|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
PRZEDE WSZYSTKIM NIE BAC SIE LEKARZA I NIE IGNOROWAC DOLEGLIWOSCI, NIE LECZYC SIE SAMEJ SRODKAMI BEZ RECEPTY, bo skonczycie tak jak ja ![]() Lekarz super, badanie milion razy mniej bolesne, niz bym sie spodziewala, choc wyrwalo mi z piersi zalosny skowyt. Mam zakrzep zylny, juz nie dziada samego, ale duzy zakrzep, nie wiadomo, czy da sie go rozbic. Dostalam masc Pimafucort na recepte dosrodkowo oraz zastrzyki w brzuszek, sama mam sobie robic ![]() Do konca ciazy usuwac/ operowac nie wolno, bo niebezpieczne, wiec albo zakrzep pusci po zastrzykach albo mam przepieprzone na maksa ![]() ![]() ![]() Za tydzien kontrola. Bylam w Luxmedzie oczywiscie, dzieki Ci Dobry Boze i Moja Wspaniala Firmo, ze poszlam tak szybko i nie musialam leciec po zadno skierowanie do rodzinnego!!! Bardzo Was prosze o czarodziejska moc na zwalczenie zakrzepu ![]() Cytat:
![]() Mam zakaz siedzenia, wiec sila rzeczy mniej bede pisac teraz, ale bede czytac... na lezaco i stojaco ![]()
Iza ![]() Diablicja ![]() Lilo ![]() Kubulek ![]() Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-04-29 o 11:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
![]() Spróbuję, zobaczymy czy dam radę ![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz tylko kawkę wypiję, maźnę paznokcie odżywką i lecę z tematem ![]()
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już ustaliłam datę odejścia z pracy, także na dniach dołączę do mam siedzących w domu ![]() ja mogę zrobić taką statystykę, ale nie mam żadnych danych, poza tym ja sama nie wiem ile moja mała waży. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Oliath oby leki pomogły, zdrówka kochana. Odpoczywaj dużo
![]() A i mamusiom, które zaczyna dopadać przeziebienie również dużo zdróweczka życzę i Maluszek też
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-04-29 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja bede miec w tym roku 2 razy skladane zyczenia bo nie wszystki zauwazyly ze u mnie to jednak 29 czerwca ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
ale wiecie co kupiliśmy wózek, hura!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Acha, wazne jest zeby nawet najmniejszych zmian nie ignorowac w tych okolicach i isc do lekarza KONIECZNIE nawet z niebolesnymi "drobinami", bo owszem, po ciazy i porodzie one sie cofna nawet zupelnie, w drugiej znow pewnie wyleza i znow sie nawet bez sladu wchlona po, ale w koncu bedzie np. trzecia ciaza jak u mnie albo wiekszy wysilek/ dlugie siedzenie np. w pracy i problem za kazdym razem moze byc powazniejszy, i juz tylko operacja zostaje
![]()
#99 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ciekawe czy jest któraś, która się nie boi ![]() ![]() Cytat:
![]() poczęstuj czymś dobrym Bezika ![]() Cytat:
![]() to ja Ci kwiatuszka dokładam ![]() Cytat:
![]() ![]() czyli czekać do 29 czerwca tak? ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymamy teraz bardzo mocno kciuki, żeby jednak zakrzep udało się zniszczyć, albo, żeby chociaż ból był przez lekarstwa możliwie jak najbardziej łagodzony - nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić, jaki to dyskomfort ![]() Głowa do góry Oliath, krok milowy już został zrobiony ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() a wiecie ze sie zaczynam martwic...moje dziecie jakies takie spokojne...tzn czuje ruchy ale jakos tak niepokojaco malo ![]() i wez tu badz madry - przy Xawku myslalam ze mi dziecko przez brzuch wyjdzie taki byl ruchliwy a teraz.....
#103 |
Zakorzenienie
|
może tak się dziecko ułożyło akurat, albo po prostu spokojniejsze jest niż Twoje pierwsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
A cóż to za informacja, bez zdjęcia
![]()
#106 |
Konto usunięte
|
Skylie, Ita - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i lekkich porodów!
![]() ![]() Oliath - o kurcze, no proszę, jak taka pierdoła może się rozwinąć :/ Bardzo dobrze, że poszłaś... Jeszcze co do teściowych - ja mogę na temat mojej powiedzieć wiele, ale akurat naszą prywatność szanuje i nigdy w życiu nie pozwoliłabym na takie sytuacje z korespondencją, ale też raczej nie mam obawy, że takie zaistnieją. Wiele razy pomagała nam w takich różnych urzędowych sprawach (czy też odebranie jakiejś poczty, nawet przekazu pieniężnego) i na ten temat nie mogę nic złego powiedzieć. Oprócz tego, jak każda teściowa - jest omnibusem i jej syn ma pewnie ze mną piekło na ziemi, bo nie jestem idealna i nie zgadzam się z nią w większości spraw :P Ale tak poza tym i czytając Was - jest w miarę OK. |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje małe też czasami gdzieś bokiem próbuje mi uciec, a czasami niepokojąco długo odpoczywa - nie ma się czym martwić ![]()
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
![]() Przepraszam, nie nadrabiam- ostatnio mamy sporo spraw na głowie i wrócę jak się ogarniemy ze wszystkim. Wpadam zameldować, że u nas ok- Mały przechodzi sam siebie w swoich akrobacjach i mam nadzieję, że nie później niż za 80dni zobaczę tego naszego małego akrobatę w całej okazałości ![]() skylie- wszystkiego najlepszego w dniu urodzin ![]() Wrzucam ciekawy artukuł o odcinaniu pępowiny :KLIK: Trzymajcie się i do napisania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, ze na Ciebie trafiło, ale mamy nauczkę w razie czego. ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]() Dziś juz fikołki ze dwa zrobił i jest ok ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oliath trzymam kciuki żeby to cholerstwo się wchłonęło i żeby przestało być tak dokuczliwe.. żal mi Cię strasznie jak to wszystko czytam ale wierzę, że odczujesz szybko ulgę !! Wysyłam pozytywne fluidy ! ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
no właśnie napisałam i już zdjęcie wstawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
do wozka mam komplet dwóch kolorów, bordowy lub czarny który mogę wymieniac. a jak mi się znudzi to patrzcie jakie inne kolory mogę dokupić:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Super wózek
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
zdecydowaliśmy sie na wózek uzywany jednak.
daliśmy za niego 120 funtów to jest około 570 złoty. a wózek to: gondola, spacerówka obracana, koła obracane, siatka na moskity, siatka przeciw promieniom słonecznych, folia przeciwdeszczowa, siatka na zakupy, adapter do fotelika maxi cosi. musimy wymienić materacyk w gondoli i prześcieradło na materacyk dokupić. |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skylie sto lat!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
domciatko super wózek i w rozsądnej cenie
![]() ![]() wcinam bagietkę z chudą szynką i serem kozim zapiekaną i do tego pomidorek ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
witam się w nowej części, ale pędzicie
![]()
#119 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo fajny wózio ![]() ![]() Kurcze ide jakiś obiad ogarnąć bo Tz wróci po drugiej a tu puste gary ![]() Od rana na kompie i NIC dzisiaj kompletnie nie zrobiłam ![]()
Ten dzień - 25.06.2011 ![]() ![]() Uśmiech dziecka jest pierwszym owocem sensu ludzkiego istnienia. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Adriana07 Czas edycji: 2013-04-29 o 12:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
to ja wstawiam dla porownania z 24 tc i 30 tc czyli dzisiejsze
![]() w ogole zauwazylam, ze moje dziecko od soboty jest bardzo aktywne, tzn czuje bardziej ruchy, pewnie daltego ze juz mam duzo sily i jak kopnie to mamusia czuje, oczywiscie caly czas jest mega urapty i tylko wali w prawe zebro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.