|
|
#991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak serio wkrecilo mi sie, ze mam 18tyg plus 4, a nie 20
|
|
#992 |
|
Konto usunięte
|
Debrah, oj tam, zaczniesz rozszerzać dietę i nagle stanie się wsio proste
tyle, ze pranie trudniejsze Ankietę zrobiłam
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczyny moja Blanka non stop płacze dzisiaj! Wręcz krzyczy! Obejrzałam ją, odparzeń nie widać, leży w samej bluzeczce z krótkim rękawkiem, jadła cyca i tak strasznie płacze... A ja razem z Nią
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40665961]Debrah, oj tam, zaczniesz rozszerzać dietę i nagle stanie się wsio proste
tyle, ze pranie trudniejsze Ankietę zrobiłam [/QUOTE]Mówisz? Oby! Dziękuję za ankietę )Jak usypiasz Dorcię za dnia? Moja dziś nieodkładalna, budzi się od razu. Spać chce na pewno bo oczka trze i bawić się nie chce. Ostatnio trudniej zasnąć. Bujamy trochę, tylko że ciężka jest w pogotowiu jeszcze pierś.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz usnęła sobie na balkonie obdzwoniłam wszystkie laboratoria w mieście, nigdzie nie robią badania na nietolerancje laktozy, nie wiem czy się śmiać, czy płakać.
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=9642
![]() My jutro szczepienie
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co to było ale dziś jest zdecydowanie (odpukać) lepiej. Może bączki? Może od tej nietolerancji laktozy ją brzuszek boli? |
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
My nadal na dworze-mam zjarane plecy już
W tym roku przy Oskarze to będę kukuladka ![]() Bo tak jak wyszłam na dwór ze swą bladością to słońce uciekało ![]() Debrah-ankietę rano pyknęłam ![]() Fewcia- Ciągle jestem głodna na tym dworze- wciągnełam troszki Michałków potem Orzeszki słone-ale wciąż to nie to Zjadłabym jakiegoś owoca Muszę męża pogonić
|
#1000 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tych przepływów nie przypominaj mi Robili mi przez nie cesarkę na szybko, tak strasznie się o Miśka bałam ![]() Cytat:
![]() Jak młody był chory to na dzieci chore szłam. Sama bym nie chciała jak jestem ze zdrowym dzieckiem, żeby ktoś przyszedł z chorym. Pytanie tylko, czy twój maluszek jest na pewno chory. Cytat:
lady Dajesz czadu
|
|||
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee tam ja sie nie zalapalam no ale trudno, mały miał być styczniowy gdzieś musi byc ta granica,chyba juz dziewczyny więcej nie ugrają |
|
|
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas na marudę pomaga Kubusiowa ulubiona piosenka albo położenie na brzuszku. |
|
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1005 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Prezes Zarządu, Dyrektor Naczelny ZGM "ZĘBIEC" w Zębcu Spółka Akcyjna 27-200 Starachowice Wniosek o udzielenie dodatkowego urlopu macierzyńskiego Na podstawie art. 1821 K.p. wnoszę o udzielenie mi dodatkowego urlopu macierzyńskiego na dziecko: Julian Tadeusz Królikowski ur. 22.12.2012r. w wymiarze 4 tygodni , w okresie od dnia 12.05.2013 r. do dnia 08.06.2013 r., tj. bezpośrednio po wykorzystaniu urlopu macierzyńskiego przez matkę Dominikę Kwaśniewską –Królikowską co nastąpiło 11.05.2013 r. Jednocześnie oświadczam, że z dodatkowego urlopu macierzyńskiego nie będzie korzystał drugi rodzic dziecka, tj. Królikowski Maciej . Cytat:
|
|
#1006 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej... witam się po weekendzie ale jakoś nie mam za bardzo weny do pisania. głowa mnie boli i jakaś rozbita jestem... jutro się odezwę, albo później.
Aha! usłyszałam dziś pierwsze wyraźne MAMA ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie to trochę przesada, bo jeśli becikowe dla wszystkich zostało zabrane z początkiem roku 2013, to w zamian mamy roczny macierzyński i jest gitara i tak powinno być a w 2012 było lajtowe becikowe, więc na inne przywileje nie ma co liczyć - moja własna interpretacja, bez urazy ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie co dzis było na 2 ale na sam koniec właczyłam jutro dwa kolejne odc ale my pewnie na szczepieniu bedziemy jak uda nam sie zapisac
http://www.telemagazyn.pl/seriale/ar...96637,idp.html
|
#1009 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do przychodni to ja bym raczej nie poszła do dzieci zdrowych z dzieckiem, które jest chore, bo do zdrowych się idzie np. na szczepienie i jest niewskazane, żeby mieć wtedy kontakt z chorym. Wiem, że u chorych znowu styk z innymi zarazkami, ale myślę, że trzeba też wziąć pod uwagę te inne dzieci, które idą do zdrowych na jakąś kontrolę czy właśnie szczepienie. Cytat:
Cytat:
biedne obie jesteście nie wiem co poradzić, u mnie na takie histerie pomaga najczęściej leżenie z gołymi nóżkami i muszę Ewcię głaskać po stópkach i kitkach. Ale u Was ta szyna to nie wiem czy tak się da ściskam |
|||
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Kaszki dla zertych dzieci? Juz je lubie, moj Kubek wsuwa wieecej mleka niz wskazuje na to jego wiek...
Chyba zaczniemy juz podawac wode... Cieplo sie zrobilo, a maly coraz czesciej chce cyca. Ojj tam, Sopot, gorac, duzo ludzi, wieje od plazy, nic wielkiego ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1011 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Lady - jesteś mistrzem!
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
jakby któraś była zainteresowana, to od 13.05 w Lidlu będą Pampersy na promocji, np. rozmiar 3, 62 sztuki za 33 zł
|
#1013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest mega powód do radosci Cytat:
Ja kończę to co mam 3 w domu akurat babydream i też 4 będę kupowała, bo jednak odgniotki sie na pulchniutkich udziskach robią ![]() No wreszcie znów jed wprowadzaja! ja je bardzo lubiłam przy Agatce, ale jakoś tak tylko mniejsze rozmiary miałam i w efekcie mam tylko chyba 2 sztuki ich, a fajne. [/QUOTE] ja z tego samego odgniotkowego powodu zmieniłam na 4 ![]() jak tak chwalisz te bodziaki to je wezme na pewno jak tylko bedą wlasnie nie jak przyłozyłam to moze z 1 cm w kazdą strone wiecej a wydawały sie mega wysokie ![]() wiem, zaglądam metodycznie
|
||
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy nasz watek zostal zalozony 11go maja, jak po tym czasie nie bedzie, to chyba trza bedzie zalozyc i zwolac styczniowki 2014
![]() Dziolszki, z racji przeprowadzki do miejsca, gdzie nie ma dostepu do upc ( ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Ewulka, milo mi, dziekuje
|
#1015 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
ale tu spokoj, na na na na
![]() chyba wszystkie na spacery wy byly i znow bede gadac sama do siebie ![]() my wlasnie wrocilismy... niby czlowiek nic takiego nie robil a zameczona jestem jak nie wiem co... mlody pospal w nosidle potem powscikalismy sie w wozku, potem sie znudzilo to na rece no i do domku.... Cytat:
pojde chyba nazywiol musze jeszcze kupic jakas miseczke ![]() Cytat:
za examiny i trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie... co do przychodni to u nas nie mamy takich problemow bo nie ma takiego podzialu ![]() Cytat:
co do petycji - hmm. u nas niby 10 dni a bysmy sie zalapali no ale coz. gdzies ta granica musi byc. cieszmy sie ze w ogole jest rok macierzynskiego ![]() Cytat:
a u nas tylko y y y y y y
|
||||
|
|
|
#1016 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ty mi tu deptakiem w oczy nie kłuj... ahhh jak bym chciała pojechac.... a my sie z kasy wycyckaliśmy na tą łazienke i nici z jakiegokolwiek wyjazdu ![]() Cytat:
Cytat:
jakie my wredoty jestemy, większą częśc społeczenstwa do szalenstwa doprowadzamy dobre Cytat:
Cytat:
![]() ja bym poszła z małym pod koniec godziny przyjmowania zeby juz kolejki nie było Cytat:
piękne fotki na fejsbuczku Cytat:
zycze poprawy nastroju ![]() mały do południa był nieodkładalny, o 13 zdjadłam obiad- boze dzięki ci za mrozone pierogi made in Biedronka potem wzięłam gałagana na dwór, pochodziłam, pooglądał, uspiłam- w wózku kimał 3 bite godziny odkurzyłam i umyłam auto na zewnatrz i w srodku, pojechałam po kwiatki i je wsadziłam, posprzatałam kuchnie i sypialnie, no i zjadałam mega przedkolacje teraz bobas buszuje na macie, a ja mam w planie ogarnąc paznokietki
|
||||||||
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak tam nasza MATURZYSTKA ?
Kochana, jutro razem z Kubusiem trzymamy kciuki za Ciebie! |
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Elllmi, bo ominełam przy cytowaniu-
i to ogromne ![]() Pstryniu, chyba tak własnie jest jak mówisz/piszesz- szkoda w tak piękna pogode siedziec w domu, a powizazowac mozna wieczorkiem ![]() ja tez musze sie zaopatrzyc w zestaw jedzeniowy dla bobasa, ale jeszcze mam 2 mies |
|
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeeeesu, czego ja poznajdowalam w swoim samochodzie to szok!! nie bede wchodzic w szczegoly bo wstyd ale napisze tylko tyle ze to cos do jedzenia juz od dawna sie nie nadawalo |
|
|
|
|
#1020 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

)

wg mnie to trochę przesada, bo jeśli becikowe dla wszystkich zostało zabrane z początkiem roku 2013, to w zamian mamy roczny macierzyński i jest gitara i tak powinno być
Ale tak tak, to na pewno wina mojego ubierania. 
potem wzięłam gałagana na dwór, pochodziłam, pooglądał, uspiłam- w wózku kimał 3 bite godziny
odkurzyłam i umyłam auto na zewnatrz i w srodku, pojechałam po kwiatki i je wsadziłam, posprzatałam kuchnie i sypialnie, no i zjadałam mega przedkolacje