|
|
#481 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() po 4, bo we wrześniu do pracy, a w ciągu półtora miesiąca tylko nierealne, by dziecko nauczyło się 2 posiłki niemleczne całe jeść :/ ja dojeżdżam, to dodatkowy czas zabrany jednak. Nie wiem w ogóle, co z karmieniem/nierakmieniem piersią... Cytat:
O mamo, straszna historia ![]() Cytat:
Ciągle oglądam ale ty wiesz, jaka dumna z siebie jestem, że w gąszczu tych robaczków dałam radę przechodzić strona po stronie? ![]() Cytat:
chce ci się tak stać? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --------------------------------- Listonosz odchodzi na emeryturę. Mieszkańcy jego rewiru postanowili > go pożegnać, każdy ma swój własny pomysł.Przychodzi do pierwszego domu, a > tam otwiera facet, który bierze listy i wręcza mu czek na 200zł. > W drugim domu dostaje pudelko kubańskich cygar, w trzecim butelkę dobrej > whisky. > Przychodzi do czwartego, otwiera mu odziana skąpo, ponętna blondynka. > Patrzy na niego kocim wzrokiem i zaciąga do sypialni. Jeden, dwa; pięć > numerków. Po wszystkim kobieta przygotowuje mu wspaniałe danie. Na sam > koniec podaje mu kawę i banknot dziesięciozłotowy. Facet z lekka > zblazowany drapie się po głowie. To co pani dla mnie zrobiła było > wspaniałe, ale po co mi te dziesięć złotych? > - Zastanawiałam się co panu dać w związku z odejściem na emeryture. W > końcu mąż mi doradził: ☠☠☠☠☠☠☠ go - daj mu dychę! A kawę sama wymyśliłam |
||||||||
|
|
|
#482 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Ja tak na szybko tylko jedno pytanko chce zadać, bo padaaaam mieliśmy bardzo intensywny dzień - Blanka w zoo ,niestety zimno jak cholera ale co tam. Szaja co myślisz o słoiczkach i kaszkach z BabyDream z rossa?One bez cukru są widziałam . Różnią się mocno od tych holle? Aha i może głupie pytanie ale czemu tego glutenu nie powinno się wcześnie podawać ?? |
|
|
|
#483 |
|
Rozeznanie
|
Szajka nasz kawalarz
Dobre...---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- A właśnie ! Lenova widziałam twoje zdjęcia na fejsie ! Super wyglądasz,promieniejesz! I świetna fryzurka
|
|
#484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40600833]Bokeh, co na nią patrzę to mi ciebie przypomina ![]() http://www.beauty-box.jp/style/short/cir098/[/QUOTE] kiedys mi duzo osob mowilo ze wygladam jak postac z mangi![]() Cytat:
Ehhh a więc nie mam cos ostatnio czasu tymbardziej ze srednio jestem na bioezaco wiec nie mam sie do czego odnnosic ale dziekuje ze sie martwiciefotki w klubie piekne ! Lady super fryzurka ))) Szaja właścicielka salonu do ktorego chodze sie obcinac ma fryzure ala to http://galeria-fryzur2013.qever.com/...losy-5.jpg.php tylko te na gorze jej sie kreca i super to wyglada ! http://www.beauty-box.jp/style/short/aks257/ ta tez fajna, koniecznie sie pochwal co postanowilas ))A co do tego co u mnie wszystko w porządeczku tylko wczoraj ieczorem zaczeło Hani łzawić oczko, rano sie obudziła i miała zalepione ropą ale przemyłam woda i było lepiej potem poszla spać obudziła się koło 16 całe oko zaklejone ropą czerwone spuchnięte biduleczka moja no i pojechalam z nią do przychodni dyzurujacej, Pani doktor ją zbadała dała kropelki jakieś z antybiotykiem i do okulisty kazała iść, mam nadzieję że kropelki jej pomogą bo biedna taka była jak nie umiała tego oczka otworzyć ![]() No... chybae wsio mam nadzieje ze u Was wszystkich ok!
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane wrociłam
zaglądam na wizaż i zamarłam, na wątku majowym zmarło maleństwo w 37tc Boże czemu tak często to się dzieje, moja znajoma też ostatnio pochowała malucha, powiesił się na pępowinie ech miałam napisać jak było w Austrii ale idę się przytulić do mojego maluszka bo mi strasznie smutno |
|
|
|
#486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
boże, to jest tak cholernie niesprawiedliwe
|
|
#487 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
U nas podobnie Cytat:
pojechałam do CH dzisiaj i co? w ogóle mogłam z domu nie wychodzić...I też od 3 dni takie akcje! Skok? Cytat:
masz babo: http://allegro.pl/listing/listing.ph...rch_scope=baby Cytat:
Chuste kup :d tu wiele chustomaniaczek w wątku Cytat:
Agatka słoiczki jadła, pewnie, fajne składy mają, tyle że troszkę gęstsze niż innych firm są ![]() Kaszek nie znam, pokażesz skład? Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam dzis paczke z bobovity ze sloiczkiem i ksiazeczka
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-05-02 o 21:48 |
|
|
|
|
#489 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Super. Iguś też lubi jak się podrzuca coś i zaciesz ma
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jejuuu
|
|
#490 | |
|
Zadomowienie
|
No właśnie nie kupiłam :/ nie znalazłam nic fajnego co by się nadawało do karmienia :/
Cytat:
Jejku jakie to straszne biedni rodzice ;( Aż mi wszystkie schizy ciążowe wróciły jak Mała się mniej ruszała Ehhh, nie wiem co powiedzieć
|
|
|
|
|
#491 |
|
Wtajemniczenie
|
Szaja :
http://www.rossnet.pl/Produkt/Babydr...ia-,97669,1671 Tylko takie coś znalazłam. W sklepie patrzyłam ale już nie pamiętam. Marsi- to strasznie co pisze (((Bokeh- Oby Hanulce się szybko oczko wyleczyło ;** |
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Marsi
![]() Ohboze....wlasnie doczytalam.....siedze i placze.....nie jestem w stanie zrozumiec, dlaczego tak sie dzieje.....
|
#493 |
|
Lurker ;)
|
Bijkora jakbym czytala o sobie, u nas docinki na porzadku dziennym, nawet nie kontroluje, jak jestem zla to musze mu dowalic. A pozniej gadanie, ze jestem zlosliwa itp ale to wychodzi samo z siebie. Jak to mawial moj ojciec- jadowita po matce :P
Tego co napisala Marsi nawet nie bede komentowac. Nie potrafie sobie wyobrazic tego co czuje matka. Ehh mam sie niedlugo spotkac z ta kumpela ktorej synek zmarl, boje sie jak zareaguje na kluske, jej mialby juz miesiac ponad
|
#494 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
ehh
mi sie od razu H. przypomniała
|
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem w stanie sobie wyobrazić rozpaczy rodziców..
|
|
|
#497 |
|
Konto usunięte
|
Lenova, średnia ta kaszka, taki śmietniczek trochę, bo kaszki ryżowe są najmniej wartościowe. No i zaklejają, zapychają brzuszek i powodują zatwardzenia. Starsze dzieci ok, ale do rozszerzania diety będę ryżowej unikać, kleiku tak samo.
|
|
|
|
#498 |
|
Lurker ;)
|
W ciazy od poczatku mialam taki schiz ze cos bedzie nie tak z mala. Nie wierzylam, ze tak szybko nam sie udalo i do tego wymarzona dziewczynka. Cala ciaze balam sie, ze lekarze czegos nie wykryli az do porodu. Teraz tez ciagle odczuwam strach ze cos moze byc nie tak, ze moglaby byc chora. Prawda jest taka ze czlowiek nie pozna co to strach dopoki nie bedzie miec dziecka, bo strach o siebie nie rowna sie w ogole z tym o malenstwo...
|
#499 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawe co u Marsi też się nie odzywa ostatnio.
Szaja taki żarcik-kosmonaucik ![]() Pstryniu, dzieć nadal śpi od tamtej pory? Czy to zwiastuje kolejną pobudkę o 4 nad ranem? ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- o, doczytałam, że Marsi jest. nawet nie wiedziałam, że wczasowała. Czytam dalej, tragedie się dzieją okrutne.. |
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Little, przepieknie napisane!
![]() Deli, ja tez od razu o H.pomyslalam.... Lenova, zgadzam sie z Bijkora, noooo iten plaszczyyyyyk!!!
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
|
#502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ostatnio myślałam co u Ciebie Blogerko, nasza ukochana pani pediatra mnie dziś rozwaliła byłam w sprawie refluksu a ona mi wysnuła teorie że to pewnie przez to,że młodego karmie przed tv a ja jej na to,że nie mam telewizji w domu |
|
|
|
#504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o jezu ... nie wierze, hahaha Marzenka? ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- a wiesz ze ostatnio spacerowalismy kolo lasu tam w strone wilczyc i wlasnie Marzenka samochodem zasuwala, ze az si kurzylo .. malo nas nie rozjechala
|
|
#505 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jutro chyba mnie nie będzie bo jedziemy do teściów a tam zasięgu niet. Na szczęście wieczorem wracamy, trzymajta kciuki za moją cierpliwość no i jeszcze w takiej atmosferze pojedziemy, że szkoda gadać... Ja nadal jestem zła, wróciliśmy z małym późno, tż o nic nie pytał, nie wiem czy coś mu to dało do myślenia. Zobaczymy co dalej.
|
|||
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a kto, pewnie,że Marzenka, nazwisk nie podaje bo to forum publiczne a umowiłam się do Pani Agatki ale ona ją zawołala na konsultacje a Wy mieliście usg u gastrologa? nas na razie nie kierują do gastrologa bo mały o dziwo przybrał na wadze przez tydzień 450 g no ale też wprowadziliśmy jedną porcję mm z kleikiem ryżowym- maksymalnie 200 ml na dobę, może to przez to?no a jak robisz takie km to zajdź w końcu do mnie na kawkę ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Acha dziewczyny, macie serdeczne pozdrowienia od Maluchny30 u nich wszystko ok, kolki małej już mijają |
|
|
|
|
#507 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie mamusie!niestety przy mojej Oli nie da sie wizazowac.Dziecie w dzien w ogole nie spi,za to noce super od 21 do 6 lub 7 rano, przy tm przewaznie o 5 budzi sie na cyca.Calineczka rosnie,na moje oko jakies 5kg bedzie juz miala. Dalej ma kolki , ale jest coraz lepiej. Widze na forum duzo nowucj mamusiek , ktore seedecznie witam i gratuluje dzieciatek. 27 kwietnia Ola zostala ochrzczona. Cala msze pieknie przespala, a po wszystkim dwa dni ryczala. Szatan w nia wstapil czy jak? Pewnie wiekszosc z was cieszy
sie z rocznego macierzynskiego, ja niestety ze wzgledow finansowych we wrzesniu wracam do pracy. Goraco was kochane pozdrawiam i sciskam najmocniej jak moge.Wszystkie dzieciaczki w klubie cudowne.
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
hehe maluchna a ja właśnie napisałam o Tobie
|
|
|
|
#509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ano z TŻem coś tam drgnęło, widzę, że mu zależy, bo chce isć na ustępstwa i ogólnie zrozumiał gamoń co i jak. Ale jeszcze długa droga przed nami...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

odpowiedz nasuwa sie sama 

chce ci się tak stać? 

6 5 4 3 2 1

bo biedna taka była jak nie umiała tego oczka otworzyć
pojechałam do CH dzisiaj i co? w ogóle mogłam z domu nie wychodzić...

???

no ale też wprowadziliśmy jedną porcję mm z kleikiem ryżowym- maksymalnie 200 ml na dobę, może to przez to?