Wiosny wyczekujemy, na spacery z mężami chodzić chcemy. Żonki 2012 cz.IV - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-30, 21:53   #4921
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Wiosny wyczekujemy, na spacery z mężami chodzić chcemy. Żonki 2012 cz.IV

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Nie będę udawać, że chciałam napisać 8 zamiast 9 źle obliczyłam, licząc, że każdy z miesięcy ma tylko 4 tygodnie wtedy 35:4 to tydzien do terminu mi wychodzi haha dobra jestem, nie?

Wolałabym nie jeszcze....nie czuję się gotowa.....choć tak naprawdę człowiek chyba nigdy nie czuje się w pełni gotowy... i choć TŻtowi się strasznie marzy...to wydaje mi się, że On też nie jest jeszcze gotowy...ale to moje zdanie, na podstawie moich obserwacji, On czuje i mówi mi inaczej.... Z drugiej Jednak jeśli okazałoby się, że jestem w stanie to będziemy się cieszyć na pewno nie powiem od razu TŻ będę starała się 3mać jęzor za zębami żeby zrobić to w odpowiedni sposób...tak, jak sobie wymyśliłam...i byłoby to pewnie w weekend.....

A bo to takie skomplikowane jest to liczenie bo ciąża trwa 40tygodni bo to jest 9 miesięcy jakichś księżycowych czy jakoś tak.

Co do gotowości to chyba zawsze są jakieś wątpliwości. U nas wszystko planowane, decyzja podjęta dużo wcześniej, a i tak czasem w głowie pojawia się pytanie czy to była dobra decyzja, czy damy radę no i jak wszystko się zmieni...

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 21:58   #4922
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaaa no proszę to może do 3ech razy sztuka?

mały człowieczku dobrze więc, że "z tamtym agentem" misja okazała się impossible

szczerze jak czytam jak dziewczyny się starają po 1,5 roku i nic to coraz częściej myślę żeby przyspieszyć starania bo kto wie... więc może następny test będzie już w czasie starań
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 22:14   #4923
niusia_87
Zakorzenienie

mąż wyciagnął mnie na spacer o tej porze
poszlismy do lesnej siłowni
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 22:15   #4924
Nattiv
Zakorzenienie

Jak za pół godziny mój facet nie wróci to nie czekam na niego tylko pójdę spać Mieliśmy jeszcze film oglądać, ale coś mu się nie spieszy.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 22:20   #4925
fablous
Zakorzenienie

Polecacie jakiś fajny babski film? I tak będę oglądać sama bo TŻ dziś pracuje do późna to mogę sobie pozwolić nawet na jakieś romansidło

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 22:27   #4926
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Polecacie jakiś fajny babski film? I tak będę oglądać sama bo TŻ dziś pracuje do późna to mogę sobie pozwolić nawet na jakieś romansidło
Kiedyś namiętnie oglądałam romansidła, ale odkąd mieszkam z Tż to niestety musiałam się z nimi pożegnać. Teraz już nie pamiętam tytułów żadnych

Stary 2013-04-30, 22:50   #4927
misiak17
Wtajemniczenie

Meczyk obejrzany

Mąż wrócił z pracy, właśnie się kąpie. Mamy zamiar napić się piwka (zaopatrzyłam nas dziś w Heinekena sztuk 30 po 2 zł )

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 23:19   #4928
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Czytam Was na bieżąco i nie wiem, co napisać... Do wielu dyskusji bym się odniosła, ale nie chcę wtrącać swoich "trzech groszy", bo i po co

Napiszę tylko jedno - jestem najszczęśliwszą na świecie jedynaczką, mam najukochańszych i najwspanialszych rodziców w całym kosmosie, jestem jaka jestem, a rodzina jest dla mnie najważniejsza. I przez całe życie nie chciałam rodzeństwa, cieszę się że go nie mam, nie przeszkadzało mi to w niczym i nadal go nie chcę mieć.
A moje dziecko, jeśli kiedykolwiek będę je mieć, będzie jedno - świadoma, przemyślana decyzja moja i Męża.
I najważniejsze - ciąża oraz podejście do niej to każdego indywidualna sprawa, więc nie piszcie tutaj, że przez kogoś przemawia egoizm skoro same w ciąży nie jesteście i nie wiecie, ile to wysiłku dla organizmu!!
Tyle, koniec tematu

Kilianko Kochana! Bardzo często o Tobie myślałam, smutno się czyta o Twoich problemach i mam nadzieję, że uda się Wam być rodzicami

Marudo - trzymam mocne kciuki za Twoją mamę!

Witam żony marnotrawne I brawa dla Kindzi i Goszy za ich sprowadzenie

"Żonki marnotrawne do Nas wracają i znów w dużym gronie PMki 2012 gadają"

A co u mnie - teściowa w domu, dziś ją odebrałam ze szpitala. Nie wiadomo, czy ma przerzuty, 9 maja idzie do szpitala onkologicznego i zobaczymy... Beznadzieja ;(
Nadal nie mam pracy, żadnych perspektyw na jakąkolwiek - życie Mam z tego powodu doła
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 23:47   #4929
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Z tymi rozstępami nie do końca tak jest jak wam się wydaje. Ja od samego początku smaruję sie tylko oliwką. Na początku raz dziennie teraz już 2 razy. Jak narazie mam na biuście rozstępy ale to na własne życzenie bo bez stanika chodziłam bo mnie tak bolały piersi jak go ubierałam. Ostatnio kupiłam tołpe bo pojawiły mi się 3 rozstępy takie na 1,5 cm na biodrze.
Ale na naszym mamusiowym wątku są dziewczyny co już chyba cała aptekę przetestowały, smarowały się co godzinę albo dwie i mają cały brzuch i uda w rozstępach. Duży w tym udział genów bo można mieć skłonności do rozstępów. Tak jak niektóre piszę, że w rodzinie ktoś tam miał dużo po ciąży. wiec nie zawsze wszytko zależny tylko od nas.

no tak, nie jest powiedziane, że jak się smaruje to rozstępów nie ma, jestem tego świadoma ale wole zapobiec i nie żałować, że jak jednak się pojawią, to że nic nie zrobiłam

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Dziewczyny man nadzieję, że Was nie urażę, ale gadki o skrajnym egoizmie i tego typu rzeczach w przypadku decyzji o kolejnej ciąży zostawcie sobie na czas kiedy będziecie mogły ten stan odczuć na sobie a właściwie na własnym przewodzie pokarmowym.
Wiadome, każda ciąża jest inna, ale jak człowiek zapomina już jak to było jak się nie chciało od rana do nocy rzygać, jak to było pojesc sobie bez świadomości że prawdopodobnie po posiłku będzie kilka godzin mdłości, bólu żołądka, odbijania, zgagi itp. to nie jest to czas który chciałoby się powtórzyć kiedykolwiek. Wiadome, za kilka lat się zapomni, perspektywa się zmieni, przyjdzie ochota na drugie dziecko, ale nigdy w zyciu nie dziwcie się jak kobieta w I trymestrze powie że jej dziecko będzie jedynakiem...
I każdej z Was życzę takiej ciąży jak Paulinka ma :-*

Marudo ściskam Cię mocno :-*
oo taaak

Cytat:
Cześć Wam Kochane całuję się z Wami wszystkimi i z każdą z osobna zostałam tu zwerbowana przez Goszę i Kindzię, przyznaję się bez bicia Przykro mi, że nie mam za bardzo czasu na wizaż ostatnio... no ale jak mam go mieć jak o 18:00 dopiero wracam z pracy do domu wkurzające to....no, ale cóż...lepiej pracę mieć niż jej nie mieć

Tak szybko rzuciłam okiem na wizaż już wcześniej dziś i czy ja dobrze rozumiem, że NENA JEST ZAORZESZKOWANA???!!!!! Dobrze zrozumiałam??? Dobrzeeee? JEEEeeeeZZZUuuuu pięknie! A ja właśnie DZIŚ kupiłam test ciążowy! Hahaha

Gdzieś tam też wypatrzyłam Dotkę!!!!! NO SZOOOOK!!!! Widzę jakaś tu reaktywacja
siema gdzieś Ty wyfruneła:P ja jak testowalam to wieczorem mialam bardziej widoc zna kreske niż nastepnego dnia rano:P daj nam znać co wyszło!!!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 23:53   #4930
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Morelko - wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez Euphoria_13 Pokaż wiadomość

Wszystkiego najlepszego:dzieku je-kwiatek:

Morelko wszystkiego najlepszego

.
Bardzo dziękuję za życzenia w imieniny tak na prawdę widać kto pamięta o naszym święcie, na ur każdy pisze życzenia bo pojawia mu się na fb,a imieniny nie i dlatego życzeń nie dostałam od żadnej koleżanki, wszystkie zapomniały ale za to dostałam od rodzinki fajne prezenty i to mi rekompensuje wszystko
Stary 2013-05-01, 00:02   #4931
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję za życzenia w imieniny tak na prawdę widać kto pamięta o naszym święcie, na ur każdy pisze życzenia bo pojawia mu się na fb,a imieniny nie i dlatego życzeń nie dostałam od żadnej koleżanki, wszystkie zapomniały ale za to dostałam od rodzinki fajne prezenty i to mi rekompensuje wszystko
Wszystkiego najlepszego

U nas w regionie się w ogóle nie obchodzi imienin. Tylko urodziny.

A jutro jedziemy na Jurę ! Trzymajcie kciuki za pogodę bo średnio sie zapowiada. No i za to żeby mi tyłek nie odpadł od tego roweru

Edytowane przez chocolate muffin
Czas edycji: 2013-05-01 o 00:04
chocolate muffin jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-01, 02:34   #4932
jagata
Wtajemniczenie

Temat rodzeństwa. Pomimo, ze nie jestem jedynaczka to całkowicie rozumiem decyzje o posiadaniu jednego potomka. zobaczymy jak to u nas się ułoży bo porodzie mogę stwierdzić, ze never ever a może będzie inaczej. Jednak wstrzymam się z ocenami bo nigdy niewiadomo czy bedzie nam dane zostać rodzicami...
Takie oto moje przemyślenia pozna pora

---------- Dopisano o 02:34 ---------- Poprzedni post napisano o 02:31 ----------

Modelki wszystkiego dobrego! Trochę spóźnione, ale duuuzo radości i miłości Ci życzę!
ps. Obchodzisz imieniny tego samego dnia co moja tesciowa ma urodziny
Stary 2013-05-01, 07:42   #4933
MiciaKicia
Zakorzenienie

Odp: Wiosny wyczekujemy, na spacery z mężami chodzić chcemy. Żonki 2012 cz.IV

Hej Kochane widzę że tu wiecej fasolek niż przypuszczalam jedziemy na majówkę do rodziny wracam w niedzielę ale będę zaglądać

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 08:32   #4934
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Wiosny wyczekujemy, na spacery z mężami chodzić chcemy. Żonki 2012 cz.IV

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
dokładnie Paula dobrze piszesz .Nie wyobrażam sobie nie smarować sie w ciązy preparatami przeznaczonymi dla kobiet w ciązy .Po to są i nie są wcale szkodliwe .
Z ta calkowita nieszkodliwoscia, to 100% pewnosci nie ma. Jak patrze na sklady niektorych "dla kobiet w ciazy" to mam watpliwosci niestety... Ja jeszcze przed ciaza wyeliminowalam duzo kosmetykow z uzycia, poza tymi do makijazu, bo tam nie ogarniam.

Oliwka tak, ale pod warunkiem, ze bez parafiny (Hipp, Babydream). W balsamach tez glownie parafina, a ona nie nawilza.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ----------

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
nie chodzi o to, że boję się o figurę. Jak już kiedyś napisałam, ja tam mogę przytyć i 30 kg i mam to w nosie, kiedy i czy w ogóle zrzucę. Teraz modlę się o każdy dodatkowy kilogram, bo niestety ale schudłam. Chodziło mi o to, że tak naprawdę mam już miesiąc wyjęty z życiorysu. Czuję się źle, jest mi niedobrze a w zasadzie mogę nie robić nic, tylko w łóżku leżeć. Nie wyobrażam sobie przeżywać drugi raz tego samego stanu mając już pod opieką jedno dziecko, kiedy trzeba będzie ogarniać jego przedszkola, obiady i tym podobne rzeczy. Teraz mogę sobie pozwolić na to, żeby nie posprzątać w domu, nie gotować posiłków. Ale takie lenistwo nie będzie już możliwe przy drugim dziecku.
Nena, przejdzie Ja tez sie czulam jak flak, dopiero okolo 14-15 minelo. Zostaly zadyszki

Co do kg, wiele kobiet chudnie na poczatku wlasnie ze wzg na nudnosci i zle samopoczucie. Jesli chodzisz do lekarza i robisz badania to kg jeszcze przyjda, jak dzidź zacznie cos wazyc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Marudo mocno!

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 08:41   #4935
niusia_87
Zakorzenienie

Witam w ten chłodny i zachmurzony poranek
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 09:14   #4936
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Jak za pół godziny mój facet nie wróci to nie czekam na niego tylko pójdę spać Mieliśmy jeszcze film oglądać, ale coś mu się nie spieszy.
ja mojego wczoraj opie*niczyłam bo pytał się czy przyjdę po niego więc pow. ok to wychodzę po niego a on mi dzwoni że jeszcze 15min i mogę wychodzić więc się wydarłam na niego że mógł zadzwonić wcześniej a nie w momencie gdy wychodzę
Ale sam mnie przeprosił i powiedział że miałam rację bo powinien wcześniej wrócić

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Kiedyś namiętnie oglądałam romansidła, ale odkąd mieszkam z Tż to niestety musiałam się z nimi pożegnać. Teraz już nie pamiętam tytułów żadnych
my od czasu do czasu oglądamy, idziemy na kompromis bo ja nie lubię thrillerów więc jak mamy go obejrzeć to mówię że później mojego tasiemca oglądamy

NightButterflyVIP a to dlaczego masz wątpliwości czy możesz być?
Zapominałaś tabletek albo wymiotowałaś?

Wiktusiaczek kochana głowa do góry, musi być lepiej, niektórzy dostają od życia po tyłku żeby później było lepiej
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 09:42   #4937
klaudusk_a
Zakorzenienie

heeej

majówka się zaczęła a pogoda o d.upe potłuc jutro pracuję, ale mam nadzieję, że w piątek pogoda sie poprawi, żeby zrobić grilla

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 09:50   #4938
tusia_m
Zakorzenienie

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 09:54   #4939
melod_y
Zakorzenienie

co za brzydka pogoda... chyba będziemy się lenić cały dzień z TŻ..

Motylku! Witaj Fajnie że tutaj zaglądnęłaś no i jak pewnie wiesz,,,, czekamy

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 10:07   #4940
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Podoba mi się

Laura

Stary 2013-05-01, 10:08   #4941
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
Tusiu mam nadzieję że szybko cie wylecza !
ja też mam taką nadzieję...
Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
A masz potwierdzenie z laparoskopii?? U mnie w tamtym roku w czerwcu lekarz tez to zdiagnozował. Żyłam w zawieszeniu chyba z miesiac albo dłużej. Akurat był dzień świadomości tej choroby, naoglądałam się, naczytałam na ten temat, ze głowa mała. Lekarz powiedział " możecie się dzieci starać, ale ja nie wiem jakie będą efekty". I co udało się tak na prawdę w pierwszym cyklu starań. A to jest choroba, którą na 100% może tylko badanie wycinka potwierdzić także nie martw się bo to nie koniecznie musi być to jeśli nie miałaś takiego badania.

Ja też tak jak i cały dzień... Tż po powrocie z pracy podcinał tuje, zjadł kolacje, umył się i pojechał do braciszka na mecz. I głupio się mnie pyta czy nie będę zła. Ja wszytsko rozumiem ale kurde to ja cały dzień sama w domu leże. To ja kocham piłkę nożną bardziej niż on i jakoś będę musiała obejrzeć zacinający się mecz na meczyki.pl a on wolał sobie z piwkiem do braciszka pojechać. I nic bym nie mówiła ale za każdym razem jak ja mam leżeć to on akurat musi do tych czy tamtych znajomych jechać a jak ja nie chce w domu siedzieć to mu sie jakoś tak nie spieszy do nich...wyżaliłam się. Sory
dzięki Justynko za te słowa jakoś tak podniosły mnie na duchu. Nie, nie miałam robionej laparoskopii (też wyczytałam, że tylko ona na 100% potwierdza chorobę). A na jakiej podstawie lekarz u Ciebie to zdiagnozował? Bo mnie najpierw normalnie zbadał i coś tam wyczuł a potem zrobił mi USG dopochwowe i tam było widać torbiel/cystę na lewym jajniku...
Cytat:
Cześć Wam Kochane całuję się z Wami wszystkimi i z każdą z osobna zostałam tu zwerbowana przez Goszę i Kindzię, przyznaję się bez bicia Przykro mi, że nie mam za bardzo czasu na wizaż ostatnio... no ale jak mam go mieć jak o 18:00 dopiero wracam z pracy do domu wkurzające to....no, ale cóż...lepiej pracę mieć niż jej nie mieć

Tak szybko rzuciłam okiem na wizaż już wcześniej dziś i czy ja dobrze rozumiem, że NENA JEST ZAORZESZKOWANA???!!!!! Dobrze zrozumiałam??? Dobrzeeee? JEEEeeeeZZZUuuuu pięknie! A ja właśnie DZIŚ kupiłam test ciążowy! Hahaha

Gdzieś tam też wypatrzyłam Dotkę!!!!! NO SZOOOOK!!!! Widzę jakaś tu reaktywacja
Czeeeeść Miło Cię widzieć
Z niecierpliwością czekamy na wyniki
Cytat:

Czytam Was na bieżąco i nie wiem, co napisać... Do wielu dyskusji bym się odniosła, ale nie chcę wtrącać swoich "trzech groszy", bo i po co

Napiszę tylko jedno - jestem najszczęśliwszą na świecie jedynaczką, mam najukochańszych i najwspanialszych rodziców w całym kosmosie, jestem jaka jestem, a rodzina jest dla mnie najważniejsza. I przez całe życie nie chciałam rodzeństwa, cieszę się że go nie mam, nie przeszkadzało mi to w niczym i nadal go nie chcę mieć.
A moje dziecko, jeśli kiedykolwiek będę je mieć, będzie jedno - świadoma, przemyślana decyzja moja i Męża.
I najważniejsze - ciąża oraz podejście do niej to każdego indywidualna sprawa, więc nie piszcie tutaj, że przez kogoś przemawia egoizm skoro same w ciąży nie jesteście i nie wiecie, ile to wysiłku dla organizmu!!
Tyle, koniec tematu

Kilianko Kochana! Bardzo często o Tobie myślałam, smutno się czyta o Twoich problemach i mam nadzieję, że uda się Wam być rodzicami

Marudo - trzymam mocne kciuki za Twoją mamę!

Witam żony marnotrawne I brawa dla Kindzi i Goszy za ich sprowadzenie

A co u mnie - teściowa w domu, dziś ją odebrałam ze szpitala. Nie wiadomo, czy ma przerzuty, 9 maja idzie do szpitala onkologicznego i zobaczymy... Beznadzieja ;(
Nadal nie mam pracy, żadnych perspektyw na jakąkolwiek - życie Mam z tego powodu doła

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego

U nas w regionie się w ogóle nie obchodzi imienin. Tylko urodziny.

A jutro jedziemy na Jurę ! Trzymajcie kciuki za pogodę bo średnio sie zapowiada. No i za to żeby mi tyłek nie odpadł od tego roweru
u nas też sie nie obchodzi imienin

Ale wczoraj miałam fatalny wieczór. złapałam mega doła...jakoś tak wszystko się skomasowało. na szczęście mogłam liczyć na Męża. Ale dziś już (m.in. dzięki Justynce) jakoś mi lepiej

It is where we are...
Stary 2013-05-01, 10:14   #4942
klaudusk_a
Zakorzenienie

lady, ice i inne dziewczyny które się orientują w tym temacie...ostatnio coś pisałyście o zamówieniach na wizażu. mogłybyście napisać dokładniej jaki to wątek, jak się zamawia itd?

Zapraszam na mój blog
Stary 2013-05-01, 10:25   #4943
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Ziele, Tusia -

Chyba jakiś gorszy czas nastał, bo kolejna zła wiadomość - ciotce Męża odnawia się choroba (borelioza), leczyła się 4 lata, ale chorym się jest całe życie, no i albo wróci, albo nie. Jej wraca... Szlag!

Idę pichcić - sernik na zimno z galaretką, ciasto czekoladowe i sałatka z kaszy kus kus A do tego dom ogarnać, siebie ogarnąć... Nie chce mi się

Miłej i udanej majówki!
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-01, 10:30   #4944
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Ziele, Tusia -

Chyba jakiś gorszy czas nastał, bo kolejna zła wiadomość - ciotce Męża odnawia się choroba (borelioza), leczyła się 4 lata, ale chorym się jest całe życie, no i albo wróci, albo nie. Jej wraca... Szlag!

Idę pichcić - sernik na zimno z galaretką, ciasto czekoladowe i sałatka z kaszy kus kus A do tego dom ogarnać, siebie ogarnąć... Nie chce mi się

Miłej i udanej majówki!
mniam, ale serwujesz pyszności

A ja się biorę za.... sprawdzanie prac

It is where we are...
Stary 2013-05-01, 10:39   #4945
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
dzięki Justynko za te słowa jakoś tak podniosły mnie na duchu. Nie, nie miałam robionej laparoskopii (też wyczytałam, że tylko ona na 100% potwierdza chorobę). A na jakiej podstawie lekarz u Ciebie to zdiagnozował? Bo mnie najpierw normalnie zbadał i coś tam wyczuł a potem zrobił mi USG dopochwowe i tam było widać torbiel/cystę na lewym jajniku
Napisałam bo wiem co przeżywasz. U mnie było tak, że zbadał mnie stwierdził, że mam tyłozgięcie macicy, później usg i też była torbiel na jajniku tyle, że okazało się że z okresem zniknęła wiec po prostu zrobiła się bo pęcherzyk nie pękną. No i zapytał czy miałam bolesne miesiączki. Sprezentował mi jakąś ulotkę powiedział, że nie wie co będzie z naszymi staraniami i kazał przyjść za miesiąc. Po 2 tygodniach nie było śladu po torbieli, a on chyba nawet nie pamiętał o swojej diagnozie. Wkurza mnie to, że tak tym straszą nie mając wielkich podstaw do tego. Bo torbiel na jajniku wcale nie musi być endometrialna. Także spokojnie niech torbiel obserwuje itd a nie wypowiada takie diagnozy bez potwierdzenia

Tak jak Ci napisałam udało nam sie w pierwszym cyklu starań, a tyle się namartwiłam i usłuchałam jak to cieżko będzie bo endometrioza.

Laura

Stary 2013-05-01, 10:52   #4946
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Podoba mi się

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Tak w ogóle to jest paskudnie na zewnątrz. Pochmurno i zaledwie 11 stopni

Stary 2013-05-01, 10:55   #4947
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
lady, ice i inne dziewczyny które się orientują w tym temacie...ostatnio coś pisałyście o zamówieniach na wizażu. mogłybyście napisać dokładniej jaki to wątek, jak się zamawia itd?

np tu masz wątek zamówieniowy butów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630792

i działa to na zasadzie kto pierwszy ten lepszy Organizatorka dodaje post z zamówieniem na jakiś model butów i podaje które rozmiary są wolne... Interesuje CIę np 38 patrzysz są wolne to najlepiej skopiować z posta organizatorki nazwę zamówienia i nr buta. Jak już jesteś wpisana na listę osób i zbierze się komplet organizatorka zamawia w hurtowni i podaje dane do wpłaty wpłacasz kaskę i czekasz na buty. Popatrz sobie na wątku jak się zamawia bo ja to tak opisałam może trochę nie zrozumiale

pogoda fatalna dobrze że nie mieliśmy planów na majówkę jeszcze dodatkowo dobrze że nie planowaliśmy nic bo pomimo że piątek jest woly to Tż i tak musi iść na noc do pracy

a miałam napisać wczoraj że mamy postępy z pieskiem co do jego zachowania trochę się uspokoił choć chciał ugryźć sąsiadke tzn do końca nie jestem pewna czy ugryźć czy on się tak "bawił" no ale w każdym razie załapał już że ma siusiać na dworze. Tylko trzeba go po przyjściu do domu szybko złapać i dopiero na trawniku postawić na ziemii bo inaczej posika się np w windzie ale grunt że nie jest już tak że ja z nim godzinę łaże on łazi łazi łazi do domu i w progu mi na robi
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 11:04   #4948
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
np tu masz wątek zamówieniowy butów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630792

i działa to na zasadzie kto pierwszy ten lepszy Organizatorka dodaje post z zamówieniem na jakiś model butów i podaje które rozmiary są wolne... Interesuje CIę np 38 patrzysz są wolne to najlepiej skopiować z posta organizatorki nazwę zamówienia i nr buta. Jak już jesteś wpisana na listę osób i zbierze się komplet organizatorka zamawia w hurtowni i podaje dane do wpłaty wpłacasz kaskę i czekasz na buty. Popatrz sobie na wątku jak się zamawia bo ja to tak opisałam może trochę nie zrozumiale

właśnie o to mi chodziło, dziękuję zaraz jeszcze popatrzę i poszukam innych wątków z butami

Zapraszam na mój blog
Stary 2013-05-01, 11:24   #4949
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

pogoda fatalna dobrze że nie mieliśmy planów na majówkę jeszcze dodatkowo dobrze że nie planowaliśmy nic bo pomimo że piątek jest woly to Tż i tak musi iść na noc do pracy

a miałam napisać wczoraj że mamy postępy z pieskiem co do jego zachowania trochę się uspokoił choć chciał ugryźć sąsiadke tzn do końca nie jestem pewna czy ugryźć czy on się tak "bawił" no ale w każdym razie załapał już że ma siusiać na dworze. Tylko trzeba go po przyjściu do domu szybko złapać i dopiero na trawniku postawić na ziemii bo inaczej posika się np w windzie ale grunt że nie jest już tak że ja z nim godzinę łaże on łazi łazi łazi do domu i w progu mi na robi
mi koleżanka doradziła żeby na dworze jak pies się załatwi to głaskać go, chwalić. Nawet jakiś przysmak dać żeby zajarzył że na dworze jak zrobi to jest w centrum uwagi
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 11:28   #4950
kindziulindzia
Zakorzenienie

Hej krewetki

jakoś tak gwarnie zrobiło się na wątku ciekawe dlaczego

tusiu dziękuję
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości