Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa 11 17,46%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 2 3,17%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.16 2 3,17%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.16 1 1,59%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.16 5 7,94%
Część maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.16 3 4,76%
Obniżone nasze brzuchy, bo już wychodzą z nich maluchy. Mamy V-VI 2013 cz.16 0 0%
Obniżają nam się brzuszki - chcą wychodzić z nich maluszki! MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 4 6,35%
Mamy już pierwsze maluszki, reszta nisko nosi brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.16 5 7,94%
Mamy pierwsze maluszki, reszta już rozchyla nóżki. Mamy V-VI 2013 cz.16 1 1,59%
Sexi orki maluchy witają, okładów z samca nie zaprzestają. Mamy V-VI 2013 cz.16 9 14,29%
Szamańśkie metody stosujemy, maluchy przywołać chcemy. Mamy V-VI 2013 cz.16 2 3,17%
Regularnie się myjemy, do porodów szykujemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 2 3,17%
Są już bliźniaczki i inne dzieciaczki, niecierpliwie czekamy na kolejne robaczki. 10 15,87%
Są już bliźniaczki i inne dzieciaczki, właśnie rodzą się kolejne robaczki. V-VI 2013 6 9,52%
Głosujący: 63. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-30, 13:57   #1291
cloche
Zakorzenienie

Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
jakbym dostała rozstępów to oczywiście byłaby moja wina bo za mało smarowałam brzuch, no niestety ciężko mu zrozumieć, że nie wszystko mozna osiągnąć
w takiej sytuacji życzę mu problemów skórnych, ooo, może niech zacznie łysieć (jeśli ci to nie przeszkadza) - zacznie cudować, kupować liczne preparaty przeciw łysieniu, łykać cuda z apteki. wyda majątek na kosmetyki, a łysy i tak zostanie wtedy mu powiesz: a nie mówiłam?
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 13:58   #1292
antoinettee
Zadomowienie

Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
A co częściej ? Ja w nocy wstaję jakoś średnio co 3 godziny.

Tiny love http://allegro.pl/tiny-love-3w1-leza...184836013.html
Ja czasem wstaję co godzina a czasem i co 3h. Nie wiem od czego to zależy ale podejrzewam, że od ułożenia Julki.

Leżaczek cudaśny
Stary 2013-04-30, 13:59   #1293
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
Współczuje Ci, że Twój TŻ ma takie podejście.
Mój nie znosi zapachu oliwki for mama z babydream. Mówi, że cała pościel tym śmierdzi
bo to prawda, ja już przestałam się nią smarować. I jak mi nie przeszkadzała podczas smarowania to pościel i pidżamy śmierdzą strasznie i nie idzie tego wyprać a prałam już z 20 razy.

karolina też się zastanawiałam nad tym leżaczkiem ale stwierdziłam że jest za drogi. W końcu kupiłam ten http://allegro.pl/bright-starts-leza...187694002.html tylko używany i cieszę się że nie nowy bo na prawdę te rzeczy nie są tyle warte. No ale dziecięce rzeczy to niezły interes.

niunka moja mama po 5 dzieci ( w tym bliźniaki) nie ma ani jednego rozstępu. A ja? eh szkoda gadać
Stary 2013-04-30, 14:00   #1294
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
jakbym dostała rozstępów to oczywiście byłaby moja wina bo za mało smarowałam brzuch, no niestety ciężko mu zrozumieć, że nie wszystko mozna osiągnąć
Chyba bym mojemu mężowi głowę urwała jak by mi coś takiego powiedział. On wie jakie mam zdanie na ten i inne ciązowe tematy i nawet by się nie odważył. Raz mu już powiedziałam jak nie miał ochoty pomasować mi bodra, ze chyba się grubo mylił jak sądził, że jego rola skończy się na "zrobieniu"dziecka bo ja musze je noscić 9 miesięcy i urodzić, a on ma mi pomóc, a nie siedziec na laurach.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 14:01   #1295
niunka045
Zadomowienie

Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
spoko spoko Twoje też chciałam zobaczyć ale myślałam że nam podeślesz jak już złożysz

ja usłyszałam "a mówiłem żebyś się smarowała 3 razy dziennie" (bo tak jest na opakowaniu napisane. No ale powiedział tak RAZ i bardzo tego żałował

niunka u mnie na początku łóżeczko wyglądało identycznie- załadowane czym się da
U nas gdzie sie człowiek nie spojrzy tam Jaska widzi nawet pies został wymeldowany w inne miejsce

Cytat:
Śliczna ta gondolka, pokarz cały wózek jak będziesz miała chwilę. Ja dostaje w spadku więc nie mam za dużego wyboru ale lubię popatrzeć na wasze
TZ ma zdjęcie złożonego to napisze do niego niech mi wyśle nam na wózek złożyli sie jego przyjaciele takze fartem mamy nowy
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 14:03   #1296
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
ja się właśnie załamałam, bo okazało się, że roślinka która chciałam w cieniu posadzić, musi być na słońcu i musi mieć sucho albo ususzę klematisy, albo zniszczę roślinkę
a znasz się trochę na ogrodnictwie???
powiedz, jakie drzewko mam sobie posadzić w moim ogrodzie (póki co gruzy/pobojowisko ale będę to doprowadzać do porządku i chcę wiedzieć, gdzie przygotować glebę pod jakieś krzaczory). drzewko ma być nieduże, w sensie nie chcę żeby mi cały ogród zawaliło - małą działkę mam... no i chcę żeby ładnie kwitło, a najlepiej, jakby przy okazji dawało jakieś dobre owoce. i żeby było "łatwe w obsłudze", bo u mnie nawet kaktusy wymierają
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 14:03   #1297
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
TZ ma zdjęcie złożonego to napisze do niego niech mi wyśle nam na wózek złożyli sie jego przyjaciele takze fartem mamy nowy
Fajnie. Ja to raczej bym się nie spodziewała takich prezentów.

Laura

Stary 2013-04-30, 14:04   #1298
niunka045
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
To nie dobrze że nie masz termometru bo gorączkę jak dochodzi do 38 trzeba bezwzględnie zbijać. Tak mi lekarz powiedział jak byłam chora.

pamiętam, że sliczne.
Nasze łóżeczko dzisiaj miało być wysłane wiec pewnie najwcześniej w czwartek będzie o ile nie w poniedziałek.

Fajny kolor wózka

Ja wózek i wszystkie pierdoły trzymam na razie w pralni. Dobrze, że jest duża bo nie wiem gdzie miałabym zmieścić to w pokoju.
Dzięki
My niestety mamy jeden pokój i wszystko musimy w nim pomieścić,
Ale nie narzekam nie jest źle, ciasno ale własno
TZ dostał przykazanie, że bez termometra ma nie wracać. Bo czytałam właśnie ze jak temperatura duża to bardzo źle dla dziecka
Stary 2013-04-30, 14:07   #1299
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha.

Cytat:
Dzięki
My niestety mamy jeden pokój i wszystko musimy w nim pomieścić,
Ale nie narzekam nie jest źle, ciasno ale własno
TZ dostał przykazanie, że bez termometra ma nie wracać. Bo czytałam właśnie ze jak temperatura duża to bardzo źle dla dziecka
Wiadomo co własne to własne. My na razie u rodziców moich ale mają dom 300m wiec jest dużo miejsca. Nasz powoli zaczynamy załatwiać papiery o mam nadzieję, że na jesień 2014 będzie już stał w stanie surowym.

Laura

Stary 2013-04-30, 14:08   #1300
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
powiedz, jakie drzewko mam sobie posadzić w moim ogrodzie (póki co gruzy/pobojowisko ale będę to doprowadzać do porządku i chcę wiedzieć, gdzie przygotować glebę pod jakieś krzaczory). drzewko ma być nieduże, w sensie nie chcę żeby mi cały ogród zawaliło - małą działkę mam... no i chcę żeby ładnie kwitło, a najlepiej, jakby przy okazji dawało jakieś dobre owoce. i żeby było "łatwe w obsłudze", bo u mnie nawet kaktusy wymierają
czereśnie jak będziesz kupowała drzewka owocowe, to kup takie co już owocują, bo czasami trzeba czekać ładnych parę lat zanim da jakikolwiek owoc

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 14:10   #1301
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
anoxe no ciekawa jestem kiedy urodzę. Tata mi ciągle mówi że 8 maja, wiem że to dziwne ale on często ma racje z takim swoim gadaniem. Więc czekam

Justyna mi gin nie pozwala ściągać butów do ważenia
1) Spytaj tatę kiedy przewiduje moje rozwiązanie.
2) Mi też nie.

Cytat:
no waśnie, porzucenie diety to efekt jojo plus do tego normalna waga ciążowa i wynik jest mało zadowalający
Ale nuna przytyła 12 kg. To chyba nie jest dużo?

Cytat:
30% powinien ładnie złuszczyć zrogowaciały naskórek... po ciąży poczekaj trochę, bo te szaleństwa skóry to przez hormony. niech się najpierw one uspokoją i potem działaj
a w jakiej formie masz ten mocznik? może średnio się spisuje, bo reszta kosmetyku skórze nie pasuje? w ciąży to już mnie nic nie zdziwi... ogólnie jeszcze trochę kwasów AHA by się przydało, ale w ciąży lepiej unikać, no i latem też, więc dopiero na jesień byś mogła sobie jakiś balsam z AHA+mocznikiem skombinować tak do pielęgnacji codziennej. prócz tego oczywiście pomysł z medycyną estetyczną jak najbardziej!
cloche, mogę spytać czym Ty się na co dzień zajmujesz? Mądra babka z Ciebie.

Cytat:
Co godzine chyba w snach

Dziewczyny wymoczylam twarz w rumianku herbata z miodem i cytryna wszystko według zaleceń. No ale przyznam tabletka apapu i od razu w sen na godzine...
Wstalam właśnie i od razu inny człowiek. Dużo lepiej. Musiałam mieć gorączkę a żadnego termometru w domu:banghead:
Właśnie! Termometr... aż się boję wchodzić na to allegro. Znowu wyłączę po godzinie szperania w necie wkurzona, bo nic nie wybiorę.

Cytat:
Moje łóżeczko takie jak w załączniku. Kurcze nigdy nie myślałam, że tak się będę cieszyć z takich drobiazgów. Pewnie dziś będę wyła do tego łóżeczka

Ups, nie doczytałam, że to Karolinę pytałaś
Koniecznie się pochwal złożonym! Ja też pewnie będę płakać jak rozłożymy. :

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
nie uwierzycie!
Dziś w banku jeden pan przepuścił mnie w kolejce jestem do tej pory w szoku

a z gorszych spraw to.. albo zabije dziś męża albo urodzę albo jeszcze szlag mnie trafi
Nie wierzę. Chyba sobie spakuję kilka czekoladek do torebki i każdej osobie, która mnie gdziekolwiek przepuści jedną podaruję. I pewnie by się okazało, że w czerwcu wyżrę wszystkie sama na porodówce.

A dla męża

Cytat:
Dzięki napewno bede pić litrami... W sumie to nawet dobre

Tak wogóle wczoraj kupilismy wózek
Juz mamy wszystko

Zobaczcie gdzie najlepiej pomieścić gondole przed narodzinami w kawalerce
Pochwal się wózkiem. Gondolka wygląda na... Tako?

Uffffffffffffff, ogranęłam się. To chyba było ostatnie samodzielne golenie przed porodem. Pomijając to, że nic kompletnie nie widzę, to już nawet gdzieniegdzie nie sięgam. Jak Wy to robicie w 9tym miesiącu?

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 14:11   #1302
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
czereśnie jak będziesz kupowała drzewka owocowe, to kup takie co już owocują, bo czasami trzeba czekać ładnych parę lat zanim da jakikolwiek owoc
Też uwielbiam
To będzie pierwsze drzewko jakie zasadzimy na działce. Właśnie chce je w tym roku już zasadzić bo pewnie trzeba będzie czekać na owoce.

Laura

Stary 2013-04-30, 14:11   #1303
niunka045
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V

Sharp a może ktoś w rodzinie Twojego taty ma? Przecież to mieszanka genów
Cytat:
Fajnie. Ja to raczej bym się nie spodziewała takich prezentów.
Oni są taka bardzo zgrana paczka. Też sie zdziwiłam
Stary 2013-04-30, 14:13   #1304
ankaaa206
Wtajemniczenie

właśnie nagotowałam roladek schabowych na 4 obiady i kotletow z cycków na 5 obiadow, więc nie umrzemy z głodu po porodzie, muszę tylko dokupić jakies mrozonki do zup

Julka
Stary 2013-04-30, 14:13   #1305
niunka045
Zadomowienie

Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
1) Spytaj tatę kiedy przewiduje moje rozwiązanie.
2) Mi też nie.

cloche, mogę spytać czym Ty się na co dzień zajmujesz? Mądra babka z Ciebie.

Właśnie! Termometr... aż się boję wchodzić na to allegro. Znowu wyłączę po godzinie szperania w necie wkurzona, bo nic nie wybiorę.

Koniecznie się pochwal złożonym! Ja też pewnie będę płakać jak rozłożymy. :

Nie wierzę. Chyba sobie spakuję kilka czekoladek do torebki i każdej osobie, która mnie gdziekolwiek przepuści jedną podaruję. I pewnie by się okazało, że w czerwcu wyżrę wszystkie sama na porodówce.

A dla męża

Uffffffffffffff, ogranęłam się. To chyba było ostatnie samodzielne golenie przed porodem. Pomijając to, że nic kompletnie nie widzę, to już nawet gdzieniegdzie nie sięgam. Jak Wy to robicie w 9tym miesiącu?
Jedo
Ja zatrudniam kosmetyczke TŻ do takowych czynności
Stary 2013-04-30, 14:14   #1306
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
1

JA narazie z lusterkiem daję radę ale jak długo jeszcze to nie wiem.

Laura

Stary 2013-04-30, 14:14   #1307
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Jak Wy to robicie w 9tym miesiącu?
mnie raz golił TŻ ale tyle mu zeszło że byłam jescze bardziej zmęczona niż jak to robiłam sama. Więc robię to na oko a jak co to TŻ poprawia

zmykam kończyć obiad pa
Stary 2013-04-30, 14:16   #1308
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
JA narazie z lusterkiem daję radę ale jak długo jeszcze to nie wiem.
mi raz pomagał tż, ale kompletnie mu to nie wychodziło wiec lusterko dość spore i jazda pod prysznicem.

Julka
Stary 2013-04-30, 14:18   #1309
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
właśnie nagotowałam roladek schabowych na 4 obiady i kotletow z cycków na 5 obiadow, więc nie umrzemy z głodu po porodzie, muszę tylko dokupić jakies mrozonki do zup
Jej a ja nic dzis na obiad... Trzeba bedzie cos zamówić
Stary 2013-04-30, 14:19   #1310
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
Jedo
Ja zatrudniam kosmetyczke TŻ do takowych czynności
Następny raz na pewno będzie zatrudniona kosmetyczka w postaci tż-a.

Jedo wciąż króluje widzę. W takim razie za wózek. Pokaż w całości jak będzie okazja.

Cytat:
mnie raz golił TŻ ale tyle mu zeszło że byłam jescze bardziej zmęczona niż jak to robiłam sama. Więc robię to na oko a jak co to TŻ poprawia

zmykam kończyć obiad pa
To też jest jakiś sposób.

Leć i smacznego.

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 14:23   #1311
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
mi raz pomagał tż, ale kompletnie mu to nie wychodziło wiec lusterko dość spore i jazda pod prysznicem.
Ja mam dużą wannę z siedzonkiem. A ma brzeg duże lusterko do makijażu i daję radę. Nie wiem ale nie chciałabym, żeby Tż to robił mam jakieś takie...

Laura

Stary 2013-04-30, 14:23   #1312
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
Następny raz na pewno będzie zatrudniona kosmetyczka w postaci tż-a.

Jedo wciąż króluje widzę. W takim razie za wózek. Pokaż w całości jak będzie okazja.

To też jest jakiś sposób.

Leć i smacznego.
Dzięki
Pokaże napewno jestem z niego bardzo zadowolona...
ja to Juz tam nie sięgam. Pociela bym sie sama :banghead:
Stary 2013-04-30, 14:32   #1313
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość

Mialam USG
Sofcia zmierzona na 3200g -sprzet maja ponoc super dokladny wiec.mozna wierzyc, ze taka jest mnie to cieszy. Na 11 dni do terminu to chyba ok waga. Za to wod mam bardzo duzo - 20 AFI, czyli na granicy normy. Stad moj wielgasny brzuchol.
Podczas badania pielegniarka, ktora mnie szykowala zrobila taka mine jak zobaczyla moje rozstepy. Mowie do niej: "wiem, wiem, troche mnie porylo", a ona "troche???". Wiec super wyczucie, no ale nie ma co ukrywac, brzuch mam pocharatany. Ale przynajmniej teraz wiem,ze nie dlatego,ze Sofcia jest za duza tylko przez wody.
no to będzie średniaczek
reakcja położnej niefajna ale może nie chciała sprawić Ci przykrości

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Krótko napszę co się dowiedziałm na wizycie.
Szyjka trzyma dalej
Michaś ma główkę wysoookooo - nawet się nie szykuje do wyjścia.
cc mam w przyszłym tygodniu chyba żeby młodemu zachcialo się wczesniej - to wtedy wczesniej.
Dostałam skierowanie, zeby komuś nie przyszło do głowy zmuszać mnie do rodzenia sn gdyby poród zaczął się w majowy weekend - bo mojagin leci sobie w ciepłe kraje odpoczywać
Waga młodego to 4100 na chwilę obecną.
Aa i nie mam paciorkwca

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
sorry ten deszczyk to dla mnie, zamawiłam, bo trawę i kwiatki posiałam
to niech u Ciebie pada a nieu mnie
Cytat:
Justyna mi gin nie pozwala ściągać butów do ważenia
ja się ważę po zeskoczeniu z fotela, więc bez butów
Cytat:
Napisane przez Kamciatka Pokaż wiadomość
Gdzieś czytałam, ze od ukończonego 38 tc dziecko już nie rosnie, tylko czeka...na odpowiednią chwilę. Ale ciekawe, czy faktycznie tak jest
wg mnie bzdura dziecko cały czas przybiera, po urodzeniu przecież też

Cytat:
Zobaczcie gdzie najlepiej pomieścić gondole przed narodzinami w kawalerce
ja w łóżeczku mam wanienkę a gondolę na piecu miałam ją w łóżeczku ale stwierdziłam, że boję się o materac.

wróciłam, nadrobiłam

kupiłam sobie spodnie i bluzkę w c&a, herbatkę z liści malin i byłam na ktg wyszło ok, tętno Małego spoko, ruchy spoko, skurczy - brak

Edytowane przez XxXJuSstiii
Czas edycji: 2013-04-30 o 14:34
XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-30, 14:34   #1314
barwineczek
Wtajemniczenie

Cytat:
piękny termin!

hasceral ma 5% kwasu salicylowego i 10% mocznika... teoretycznie dobrze. tylko prócz tego to jest w sumie wazelina, a ona na dłuższą metę może właśnie wysuszać (skóra nie oddycha pod nią). salicylowy w ciąży niezbyt zalecany, chociaż to pewnie raczej znów dmuchanie na zimne, bo nikomu nie chce się badań przeprowadzić.
ten cerkoderm z 30% mocznika powinien lepiej sobie poradzić. ma parabeny, których nie lubię , ale poza tym substancje nawilżające jeszcze przed pochodnymi ropy... zauważyłaś, żeby na którejś ręce było chociaż trochę lepiej, czy obie tak samo kiepsko wyglądają? bo jak oba kremy dają ciała, to d.pa blada no, ale jest spora szansa, że po porodzie (wkrótce! ) trochę się poprawi
a może są jakieś super zabiegi, koszty nie grają roli, liczy się żeby były skuteczne

Cytat:
Ja się nie znam, ale zapytałam męża bo to jego branża. Mówi, że mało wymagająca jest wiśnia, pięknie kwitnie, a odmiana Pandy 103 ma smaczne owoce

Cytat:

:
yyyyyyyyy, no to co Ty Nuna narzekasz, nie masz na co, myślałam, że co najmniej 20 kg przytyłaś, a tak to pięknie w normie się mieścisz
barwineczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 14:35   #1315
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
no to będzie średniaczek
reakcja położnej niefajna ale może nie chciała sprawić Ci przykrości
Ja myślę że ona nie chciała Ash sprawić przykrości, moż

to niech u Ciebie pada a nieu mnie

ja się ważę po zeskoczeniu z fotela, więc bez butów
wg mnie bzdura dziecko cały czas przybiera, po urodzeniu przecież też

ja w łóżeczku mam wanienkę a gondolę na piecu miałam ją w łóżeczku ale stwierdziłam, że boję się o materac.

wróciłam, nadrobiłam

kupiłam sobie spodnie i bluzkę w c&a, herbatkę z liści malin i byłam na ktg wyszło ok, tętno Małego spoko, ruchy spoko, skurczy - brak
Czyli nie rodzisz super zakupki

No to widze, że nie jestem sama w upychaniu wszystkiego do łożeczka
Stary 2013-04-30, 14:37   #1316
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2

Cytat:
Czyli nie rodzisz super zakupki

No to widze, że nie jestem sama w upychaniu wszystkiego do łożeczka
no nie rodzę jeszcze

no jeszcze mam chustę w łóżeczku i kilka balonów były jeszcze ciuszki ale w końcu upakowane w komodę są

Stary 2013-04-30, 14:39   #1317
potterka
Zakorzenienie

Cytat:

A dla męża

a wiesz, że te czekoladki to nie głupi pomysł

ja tam bez problemu daję radę
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-30, 14:40   #1318
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
no nie rodzę jeszcze

no jeszcze mam chustę w łóżeczku i kilka balonów były jeszcze ciuszki ale w końcu upakowane w komodę są
Ja tez kupiłam właśnie szafke i upchałam w nią dużo rzeczy jeszcze jakieś półki na ścianach planuje zrobić dużo ni to przestrzeni doda.
Balonów?
Stary 2013-04-30, 14:42   #1319
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha.

Cytat:
Ja tez kupiłam właśnie szafke i upchałam w nią dużo rzeczy jeszcze jakieś półki na ścianach planuje zrobić dużo ni to przestrzeni doda.
Balonów?
balonów bo mojemu kotu baaardzo łóżeczko się spodobało no i one mają go odstraszać, ostatnio wskoczyła i dwa strzeliły, była w lekkim szoku

idę pod prysznic do strasznie się upociłam na tym mieście, parówa jest nieziemska

Stary 2013-04-30, 14:43   #1320
niunka045
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzu

Cytat:
balonów bo mojemu kotu baaardzo łóżeczko się spodobało no i one mają go odstraszać, ostatnio wskoczyła i dwa strzeliły, była w lekkim szoku

idę pod prysznic do strasznie się upociłam na tym mieście, parówa jest nieziemska
Ha ha ha dobre nie no bez kitu mina kota bezcenna

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości