Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-06, 23:11   #2791
skylie
Wtajemniczenie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Ghia- bede trzymac kciuki w srode

Margos- zajmuje, zajmuje a lodzikami nie kus

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 23:12   #2792
malinka0525
Zadomowienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Uciekam spać bo tż mnie pogania
Słodkich snów wszystkim życzę i niech Wam brzuszki dadzą pospać

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 23:15   #2793
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
No skrót tu już ktoś pisał i rozszyfrowywał wiec myslę że problemu nie bedzie:P)
`
Madi... przecież wiesz, że tu 100% ma zbudyniały mózg
Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
hehehe no ja też już myślałam, że mała nie będzie się ruszać. Ale była grzeczna i posłuchała mamusi jak jej tłumaczyłam, że teraz ma się ruszać

Margoś odpoczywam baaaardzo dużo a to i tak mnie łapie
Teraz mam motywację więc w końcu torbę spakuję Tylko najpierw kupię to co do niej mam spakować
Rozwaliło mnie to

za tydzień

Odnośnie odpoczywania to nie wiem jak po tych dwóch tygodniach lenistwa pójdę w końcu z psem na spacer
Może w końcu padnę przed psem

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Ghia- bede trzymac kciuki w srode

Margos- zajmuje, zajmuje a lodzikami nie kus
Ja nie... Tż
Cytat:
Uciekam spać bo tż mnie pogania
Słodkich snów wszystkim życzę i niech Wam brzuszki dadzą pospać
Dobrej )

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 23:16   #2794
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Jesteś za Karolkiem
Cytat:
Tak Neni ja wiem, ze jesteś za KArolkiem:P
Dzoan jestem za Karolkiem
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 23:19   #2795
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Dzoan jestem za Karolkiem
Dobrze, że nie fałszujemy wyników sondy

Mały
Stary 2013-05-06, 23:23   #2796
skylie
Wtajemniczenie

Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz

Margis- no pewnie ze dla Tz Dobry lodzik nie jest zly

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 23:29   #2797
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Margis- no pewnie ze dla Tz Dobry lodzik nie jest zly
Oj nie żałuj mu
Tak się biedny za Wami wytęsknił

Mały
Stary 2013-05-06, 23:32   #2798
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Roxi: zdrówka! Ładnie cię rozłożyło..
Cytat:
Roxi - kuruj się kuruj, nie wolno chorować
Cytat:
to się załatwiłaś bidulko! Dużo zdrówka.
Cytat:
Roxi- trzymam kciuki zeby Ci sie szybko polepszylo
raz jeszcze dziękuję wszystkim za ciepłe słowa

Cytat:
jutro zaczynam 35 tc
juuuuż???????????? ale to poleciało... lada chwilka i będziesz mamusią

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 23:39   #2799
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość

Byłam u dr...
Zapalenie spojówek potwierdzone, mam zakrapiać. Gorzej z "resztą" - mam zapalenie oskrzeli, szmery w lewym płucu - GENIALNIE! Tego dr z dyżuru powinnam skopać po tej starej dupie, skurczybyk odmówił osłuchania mnie... Dostałam antybiotyk (Amoksycyklinę 1000) na 7-10 dni, leki na kaszel, osłonowe... I mam leżakować, ale się nie da, bo jak leżę to mnie zgaga zabija. A kaszel mam taki, że mi zawór nie trzyma i cały brzuch mnie boli. Cały czas czuję w gardle kluskę, której za cholerę nie mogę odkrzusić i mnie atakuje taki duszący kaszel Do tego katar spływa w obu kierunkach - męczarnia, oby 2 doby przetrwać, potem antybiotyk już powinien dać efekty.
Współczucia.. no i zdrówka wiele wypoczywaj i odpoczywaj i tak na zmianę.. trzymam kciuki żeby szybko przeszło!! zapalenie oskrzeli przechodzę pare razy w roku ze wzgledu na astme wiec znam ten ból i cholerstwo

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tylko na chwile bo zaraz kończę prace a jestem w polu z robota

Byłam na wizycie u mojego gina i na szczęście WSZYSTKO JEST OK:
Szyjka długa "jak stad do Berlina", nie ma rozwarcia wszystko trzyma jak nalezy ale tak sie zestresowalam ze miałam u niego ciśnienie 140/90 najwidoczniej to był dziwny sluz i mam zakaz czytania internetu

Majunia jest dalej dziewczynką, waży już 830 gr czyli pięknie idzie środkowym centylem ma długie nóżki i jest urocza. Ruszala paluszkami i dr stwierdził ze pewnie liczy ile jej zostało do zobaczenia mamusi na koniec zasłonila buziunie raczkami jakby chciała powiedzieć ze już starczy podgladania
Zmieniła pozycje na ułożenie posladkowe i kopie mnie nuziami po watrobie
Super wieści, Duża dziewuszka już !

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Hejka byłam na wizycie dzisiaj, recepta na leki, badanie na fotelu i informacja, że po 30 tygodniu przy tych moich spinach brzucha najprawdopodobniej pójdę profilaktycznie do szpitala, żeby mi dali fenoterol na skurcze...nie ogarniam. Mam nadzieję, że się obędzie.
Dzisiaj dałam czadu i prawie cały dzień coś robiłam, chodziłam, mały z kolei też pobudzony, fikał w przychodni i teraz jak nigdy
Glukoza ok, na czczo 92, po 1 h 136, a po 2h 119 (trochę mnie ten wynik po 1h zastanawia ale ginka nic nie mówiła).
I niestety anemia coraz większa, zaczynam intensywną walkę.

Jutro od rana jedziemy z TŻ na usg prywatnie, liczę że będę miała film, bo gapa za każdym razem nie zapytałam czy na swoją czy ichniejszą płytę da radę nagrać
Sammi trzymam zeby wszystko było ok ! Na pewno zresztą będzie, bo to szczęśliwy wątek

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
u nas z Amelki też zrobiła sie Zuzia i też Tż na to wpadł
Zuzie to fajne dziewczyny, szkoda tylko, ze imie od paru lat taki boom przechodzi
Ja sama jestem Zuzia () ale imie jakos mi specjalnie nie podchodzi, za to Tż je lubi jako jedno z 2 czy 3 imion damskich wiec moze cos w tym jest ze faceci je lubia

Cytat:
Witam się z Wami z lekkim bólem gardła :/
Jestem po wizycie. Dobre wieści są takie, że z małą wszystko w porządku. Waży już ponad 2300g Na ktg początkowo się zbuntowała i nie chciała pokazać gdzie ma serduszko Pani położna chyba z 10minut szukała, a jak już znalazła to mała się obraziła i nie chciała się ruszać ale i tak nie wytrzymała i po jakimś czasie zaczęła się wiercić. Na koniec dostała czkawki i przez to jeszcze bardziej się zdenerwowała Nadal odwrócona jest główką do dołu.
I z dobrych wieści to by było na tyle.
A złe to takie, że brzuch mi twardnieje. Czasami bardzo często. Myślałam, że to mała się tak wypycha, ale jednak nie. Do tego jak mi twardnieje to ciężko mi się przy tym oddycha. Ginka kazała na to brać nitrendypine czy jakoś tak. Zobaczymy czy to pomoże.
Mam nadzieję, że Milenka wytrzyma jeszcze co najmniej dwa tygodnie w moim brzuszku a później to już się śmiało może rodzić.
W ciągu trzech tygodni przybrało jej się 700 gram
No pieknie nam rośnie Milenka to już tak niedługo, o Boże

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
To ja streszczam wizytę

Wszystko ok. Lekarz zadowolony. Lol waży już 1296g..gin mówi, że cały czas równo przybiera i nadal na koniec wróży 3500g a teraz już 200g na tydzień powinno dochodzić
Serduszko śliczne równo i rytmicznie uderza. Mały przekręcił się już główką w dół, jest po prawej stronie pleckami do mojego prawego boku i już powinien tak pozostać, więc się cieszę Szyjka długa i zamknięta.. macica wysoko (ostatnio dno sięgało palec nad pępkiem, a teraz jak pokazywał, to chyba cała dłoń nad pępkiem ). Z wyników krwi, moczu i glukozy zadowolony. Nadal mam łykać witaminki i żelazo i jeszcze mogę magnez, choć nie narzekam strasznie na skurcze. A no i od 5 tyg przytyłam tylko 0,5kg 9kg na plusie. Trzymam fason

W ogóle mąż mi później opowiadał, że jak gin zaczął szukać samego serduszka, a tu ciągle cisza, to zamarł..przestraszył się, że serducho nie pyka.. A jak znalazł, to kamień z serca, odetchnął Ja za to byłam spokojna, bo w poczekalni mnie skopał, w gabinecie na początku też kopnął, więc czekałam cierpliwie i tłumaczyłam sobie, że Mały się nieźle schował a później na monitorku mały się w ogóle nie ruszał, zasnął
dla Lolka (Karolka ) i dla Ciebie za piękne tycie !

Cytat:
Cały wieczór przeleżałam, ściągnęłam sobie "Przyjaciółki" i nawet dają radę. Szału nie ma, ale na ciążowy odmóżdżacz jest ok Ogląda któraś?
Ja bardzo lubię

Cytat:
Witam sie wieczorowa pora tz wrocil do domu i nagle stwierdzam ze cierpie na brak czasu i dostepu do kompa juz Was chyba nie dam rady nadrobic niestety

Lece poczytac co jeszcze u Was bo sie stesknilam
Co nas będziesz nadrabiać, lepiej idź na lody z Tżtem

Wieczorowo tak wpadłam
Mały dalej szaleje w brzuchu.. odkad mnie nastraszył i wyladowałam na IP to codziennie rusza sie praktycznie w kazdej godzinie
W ogóle to chciałam Wam powiedzieć ze znowu dzisiaj w nocy obudziłam sie z krzykiem bo mi sie cos sniło, a Bezik mnie tak zaczal kopać wkurzył się, że mu sen przerywam
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 23:49   #2800
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Ja bardzo lubię

W ogóle to chciałam Wam powiedzieć ze znowu dzisiaj w nocy obudziłam sie z krzykiem bo mi sie cos sniło, a Bezik mnie tak zaczal kopać wkurzył się, że mu sen przerywam
Dopiero 2 odcinki obejrzałam także jeszcze nie pogadamy

Fajnie, że Bezik kopie ładnie
Mój też ostatnio obudził się i zaczął kopać jak miałam zły sen. Biedne maluszki.

Zmykam do łóżka
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 00:32   #2801
misiaczka555
Wtajemniczenie

Zapomniałam donieść że pomimo obzarstwa w Macu nie przytylam od 4 tyg nic a nawet schudłam 1kg czyli wynik jak narazie w 26tc +2kg
Coś czuje ze sie u mnie rozchula tycie w 3 trym

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Misiaczka - Za wizytę, dla mamusi, która niepotrzebnie się denerwuje i małe lanie jej się należy i dla długonogiej Majusi oczywiście
Noooo baty mi sie należą
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Gratuluje wizyt )

margos ja juz licze ze czerwiec bo teraz szybko zleci weekendami licze bo na kazdy mam cos zaplanowany haha...

kurde niewiem co z remontem wogole wkoncu jakie kolory wiem tyle ze chyba na zime cos wynajmiemy wstepnie.
i wiem ze tz mi marudzi o imie Zuzia a nie Amelka..a bylo uzgodnione eh...moze mu sie nie odwidzi niewiem...:-P
Moj TZ tez coś dzisiaj wyskoczył ze moze jednak Maja nie... co jest z tymi facetami

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
pierwsza wersja była Emilia albo Amelia, przy czym bardziej obstawialiśmy Amelke, ale jak nam któraś osoba zaczeła komentować "aa takei imie, a czemu a to akurat, tak wam sie podoba?" to troche nas to wkurzało i w sumei postanowilismy ze nikomu nie powiemy aż do porodu że prawdopodobnie będzie Zuzia, i jak narazie nikt nie wie oprócz Tż i mnie, ale jak zobacze małą już po drugiej stronie to mysle ze wtedy bedziemy wiedzieć które imię do niej najlepiej pasuje
My tez nie mówimy jakie imię będzie miała nasza córka. Używamy zmyslonego zeby wkurzyc tych co tak lubią komentowac i mówimy o małej Karolcia. Ile ja sie juz nasluchalam "dobrych" rad

DOBRANOC

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 02:43   #2802
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz

Właśnie się polozylam. Ok. 1 Dojechalismy do moich rodziców, kolacja, oczywiście musiałam zobaczyć część ciuszkow... ;-) nie wiem o której wstane, dobranoc;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 07:06   #2803
fiazo
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 07:09   #2804
Agrafka86
Wtajemniczenie

Witam się z Mamusiami i Dzidziami
Od razu gratuluję tygodni wszystkim
Ja nie śpię, bo mój synuś lubi szaleć z samego ranka

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 07:53   #2805
idzia111
Zakorzenienie

Dzień dobry !

Jaka tu cisza, pospały sobie dziewuszki dzisiaj.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 08:04   #2806
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej!

Malinka, Dzoan - gratuluję wizyt!!! Ale już macie klocuszki

Jeszcze czekamy na relację Meli.

Jeśli ktoś dzisiaj wizytuje - to mocno trzymam kciuki!!!!

Ja się zaraz zbieram na SR.

Dziękuję Wam jeszcze raz za wczoraj

En masz bardzo ładnie na imię
Mnie się imię Zuzia podoba, ale faktycznie, teraz jest bardzo popularne. Z Zuź ok. mojego wieku znam tylko jedną (no już teraz dwie). Ale moje imię też jest teraz popularne, co zrobić, nie wiadomo, jaka przyjdzie moda za 10 lat z kolei, może na Brunhildę i Genowefę :P [ żeby nie było: nie mam nic do tych imion, po prostu obecnie są chyba mało popularne ]
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 08:05   #2807
fiazo
Zakorzenienie

Ja jeszcze dziś mam wolny dzień.ale myślę o l4 bo mam katar i gardło zaczęło boleć.muszę dotrwać do końca maja

Synek
Stary 2013-05-07, 08:14   #2808
misiaczka555
Wtajemniczenie

Jak sie spalo dziewczyny?
Mi dobrze ale krótko, TZ mnie obudził jak szedł do pracy i od 6:40 jestem na nogach
Zjadłam juz śniadanie tzn bułkę z serkiem borowikowym i banana. Sprawdze jakie mam ciśnienie i moze skusze sie na kawke póki męża nie ma

Maja juz ma tyle siły ze jej kopniaki powodują czasem ze az sie zginam w pól. Wczoraj TZ przeprowadził z nią poważna rozmowę zeby juz szła spać i była delikatniejsza dla mamy

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Ja jeszcze dziś mam wolny dzień.ale myślę o l4 bo mam katar i gardło zaczęło boleć.muszę dotrwać do końca maja
Niestety tez sie z tym mecze. Codziennie rano budze sie z bólem gardła i katarem. W ciagu dnia jest ok, ale poranki sa kiepskie. Ja za 6/7 tygodni idę na zwolnienie i zamierzam rok sie byczyc

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-05-07, 08:22   #2809
fiazo
Zakorzenienie

Misia ja to od środy walczę z katarem.wczoraj pochodziłam po słońcu i dziś znacznie gorzej

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Na zwolnienie to ja ide od czerwca

Synek
Stary 2013-05-07, 08:23   #2810
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry Już po śniadanko. Kawka zbożowa wypita. Chwilkę poleniuchuję i zaczynam sprzątać, bo po południu SR i muszę się pięknie ze wszystkim wyrobić.
Tylko pomysłu na obiad mi brakuje.

Cytat:
Witam się z Wami z lekkim bólem gardła :/
Jestem po wizycie. Dobre wieści są takie, że z małą wszystko w porządku. Waży już ponad 2300g
Ładnie rośnie córunia.

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
To ja streszczam wizytę
za wizytę.

Cytat:
Jak sie spalo dziewczyny?
Całkiem nieźle. Nie mogłam zasnąć, bo na lewym boku było mi niewygodnie, a na prawym Michasiowi i wiercił się niemiłosiernie, ale jak już się ułożyliśmy, to oboje spaliśmy jak dzieci.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 08:26   #2811
tweedledee
Zakorzenienie

Rzeczywiście En ładniutkie imię masz, ja sama znam chyba też tylko jedną starszą Zuzię

Misiaczka to ładnie dzisiaj pospałaś Ja miałam pobudkę o 6 myślałam, że oczy mi się nie rozkleją

Czekamy teraz z małym na śniadanko - kaszka i bułka z dżemem
Stary 2013-05-07, 08:28   #2812
Margosia__
Zakorzenienie

Nie mam dziś weny
Miłego dnia )

i za wizyty i inne badania i za nowe tygodnie )

Odkurzę autko i pojedziemy na zakupki

Mały
Stary 2013-05-07, 08:32   #2813
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Misia ja to od środy walczę z katarem.wczoraj pochodziłam po słońcu i dziś znacznie gorzej

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Na zwolnienie to ja ide od czerwca
Oby ci szybko przeszło bo mozna sie wykończyć z tym katarem, szczególnie w pracy

Cytat:
Dzień dobry Już po śniadanko. Kawka zbożowa wypita. Chwilkę poleniuchuję i zaczynam sprzątać, bo po południu SR i muszę się pięknie ze wszystkim wyrobić.
Tylko pomysłu na obiad mi brakuje.

Ładnie rośnie córunia.

za wizytę.

Całkiem nieźle. Nie mogłam zasnąć, bo na lewym boku było mi niewygodnie, a na prawym Michasiowi i wiercił się niemiłosiernie, ale jak już się ułożyliśmy, to oboje spaliśmy jak dzieci.
Ja mam pomysł na obiad wczoraj kupiłam w Kauflandzie ten nowy swiderki z kielbaska z sosem grzybowym i serem, dokupilam tylko pieczarki zeby było smaczniejsze.

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Rzeczywiście En ładniutkie imię masz, ja sama znam chyba też tylko jedną starszą Zuzię

Misiaczka to ładnie dzisiaj pospałaś Ja miałam pobudkę o 6 myślałam, że oczy mi się nie rozkleją

Czekamy teraz z małym na śniadanko - kaszka i bułka z dżemem
No mi sie wlasnie szpital kojarzy z bułka z dzemem i zupy mleczne
A co was tak wcześnie budzą na tych "koloniach" ?
Wychodzisz dzisiaj nie?

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-05-07, 08:33   #2814
enlevee
Zakorzenienie

Hej dziewczyny ! wstalismy !!

Spalismy mocno dopóki nie obudziłam się po raz kolejny z krzykiem bo śniło mi się ze na ulicy pies się na mnie rzucił jak wracałam z usg.. Tz tylko się przebudzil i spytał "co tym razem"?

Kciuki za wizyty i. za tygodnie !

Gdzie Mela??

Perse- mi się Twoje imię bardzo podoba, rozwazalismy je jako jedno z tych dla dziewczynki, chociaż miała być Kinga

Twee- może Ty tam w szpitalu jednak zostań bo widzę ze Ci tam całkiem odpowiada

12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 08:35   #2815
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Maluchy juz teraz terror wprowadzaja jak tylko coś im nie pasuje to potrafią solidnie pokazać to mamie. Także Anulka rób co Michas każe jeśli chcesz sie wyspac

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-05-07, 08:37   #2816
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
No mi sie wlasnie szpital kojarzy z bułka z dzemem i zupy mleczne
A co was tak wcześnie budzą na tych "koloniach" ?
Wychodzisz dzisiaj nie?
Mi też, ale tutaj to jedno z lepszych śniadań w naprawdę dobre
Chyba tak, póki co czekają dalej na wynik wymazu ak nie znajdą to spytam się czy mogę się wypisac na zadanie, bo ani dnia dluzej juz nie chce tu byc
Cytat:
Spalismy mocno dopóki nie obudziłam się po raz kolejny z krzykiem bo śniło mi się ze na ulicy pies się na mnie rzucił jak wracałam z usg.. Tz tylko się przebudzil i spytał "co tym razem"?
Twee- może Ty tam w szpitalu jednak zostań bo widzę ze Ci tam całkiem odpowiada
En ty to widzę przeżywasz w nocy jak mój tż on też wiecznie przed kims ucieka, gdzies biegnie, do kogos krzyczy...

No wybitnie źle to mi tutaj nie jest, ale co dom, to dom
Stary 2013-05-07, 08:38   #2817
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

Cytat:
Hej dziewczyny ! wstalismy !!

Jejku co ty masz biedaku z tymi snami, masakra jakaś. Byłabym sie oczy zamknac a TZ widze juz na lajcie do tego podchodzi

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-05-07, 08:38   #2818
fiazo
Zakorzenienie

Ja myślałam,że zjem obiad u teściowej,ale tż nie chce iść przed pracą.ja to chyba się skuszę i ruszę na deser-keks do niej.

Synek
Stary 2013-05-07, 08:40   #2819
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Mi też, ale tutaj to jedno z lepszych śniadań w naprawdę dobre
Chyba tak, póki co czekają dalej na wynik wymazu ak nie znajdą to spytam się czy mogę się wypisac na zadanie, bo ani dnia dluzej juz nie chce tu byc

En ty to widzę przeżywasz w nocy jak mój tż on też wiecznie przed kims ucieka, gdzies biegnie, do kogos krzyczy...

No wybitnie źle to mi tutaj nie jest, ale co dom, to dom
Pewnie, koniec wakacji
TZ pewnie smutny ze sam loże zajmuje

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-05-07, 08:42   #2820
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, koniec wakacji
TZ pewnie smutny ze sam loże zajmuje
tż domaga się już mojego powrotu, bo mówi, że dłużej na parówkach i tostach nie ujedzie

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości