Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19. - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-29, 19:00   #1471
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Butter jestem bardzo zadowolona z lekarza - w końcu dzięki niemu udało nam się zajść w ciążę Jak dla mnie bardzo dobry gin z dużą wiedzą - chodzą do niego dziewczyny z problemami związane z niepłodnością albo przy problemach w ciąży. Z tego co wiem to przyjeżdżają do niego pacjentki z całego śląska. Natomiast jeśli chodzi o takie normalne prowadzenie ciąży 'modelowej' to wiesz on nie jest typem lekarza, który Ci poświęci niesamowicie dużo czasu. Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi. Nie robi nawet badań prenatalnych tylko od razu kieruje do innego lekarza z jego kliniki, a do niego przychodzi się na konsultacje wyników. Mi to nie przeszkadza, bo wiem, że jak coś będzie nie tak to mi pomoże.
Tak, wiem doskonale o czym mówisz.
Wiesz, jeśli odsyła do dobrych lekarzy, to nie ma w tym nic złego. Wiem, gdzie ma tę klinikę, pracowałam kiedys na przeciwko

Byłam ciekawa Twojego zdania na jego temat, bo słyszałam o nim bardzo wiele opinii. Kilka znajomych osób też chodziło do niego.
On przyjmuje tylko prywatnie? W Katowicach czy RŚ?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 19:13   #1472
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość

aaaaaaa no i dzisiaj o 15 tej proszę o kciuki, przychodzi potencjalna kandydatka na opiekunkę Isi, zostałam z ręką w nocniku, na gwałt ktoś potrzebny, bo tż urlop będzie miała na maj - ale na papierze przynajmniej pierwszą część maja także od przyszłego poniedziałku opiekunka musi być, jezuuuu oby tej spasowało to siostra tej babki co mieszka naprzeciwko teściów, co miała sie izą zajmować, ale jej córka urodziłą i musi bawić wnuczkę.
Trzymam mocno kciuki

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

No mówiłyście, mówiłyście, ale uwierz, że to nie tak łatwo uwierzyć

A uszka mógłby mieć po cioci

Widziałam zdjęcia Domino - boski!
Dziekuje

A kiedy będą jakies foteczki Jr. i mamusi?

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Miłego dnia
nawzajem kochana

A czemu przygotowania do slubu Wam nie ida?

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
czujmę się głupia nie wiem co to są te fazy lutealne, nie wiem kiedy mam owu i te inne wstyd
zawsze można nadrobić

Cytat:
Czytam i notuję

Oj no potrzebę to ja mam dawno A tak serio to strasznie chciałam kupić cokolwiek kiedy zrobiłam test. Potem szał minął, chyba bałam się za wcześnie kupować... I teraz, kiedy Jr tam sobie w brzuszku fika, to stwierdzam, że w celu właśnie rozłożenia kosztów musiałabym powolutku o zakupach myśleć. Te dwa bodziaki, co Wam pokazywałam, to były po badaniu - obiecałam sobie, że po przezierności kupię cokolwiek Natomiast te zamówione ostatnio... to tak "Kochanie, ale wiesz, że my nic nie mamy i musimy powoli kupować?"
Generalnie chyba po połówkowym zacznę kupować... Czyli jeszczez 2 m-ce (choć znając siebie coś tam kupię już wcześniej

My ruszyliśmy z zakupowami wlasnie po polowkowym usg jak na 100% poznaliśmy plec

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

zaaaabcia fajna kuchnia

Witajcie

Mowilam Wam za dostałam nowa ksiazke Ewki? Także od dzisiaj rano cwicze z Ewka później zumba , mam nadzieje ze dam rade

Byliśmy dzisiaj z Domino po papier na prezenty i kupiłam pierwsza rzecz na urodziny małego. Foremki na muffinki cyrkowe

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 20:40   #1473
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Butter
Bao i jak? Jak z opiekunką?
Kaśka ja też się na tym nie znam
Stokrotko zdrówka
Tomalinko wypoczywaj.

spać.... dawno nie byłam taka senna jak dziś, normalnie na niczym się nie umiałam skupić.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 20:44   #1474
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.
Dzisiaj ewidentnie nie jest moj dzien zmarzlam w pracy jak cholera bo,juz wylaczyli nam ogrzewanie, a na zewnatrdzisaj ledo 9stopni bylo. Do tego poklocilam sie z kolega, bylam taka wkurzona, ze wyszlam zostawiajc sterte papierow ktorw ma byc zrobiona juto na 10.. bosko.. do tego boli mnie to ucho, chociaz bylam w aptece i farmaceuta sprzedal mi jakies krople, do tego wzielam ibuprom i niby troche lepiej. Na koniec poklocilam,sie z tz Ciesze sie, ze moge sie polozyc juz spac i zostawic ten dzien,za soba. To sie wyzalilam...
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 21:11   #1475
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mysia uuu , oby jutro było lepiej

Stary 2013-04-29, 21:22   #1476
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Hello

Witam sie, nie mogłam sie na komp. mamy zalogowac, ale juz jest ok

Dzieki dziewczyny

Strong

Lot minał okNalotnisku Seba był mega grzeczny, przestraszony troche. W samolocie super, ale jak juz wystartowalismy to sie zsikałz wrazenia pewnie i z tego stresu za pózno mi powiedział no noc, ale poradzilismy sobie w toalecie 1/1m i jakos go przebrałam. Przy ladowaniu zaczał płakac, ale podejrzewam ze uszy bolały bo mnie wyjatkowo tez. Ale dalismy radeWczoraj jeszcze do 23. buszował i niechciał spac A dzis cały dzien biegalismyDo koscioła, po obiedzie do tesciów, potem do brata.
Jutro tescie rano biora Sebe a ja ide do dentysty i na miasto
dla Seby. WOjtek w samolocie rok temu biegał a jak miała siedziec yo był płacz
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 21:51   #1477
onyks
Zakorzenienie

Cześć. Wpadłam się usprawiedliwić Budowa Nie myślałam, że to będzie tak czasochłonne. Ale od jutra jedziemy już ze ścianami

Poza tym u nas dobrze, Nataszka kochana, przesypia nadal noce od 21.00 do 7.00, w sobotę mamy chrzest

Śledzę Was czasem z telefonu i tęsknię za pogadaniem

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 22:09   #1478
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Onyks super. ładnie ci śpi. Już jej bóle brzuszka przeszły? Jak z alergią?

Stary 2013-04-29, 22:26   #1479
malamaluczka87
Zadomowienie

Halo,
przyszłam się przywitać wieczorem po intensywnym dniu. U nas dużo pracy jak to w gastronomii przed długim weekendem ;-) Jeszcze u nas dziwnie robią komunie 3.05 (pt)...A dziś dowiedziałam się też, że moi rodzice 8.05 lecą do Egiptu na tydzień więc będę miała ich dom do dyspozycji, jakiś parę grillów i te sprawy;D

Aaby , Tomalinko- chyba każda z nas ma teraz różne pasztetowe okresy;D

Bao - no właśnie, jak tam?;-)

Onyks- czesć pracusiu;-) Jak Nataszka?

Aaby- ja już takie grubsze zakupy zaczynałam od połówkowego, ale wcześniej kupiłam łóżeczko z wyposażeniem i miałam już plan na pokoik. Parę bodziaków też wpadło;-)

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 22:28   #1480
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Cześć. Wpadłam się usprawiedliwić Budowa Nie myślałam, że to będzie tak czasochłonne. Ale od jutra jedziemy już ze ścianami

Poza tym u nas dobrze, Nataszka kochana, przesypia nadal noce od 21.00 do 7.00, w sobotę mamy chrzest

Śledzę Was czasem z telefonu i tęsknię za pogadaniem
już ściany? szybko wam to idzie i fajnie, że Nataszka tak ładnie śpi

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej.
Dzisiaj ewidentnie nie jest moj dzien zmarzlam w pracy jak cholera bo,juz wylaczyli nam ogrzewanie, a na zewnatrdzisaj ledo 9stopni bylo. Do tego poklocilam sie z kolega, bylam taka wkurzona, ze wyszlam zostawiajc sterte papierow ktorw ma byc zrobiona juto na 10.. bosko.. do tego boli mnie to ucho, chociaz bylam w aptece i farmaceuta sprzedal mi jakies krople, do tego wzielam ibuprom i niby troche lepiej. Na koniec poklocilam,sie z tz Ciesze sie, ze moge sie polozyc juz spac i zostawic ten dzien,za soba. To sie wyzalilam...
oby jutro był lepszy dzień, połóż się odpocznij
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Mowilam Wam za dostałam nowa ksiazke Ewki? Także od dzisiaj rano cwicze z Ewka później zumba , mam nadzieje ze dam rade

Byliśmy dzisiaj z Domino po papier na prezenty i kupiłam pierwsza rzecz na urodziny małego. Foremki na muffinki cyrkowe
za ćwiczenia widać, że się realizujesz w organizacji imprez może kiedyś na poważnie się za to zabierzesz, tak zarobkowo?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Stokrotko zdrówka

spać.... dawno nie byłam taka senna jak dziś, normalnie na niczym się nie umiałam skupić.
może taki dzień dzisiaj, idź spać i odpocznij

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 22:31   #1481
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Stokrotko no śmigam, śmigam spać.

Dobrze, ze jeszcze jutro do pracy i długi weekend, może się wyśpię

Stary 2013-04-29, 22:37   #1482
malamaluczka87
Zadomowienie

a że się tak zapytam wszystkich ciężarówek,...ćwiczycie? I jak tam sr u wszystkich co chodzą? U mnie z tż to temat nie do przejścia;P

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

a mam od kuzynki super książkę, którą połykam - jest tam sporo fajnych ćwiczeń. Od jutra zaczynam;-)

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 06:14   #1483
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Bao i jak? Jak z opiekunką?
Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Bao - no właśnie, jak tam?;-)
Pani przyszła dopiero o 20ej (przez tel tak uzgodniła z moim tż, bo miała być po 15ej, ale poszłą w pole i jej się zapomniało....), za to zapomnienie ma u mnie minus duży, ALE poza tym to urzekła mnie na wejściu, taka wesoła, promienna, uśmiechnięta, wygadana (jak ja) od razu wzięła małą i nie oddała przez cały pobyt mała ku mojemu zdziwieniu zareagowała na nią, jakbym to ja była - piskiem i śmiechem, trzepotaniem nóżkami i rączkami no co za żydowskie dziecko przypadły sobie do gustu obie. Tak więc Pani zaczyna w poniedziałek Wydaje sie obyta w karmieniu małej, zabawach itd. nawet sie pytała gdzie mała ma jakieś bezpieczniejsze zabawki bo te klocki (z garnuszka na klocuszka) to chyba za twarde, a mała sie nimi po nóżkach uderza no i mój ojciec jako współtowarzysz jej nie wadzi tak więc pani będzie w poniedziałek po 8ej i wtedy jej wsio pokażę co gdzie jest. Ufff chociaż jeden ciężar z głowy Oczywiście ja jak to ja znowu mam myśli, ze a co jak zadzwoni w niedzielę, ze jednak nie będzieno nic spadam póki co bo dzisiaj mam na 7.45 - 14.10 dwie ostatnie h mam karciane i może jakoś sobie je odwołam na poczet przyszłego tygodniazobaczymy

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 07:18   #1484
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Mogę Cię pocieszyć, że też miałam tygodnie paszteta. Nie przejmuj się tym - uwierz mi wkrótce będziesz się lepiej czuła i zaakceptujesz wszystkie zmiany jakich teraz doznajesz

Chyba Agnusek też to może potwierdzić
No mam nadzieję, bo na razie kompletnie nie akceptuję. Mam wręcz wyrzuty sumienia

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
A kiedy będą jakies foteczki Jr. i mamusi?

My ruszyliśmy z zakupowami wlasnie po polowkowym usg jak na 100% poznaliśmy plec
Foteczek mamusi jeszcze żadnych zrobionych nie ma (serio! ale przez te pasztetowe tygodnie w ogóle nie mam na to ochoty ), a fotki Jr będą jak odkopię skaner, który ukrył się gdzieś w czeluściach piwnicy

No tak myślę, że tak solidnie to ruszę właśnie po połówkowym... A do tego czasu może coś drobnego wpadnie
A Ty zostawiasz rzeczy po Domino?

A co do imprezy urodzinowej Domino - zaadoptuj mnie Nigdy nie miałam fajnych urodzin Swoją drogą powinnaś pomyśleć o zostaniu party-plannerką

Cytat:
Oby dziś było lepiej
A w pracy też marznę

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Pięknie Wam idzie
I super, że Nataszka tak pięknie przesypia A jak sytuacja z brzuszkiem? Unormowało się?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 07:20   #1485
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Aaby , Tomalinko- chyba każda z nas ma teraz różne pasztetowe okresy;D

Aaby- ja już takie grubsze zakupy zaczynałam od połówkowego, ale wcześniej kupiłam łóżeczko z wyposażeniem i miałam już plan na pokoik. Parę bodziaków też wpadło;-)
Słabe są te okresy

Łózeczko kupię na samym końcu, bo i tak nie mam gdzie go trzymać. W sierpniu planujemy skoczyć na weekend do Trójmiasta, zahaczymy o ikeę przy okazji i tam kupimy parę rzeczy, m.in. łóżeczko właśnie jest w planach

Cytat:
a że się tak zapytam wszystkich ciężarówek,...ćwiczycie? I jak tam sr u wszystkich co chodzą? U mnie z tż to temat nie do przejścia;P
Oj tak! Mruganie wychodzi mi świetnie!

Cytat:
Pani przyszła dopiero o 20ej (przez tel tak uzgodniła z moim tż, bo miała być po 15ej, ale poszłą w pole i jej się zapomniało....), za to zapomnienie ma u mnie minus duży, ALE poza tym to urzekła mnie na wejściu, taka wesoła, promienna, uśmiechnięta, wygadana (jak ja) od razu wzięła małą i nie oddała przez cały pobyt mała ku mojemu zdziwieniu zareagowała na nią, jakbym to ja była - piskiem i śmiechem, trzepotaniem nóżkami i rączkami no co za żydowskie dziecko przypadły sobie do gustu obie. Tak więc Pani zaczyna w poniedziałek Wydaje sie obyta w karmieniu małej, zabawach itd. nawet sie pytała gdzie mała ma jakieś bezpieczniejsze zabawki bo te klocki (z garnuszka na klocuszka) to chyba za twarde, a mała sie nimi po nóżkach uderza no i mój ojciec jako współtowarzysz jej nie wadzi tak więc pani będzie w poniedziałek po 8ej i wtedy jej wsio pokażę co gdzie jest. Ufff chociaż jeden ciężar z głowy Oczywiście ja jak to ja znowu mam myśli, ze a co jak zadzwoni w niedzielę, ze jednak nie będzieno nic spadam póki co bo dzisiaj mam na 7.45 - 14.10 dwie ostatnie h mam karciane i może jakoś sobie je odwołam na poczet przyszłego tygodniazobaczymy
Super, że udało Ci się załatwić opiekunkę Choć to spóźnienie... Bałabym się, że skoro zapomniała o spotkaniu, to zapomni o moim dziecku

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Dzień dobry!
Jak cudownie mieć piątek we wtorek!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-30, 07:36   #1486
Malensstfo
Zakorzenienie

Dzień dobry

U nas znów brzydka pogoda...dziewczyny narazie śpią...

Bao fajnie, że znalazłaś opiekunkę
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 07:51   #1487
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
dla Seby. WOjtek w samolocie rok temu biegał a jak miała siedziec yo był płacz

no własnie bieganiai wyłazenia sie obawiałam, ale miałam kilka fajnych ksiazeczek z naklejkami( a Seba uwielbia naklejki) to sie zajelismy
U Nas był płacz przy zapieciu pasów do ladowania

Cytat:

Zaabcia

Czesc

Chwale sie ze mam wszystkie zabki zdrowe, tzn. przeczysciła mi i zapłaciłam tylko 50zł
A dzis na 10 ide do fryzjera

Seba wcoraj to juz mi przy nodze chodził, nie bardzo chce zostawac z dziadkami beze mnie, wczoraj nawet nie spał z moja mama tylko mnie pilnuje

Pottem ide z mama do CH w poszukiwaniu jakiegos zakietu
Stary 2013-04-30, 08:10   #1488
Czekollladowa
Raczkowanie

Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Dobry

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

20.05.2013 - zdany egzamin na prawo jazdy

05.06.2013 - "Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne"

12.06.2013 - odebrałam Prawo Jazdy

Czekamy na fasolinke
Czekollladowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 08:22   #1489
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!
Jak cudownie mieć piątek we wtorek!

Cześć..

Hania

Stary 2013-04-30, 08:30   #1490
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Chwale sie ze mam wszystkie zabki zdrowe, tzn. przeczysciła mi i zapłaciłam tylko 50zł
A dzis na 10 ide do fryzjera

Udanych łowów

Cytat:
Napisane przez Czekollladowa Pokaż wiadomość
Dobry
Bry

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć..
Butterku, czy Ty znów/wciąż nie w sosie? Dziś dżamp!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-04-30, 08:32   #1491
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butterku, czy Ty znów/wciąż nie w sosie? Dziś dżamp!
Nie no, nie mam nastroju nadal! Ale nie przejmujcie się mną

Wczoraj się nastałam w kuchni! Poszłam spać o 00:20...więc to tyle jeśli chodzi o wyspanie się przed imprezą

Hania

Stary 2013-04-30, 08:37   #1492
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, nie mam nastroju nadal! Ale nie przejmujcie się mną

Wczoraj się nastałam w kuchni! Poszłam spać o 00:20...więc to tyle jeśli chodzi o wyspanie się przed imprezą
Jak nie przejmujcie, jak nie przejmujcie?

No tak, z wyspania nici... Ale za to jaki miły wieczór i noc przed Wami!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-04-30, 08:41   #1493
mysia1986
Zakorzenienie

Czesc.

Juz mi lepiej dzisaj
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-30, 08:42   #1494
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Jak nie przejmujcie, jak nie przejmujcie?

No tak, z wyspania nici... Ale za to jaki miły wieczór i noc przed Wami!
No nie przejmujcie

No dokładnie, mam taką nadzieję, że będzie miło. Ale mam lęki standardowe, że braknie mi jedzenia

Hania

Stary 2013-04-30, 08:46   #1495
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Juz mi lepiej dzisaj

Cytat:
No nie przejmujcie

No dokładnie, mam taką nadzieję, że będzie miło. Ale mam lęki standardowe, że braknie mi jedzenia
Wiesz, że przejmujemy i przejmować będziemy!

Eee, te Twoje lęki wsadź dziś na grilla, niech spłoną żywcem
A tak serio to i tak jutro usłyszymy, że masz teraz jedzenie jeszcze na dwa dni Chociaż nie, przecież u Ciebie wszystkie pyszności zawsze znikają. No tak, to może zabraknąć Mówiłam nie gotuj tak dobrze

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-04-30, 08:54   #1496
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Wiesz, że przejmujemy i przejmować będziemy!

Eee, te Twoje lęki wsadź dziś na grilla, niech spłoną żywcem
A tak serio to i tak jutro usłyszymy, że masz teraz jedzenie jeszcze na dwa dni Chociaż nie, przecież u Ciebie wszystkie pyszności zawsze znikają. No tak, to może zabraknąć Mówiłam nie gotuj tak dobrze
Wiesz co, będzie nas 18 osób. Więc nie sądzę, żeby zostało! Serio, boję się, że braknie mi rzeczy grillowych...

A wczoraj miałam jakieś kiepskie kulinarnie popołudnie. Najpierw ciasto mi się upiekło na beton, potem rozgotowałam ziemniaki, potem woda mi się wlała do sera na szczęście wszystko udało się uratować, chociaż co do ciasta, to się okaże wieczorem!

Hania

Stary 2013-04-30, 08:59   #1497
kaska87
Zakorzenienie

hej
ok 18:00 będzie mąż
ale mnie dzisiaj Olivka w nocy męczyła położyła mi się na ręce, aż mi ścierpła, później przy głowi i słyszałam jak oddycha a na koniec nad ranem poszła w nogi i ja musiałam skulona spać bo nie miałam jak nóg rozprostować a całe łóżko miałyśmy dla siebie taaaaa ja miałam 50cm a ona 110cm pozostałe

Butter smile

ja muszę się zabrać za zakupy rzeczy z tabelki "różne" ubranka już mam teraz czas na łóżeczko, wózek, pieluchy tetrowe itd.

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 09:07   #1498
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, będzie nas 18 osób. Więc nie sądzę, żeby zostało! Serio, boję się, że braknie mi rzeczy grillowych...

A wczoraj miałam jakieś kiepskie kulinarnie popołudnie. Najpierw ciasto mi się upiekło na beton, potem rozgotowałam ziemniaki, potem woda mi się wlała do sera na szczęście wszystko udało się uratować, chociaż co do ciasta, to się okaże wieczorem!
I tak będzie pysznie!

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja muszę się zabrać za zakupy rzeczy z tabelki "różne" ubranka już mam teraz czas na łóżeczko, wózek, pieluchy tetrowe itd.
A tak się dziś zastanawiałam, gdzieś się podziała
Wózek wybrany? Evo? Mura?
Masz gdzieś spis ubranek? Bo ja mam wrażenie, że jest tyyyle potrzebne, a z drugiej strony czytam wiele opinii, żeby nie kupować za dużo, bo dziecko szybko rośnie. I nie wiem nawet, na ile czego się nastawić

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-04-30, 09:08   #1499
Czekollladowa
Raczkowanie

Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Jak ja bym już chciała kupować ciuszki, wózek, lozeczko i wogóle :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

20.05.2013 - zdany egzamin na prawo jazdy

05.06.2013 - "Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne"

12.06.2013 - odebrałam Prawo Jazdy

Czekamy na fasolinke
Czekollladowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 09:09   #1500
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część

Cytat:
I tak będzie pysznie!
Mam nadzieję
Upiekłam takie bułeczki, których nigdy nie robiłam, mąż wczoraj próbował i mówił, że pyszne

Cytat:
Napisane przez Czekollladowa Pokaż wiadomość
Jak ja bym już chciała kupować ciuszki, wózek, lozeczko i wogóle :p
Ja też.

Umówiłaś się na jakieś badania?

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości