|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Ghia- bede trzymac kciuki w srode
![]() Margos- zajmuje, zajmuje
|
#2792 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Uciekam spać bo tż mnie pogania
![]() Słodkich snów wszystkim życzę i niech Wam brzuszki dadzą pospać ![]() |
|
|
|
#2793 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za tydzień ![]() Odnośnie odpoczywania to nie wiem jak po tych dwóch tygodniach lenistwa pójdę w końcu z psem na spacer ![]() Może w końcu padnę przed psem ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
)
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
Dzoan jestem za Karolkiem
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2796 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz
Margis- no pewnie ze dla Tz
Dobry lodzik nie jest zly
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie żałuj mu
![]() Tak się biedny za Wami wytęsknił
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
juuuuż???????????? ale to poleciało... lada chwilka i będziesz mamusią |
|
|
|
#2799 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypoczywaj i odpoczywaj i tak na zmianę.. trzymam kciuki żeby szybko przeszło!! zapalenie oskrzeli przechodzę pare razy w roku ze wzgledu na astme wiec znam ten ból i cholerstwo Cytat:
Duża dziewuszka już !Cytat:
zeby wszystko było ok ! Na pewno zresztą będzie, bo to szczęśliwy wątek ![]() Zuzie to fajne dziewczyny, szkoda tylko, ze imie od paru lat taki boom przechodzi Ja sama jestem Zuzia ( ) ale imie jakos mi specjalnie nie podchodzi, za to Tż je lubi jako jedno z 2 czy 3 imion damskich wiec moze cos w tym jest ze faceci je lubiaCytat:
to już tak niedługo, o Boże ![]() Cytat:
dla Lolka (Karolka ) i dla Ciebie za piękne tycie ! Cytat:
Cytat:
![]() Wieczorowo tak wpadłam ![]() Mały dalej szaleje w brzuchu.. odkad mnie nastraszył i wyladowałam na IP to codziennie rusza sie praktycznie w kazdej godzinie ![]() W ogóle to chciałam Wam powiedzieć ze znowu dzisiaj w nocy obudziłam sie z krzykiem bo mi sie cos sniło, a Bezik mnie tak zaczal kopać wkurzył się, że mu sen przerywam
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|||||||
|
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że Bezik kopie ładnie ![]() Mój też ostatnio obudził się i zaczął kopać jak miałam zły sen. Biedne maluszki. Zmykam do łóżka |
|
|
|
|
#2801 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Zapomniałam donieść że pomimo obzarstwa w Macu nie przytylam od 4 tyg nic a nawet schudłam 1kg
czyli wynik jak narazie w 26tc +2kg ![]() Coś czuje ze sie u mnie rozchula tycie w 3 trym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co jest z tymi facetamiCytat:
i mówimy o małej Karolcia. Ile ja sie juz nasluchalam "dobrych" rad ![]() DOBRANOC
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz
Właśnie się polozylam. Ok. 1 Dojechalismy do moich rodziców, kolacja, oczywiście musiałam zobaczyć część ciuszkow... ;-) nie wiem o której wstane, dobranoc;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2804 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z Mamusiami i Dzidziami
Od razu gratuluję tygodni wszystkim ![]() Ja nie śpię, bo mój synuś lubi szaleć z samego ranka
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Jaka tu cisza, pospały sobie dziewuszki dzisiaj. |
|
|
|
#2806 |
|
Konto usunięte
|
Hej!
Malinka, Dzoan - gratuluję wizyt!!! Ale już macie klocuszki Jeszcze czekamy na relację Meli. Jeśli ktoś dzisiaj wizytuje - to mocno trzymam kciuki!!!! Ja się zaraz zbieram na SR. Dziękuję Wam jeszcze raz za wczoraj En masz bardzo ładnie na imię Mnie się imię Zuzia podoba, ale faktycznie, teraz jest bardzo popularne. Z Zuź ok. mojego wieku znam tylko jedną (no już teraz dwie ). Ale moje imię też jest teraz popularne, co zrobić, nie wiadomo, jaka przyjdzie moda za 10 lat z kolei, może na Brunhildę i Genowefę :P [ żeby nie było: nie mam nic do tych imion, po prostu obecnie są chyba mało popularne ]
|
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze dziś mam wolny dzień.ale myślę o l4 bo mam katar i gardło zaczęło boleć.muszę dotrwać do końca maja
|
|
|
|
#2808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jak sie spalo dziewczyny?
![]() Mi dobrze ale krótko, TZ mnie obudził jak szedł do pracy i od 6:40 jestem na nogach Zjadłam juz śniadanie tzn bułkę z serkiem borowikowym i banana. Sprawdze jakie mam ciśnienie i moze skusze sie na kawke póki męża nie ma![]() Maja juz ma tyle siły ze jej kopniaki powodują czasem ze az sie zginam w pól. Wczoraj TZ przeprowadził z nią poważna rozmowę zeby juz szła spać i była delikatniejsza dla mamy ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Misia ja to od środy walczę z katarem.wczoraj pochodziłam po słońcu i dziś znacznie gorzej
---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Na zwolnienie to ja ide od czerwca |
|
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Już po śniadanko. Kawka zbożowa wypita. Chwilkę poleniuchuję i zaczynam sprzątać, bo po południu SR i muszę się pięknie ze wszystkim wyrobić. ![]() Tylko pomysłu na obiad mi brakuje. ![]() Cytat:
Ładnie rośnie córunia. za wizytę. Całkiem nieźle.
|
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście En ładniutkie imię masz, ja sama znam chyba też tylko jedną starszą Zuzię
![]() Misiaczka to ładnie dzisiaj pospałaś Ja miałam pobudkę o 6 myślałam, że oczy mi się nie rozkleją![]() Czekamy teraz z małym na śniadanko - kaszka i bułka z dżemem
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam dziś weny
![]() Miłego dnia )i za wizyty i inne badania i za nowe tygodnie )Odkurzę autko i pojedziemy na zakupki
|
#2813 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
wczoraj kupiłam w Kauflandzie ten nowy swiderki z kielbaska z sosem grzybowym i serem, dokupilam tylko pieczarki zeby było smaczniejsze.---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
A co was tak wcześnie budzą na tych "koloniach" ?Wychodzisz dzisiaj nie?
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny !
Spalismy mocno dopóki nie obudziłam się po raz kolejny z krzykiem bo śniło mi się ze na ulicy pies się na mnie rzucił jak wracałam z usg.. Tz tylko się przebudzil i spytał "co tym razem"? Kciuki za wizyty i. za tygodnie !Gdzie Mela?? Perse- mi się Twoje imię bardzo podoba, rozwazalismy je jako jedno z tych dla dziewczynki, chociaż miała być Kinga ![]() Twee- może Ty tam w szpitalu jednak zostań bo widzę ze Ci tam całkiem odpowiada ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#2815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak tylko coś im nie pasuje to potrafią solidnie pokazać to mamie. Także Anulka rób co Michas każe jeśli chcesz sie wyspac
|
|
|
#2816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w naprawdę dobre ![]() Chyba tak, póki co czekają dalej na wynik wymazu ak nie znajdą to spytam się czy mogę się wypisac na zadanie, bo ani dnia dluzej juz nie chce tu byc![]() Cytat:
on też wiecznie przed kims ucieka, gdzies biegnie, do kogos krzyczy...![]() No wybitnie źle to mi tutaj nie jest, ale co dom, to dom
|
|
#2817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Cytat:
a TZ widze juz na lajcie do tego podchodzi
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślałam,że zjem obiad u teściowej,ale tż nie chce iść przed pracą.ja to chyba się skuszę i ruszę na deser-keks do niej.
|
|
|
|
#2819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
TZ pewnie smutny ze sam loże zajmuje
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
tż domaga się już mojego powrotu, bo mówi, że dłużej na parówkach i tostach nie ujedzie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

za tydzień 

Do tego katar spływa w obu kierunkach - męczarnia, oby 2 doby przetrwać, potem antybiotyk już powinien dać efekty.
wypoczywaj i odpoczywaj i tak na zmianę.. trzymam kciuki żeby szybko przeszło!! zapalenie oskrzeli przechodzę pare razy w roku ze wzgledu na astme wiec znam ten ból i cholerstwo 

wiec moze cos w tym jest ze faceci je lubia
). Z wyników krwi, moczu i glukozy zadowolony. Nadal mam łykać witaminki i żelazo i jeszcze mogę magnez, choć nie narzekam strasznie na skurcze. A no i od 5 tyg przytyłam tylko 0,5kg
czyli wynik jak narazie w 26tc +2kg