|
|
#4741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
aaaaaa nie wierze ![]() padlabym jakbym tak mojego zobaczyla
|
|
#4742 |
|
Rozeznanie
|
ja nie padłam na całe szczęście
od razu po aparat sięgałam, ale już nie zdązyłam.
|
|
#4743 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Misiu, przecież laktator to nie to samo, co dziecko - mała wyssie ci 150ml z piersi, a laktator może ściągnąć 30 ml. Nie każde piersi są laktatorowo kompatybilne ![]() Cytat:
Cytat:
Ja dzisiaj na placu zabaw, największym w mieście karmiłam [QUOTE=litllesweetangel;40 550852] Szaja super pomysl z domkiem! Ostatnio przegladalam gotowce na allegro i z checia sama bym sobie taki sprawila poczekam az kluska podrosnie i bedziemy sie razem bawic Bijkora pojedz- odpoczniesz sobie. W koncu nie jestes tylko matka ale tez kobieta i nastolatka wiec czasami mozesz zrobic cos dla siebie i TZa A Nadia przeciez bedzie pod dobra opieka prawda? Wiec jesli dasz rade z tesknota to jak najbardziej.Fewcia robisz w wolnym czasie zadania z matmy? Ozeszkurna /QUOTE] Niektóre są takie pomysłowe: http://madsmousehouse.wordpress.com/ ejjj a nienastolatki to już nie mogą dla siebie robić? ![]() Ja lubiłam na studiach z logiki zadania ![]() Cytat:
Cytat:
Brawo ![]() To kiedy? Cytat:
na pewno aspiryny/pyralginy nie można przy kp W ogóle chyba nierealne jest kp przy tylu dzieciach. |
||||||
|
|
|
#4744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie było (niepotrzebnie się bałam) ![]() Cytat:
ŁaaaaaaaaaaaaaaŁLenova- co za DURNA lekarka!!!!!???? W głowie jej się popier....... czy jak?!?!?!?!!?!?!?!? Nie przejmuj się kochana!! ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40558295]I mój lekarz odbierał poród No wiem Czytałam ![]()
|
|
#4745 |
|
Rozeznanie
|
A, zapomniałam powiedzieć
Byłam dzisiaj na korkach od 19 do 20.30. Ojjj dużo mi się przejasniło w półtorej godziny zrobiłyśmy cały arkusz maturalny, a normalnie jest na niego 3 godziny Teraz ja będę klepać te zadania w wolnym czasie
|
|
#4746 |
|
Zadomowienie
|
Moja cora ma dzis jak okreslila Lenova Dzien Spiocha ... przenioslam ja przebralam dalam do cyca, a ona po 15 min zasnela :O przenioslam ja nawet do lozeczka, gdzie normalnie po 30 min przenosimy najwczesniej, zeby sie czasem nie obudzila .. a dzis szok, nawet nie mrugnela ... spi rozwalony rysiek i sie zaciesza do tego ... ciekawe o ktorej wstanie
![]() a teraz czas sie wydoic 80 mam z rana, ciekawe ile teraz sie uda ... pilam dzis jak smok
|
|
#4747 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a najlepsze, że nie mam takiej Cytat:
jeśli sama - to jest ok, niektóre dzieci próbują szybciej, co wcale nie znaczy że siądzie Cytat:
Cytat:
Brawo! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
chodzić tez jakoś błyskawicznie zaczął.Cytat:
Cytat:
fajnie.-------------------- Patrzcie jakie fajne pomysły do pokoju dziecięcego: http://www.bellebebes.co.uk/2011/07/tidy-toys/ |
|||||||||
|
|
|
#4748 |
|
Rozeznanie
|
Powiedzcie mi Dziewczyny, czy ten krem ma dobry skład
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-matujacy.htmlKurde, ostatnio u mnie sporo pokemonów na twarzy i tak się własnie zastanawiam nad nim .. Czy może polecicie coś innego ?
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova --> ;o szok co do tej baby, ale kochana olej, nie ma co sie dołować głupim gadaniem
Zrobiłam 15 minut killera Chodakowskiej, leze i kwiczę, czuje się jakbym przebiegła 40km ojej ale sie czuje świetnie!
|
|
#4750 |
|
Rozeznanie
|
Bijkora, nie wiem jak krem, ale ja mam z tego mydełko i jest re-we-la-cyj-ne. Może i krem będzie dobry.
|
|
|
|
#4751 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Lenova Dwie baby byly mezusia chwalily to moze sie mezus spodobał, skoro tak jechala na Ciebie glupia baba ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Co to za piłeczki co chwalicie co Szaja polecala? |
||
|
|
|
#4752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jestem zla, bo nie moge robic zadnych intensywnych cwiczen, tak jak te przyspieszenia pomiedzy konkretnymi cwiczeniam w turbo chodakowskiej, bo mnie cos w brzuchu zaczyna kluc i to tak bolesnie kuzwa .. nigdy z tym problemow nie mialam .. ale moze to brak kondycji po ciazy i miniei dlatego tez robilam trening z gwiazdami chodakowskiej i pozniej mel b ;P bo tam te cwiczenia sa bardziej statyczne
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Bijkora, skład taki sobie, mocno konserwowany, dość ciężki... Ale jeśli ma być dobry... Tylko w sumie na krostki to bym Ci poleciła maść cynkową, a nie taki krem.
![]() Szaja, no całkiem sama się próbuje podnosić, ale to dopiero początki, jeszcze jej daleeeeeeko do siadu. Ale fajna sprawa, niczego się nie łapała, tylko lekko się podnosiła i opuszczała, i tak kilka razy pod rząd, aż się chyba zmęczyła.
|
|
|
|
#4754 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dla Majeczki a samotnej nocy współczuję, ja zresztą w ogóle nie lubię być sama w domu ![]() Ale macie szybkie dzieciaczki, już siadają, wow ![]() Dziewczyny, które kupiły usztywniane staniki do karmienia, powiedzcie mi nie uciskają Was fiszbiny? Bo przez te moje zatory jestem przewrażliwiona i boję się, że coś mi się porobi jak w takim będę chodzić |
|||
|
|
|
#4755 |
|
Zadomowienie
|
jaki żel "na ząbki" możecie polecic?
|
|
|
|
#4756 |
|
Konto usunięte
|
dentinox N
|
|
|
|
#4757 |
|
Zadomowienie
|
ide spac bo znowu wstaniemy po 11, mała straszny śpioch chyba po mnie, śpi od 21, 22 do 10, 11 a nawet 12 oczywiscie budzi sie na karmienie ale spi ze mna wiec czasami nawet oczu nie otworzy tylko sie kreci, jeczy i wtedy cyc i spimy dalej, czasami zdarza mi si eprzysnac przy karmieniu i strasznie sie tego boję.
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40559559]dentinox N[/QUOTE] dziękuję |
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Mialam pocytowane ale na tabie mi sie pomieszaly cytaty szlag mnie trafil i olalam, jutro jak sie dorwe do kompa to pocytuje, moze Piotrus bedzie mial lepsiejszy dzien.
Wyszlismy dzisiaj na spacer o 18 i skonczylo sie na tym, ze ja prowadzilam pusty wozek a maz niosl na rekach Malego, po chwili zmiana strasznie w wozku plakal, wrocilismy do domu i histeria, nie mogl spac, cyca nie chcial, ajjjjj..... Ale zlapal smoka (!!!) Cud i zasnal![]() Szajus, a no kiedy to nie wiem kurka, mielismy plan zeby po skonczonym macierzynskim pojsc do pracy na pare mies dostac umowe i wtedy, a jak jest ten roczny to na razie nie wiemy jak to ogarnac sie zobaczy, a moze sie niespodziewajka przypaleta![]() Pytalam sie ale chyba nie widzialas-dobrze zrozumialam, ze bedziemy w tym samym czasie w Izerskim Potoku? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Najbardziej jestem zadowolona z Hippa. Zaoszczędziłam parę groszy.
|
|
|
|
|
#4760 |
|
Zadomowienie
|
Szajka w takim razie dziekuje za cynk o pilce i kolach ...
![]() czutalam jeszcze na watku o piankowych puzlach, jutro jade do rodzicow to zostawie mala i pojade do jakiejs biedrony zobaczyc. jak nie bedzie to zamowie z allegro ... Deli ja obejrzalam ten trening jak mloda karmilam ... od czegos trzeba zaczac :d no i wlasnie dzien spiocha skonczyl sie o 22,30. na szczescie tz juz byl to troche z mloda sie pobawil, ponosil, uspic probowal bezskutecznie ... teraz w koncu mloda padla, chociaz jak probuje wyjac cyca to sie jeszcze rzuca :/ dzis juz bedzie cala nocke spala ze mna :p moj tz jedzie na te 2 dni na czechy i zazyczyl sobie 12 bulek ze schabem... dodam ze maja tam niedaleko knajpe ... tz z tych szczesliwcow ( chociaz oboje wolelibysmy zeby byl z min 10 kg ciezszy ) ze moze jesc za 10 a wyglada jak patyk. 0 tluszczu .... kompleksy mialam zawsze z tego powodu ... ja niestety misze sie strasznie pilnowac
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
szaja bardzo oplacalna jest chirurgia plastyczna, jeszcze dermatologia. No i oczywiscie lepsze wynagrodzenie w malych szpitalach i przychodniach niz uniwersyteckich molochach. Japonczycy "uwielbiaja" chorowac, lecza sie na potege i lekarstwa tez wcinaja na tony.
|
|
|
|
#4762 |
|
Zadomowienie
|
Napiszcie moje drogie jak wyglada Wasz plann dnia, nie maluszkow tylko Wasz... Jak znajdujecie czas na wszystko??
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Hej nadrobilam co nie co, mama jest więc mam trochę oddechu niby ale.czasu więcej niet bo nadrabiam domowe zaległości.
Niedzielny foch Tz .... bo go wszystko denerwowalo, masakra, zabić to mało. Dzisiaj była wreszcie wizyta u gina, doradził wkładkę tak jak myślałam,.czekamy więc na wyniki cytologii i zakładamy. Mała ładnie usnela na wieczór, leżała w bujaczku ale nadopiekunczy tatuś ja wyciągnął i zaczął.z.nią.gadać no i dziec.się tak rozbudził że.do 23 ni jak nie mogła usnac. Oczywiście wg Tz to dlatego że za.dużo w dzień spała, po jakiego grzyba ją wyciągał i rozbudzal. Oczywiście usypiac ja musiałam. No i z seksu nic nie.wyszło bo on padł zanim Oliwka usnela, a można było bez.gumy bo gin stwierdził że na razie nie ma owulacji.
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Poczytałam Was troszkę,nie cytuje. Ale z tego co pamiętam-
Gratulacje dla Waszych dzieci że się tak ładnie dźwigają! Tylko patrzec jak zaczną uciekać na własnych nóżkach na spacerach ![]() silver bardzo się cieszę że mała trzyma główkę,wiem co czujesz. ![]() Blogerko ja czuje się podobnie,więc nie jesteś sama. Mojego męża też nie ma w domu non stóp,a w sobotę zawsze jakieś większe zakupy,sprzątanie i dzień ucieka nie wiadomo kiedy,a niedziela jeszcze szybciej ![]() Lady-dobrze że smok smakuje ![]() Zazdroszczę Wam osiągnięć dzieci,moja Niunia leży w tym aparacie i biedną nawet nozkami nie może machać Boję się że nie będzie się rozwijać ruchowo jak należy. Martwi mnie to wszystko... Do tego mam problem z waga. Tzn wiem że nie wyglądam jakoś tragicznie,ale w nic sprzed ciąży się nie mieszcze,góra za mała w biuście a dol w biodrach i brzuchu. Ech... Strasznie mnie to dołuje Czasem nawet zdarza mi się płakać przez to,choć wiem że nie powinnam. Ale już się nie żale bo sobie pomyślicie że jakąś dziwna jestem![]() Aaa Lenova absolutnie nie przejmuj się lekarka. Przecież sama wiesz że robisz co możesz! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień dobry Piękne ![]() Zaraz wyjeżdzamy na te Kujawy jednak. Ale tylko na jedną nockę. Ciekawe jak mała zniesie podróż. Teściowa cała w nerwach, boi się o nas. Trzymajcie się nie gadać za dużo ![]() A zreszta gadajta i tak będę Was podczytywać na telefolnie
|
|
|
|
|
#4766 | ||||
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Ja bylam ostatni rocznik,ktory nie pisal matury z matmy:pCytat:
Ale fajny jest killer i turbo wprowadzilam w zeszlym tygodniu. ale w tym nie pocwicze,Tz bedzie w domu pewnie na dlugi weekend:pCytat:
oprocz karmienia/przewijania staram sie poswiecic mu jak najwiecej uwagi,rozmawiam z bim,spiewam,pajacuje no a jesli on juz zechce zajac sie chwile soba,albo spi to wtedy staram sie ogarnac jak najwiecej w tym czasie![]() poprztykalam sie wczoraj z TZ o taka pierrrdole. byl wieczorem w kuchni,ja usypialam Marcina,poprosilam,zeb zrobil mi herbatke. on cos chrzaknal,czy krzywo sie spojrzal-nie pamietam. ale stwierdzilam,ze on mi zaluje tej torebki herbaty ale dobrze ze sie pogodzilimy,on ma dzis urodziny milego dnia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- Cytat:
bedzie dobrze,zobaczysz ![]() a co do tego drugiego to nie jestes dziwna,jestes kobieta,a my lubimy zamartwiac sie problemami,ktorych inni nie widza :p Widzialam Cie w klubie chudzinko,wiec to tylko Ty chyba siebie inaczej odbierasz Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#4767 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A te piłeczki to oball - cos takiego http://www.smyk.com/oball-rattle-grz...y-dla-dzieci-p
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Meduzza zaproponował.mi zwykła bo mówił.że.nie widzi.wskazań do tej hormonalnej.
Do tego wazylam.się.na.wadze gina i - 50,7 wow jak dla mnie super. Jeszcze tylko waleczka muszę się pozbyć i będzie ok. No i wczoraj Mała cały dzień na.cycku, dopiero na spanie mm dostała.
|
#4769 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40559559]dentinox N[/QUOTE]
Oooo super bo właśnie zamierzałam to kupić. A szaja napisz mi jeszcze jak wyglądały u Agatki dziąsła przy ząbkowaniu? Bo u Igorka takie białe się zrobiły i nabrzmiałe i nie wiem czy to to już... Cytat:
A co do figury to mam to samo, wnerwiają mnie te cycki jak u Pameli i to że brzuch jest taki sflaczały i widoczny pod ubraniem a zawsze miałam mega płaski. No i mam jeszcze 5 kg na plusie. Ważę 62 kg ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- sarah właśnie zauważyłam że nie podałaś imienia córci na pierwszą stronę!
|
|
#4770 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Podczytuję Was od jakiegoś czasu, bo sama jestem mamą lutową. Moja córeczka urodziła się 3 lutego ![]() W zasadzie nie udzielałam się do tej pory na żadnym forum, bo zawsze twierdziłam, że to nie dla mnie, jednak nie mogę już dłużej czytać z ukrycia, to podglądactwo ![]() Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie i że dam jakoś radę wbić się w wątek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

Jeju jeju, widziałam że jak lezy normalnie to się podnosi juz trochę ale żeby siedzieć 

od razu po aparat sięgałam, ale już nie zdązyłam.
6 5 4 3 2 1

Czworaczki! 
.. nie minelo 15 min a ona m przy cycu przysypia i.ciumka sobie.bardziej niz je ...

22.05.2008
oprocz karmienia/przewijania staram sie poswiecic mu jak najwiecej uwagi,rozmawiam z bim,spiewam,pajacuje
ale dobrze ze sie pogodzilimy,on ma dzis urodziny