|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Niunia... Płaczę razem z tobą.. Olbrzymia tragedia... Mam nadzieje że będę się z tobą kiedyś cieszyć.
Ściskam cie najmocniej jak potrafię!
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
niunia- tule i współczuje- nie umiem nic więcej napisać....
angel- witaj, przytulam BETBIE- Tunezja? ja bym zabrała nifuroxsazyd rena- mogę i ja poprosić o dietę?
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych
Cytat:
szukałam info....na bocianie pisze ... lekarz odpowiada na pytania i napisał że po poronieniu i zabiegu łyżeczkowania jeśli przebiega wszystko bez powikłań to nie trzeba czekac pół roku jak to wcześniej było....i wystarczy teraz 2 miechy odczekać.... Wiesz....jeśli gin powiedziałby że przy następnej ciązy da mi leki jakies typu własnie heparynę i acard....to ja mogę się starac po pierwszej @ bo wierzę że to mi pomoże!! ![]() Cytuję : "Obecnie dominuje pogląd, że nie należy zbyt długo czekać ze staraniami o następną ciążę. Mówi się o 1-2 pełnych cyklach naturalnych po zabiegu łyżeczkowania macicy. Zależy to od zakresu zabiegu, etapu ciąży, na którym doszło do poronienia, tego, czy zabieg był bez powikłań - wszystkie te dane podawane są przez lekarza wykonującego zabieg. "
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-05-04 o 19:57 |
|
|
|
|
#4354 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych
Nie wiem co Ci doradzić ale słyszałam że teraz po # można bardzo szybko dużo czytałam o takich dziewczynach nawet nie wiem czy kojarzysz na naszym starym wątku była dziewczyna, która po ponad miesiącu od # zaszła ( nie chcę tu wymieniać o kogo chodzi). Ja początkowo bardzo chciałam ale teraz z każdym dniem mniej. Zastanawiam się nawet nad założeniem spirali. Za bardzo się boję.
|
#4355 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Wszystko sobie pomału ułożymy weźmiemy ślub. Jasio bedzie z nami wiem to. TZ kazali Juz iść zostałam z moim aniołkiem sama w szpitalu.
|
|
|
|
#4356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nareszcie mam samochod naprawiony. okazalo sie, ze 4 kabelki odczepily sie na zgieciu drzwi i dlatego mi nie chodzil panel w drzwiach, jak wlaczalam ogrzewanie tlniej szyby to automatycznie zalaczaly sie awaryjne i prawdopodobnie to bylo przyczyna rozladowywania akumulatora. niunia tule mocno
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png Edytowane przez measia Czas edycji: 2013-05-04 o 20:00 |
|
|
|
|
#4357 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4358 |
|
Zadomowienie
|
Agatkaa1Nie wiem dlaczego tak się dzieje ale tez nie chce namawiać. Wyrażam tylko opinię. Ktoś mi napisał że (nie wiem, czy tu czy gdzieś na pw że " tęsknota, ból za straconym dzieckiem rośnie z czasem"). Tyle samo plusów jak i minusów można znaleźć po obu stronach.
19.04.2013 r. Staś i Michaś Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego.... Edytowane przez edytte Czas edycji: 2013-05-04 o 20:07 |
|
|
|
#4359 |
|
Konto usunięte
|
U nas na wątku lipcowym też chyba ze 2 mamusie od razu się przeniosły do wrześniowego... Tego i Wam Dziewczynki życzę
My z TŻem ogarniamy mieszkanie, a potem już spokój. TŻ był u swojej mamy, odwiedziła nas moja mama, czyli jego urodziny odfajkowane. Teraz tylko dam mu prezencik i pójdziemy jutro do jakiegoś fajnego miejsca. Od teściowej TŻ dostał czerwone anturium, czy tylko ja jestem taka dziwna, że mi się to nie spodobało?
|
|
|
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -
Cytat:
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Agatka no właśnie wątek nosil tytuł Mamy Aniolkow. Nie wiem czy to jego kontynuacja, czy to był osobny. Dla mnie szybko,bo mialam bardzo wysokie tsh i endokrynolog powiedziala, że będzie ciężko zajść w ciaze, a jak zbyt szybko się uda to trudno będzie ciążę utrzymać i ryzyko chorego dziecka bylo. Jak zaszłam nadal miałam wysokie tsh,bo w 13tc podskoczyło z 3 do prawie 10 i dostałam krawien. No ale udalo sie utrzymać ciążę i mała jest zdrowa.
No i wszyscy gin kazali mi odczekac minimum pol roku mąż nalegal,by poczekać rok.Berbie szukalam Was już jakiś czas temu, ale na telefonie znaleść nie mogłam. Teraz Persephone link mi drogę wskazał. ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Dokładnie!
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2013-05-04 o 20:07 |
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
Rzeczywiście miałaś wiele szczęścia i CUD nastąpił przy takim TSH! Dajesz nadzieję Nam wszystkim tutaj
|
|
#4363 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
19.04.2013 r. Staś i Michaś Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego.... Edytowane przez edytte Czas edycji: 2013-05-04 o 20:25 |
|
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pije piwko! Za zdrowe wszystkich staraczek, nowych AM i Ciężarówek oraz pociechy już na zewnątrz brzuszka!!
|
|
#4365 |
|
Zadomowienie
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wierze w to, że kiedyś będziesz miała swoje upragnione dziecko, braciszek to wymodli |
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
|
|
|
|
#4368 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40636092]No i pięknie !!
![]() Ale Ty naprawdę się stresujesz Izka, odpuść troszeczkę... choć troszeczkę. Kiedy masz wizytę u gina?[/QUOTE] W poniedziałek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem co powiedzieć,spotkała cię straszna tragedia...Życie jest cholernie nie sprawiedliwe.Cytat:
Cytat:
Dziewczyny czemu piszecie o luzie?Ja byłam na tej IP bo miałam troche brązowego śluzu...Myśle że każda z was w takiej sytuacji nie zwlekałaby i by pojechała...Na IP potem było już czysto i tak jest do teraz...
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||
|
|
|
#4369 |
|
Zadomowienie
|
Niunka, ja tez witam Cie w wątku chociaż nie pojmuje tego dlaczego to wszystko musiało się wydarzyć. Ryczałam jak bóbr czytając Twoją historię, brak mi słów, więc po prostu mocno Cię przytulam...
|
|
|
|
#4370 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -
Cytat:
|
|
|
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tutaj mówimy o luzie takim że masz wyluzować w sensie nie przejmowac się gadaniem innych i nie stresować tymi głupotami które Cię ostatnio spotykają tylko olewać to wszystko ciepłym moczem!! MASZ WYLUZOWAĆ w sensie NIE STRESOWAĆ się tym sytuacjami!! bo póxniej to wszystko się odbija na Was...!!
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40639703]Teraz tylko dam mu prezencik i pójdziemy jutro do jakiegoś fajnego miejsca. [/QUOTE] powiedz potem czy mu się podobał prezent od ciebie?
|
|
#4373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
19.04.2013 r. Staś i Michaś Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego.... Edytowane przez edytte Czas edycji: 2013-05-04 o 21:15 |
|
|
|
|
#4374 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ale mimo wszystko Ty się ostatnio za dużo stresujesz Iza, problemy w domu, z TŻem, aż czuję, jaka jesteś nerwowa Musisz troszeczkę odpuścić.. Pewnie, napiszę
|
||
|
|
|
#4375 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam leki na zatrzymanie laktacji...
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny prześlijcie mi swoje adresy mailowe
![]() Cytat:
|
|
#4377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4378 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -
Cytat:
|
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
nie umiem nawet wyobrazić sobie tego co czujesz...
|
#4380 |
|
Zadomowienie
|
W domu ból, wspomnienia nie znikną ale to zawsze inaczej.
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

no ale mało istotne...
po czym zajrzałam do instrukcji i trzeba było tylko jeden przycisk przekręcić 

mąż nalegal,by poczekać rok.

Nie wiem co powiedzieć,spotkała cię straszna tragedia...Życie jest cholernie nie sprawiedliwe.