|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 15 części naszego wątku ?? | |||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 |
|
0 | 0% |
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy |
|
0 | 0% |
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Witamy na świecie pierwsze maluszki |
|
0 | 0% |
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Czas zacząć rozpakowywanie |
|
0 | 0% |
| Pięć maluszków na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.15 |
|
3 | 5,36% |
| Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 |
|
0 | 0% |
| Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
2 | 3,57% |
| Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
0 | 0% |
| Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.15 |
|
1 | 1,79% |
| Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
|
1 | 1,79% |
| Część maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.15 |
|
7 | 12,50% |
| Obniżone nasze brzuchy, bo już wychodzą z nich maluchy. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
0 | 0% |
| Obniżają nam się brzuszki - chcą wychodzić z nich maluszki! MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 |
|
8 | 14,29% |
| Mamy już pierwsze maluszki, reszta nisko nosi brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
5 | 8,93% |
| Mamy pierwsze maluszki, reszta już rozchyla nóżki. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
2 | 3,57% |
| Sexi orki maluchy witają, okładów z samca nie zaprzestają. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
7 | 12,50% |
| Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
15 | 26,79% |
| Szamańśkie metody stosujemy, maluchy przywołać chcemy. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
2 | 3,57% |
| Regularnie się myjemy, do porodów szykujemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 |
|
3 | 5,36% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1
Cytat:
|
|
|
|
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1
Cytat:
Liczę, że jakoś się ułoży![]() U nas w miarę Leżymy dużo ale jeszcze tylko 2 msc
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Meli ale cię urządzili z tym stażem
![]() Cytat:
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
łeee,nie ma nowego watku
?jem tosty z cola i kawa i ide nadrabiac
|
|
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
hej, zapisał ktoś ten przepis na chałkę od axelli? bo bym sobie zrobiła ale nie chce mi szukać..
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja z moją na czerwiec ale widocznie ona ma jakieś inne plany. Chyba chciałaby obejrzeć ten finał ligi mistrzów. Cytat:
dla mamy i dla was. Wie, że chciałabyś mieć już z górki ale w końcu tak będzie. Ja zaczynam w pon 35tc i też wielu rzeczy nie mam a o praniu jeszcze nie myślę. Happy ![]() A jakos dziwnie się czuję ale wydaje mi się, ze to dlatego ze dawno kupki nie było...
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
masz zamiar się kiedyś wyspać? jak tam postępy w mieszkaniu???u nas dzisiaj ciąg dalszy przeprowadzki, ale chyba raczej na luziku...
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
HAPPY!
![]() aaaaaa! ja też chcę! ![]() Cytat:
ja chce rooodzić ! ![]() jutro na 20 mam jechać na rynek na ogródki z tż i znajomymi... i cholerka nie wiem.. trochę mam cykorka być poza domem ale to ostatni szansa
|
|
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
smacznego
mogę prosić na przepis na chałkę raz jeszcze bo nie zapisałam sobiehej hej
|
#4962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to jestem wyspana
a dzisiaj o tyle dobrze, że pierwsza pobudka była dopiero po 9:00 Na mieszkaniu ok - wczoraj wyrwali wszystkie stare drzwi z futrynami, dziś będą kończyć elektrykę i może już ściany zaczną robić; jutro musimy jechać wybrać nowe drzwi do pokoi i jak się uda to resztę czyli panele, kafle itd; a w pon przyjeżdża wielka dostawa materiału, więc będzie co robić na weekend majowy Muszę w końcu spiąć To dobrze przynajmniej już na swoim jesteście
|
|
|
|
#4964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to niedaleko, to jedź, baw się dobrze, a jak coś to dojedziecie na spokojnie do szpitala
|
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś biszkopt z kremem i galaretką robię,ha,a co będzie na niedzielę
|
|
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś nie piekę nic
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja może dziś zrobię muffinki z truskawkami , ale to się jeszcze zobaczy ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Już bliżej końca, wynik w sondzie raczej się nie zmieni to idę założyć nowy wątek
|
|
|
|
|
#4969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
foty zgrasz w wolnej chwili, jak taka się pojawi ![]() a my no tak, na swoim, ale na razie dół jest zagracony, bo wszystko z mieszkania znosimy tam, a na górze nie ma podłóg normalnie raj... ALE i tak mam to gdzieś! jak tam jestem i akurat nie muszę nic robić, to wystawiam sobie leżaczek do "ogrodu" (ekhhhmm.. znaczy się staram się go w miarę stabilnie umieścić między gruzami ) i czytam, leniuchuję... słucham śpiewu ptaków i wrzasków jakiegoś głośnego dzieciora z okolicy (taki w wieku szkolnym, głos ma bardzo drażniący i donośny... nie widać go, a słychać na kilometr )
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biszkopt/krem/galaretka to chyba najlepsze i najbardziej uniwersalne ciacho, mniam mniam. wiec mykam po galaretki bo nie mam jakimś cudem
|
|
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
axella, a ja za takim ciastem nie przepadam... wolę bez biszkoptu
w ogóle nie kręcą mnie ciasta na biszkopcie........... zbędny wypełniacz moim zdaniem...
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze po weekendzie majowym mąż może weźmie urlop to będzie 1 czy 2 tyg wolnego i mogą pracować non stop ![]() Cytat:
![]() Ja tak sobie wczoraj siedziałam na balkonie i patrzyłam na kwitnący las ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- |
||
|
|
|
#4974 |
|
Raczkowanie
|
CZeść
Odliczam godziny do tego wielkiego momentu. Jeszcze mały tydzień, może pare dni, może godzin........Oh ten 39 tydzień to niezła huśtawka emocji i euforii, wyczekiwanie skurczy, czopu, lub odpływających wód........poprawianie pościeli w łóżeczku, przestawianie wózka, sprawdzanie torby..........istne szaleństwo to oczekiwanie....na pierwszy płacz, spojrzenie sobie w oczy. Czy któraś z Was ma inaczej? |
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
Nowy wątek już czeka, to do niego link => https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=690048 , a ja muszę póki co zmykać. Do usłyszenia
|
|
|
|
#4976 |
|
Wtajemniczenie
|
dla mnie mógłby być sam krem, uwielbiam kremy i ciasta z kremem, wszelkie torty i bezy, a najlepiej tort z bezą
![]() dzisiaj wstałam z łózka, przeszłam przez pokój, przechodząc spojrzałam w lustro i na głos powiedziałam sama do siebie, tak zupełnie odruchowo: o Boze jak ja koszmarnie wyglądam masakra co ta ciąża robi z kobietą, bez makijażu ani rusz
|
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
No wykańczamy wątek bo jakieś falstarty nasze kobiety już robią na nowym
![]() U mnie ciśnieniomierz dalej wariuje, muszę zakupić nowy, bo przecież chyba osiwieję ;/
|
#4978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
Co do ciśnienia to może rzeczywiście jakiś błąd bo to co ostatnio pisałaś to raczej normalne nie jest.
|
|
#4979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo z rozpaczy zaczynam sobie wmawiać---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- przepraszam za falstart, myślałam, że pojawienie się nowego linka to sygnał do przeniesienia rozmowy
|
|
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wywróciłam sie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

myslalam, ze kudly powyrywam tym baba. Oczywiscie glosno troche zrobilam, poszlam do kierowniczki, ze mnie w blad wprowadzili, ale i tak uslyszalam, ze czekaja na pieniadze i wtedy beda organizowac kolejne. 

Leżymy dużo ale jeszcze tylko 2 msc

?

dla mamy i dla was. Wie, że chciałabyś mieć już z górki ale w końcu tak będzie. Ja zaczynam w pon 35tc i też wielu rzeczy nie mam a o praniu jeszcze nie myślę.
Ślub 27. X. 2012
ale to ostatni szansa 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ja dziś biszkopt z kremem i galaretką robię,ha,a co
będzie na niedzielę 
foty zgrasz w wolnej chwili, jak taka się pojawi
nie widać go, a słychać na kilometr