącego gin i od razu konkretnie powiedział, że przypisuje mi antybiotyk jedną dawkę na moje podwyższone leukocyty..., i już zrobił usg na cito!!!! I wiem i jest dobrze!!!!
Same dobre wiadomości

Co do tytułu też bardzo podoba mi się ten:

My wczoraj wieczorem powiedzieliśmy teściom że będą mieli wnuka, TŻ pokazał im zdjęcie Na początku byli w ogromnym szoku ale w sumie po chwili jak zaczęło di nich docierać to teść powiedział: "to teraz trzeba żyć bo się będzie trzeba opiekować wnukiem albo wnuczką", a teściowa zaczęła wymyślać, co mi dać do jedzenia żeby mi dogodzić nie wciskała na siłę, ale co chwilę wymyślała nową rzecz hehe
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 09:22   #4213
Dzastin08
Wtajemniczenie

Dzień Dobry

Co do tytułu mi się podoba ta sama propozycja co Domi a można by taką ankietę zrobić, widziałam że mamusie wrześ-paź często tak robią. Każda z Nas by zaglosowała na tytuł który się jej podoba i ten co by miał najwięcej głosów by wygrał.

Tż idzie na 13-stą do pracy więc później zajrzę

Miki-3mam kciuki za wizytę!

Anoula- no to jedno macie już za sobą;-)

U Nas dziś kiepska pogada, słoneczka brak...

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2013-04-27 o 09:27
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 09:28   #4214
Azealia
Raczkowanie

Jak ja Wam zazdroszczę tego siedzenia do 23... Ja o tej porze już się na drugi bok przewracam, jeszcze w nocy był taki straszny halny, a zostawiłam książkę na balkonie i tak mi wywijało kartkami że w końcu o 1 się zwlokłam z łóżka żeby ją zabrać..

Rybko mi tak samo podoba się tytuł o 2 chłopcach i dziewczynce

Kabrielo strasznie się cieszę że w końcu trafiłaś na normalnego lekarza, który uspokoił Cię i powiedział co i jak

O matko jak ja doceniam fakt, że mieszkamy z moimi rodzicami w 1 domu... Na początku wahaliśmy się na dobrą sprawę nie będzie problemów, ale od prawie roku nie było najmniejszego problemu z faktem, że mieszkamy z nimi, a dzisiaj to już zaczęłam Bogu dziękować za tą decyzję.
TŻt w pracy, a ja wstałam z mega mdłościami i myślę sobie że jak wstanę to na bank będę wymiotować, a przy łóżku nie zostały mi już żadne krakersy... A tutaj mama puka do drzwi z kanapkami z chrupiącego chleba i gorącą herbatą. Jest kochana...
No dobra, wylałam swoje poranne hormonalne uczucia, poleżę jeszcze chwilę i zabieram się do sprzątania.
Stary 2013-04-27, 09:45   #4215
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość

Dokładnie dobrze już nie musieć tego ukrywać

W Rabce tez dziś nie ma słońca ale jest 20 stopni, ale chyba będzie później padać.

Jeszcze wymyśliłam propozycje tytułu:
Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Stary 2013-04-27, 10:17   #4216
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Super ze trafiłas na normalnego lekarza!

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Podoba mi się to ostatnie a może by tak "Coraz większe mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki" ?

Witam się z Wami w ten piękny poranek
i uciekam szykować się do szkoły
To tylko takie propozycje, każdyda jakąś i się wybierze coś
Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Same dobre wiadomości

Co do tytułu też bardzo podoba mi się ten:

My wczoraj wieczorem powiedzieliśmy teściom że będą mieli wnuka, TŻ pokazał im zdjęcie Na początku byli w ogromnym szoku ale w sumie po chwili jak zaczęło di nich docierać to teść powiedział: "to teraz trzeba żyć bo się będzie trzeba opiekować wnukiem albo wnuczką", a teściowa zaczęła wymyślać, co mi dać do jedzenia żeby mi dogodzić nie wciskała na siłę, ale co chwilę wymyślała nową rzecz hehe
Hehe, fajnie że dobrze zareagowali

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Co do tytułu mi się podoba ta sama propozycja co Domi a można by taką ankietę zrobić, widziałam że mamusie wrześ-paź często tak robią. Każda z Nas by zaglosowała na tytuł który się jej podoba i ten co by miał najwięcej głosów by wygrał.

Tż idzie na 13-stą do pracy więc później zajrzę

Miki-3mam kciuki za wizytę!

U mnie jakoś też słóńce się schowało :/. No ja nie wiem jak sie taką ankiete robi..? ale good pomysł
Cytat:
Dokładnie dobrze już nie musieć tego ukrywać

W Rabce tez dziś nie ma słońca ale jest 20 stopni, ale chyba będzie później padać.

fajny fajny
Stary 2013-04-27, 10:18   #4217
nemosek
Zakorzenienie

Hejka z rana nie mam coś weny, spać mi się chce słońce zaszło,trzeba iść coś w chacie porobić

Cytat:

Niestety co do puchnięcia to nie pomogę,na razie się nic takiego nie zdarza ale ginka pyta mnie na każdej wizycie czy mam jakieś obrzęki.Kiedyś jak miałam problem z puchnięciem nóg stosowałam żel chłodzący i masaże,pomagało.

Fajne tytuły
Cytat:
No i super,gratulacje,kamień z serca

Cytat:
Zaliczone!!!!!

Dzastin
ankieta to dobry pomysłtylko jak się ją robi wiesz?

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-04-27, 10:34   #4218
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, fajnie że dobrze zareagowali
tez się cieszę, teściowa teraz wałkuje TŻ kiedy ślub haha

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość

Zaliczone!!!!!

Dzastin
ankieta to dobry pomysłtylko jak się ją robi wiesz?
Ankietę chyba musiałaby zrobić Pomadka, chyba że zrobimy ja na jakiejś innej stronie a tutaj wrzucimy sobie tylko linka?
Stary 2013-04-27, 10:40   #4219
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
tez się cieszę, teściowa teraz wałkuje TŻ kiedy ślub haha

Ankietę chyba musiałaby zrobić Pomadka, chyba że zrobimy ja na jakiejś innej stronie a tutaj wrzucimy sobie tylko linka?
Zróbmy tak jak piszesz bo nie wiadomo czy Pomadka dziś będzie,a później można jej podesłać linka i niech wklei na pierwszą stronę

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 10:42   #4220
Soborowska
Raczkowanie

hej dziewczyny!
jak dziś samopoczucie? ja dziś o dziwo... czuje sie cudnie
Stary 2013-04-27, 10:45   #4221
anulka2205
Wtajemniczenie

witam nowe mamusie

Bardzo cieszę się z udanych wizyt, za dzisiejsze kciukasy
Z udanych rozmów tez się cieszę

Miłego dnia, zmykam na spacer

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 10:46   #4222
nemosek
Zakorzenienie

No to szybciutko burza mózgów i rzucać hasełkami!!!!
Idę posprzątać może uaktywnią mi się szare komórki i też coś mi do głowy wpadnie.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-04-27, 10:48   #4223
Antibia86
Rozeznanie

dzien dobry Mamuski, ja dopiero wstałam ale mialam traumatyczne sny......najpierw śnilo mi sie ze byłam w szpitalu i poroniłam...strasznie realne to wszystko było, obudziłam się uryczana, potem jak poszłam spac to znow śniło mi się że urodzilam dziecko tylko było chore na jakas chorobe ze lekarz powiedział ze pożyje max 3 mies a w tym czasie nasz blok sie zawalil i nie mielismy gdzie wracac....a nad ranem sniło mi się że bylam w jakims kosciele i tam było duzo ludzi bo na oltarzu skazywali jakiegos złoczynce i mieli go na oczach wszystkich zabić, a potem biegały jakies wielkie psy i wszystkich zagryzały......umordowana jestem strasznie....
Antibia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 10:50   #4224
ryba91
Zakorzenienie

u mnie tez samopoczucie ok mialam b, fajną noc

no to jak ktos umie ta sonde zrobic??
to moze tak do wieczora beda podaWANE tytuly potem sie je wezmie w kupe i do 166 strony bd glosowanie?? albo do jutra :P
Stary 2013-04-27, 10:54   #4225
Soborowska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
dzien dobry Mamuski, ja dopiero wstałam ale mialam traumatyczne sny......najpierw śnilo mi sie ze byłam w szpitalu i poroniłam...strasznie realne to wszystko było, obudziłam się uryczana, potem jak poszłam spac to znow śniło mi się że urodzilam dziecko tylko było chore na jakas chorobe ze lekarz powiedział ze pożyje max 3 mies a w tym czasie nasz blok sie zawalil i nie mielismy gdzie wracac....a nad ranem sniło mi się że bylam w jakims kosciele i tam było duzo ludzi bo na oltarzu skazywali jakiegos złoczynce i mieli go na oczach wszystkich zabić, a potem biegały jakies wielkie psy i wszystkich zagryzały......umordowana jestem strasznie....

O Matko to jakis strasznie traumatyczny sen... ale czesto jak sie takie pierdoły śnia oznacza (jezeli ktoś w to wierzy) ze bedzie wszystko dobrze z dzidzią

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

jest jeszcze opcja że poprostu sie czegos najadłąs przed snem dlatego takie pierdoły Ci się śniły...
Stary 2013-04-27, 11:03   #4226
Antibia86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Soborowska Pokaż wiadomość
O Matko to jakis strasznie traumatyczny sen... ale czesto jak sie takie pierdoły śnia oznacza (jezeli ktoś w to wierzy) ze bedzie wszystko dobrze z dzidzią

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

jest jeszcze opcja że poprostu sie czegos najadłąs przed snem dlatego takie pierdoły Ci się śniły...
bylam u kolezanki wieczorem, do picia miała tylko wode jabłkową-bleee albo pepsi ale zero......chyba ta pepsi mi zaszkodziła,dziecko moje chyba mamusi bulwersa strzeliło ze mu takie byle co daje do picia.....pepsi to pepsi a nie zero hehehe

musze pranie zrobic bo mam taką góre w lazience że maskara....dzis w TVN Style dzien z porodem i dziećmi po południu, TŻ juz ma traume heheh
Stary 2013-04-27, 11:08   #4227
Soborowska
Raczkowanie

no wlasnie pepsi to pepsi
ja wcinam czekolade mojej krewetce bardzo smakuje
Stary 2013-04-27, 11:24   #4228
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Też już bym chciała mieć brzuszek
A który to tydzień(pewnie pisałaś ale ja początkująca na wątku i dopiero się oswajam)
A tak z innej beczki widzę że ślubujesz za 2 tygodnie,jak ostatnie przygotowania, stresik jest?
Kończę 5ty dopiero Mam jakieś opory przed założeniem suwaczka - chyba dopiero po usg to zrobię...

Przygotowania spoko, planowaliśmy wszystko prawie od roku, więc teraz tylko jakieś drobiazgi zostały. Stres jeszcze nie, zobaczymy co będzie potem

Cytat:
Ten mi się bardzo podoba

Cytat:
Współczuje
Mnie w ciągu ostatniego tygodnia dwa razy sniło się, że piłam po kryjomu alkohol.
Stary 2013-04-27, 11:29   #4229
Antibia86
Rozeznanie

oj ja wczoraj pierwszy raz od kiedy zaszłam w ciażę to miałam ochotę na piweczko ale to chyba że wzgledu na pogodę i ze na ogrodzie już można posiedziec nawet wieczorem i grill sie rozgrzewał...
Stary 2013-04-27, 11:32   #4230
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
oj ja wczoraj pierwszy raz od kiedy zaszłam w ciażę to miałam ochotę na piweczko ale to chyba że wzgledu na pogodę i ze na ogrodzie już można posiedziec nawet wieczorem i grill sie rozgrzewał...
A mnie właśnie jakoś sam zapach już nie pasuje. Wczoraj jak ogłaszaliśmy dziadkom nowinę to najpierw był szampan później jeszcze jakieś martini i nie dobrze od tego zapachu mi było. Tak samo mam przy piwie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości