|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
hej
mąż oddelegowany do pracy, dzieć sam zasnął przy karuzelce, wchodzę na wizaż, a tu 26 stron do nadrobienia zajadę się dzisiaj w nocy![]() nie lubię pisać, jak nie wiem co się działo, więc ruszam do boju
|
#872 |
|
Konto usunięte
|
Marsi, mówisz?
dzięki.
|
|
|
|
#873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlaśnie Laurko ja Ciebie pytałam o to ale nie zawsze uda mi się być na bierząco- mój zjeżdza z gondoli w dół i teraz nie wiem czy ja mam wózek zrypany czy ta gondola u Ciebie też tak się kiwa w przód i w tyłna spacerku jak mi zjeżdza to aż nogi potrafi wyciagnąć na brzegi gondolki ![]() próbowałam go ostatnio do spacerówki ale kuźwa wydaje mi się,że jest jeszcze za malutki do niej, jak będzie siedziec to wtedy go będę kłaść na razie szkoda mi plecków ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#874 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pediatrzy niestety nie na wszystkim się znają, ja swojej powiedziałam że nie odciągam na siłę i koniec. Zresztą moja nie kazała, tylko w kąpieli delikatnie masować.
Cytat:
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Mój ewidentnie za mały na spacerówkę więc jeździ w foteliku maxi cosi na stelażu, inaczej by na spacery nie wychodził
|
|||
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40655276]Eeej ale jakie późno
całkowicie normalne tempo. Tu sobie czytaj, i pamiętaj, że to orientacyjne tylko - wiadomo, że są dzieci wcześniejsze i późniejsze i to też ok: http://www.oeiizk.edu.pl/informa/ose...i/dzieciak.htm[/QUOTE]Dziękuję za link
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pogrubione - Ehhh ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Laurko, naprodukowała się i mi zażarlo wszystko
![]() w każdym razie mój w foteliku się strasznie poci i na moich wioskowych drogach pewnie by było mu niewygodnie tym bardziej,że chodzimy na długie spacery dziewczyny ja jutro wracam do pracy w pełnym wymiarze godzin ,koniec macierzyńskiego ![]() a najgorsze jest to,że w tym tygodniu muszę się walnąć w delegacje w PL a na początku czerwca mam ważną konferencje na drugim końcu PL i to jeszcze 3 dniowa |
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Laurko, chyba sobie już daruje takie zabiegi
![]() Marsi- współczuje |
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby szybko doszło. Mój się na szczęście nie poci w foteliku. Współczuję zwłaszcza tych delegacji, nie wiem co bym zrobiła jak bym Miśka miała zostawić na 3 dni, chyba bym co godzinę do domu dzwoniła
|
|
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry pomysl tez chce a co do delegacji to no way! biore tesciowa i malego nie chce rezygnowac z kp ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- ilkaswidze Cie odezwij sie |
|
|
|
|
#883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze możesz powiedzieć pediatrze że czytałaś i oglądałaś wykład urologa dziecięcego, że takich zabiegów nie można robić bo szkodzą dziecku. Może ona też czegoś się nowego nauczy.
Cytat:
Aaaaaa chyba że mały z tobą jedzie, to inna sprawa ![]() Idę się kąpać i lulu, bo młody w nocy pobudkę zrobi Miłej nocy dziewczyny
Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-05-05 o 22:03 |
|
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde było tak fajnie przez te 5 dni z mężem i córą , dziś oczywiście musiało pójść coś nie tak
ale nie jest źle, damy radę
|
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi-a gdzie ty pracujesz jeśli mogę wiedzieć?
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję że musisz do pracy wracać jużA co się stało??
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Marsi ja też jestem ciekawa gdzie pracujesz i na jakim stanowisku ? Jeśli nie chcesz to nie pisz, to taka moją czysta ciekawość :-P |
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
|
|
|
|
#890 |
|
Zadomowienie
|
Silver dziękuję za kciuki na chrzciny - na Ciebie zawsze można liczyć
|
|
|
|
#891 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za miłe słowa na temat Blanki i za pocieszenie-ok już obiecuję nie będę wymyślać problemów
Meduzza Blanka czeka na Juliankę Współczuje Wam tych powrotów do pracy, aczklwiek nie wiem co gorsze wracać do pracy czy nie mieć gdzie wracać :p Ja to pewnie jak skończę studia to dopiero będę szukać pracy czyli za jakieś 2 lata , akurat Blana do przedszkola pójdzie. |
|
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Do starego klubu nie mam dostępu, nawet nie wiem kto prowadzi/ł, ale spoko, moja babska ciekawość najwyżej nie zostanie zaspokojona ![]() ![]() |
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam Was przez weekend cały na telefonie, ale jakoś nie miałam weny na pisanie.
Strasznie mnie zasmuciła historia mamy majowo-czerwcowej;( też podczytywałam, przyznam się - bardzo dzielna jest biedulka ![]() Mała dziś po raz pierwszy płakała po wieczornej kąpieli i karmieniu, jakoś się wiła strasznie i nie mogła zasnąć. Troszkę trzeba było ponosić i pobujać, nie wiem, przestymulowała mi się?? Nigdy się to nie zdarzyło jeszcze. A dziś, przeszła sama siebie. Zasnęła wczoraj po 21 i obudziła się..uwaga... o 9:03 - aż zamarłam jak zobaczyłam godzinę i pędem do łóżeczka czy z dzieckiem wszystko ok.. 12 godzin snu ciągiem O_o Szaja: fryzurka świetna! |
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
szaja i dziewczyny chustujace
![]() Bedziecie chustowaly np plecaczek? Kuuuurcze, tak kocham malego do siebie tulic, ze ciezko mi sie bedzie przestawic na plecaczek, chlip A ta gra to ingress, a geo caching tez widzialam, dokopalam sie na chustoforum ![]() Poprztykalam sie z mezem
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-05-05 o 23:17 |
|
|
|
#895 |
|
Zadomowienie
|
Na wstepie chcialam was bardzo przeprosic za byki kt robie. pisze zawsze z tel i mimo ze staram sie sprawdzac nie zawsze wychodzi ...
Silver pytalas po co nam spacerowki skoro mamy wozek 2w1 ... mi bedzie potrzebna np do marketu gdzies blisko gdzie bedzie rowna powierzchnia. niestety stelaz mojego move jest ciezki i znoszenie go po schodach latwe i lekkie nie jest. taka mala lekka spaceroweczka to by bylo cos fajnego. poza tym przydalby sie tez w domu moglabym mloda usypiac w niej ... chociaz cena troche mnie przerazila. myslalam ze kolo 600 zl max jestem zalamana. od 4 dni walcze z siersciuchem. czesanie go to walka bez konca. wyszlo juz z niego z 6 reklamowek, mam owczarka niem. na dodatek wyjelam mu dzis 7 kleszczy ... masakra ile tej siersci na nim jest. najchetniej bym go opierniczyla maszynka na 0 :p
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam
ale cytowanie by mnie zabiło, także wybaczcie![]() Lady i Szajka - super fryzurki ![]() jestem nienormalna, mam okazję pospać, a siedzę do tej pory na wizażu, rano będę cierpieć ![]() dobranoc
|
#897 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Wielka Prosba z samego rana...gdybyście znalazły chwilę, mogłybyscie wypełnić https://docs.google.com/forms/d/1zCS...yWAoI/viewform
Pytań nie jest dużo, będę bardzo wdzięczna ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Szaja dzięki za podpowiedz
tylko dla roczniaka to chyba jeszcze-za wczesnie... pokaże mezowi pomysły i zdecydujemy
|
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Dziewczyny, moja mała ma od wczoraj katarek i czasem kaszle (chyba od tego katarku). Brak gorączki, samopoczucie normalne, ładnie śpi i je. Mam się bać? Jutro szczepienie, więc lekarz ją obejrzy, ale jest możliwe, by takie maleństwo miało alergię?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

zajadę się dzisiaj w nocy

i teraz nie wiem czy ja mam wózek zrypany czy ta gondola u Ciebie też tak się kiwa w przód i w tył

ale nie jest źle, damy radę
... masakra ile tej siersci na nim jest. najchetniej bym go opierniczyla maszynka na 0 :p
ale cytowanie by mnie zabiło, także wybaczcie