Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-01, 12:14   #4261
Modomanka
Zadomowienie

Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10

Cytat:
Napisane przez La_Mezcla Pokaż wiadomość
ok przerwa na herbatke mietowa jeszcze mi zostalu dwa pokoje podlogi chyba zostawie sobie na 3go hehe bo jeszcze czekaja mnie cwiczenia i zbieranie na impre
Ja przyjechałam wczoraj do domu a tu wielkie sprzątanie po remoncie, niby małe mieszkanko i remontowana była tylko kuchnia a wszystko tak zasyfione, że szkoda gadać

Ale muszę wszystko ogarnąć i wziąć się potem za Insanity
Stary 2013-05-01, 12:22   #4262
charlizeee
Zakorzenienie

Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10

Melduje
chest & back dzisiaj było 191 pompek ostatnio 130 wiec progres jest duży a jeszcze idę biegać to zrobię pewnie kilka
Ab ripper

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Napisane przez redeyes Pokaż wiadomość
dziwne to jest, już nie raz spotkałam się z stwierdzeniem typu 'po co ty ćwiczysz itp' aż tak bardzo boli, widząc, że ktoś się nie poddaje, gdy samemu z kolei nie można wziąć się w garść i zacząć walczyć o swoje ciało, marzenia i inne

coś pięknego.. uwielbiam tego typu reklamy, wzruszają mnie
Coś w tym jest wszyscy myślą że kaprys że taka moda a ja już nie patrzę na innych nie wstydzę sie ćwiczyć przy ludziach i zauważyłam ze to trochę niektórych zawstydza. Najlepiej wyśmiać jak ktoś ćwiczy i poczuć sie lepiej zamiast spojrzeć na siebie i coś zrobić ze sobą.

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez anusia-87 Pokaż wiadomość
Ale dodam ze wstyd mi wyjsc biegac, bo jak mnie taka starsza pani w swietnej formie minie...
Ja nieraz jak biegam to widzę babeczki po 50 czy facetów i biegają szybciej ode mnie ale to nie żaden wstyd każdy kiedyś zaczyna wiec zamiast sie wstydzić cieszę sie że nie siedzę przed tv
Stary 2013-05-01, 12:23   #4263
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość

Dziękuję!!!! Czekałam na to ze 2 miesiące

Kochana masz endomondo? Może samemu wpisywać treningi czy trzeba mieć aplikacje w telefonie?
hej
dla Ciebie specjalnie wrzucilam..
mozesz sama wpisywac treningi nie masz obowiazku posiadania apki na fonie.
Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
To są z tej nowej serii? Chociaż nie wiem czy coś dołożę do shreda i butt lifta i tak muszę między nimi robić przerwę, bo tak od razu to bym umarła. Mam już kilka treningów odłożonych do spróbowania po shredzie nową Chodakowską (zarówno z nowej płyty, oraz skalpel II), nowe TIU, nową Cassey. Zrobię chyba po shredzie jeden dzień testowy
nooo z nowej serii, wrzucilam Wam od razu jak zauwazylam ze dziewczyny cosik wrzucily
Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
Widziałyście tę reklamę ? [mam tendecję do późniego budzenia się z takimi hitami, ale może któraś z was jeszcze tego nie widziała ];-)
nie widzialam, ale wzruszylam sie
Cytat:

W większych miastach nikt na to nie zwaraca uwaga, zupełnie inaczej jest w mniejszych miejscowościach Ale widzę, że powoli się to zmienia W ogóle bycie fit stało się ostatnio "modne"

Krakowianki dziś i jutro w Krk akcja Reebok Fitness Heroes
leeee chce do Krakowa!

ogolnie pozdrawiam z Mazur, wyjezdzalam rano z Waw to lalo a tu pieknie sloneczko

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 12:38   #4264
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monisia86 Pokaż wiadomość
dzień dobry

pierwszy raz jak ją widziałam to się trochę wzruszyłam... czy to jest normalne?
Ja miałam ciarki

Cytat:

Daj znać czy trafiłaś
Trafiłam, trafiłam. Nie było to takie trudne, ale stracha miałam Byłam sama w men's zone najpierw obmyślałam plan jak spieprzyć stamtąd a później mówię: hola, hola! przecież będzie fajnie.
I było. Jak robiłam wiosłowanie (progres dziś: 27, ostatnio 25kg) to czułam wzrok kolesi, nawet widziałąm w lustrze Dziś stwierdziłam, że chcę robić wszystko na 100% więc szaleć z obciążeniem nie będę. i udało się, jestem tym razem bardzo zadowolona Uginanie hantli 5 kg, nie musiałam wykańczać mniejszym obciążeniem Prawie się wydarłam gdy moje łydki krzyczały podczas unoszenia na stepie. Robiłam ze 4 razy wolniej niż zwykle [jak radził trener] i prawie padłam tam
Jedyne czego żałuję, że nie wzięłam koszulki na zmianę. Pierwszy raz Zwykle trening nie nalezał do tych pocących....

Cytat:
Ale dodam ze wstyd mi wyjsc biegac, bo jak mnie taka starsza pani w swietnej formie minie...
Gdzie tam wstyd!

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja miałam niedawno okazję widzieć te panie z kijkami, które je włóczyły za sobą idąc ślimaczym tempem

Wiele osób kupuje te kijki, bo taka moda, a nawet nie potrafią z nich korzystać
Ale mnie takie coś denerwuje, no Jak widzę pani idące tempem pani pchającej wózek i machające delikatnie kijkami... Moja siostra poszła z nimi całkiem zielona i po 1h powiedziała, że to ściema jakaś. Poszła na kurs. Po 15 minutach myślała że ducha wyzionie

Cytat:
Witam mam zakwasy wiedzialam ale bardziej na prawym posladku niz na lewym
OŁ SIET! BĘDZIESZ KOŚLAWA!
uUuAsissuUu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 12:53   #4265
juz_mam_konto
Zadomowienie

Cytat:
Jak ćwiczyłam miałam otwarte drzwi na balkon i zapalone światło w pokoju. Jacyś kolesie idąc przed blokiem wyczaili, że macham hantlami i się strasznie podniecali tym faktem

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez charlizeee Pokaż wiadomość

Dziewczyny a mi się podoba taka pupa
O matko, a jak mi się podoba

juz_mam_konto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 12:56   #4266
La_Mezcla
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja miałam ciarki

Trafiłam, trafiłam. Nie było to takie trudne, ale stracha miałam Byłam sama w men's zone najpierw obmyślałam plan jak spieprzyć stamtąd a później mówię: hola, hola! przecież będzie fajnie.
I było. Jak robiłam wiosłowanie (progres dziś: 27, ostatnio 25kg) to czułam wzrok kolesi, nawet widziałąm w lustrze Dziś stwierdziłam, że chcę robić wszystko na 100% więc szaleć z obciążeniem nie będę. i udało się, jestem tym razem bardzo zadowolona Uginanie hantli 5 kg, nie musiałam wykańczać mniejszym obciążeniem Prawie się wydarłam gdy moje łydki krzyczały podczas unoszenia na stepie. Robiłam ze 4 razy wolniej niż zwykle [jak radził trener] i prawie padłam tam
Jedyne czego żałuję, że nie wzięłam koszulki na zmianę. Pierwszy raz Zwykle trening nie nalezał do tych pocących....

Gdzie tam wstyd!

Ale mnie takie coś denerwuje, no Jak widzę pani idące tempem pani pchającej wózek i machające delikatnie kijkami... Moja siostra poszła z nimi całkiem zielona i po 1h powiedziała, że to ściema jakaś. Poszła na kurs. Po 15 minutach myślała że ducha wyzionie

OŁ SIET! BĘDZIESZ KOŚLAWA!
no własnie tego sie oje :P no nic polykam spalacza - ale sie najadlam obiadem :/ poczekam jeszcze pol h i zabieram sie do cwiczen ekspresowo

bład mogłam zjesc po cwiczeniach dzis zrobie cos lekkiego .. tylko co ?

Edytowane przez La_Mezcla
Czas edycji: 2013-05-01 o 13:03
La_Mezcla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 12:59   #4267
juz_mam_konto
Zadomowienie

Cytat:
W ogóle jestem w szoku, że pupa może tak boleć. Po Mel B ból to pikuś w porównaniu do dzisiejszego kalectwa moich pośladów
A co robiłaś na pośladki?

Stary 2013-05-01, 13:08   #4268
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

siłowy ;-) wyczytałam, że mógł przyczynić się do tego MC, przysiady ze sztangą, wypychanie nóg i nowa wersja wykroków specjalnie dla mnie Sądzę, że te ostatnie tak sponiewierały mi pupkę bo pierwszy raz podczas wykonywania ich miałam mroczki przed oczami i chwiałam się na nogach pod koniec ;-pp
Stary 2013-05-01, 13:09   #4269
redeyes
Zakorzenienie

melduję killer abs w2d7, tiffoczki, mel b - abs, pupa i rozciąganie..
redeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 13:25   #4270
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe mnie dziś minęło kilku panów po 60 w meeeega formie
Cytat:
Ja miałam niedawno okazję widzieć te panie z kijkami, które je włóczyły za sobą idąc ślimaczym tempem

Wiele osób kupuje te kijki, bo taka moda, a nawet nie potrafią z nich korzystać :cool:
Też prawda! Ciągną te kijki za sobą
Cytat:
Ja też dziś będę sprzątać Puki co pranie robię.

A na obiadek dziś robimy pizzę Dawno nie jedliśmy i będzie z szyneczką, pieczarkami, kukurydzą, cebulką i tuńczykiem Przeważnie robimy z kurczakiem, ale już mi się przejadła.
Ja też! Taką na półrazowym spodzie już jest w piecu
Cytat:
Napisane przez charlizeee Pokaż wiadomość
Coś w tym jest wszyscy myślą że kaprys że taka moda a ja już nie patrzę na innych nie wstydzę sie ćwiczyć przy ludziach i zauważyłam ze to trochę niektórych zawstydza. Najlepiej wyśmiać jak ktoś ćwiczy i poczuć sie lepiej zamiast spojrzeć na siebie i coś zrobić ze sobą.

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Ja nieraz jak biegam to widzę babeczki po 50 czy facetów i biegają szybciej ode mnie ale to nie żaden wstyd każdy kiedyś zaczyna wiec zamiast sie wstydzić cieszę sie że nie siedzę przed tv
Tak Ludzie uwielbiają oceniać innych

Oczywiście, że tak! Ja też zaczynam przygodę z bieganiem i jestem miło zaskoczona, że nie jest ze mną aż tak źle i że nie łapie mnie (odpukać) jak na razie kolka Oczywiśćie biegnąc 3,5km muszę zrobić sobie ze 4x20sek marszu ale to wszystko Mam nadzieję, że będzie lepiej
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hej
dla Ciebie specjalnie wrzucilam..
mozesz sama wpisywac treningi nie masz obowiazku posiadania apki na fonie.

nooo z nowej serii, wrzucilam Wam od razu jak zauwazylam ze dziewczyny cosik wrzucily

nie widzialam, ale wzruszylam sie

leeee chce do Krakowa!

ogolnie pozdrawiam z Mazur, wyjezdzalam rano z Waw to lalo a tu pieknie sloneczko

Chyba się zaloguję na tego typu portalu A kalorie też są tam liczone? W sensie te spalone w czasie treningu?

Baw się dobrze na Mazurach
Cytat:
Cytat:
Napisane przez redeyes Pokaż wiadomość
melduję killer abs w2d7, tiffoczki, mel b - abs, pupa i rozciąganie..
Stary 2013-05-01, 13:39   #4271
BlackAngel
Adwokat diabła

Ewwwa, oczywiście że tak
Rejestruj sie już już

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-01, 13:53   #4272
La_Mezcla
Wtajemniczenie

Booty, Lower ABS & Love Handles Workout
Fine Toning Arm Routine | Tone It Up Tuesdays
Sleek & Slender Abs With Karena! | Tone It Up Tuesdays
squats - 60 day 9

a wiec dzis lekko i przyjemnie i moge sie zbierac na dzamp
Stary 2013-05-01, 13:57   #4273
juz_mam_konto
Zadomowienie

Cytat:
siłowy ;-) wyczytałam, że mógł przyczynić się do tego MC, przysiady ze sztangą, wypychanie nóg i nowa wersja wykroków specjalnie dla mnie Sądzę, że te ostatnie tak sponiewierały mi pupkę bo pierwszy raz podczas wykonywania ich miałam mroczki przed oczami i chwiałam się na nogach pod koniec ;-pp
Ja nie lubię wykroków, bo trudno mi było utrzymać równowagę.
A jak w Butt Lift były martwe ciągi to nie wiedziałam o co w tym ćwiczeniu chodzi, w ogóle niemęczące. Ale to pewnie kwestia techniki i ciężaru.

Stary 2013-05-01, 14:49   #4274
Nattiv
Zakorzenienie

Aaaale się objadłam Nie chce mi się nawet ruszać.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 14:54   #4275
ewwwa
Zakorzenienie

Miałam coś leciutko jeszcze poćwiczyć jako uzupełnienie porannego biegania, ale odpuszczam bo moje nogi (szczególnie kostki i stopy) potrzebują chwili odpoczynku Ale jutro rano idę biegać

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Ewwwa, oczywiście że tak
Rejestruj sie już już
No to chyba się zarejestruję
Stary 2013-05-01, 15:01   #4276
mgielka27
Raczkowanie

Cytat:
Witam mam zakwasy wiedzialam ale bardziej na prawym posladku niz na lewym

zaraz zabieram sie za sprzatanie domu - wiem wiem swieto ale nie mialam kiedy przez prace .. i pozniej cwiczenia

wczoraj robiłam pierwszy raz ramiona z tone it up fajnie sie cwiczy fajna ta muzyczka

a dzis 18nastka kuzynki
u mnie dziś sprzątanie jakby była sobota w ogóle to wkoło każdy z sąsiadów coś robi w ogródku, koło domu itp.

melduję za wczoraj shreda L2D3 i dziś koszenie trawy w ogrodzie, a że mam duży ogród to zajęło mi to ok 3 godzin i mam dość. Shreda chyba nie zrobie dziś,bo za niedługo przyjedzie mój tż i pewnie pojedzie późnym wieczorem,ale może wybierzemy sie na spacer.
rower
mgielka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 15:19   #4277
Modomanka
Zadomowienie

Dziewczyny! JESTEM W NIEBIE

Jestem właśnie świeżo po pierwszym dniu Insanity- Plyometric Cardio Circuit i po prostu się rozpływam! Może jestem szalona, ale U-W-I-E-L-B-I-A-M TO! (Oj, chyba serio jestem szalona ). Wycisk niezły, ale szczerze mówiąc strasznie szybko mi zleciało i myślałam, że będzie trochę ciężej (choć w sumie będzie jutro jak poczuję zakwasy ). Momentami moje łydki tak piekły, że myślałam, że się spalą, ale dałam radę. Dopiero teraz czuję te wszystkie endorfinki
Stary 2013-05-01, 15:32   #4278
anusia-87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Modomanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny! JESTEM W NIEBIE

Jestem właśnie świeżo po pierwszym dniu Insanity- Plyometric Cardio Circuit i po prostu się rozpływam! Może jestem szalona, ale U-W-I-E-L-B-I-A-M TO! (Oj, chyba serio jestem szalona ). Wycisk niezły, ale szczerze mówiąc strasznie szybko mi zleciało i myślałam, że będzie trochę ciężej (choć w sumie będzie jutro jak poczuję zakwasy ). Momentami moje łydki tak piekły, że myślałam, że się spalą, ale dałam radę. Dopiero teraz czuję te wszystkie endorfinki

Ja za to zrobilam kilka cwiczen silowych z hantlami 2 / 5 kg. Dodalam na koniec pupe z Mel B i rozciaganie. Zastanawiam sie czy nie pojsc w kierunku typowych cwiczen silowych. TZ ma w zamiarze kupic jakis porzadniejszy zestaw (100 kg ) i w zasadzie to juz sie nie moge doczekac Mysle nawet, czy lawki nie kupic od razu
anusia-87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 15:46   #4279
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Miałam coś leciutko jeszcze poćwiczyć jako uzupełnienie porannego biegania, ale odpuszczam bo moje nogi (szczególnie kostki i stopy) potrzebują chwili odpoczynku Ale jutro rano idę biegać

No to chyba się zarejestruję
rejestruj sie szybko szybko

mnie tak lydki bola ze kustykam juz drugi dzionek
sprobuje dzis ruszyc sie wieczorem na rolki

Stary 2013-05-01, 16:48   #4280
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juz_mam_konto Pokaż wiadomość
Ja nie lubię wykroków, bo trudno mi było utrzymać równowagę.
A jak w Butt Lift były martwe ciągi to nie wiedziałam o co w tym ćwiczeniu chodzi, w ogóle niemęczące. Ale to pewnie kwestia techniki i ciężaru.
ekhm, ja robię martwy na prostych nogach i czuję pupę i tylną część ud, bardzo czuję ;-D Może miałaś za słaby ciężar? Ja czasami jak za mało sobie dodam, to też zero zmęczenia a na koniec sobie dołożę, że raz dwa i jestem mokrusieńka
A wykroki...lubię. Bo chodząc po sali chwalę się wszystkim wokół...jaki to cienias jestem

Edytowane przez uUuAsissuUu
Czas edycji: 2013-05-01 o 17:03
Stary 2013-05-01, 17:23   #4281
ewwwa
Zakorzenienie

Chyba ustawię sobie to jak tapetę :
large.jpg
Stary 2013-05-01, 17:28   #4282
ridja devojka
Zakorzenienie

Melduję D4/L3 shreda, i D3/30 day butt lift
Robię mejkap i lecę na imprezę, ciao!
Stary 2013-05-01, 17:35   #4283
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 5231067
A ja się zastanawiałam czy iśc pobiegać. Nie twierdzę, że mam lazy ass, ale w sumie chyba mnie przekonała. Obawiam się tylko, że przegnę Dziś rano siłowy, teraz bieg, jutro rano znowu siłownia. Ale w sumie jak mi się zacznie uczelnia to już tak nie poszaleję. Iść ?

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Melduję D4/L3 shreda, i D3/30 day butt lift
Robię mejkap i lecę na imprezę, ciao!
Miłego wieczoruu!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-01, 17:54   #4284
anusia-87
Wtajemniczenie

Odp: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10

Uciekam do pracy... 10-godzinna nocka

Dobrej nocy Wam zycze
anusia-87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 18:20   #4285
creativve
Rozeznanie

Jak tak czytam kolejno o waszych codziennych zmaganiach, treningach, ćwiczeniach, o tym ile potu wylewacie to się mam ochotę nie odzywać i zakopać pod ziemię, odpadam w przedbiegach ale melduję, żeby nie było że nie ćwiczyłam:
- Shred, L1/D2
- 20 minut orbitrek
- boczki z Tiff
dzisiaj niewiele, z racji tego, że pogoda nie dopisuje, strzela w kościach, bolą mnie łydki i czuje ogólne zmęczenie... to sobie ponarzekałam liczę, że jutro będę bardziej wypoczęta i pełna sił
creativve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 18:39   #4286
Delavi
Przyczajenie

Hej Dziewczyny
Przepraszam jeśli takie pytanie już było, chciałabym się dowiedzieć jak ćwiczenia z Ewą wpływają na wasze łydki?

Moje są masywne, a chciałabym je wyszczuplić choć trochę. Zaczęłam ćwiczyć skalpel i do tego mam zamiar zacząć biegać.
Boję się jednak, że te łydki jeszcze mi urosną, a tego bym nie chciała

A wy jakie macie spostrzeżenia odnośnie swoich łydek po ćwiczeniach Ewy?
Delavi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 19:00   #4287
Yo-asia
Zakorzenienie

GG do Yo-asia

Cytat:
Załącznik 5231067
Nie nawidze biegać i bronie sie przed tym rencyma i nogyma, ale jak tak na nią spojrzałam.. i do tego ten wzrok mordercy... Nic tylko buty założyć i nie wracać;]

Melduje to co zawsze (jeszcze):
Mel B: rozgrzewka, brzuch, ramiona, rozluźnienie.
Ewa: skalpel, szok trening 1, 2.
Tiffoczki
zeszło mi prawie 1,5h

Na dziś wystarczy, aaaa bym zapomniała. Widziłam ostatnio na basenie wywieszke o aqua zumbie. Tak sie zastanawiam, bo nigdy nie brałam udziału z zorganizwanych ćwiczeniach basenowych. Co myślicie??

Ten skalpel pieprzony kolana mi obciąża:/
Stary 2013-05-01, 19:00   #4288
Modomanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Delavi Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Przepraszam jeśli takie pytanie już było, chciałabym się dowiedzieć jak ćwiczenia z Ewą wpływają na wasze łydki?

Moje są masywne, a chciałabym je wyszczuplić choć trochę. Zaczęłam ćwiczyć skalpel i do tego mam zamiar zacząć biegać.

U mnie ani się nie zmniejszyły, ani nie zwiększyły
Stary 2013-05-01, 19:09   #4289
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się zastanawiałam czy iśc pobiegać. Nie twierdzę, że mam lazy ass, ale w sumie chyba mnie przekonała. Obawiam się tylko, że przegnę Dziś rano siłowy, teraz bieg, jutro rano znowu siłownia. Ale w sumie jak mi się zacznie uczelnia to już tak nie poszaleję. Iść ?

Miłego wieczoruu!
Chyba troszkę przegniesz Ale ja też mam skłonności do przesady i zabierałam się do treningu w domu ale jednak nogi po otwarciu mojego sezonu biegowego dają o sobie znać i sobie odpuściłam Lepiej nie przesadzać
Cytat:
Uciekam do pracy... 10-godzinna nocka

Dobrej nocy Wam zycze
Do jutra!
Cytat:
Napisane przez creativve Pokaż wiadomość
Jak tak czytam kolejno o waszych codziennych zmaganiach, treningach, ćwiczeniach, o tym ile potu wylewacie to się mam ochotę nie odzywać i zakopać pod ziemię, odpadam w przedbiegach ale melduję, żeby nie było że nie ćwiczyłam:
- Shred, L1/D2
- 20 minut orbitrek
- boczki z Tiff
dzisiaj niewiele, z racji tego, że pogoda nie dopisuje, strzela w kościach, bolą mnie łydki i czuje ogólne zmęczenie... to sobie ponarzekałam liczę, że jutro będę bardziej wypoczęta i pełna sił
Pięknie! Nie ma co się wstydzić, bo masz za sobą ładny trening
Cytat:
Napisane przez Delavi Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

U mnie treningi Ewy nie wpłynęły ani na plus ani na minus Ale ćwiczyłam z nią tylko ok 1,5 miesiaca
Cytat:
Napisane przez Yo-asia Pokaż wiadomość
Nie nawidze biegać i bronie sie przed tym rencyma i nogyma, ale jak tak na nią spojrzałam.. i do tego ten wzrok mordercy... Nic tylko buty założyć i nie wracać;]

Melduje to co zawsze (jeszcze):
Mel B: rozgrzewka, brzuch, ramiona, rozluźnienie.
Ewa: skalpel, szok trening 1, 2.
Tiffoczki
zeszło mi prawie 1,5h

Na dziś wystarczy, aaaa bym zapomniała. Widziłam ostatnio na basenie wywieszke o aqua zumbie. Tak sie zastanawiam, bo nigdy nie brałam udziału z zorganizwanych ćwiczeniach basenowych. Co myślicie??

Ten skalpel pieprzony kolana mi obciąża:/

Ja też nie znoszę biegać, ale mam zamiar to pokochać

Aqua zumba? Ale miks
Stary 2013-05-01, 19:09   #4290
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Załącznik 5231067
uwielbiam ją i nienawidze

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości