Zapuszczanie włosów część II - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-06, 07:44   #4801
PriVativ
Zadomowienie

Dot.: Zapuszczanie włosów część II

Cytat:
Napisane przez Hanan26 Pokaż wiadomość
od przedziałka do końcówek
ACHA. tO TO MUSZE POPRAWIC:d DZIĘKI

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

mam 56 imponująca długosc ale bedzie 65
Stary 2013-05-06, 08:13   #4802
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
ACHA. tO TO MUSZE POPRAWIC:d DZIĘKI

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

mam 56 imponująca długosc ale bedzie 65

Tak patrzyłam co dziewczyny podpowiadały i musiałam iść sprawdzić ich metodę.
Zawsze jak mierzyłam, to brałam głowę w dół, patrzyłam najdłuższe pasemko, wyciągałam je i mierzyłam- wychodziło 47 cm
Każdą inną metodą proponowaną przez Was- 50.
Jestem happy. Zyskałam 3 cm włosów.
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 10:34   #4803
Mrs Mysza
Raczkowanie

Też tak mierzę - od przedziałka do końcówek
Niestety mam 35,5 cm dopiero... Chciałabym minimum 50 już mieć
Mrs Mysza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 11:48   #4804
reliable1987
Raczkowanie

Ja mam 50 a ciągle mało

Dzisiaj byłam na zakupach spożywczych i znowu kupiłam odżywkę z Joanny b/s ciekawe czy mąż zauważy Co ciekawe byłam w byle jakim sklepie a tam patrze szampony z barwy, z joanny, mrs potters to nawet w kaufie tyle tego nie ma

Kupiłam tez olejek do masażu ciała ciekawe czy do włosów byłby dobry

Walczę z moimi włosami od 18.03.2013r.
Kręcone włosy

Moje włosiska: Album
reliable1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 11:54   #4805
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reliable1987 Pokaż wiadomość
Ja mam 50 a ciągle mało

Dzisiaj byłam na zakupach spożywczych i znowu kupiłam odżywkę z Joanny b/s ciekawe czy mąż zauważy Co ciekawe byłam w byle jakim sklepie a tam patrze szampony z barwy, z joanny, mrs potters to nawet w kaufie tyle tego nie ma

uwielbiam tę odżywkę ale używam jej jak normalnej, nakładam większą ilość, a po jakimś czasie spłukuję. a Ty? jeszcze nie próbowałam jej używać jako odżywki b/s.

włosy urosły mi 1,5 sm w ciągu ostatniego miesiąca wreszcie coś ruszyło! dzięki CP, wcześniej nic nie działało.
Stary 2013-05-06, 12:08   #4806
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 50 a ciągle mało

Mówisz, spożywczych.. ale jeść jej nie będziesz?
Mój powiedział, że wyląduję w budzie u psa jak znów zamówię paczkę, pod którą się kurier ugnie.

Mam ochotę zamówić Kaminomoto, stosowała któraś ?
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 13:04   #4807
reliable1987
Raczkowanie

Nie nie będę jeść ale co ciekawe zawsze muszę skoczyć do działu z kosmetykami. Szłam specjalnie, żeby kupić płyn do naczyń i warzywka a zamiast tego kupiłam odżywkę. Dzisiaj to już chyba będę zmywać jakimś kosmetykiem do włosów.

Kupiłam Joannę rumianek i coś tam i pisze, że bez spłukiwania więc będę tak właśnie jej używać

Kupiłam do masażu olejek dermafresh Skład: Parrafinum Liquidum, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europea Oil, Persea Gratissima Oil, Isostearyl Isostearate, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantifolia Oil.

Widzę, że większość to emolienty ale nie dam głowy nie jestem ekspertem w tej dziedzinie. Znawczynie powiedzcie szczerze dałybyście to na głowę. W sumie kupiłam to do masażu dłoni

Kręcone włosy

Stary 2013-05-06, 16:27   #4808
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Tak patrzyłam co dziewczyny podpowiadały i musiałam iść sprawdzić ich metodę.
Zawsze jak mierzyłam, to brałam głowę w dół, patrzyłam najdłuższe pasemko, wyciągałam je i mierzyłam- wychodziło 47 cm
Każdą inną metodą proponowaną przez Was- 50.
Jestem happy. Zyskałam 3 cm włosów.
ja tez jestem szczesliwa bo zyskalam jakies 20 cm
Stary 2013-05-06, 16:30   #4809
KatarzynaAnnaRoza
Raczkowanie

Exclamation Dot.: Zapuszczanie włosów część II

Hej dziewczyny,
Mimo mojej intensywnej pielęgnacji moje włosy zaczęły płatać mi figle...ach czy Wy też tak macie czasem?
Używałam ostatnio kremu z isany kakaowego i maski alterry naprzemiennie z maską z seboradin, a na końce john frieda serum i zastawiam się czy to nie on szkodzi, bo składu nie ma na opakowaniu.
A i jeszcze wcierkę jantar. Czy mogła by być to ona?

Szczęśliwa mama i żona

Wymianka kosmetyczna:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=791095

Edytowane przez KatarzynaAnnaRoza
Czas edycji: 2013-05-06 o 16:32
KatarzynaAnnaRoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 16:33   #4810
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Dzisiaj to już chyba będę zmywać jakimś kosmetykiem do włosów.

Kupiłam do masażu olejek dermafresh Skład: Parrafinum Liquidum, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europea Oil, Persea Gratissima Oil, Isostearyl Isostearate, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantifolia Oil.

Ja bym nie dała bo w większości parafina. Oblepi i tyle radości.

Cytat:
Napisane przez KatarzynaAnnaRoza Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
Mimo mojej intensywnej pielęgnacji moje włosy zaczęły płatać mi figle...ach czy Wy też tak macie czasem?
Używałam ostatnio kremu z isany kakaowego i maski alterry naprzemiennie z maską z seboradin, a na końce john frieda serum i zastawiam się czy to nie on szkodzi, bo składu nie ma na opakowaniu.
A co Ci robią?
Ja miałam tragedię po tej Isanie, puch, wyprost, te sprawy.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 16:58   #4811
maleoreggaerockers
Zadomowienie

stwierdzilam że dziś pora na zdjęcie włosów, ale z innej perspektywy niż zawsze...
ii prosba..
...doradzcie co mam z nimi zrobić, ostatni tydzien mam 'bad hair day'
i wygladają jak na zdjeciu;/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05251.jpg (36,5 KB, 50 załadowań)

Mój album włosowy <3
maleoreggaerockers jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-06, 17:57   #4812
Melanchton
Zakorzenienie

Kupiłam Saphonics (czy jak się to pisze) przy okazji jakichś kosmetycznych zakupów na Allegro. Kallosa chyba zużyję na noc, bo nie bardzo mi podpasował... póki co najlepszym balsamem "na po-każdym myciu" jaki miałam był fioletowy GlissKur
Stary 2013-05-06, 17:58   #4813
Inkus97
Rozeznanie

Tak jak pisałam rano, nałożyłam na umyte włosy odżywkę b/s z Joanny miód i proteiny mleczne i...włosy było miękkie, lekkie ( nie wiem czy to dobrze czy źle? ), ale takie efekty utrzymywały się do momentu aż dojechałam do szkoły. Później, gdy nie czesałam włosów przez około 5-6 godzin, włosy były oklapnięte i czułam się okropnie! Myślałam, że wyglądam jak ulizany koń ^^. Gdy tylko wróciłam do domu, rozczesałam i włosy znów były miękkie i delikatne. Gdy związałam je w kitkę..znów doznałam szoku gdy zobaczyłam jakie są cienkie! Moja kitka ma z...4-5 centymetrów jak nie mniej. Dziewczyny doradźcie coś bo ja już nie wytrzymuję.. jestem na skraju załamania psychicznego i nie wiem co robić z włosami. Jeszcze fryzjerka do której zawsze chodzę ja na złość zamieniła się godzinami pracy z koleżanką i dziś pracowała tylko do 14, a ja do 15 w szkole byłam no i nie poszłam do niej. Jutro robię strajk, nie idę do szkoły za to na 9:00 (!!!) maszeruję do fryzjera. Może ścięcie tych 5-6 centymetrów doda włosom trochę objętości. Mi już ręce dosłownie opadają..
Inkus97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 18:05   #4814
Melanchton
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inkus97 Pokaż wiadomość
Tak jak pisałam rano, nałożyłam na umyte włosy odżywkę b/s z Joanny miód i proteiny mleczne i...włosy było miękkie, lekkie ( nie wiem czy to dobrze czy źle? ), ale takie efekty utrzymywały się do momentu aż dojechałam do szkoły. Później, gdy nie czesałam włosów przez około 5-6 godzin, włosy były oklapnięte i czułam się okropnie! Myślałam, że wyglądam jak ulizany koń ^^. Gdy tylko wróciłam do domu, rozczesałam i włosy znów były miękkie i delikatne. Gdy związałam je w kitkę..znów doznałam szoku gdy zobaczyłam jakie są cienkie! Moja kitka ma z...4-5 centymetrów jak nie mniej. Dziewczyny doradźcie coś bo ja już nie wytrzymuję.. jestem na skraju załamania psychicznego i nie wiem co robić z włosami. Jeszcze fryzjerka do której zawsze chodzę ja na złość zamieniła się godzinami pracy z koleżanką i dziś pracowała tylko do 14, a ja do 15 w szkole byłam no i nie poszłam do niej. Jutro robię strajk, nie idę do szkoły za to na 9:00 (!!!) maszeruję do fryzjera. Może ścięcie tych 5-6 centymetrów doda włosom trochę objętości. Mi już ręce dosłownie opadają..
Przesadziłaś z pielęgnacją. Mnie takie rzeczy robią się po jedwabiu Chi - lekkie, miękkie, klapnięte i paskudne, ładne tylko po uczesaniu.
Mam odchył na punkcie objętości i powiem tak: najtrwalszą objętość dało u mnie pofarbowanie włosów henną. Czuję, że mam grubszy kucyk, nawet gdy włosy są naolejowane, albo - tak jak dziś - przeciążone pielęgnacją i smętnie zwisające jak Twoje (olej lniany + Kallos = mega przyklap i zbijanie się w kolonie, jakbym nie myła parę dni )
Stary 2013-05-06, 18:07   #4815
reliable1987
Raczkowanie

Cytat:
Może dałaś za dużo odżywki? Ja mam taki przyklap jak źle zmyję maskę z olejem lub gdy przesadzę z odżywką. A no i z tego co kojarzę moje włosy nie bardzo tolerują protein mlecznych bo są miękkie ale też ulizane Musisz próbować ja też próbuje ciągle kupiłam nawet szampon alverde na objętość i jest lepiej. A co do cienkiej kitki też tak mam ale z racji tego, że dużo włosów powypadało. Jak babyhairy przyspieszą będę miała super gęste włosy Jak przesadziłam z pielęgnacją myłam włosy jeszcze raz szamponem i dawałam maluteńko odżywki było lepiej

EDIT: A ja już siedzę z maseczką joanna miód + BD i jutro zmyję ostatnio włosy były boskie pachniały 3 dni zobaczymy teraz

Kręcone włosy

Edytowane przez reliable1987
Czas edycji: 2013-05-06 o 18:09
Stary 2013-05-06, 20:14   #4816
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Melanchton Pokaż wiadomość
Przesadziłaś z pielęgnacją. Mnie takie rzeczy robią się po jedwabiu Chi - lekkie, miękkie, klapnięte i paskudne, ładne tylko po uczesaniu.
Mam odchył na punkcie objętości i powiem tak: najtrwalszą objętość dało u mnie pofarbowanie włosów henną. Czuję, że mam grubszy kucyk, nawet gdy włosy są naolejowane, albo - tak jak dziś - przeciążone pielęgnacją i smętnie zwisające jak Twoje (olej lniany + Kallos = mega przyklap i zbijanie się w kolonie, jakbym nie myła parę dni )
Jedwabiu CHI używam już od około 2 miesięcy po każdym myciu i jakoś nie zauważyłam, żeby specjalnie obciążał mi włosy. Możliwe, że dałam za dużo odżywki b/s, ale przecież 0,5-1 godziny po umyciu włosy były świetne i jak później rozczesałam również były miękkie i puszyste..dopiero po jakimś czasie oklapły. Myślę, że moje włosy są już takie z natury i chociażbym stosowała najlepsze kosmetyki i tak nie dodam im objętości i to mnie najbardziej dołuje
Stary 2013-05-06, 20:17   #4817
ejzii
Rozeznanie

Dziewczyny co najbardziej polecacie na przetłuszczające włosy? Myję włosy codziennie,przy czym już wieczorem są tłustawe od spodu To jest bardzo uciążliwe bo jak nie umyję raz to już nigdzie nie wychodze... Maseczka z drożdży? Jeśli tak to co ile to stosować.
I dziś lniany zawitał na moich włosiątkach, znowu lecą pomalutku

ejzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 21:39   #4818
poziomkowa truskawka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maleoreggaerockers Pokaż wiadomość
stwierdzilam że dziś pora na zdjęcie włosów, ale z innej perspektywy niż zawsze...
ii prosba..
ładne, błyszczące tylko tak jakoś odstają dziwnie . To zdj włosków po umyciu i wyschnięciu ? Jaką pielęgnacje stosujesz ? Wprowadziłaś ostatnio coś nowego ?

poziomkowa truskawka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 07:10   #4819
KatarzynaAnnaRoza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

A co Ci robią?
Ja miałam tragedię po tej Isanie, puch, wyprost, te sprawy.
Są strasznie szorstkie w dotyku, ale tylko końce, a na dodatek strasznie się plączą.

Dzisiaj użyłam na noc babydream oliwkę. Zrobiłam rano peeling z kawy i nałożylam na skalp maska seboradin, a na końce kallos latte z odrobiną mąki ziemniaczanej i już jest o wiele lepiej. Zastanawiam się nad jedwabiem z green pharmacy.

Szczęśliwa mama i żona

Wymianka kosmetyczna:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=791095
KatarzynaAnnaRoza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-07, 08:08   #4820
Inkus97
Rozeznanie

Ścięłam włoski, ścięłam i...jestem zadowolona. Jednak wielbię tą fryzjerkę. Już znalazłam swoja ulubioną i na szczęście mieszka koło mnie więc w razie czego mogę dzwonić domofonem Poszło około 5cm włosów. Nawet nie widzę tego, że są krótsze, ale za to równe i zdecydowanie grubsze przy końcach.
Dzisiaj mam zamiar nałożyć na noc oliwkę z Baby Dream fur mama wymieszaną z łyżką oliwy z oliwek.
Stary 2013-05-07, 08:27   #4821
monkaa321
Zakorzenienie

Mam prośbę
Na noc nałożyłam alterre z pottersem w proporcji 1:1, rano umyłam włoski szamponem hipp i później maska bioetika na 40 min i płukanka z pokrzywy.
No i teraz spójrzcie na zdjęcia i mi powiedzcie:
1. Czy to coś się spuszyło bo chce się kręcić?
2. Czy ja coś źle robię?
3. Czy one sobie uwidziały że będą mnie oszpecać?

moje włosy prawie po każdym zabiegu tak wyglądają

PS. Zdjęcia włosów po 1 dniu od umycia; po nocy w koczku, przepraszam za jakość zdjęć, sama robiłam a aparatem się nie umiem posługiwać zdjęć dużo aby wam dać dobry obraz tego co mi się dzieje, włosy z przodu mają tendencję to kręcenia, ale od zawsze miałam proste włosy, na dwóch przedostatnich zdj wychodzi że mam fale...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05941_1.jpg (179,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05943_1.jpg (182,4 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05944_1.jpg (130,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05949_1.jpg (152,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05950_1.jpg (182,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05957_1.jpg (100,0 KB, 14 załadowań)
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

Edytowane przez monkaa321
Czas edycji: 2013-05-07 o 08:37
monkaa321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 10:57   #4822
maleoreggaerockers
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poziomkowa truskawka Pokaż wiadomość
ładne, błyszczące tylko tak jakoś odstają dziwnie . To zdj włosków po umyciu i wyschnięciu ? Jaką pielęgnacje stosujesz ? Wprowadziłaś ostatnio coś nowego ?
po całym dniu w koczku luźnym i pewnie dlatego tez tak odstają
hmm szampon-taki.
odzywkataka.
maski-Kallos i Biovax

olejuje włosy-oliwa z oliwek, kokosowy, lniany
wcierki-kozieradka od 3dni i planuje jantar po 2tyg kozieradki

Mój album włosowy <3

Edytowane przez maleoreggaerockers
Czas edycji: 2013-05-07 o 11:44
maleoreggaerockers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 11:42   #4823
Inkus97
Rozeznanie

Zakupiłam w Biedronce olej lniany więc zmiana planów, dziś na noc nałożę właśnie go zamiast oliwy z oliwek

Redhaired Witch - Czy Ty jesteś z Torunia?
Stary 2013-05-07, 13:05   #4824
Hanan26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monkaa321 Pokaż wiadomość
Mam prośbę
Na noc nałożyłam alterre z pottersem w proporcji 1:1, rano umyłam włoski szamponem hipp i później maska bioetika na 40 min i płukanka z pokrzywy.
2. Czy ja coś źle robię?

moje włosy prawie po każdym zabiegu tak wyglądają

PS. Zdjęcia włosów po 1 dniu od umycia; po nocy w koczku, przepraszam za jakość zdjęć, sama robiłam a aparatem się nie umiem posługiwać zdjęć dużo aby wam dać dobry obraz tego co mi się dzieje, włosy z przodu mają tendencję to kręcenia, ale od zawsze miałam proste włosy, na dwóch przedostatnich zdj wychodzi że mam fale...

wydaje mi się, że powinnać wydobywać skręt/fale, skoro mają tendencję do falowania bo inaczej mogą właśnie tak wyglądać na spuszone

i po maturze z polskiego nie powiem, żeby wyszło wspaniale, ale najgorzej też chyba nie. tak pół na pół
Stary 2013-05-07, 13:06   #4825
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Są strasznie szorstkie w dotyku, ale tylko końce, a na dodatek strasznie się plączą.

Dzisiaj użyłam na noc babydream oliwkę. Zrobiłam rano peeling z kawy i nałożylam na skalp maska seboradin, a na końce kallos latte z odrobiną mąki ziemniaczanej i już jest o wiele lepiej. Zastanawiam się nad jedwabiem z green pharmacy.
maka ziemniaczana?? A mozesz mi napisac na co?
widze ze ja mało wiem o pielegnacji włosów
Stary 2013-05-07, 14:02   #4826
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez monkaa321 Pokaż wiadomość
2. Czy ja coś źle robię?
Trudno powiedzieć bo są po koczku i wyglądają na falowane. Falowane z lekkim spuszeniem bo chcą się kręcić Ale jeśli te fale zaraz Ci się rozpadają a puch zostaje to obstawiałabym, że coś z kosmetyków im nie podpasowało.

Cytat:
To może faktycznie to serum na końcówki...

Cytat:
Czyli wg mnie ładnie

Cytat:
Redhaired Witch - Czy Ty jesteś z Torunia?
Nie, czyżbyś widziała mojego klona?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 14:23   #4827
gorzkawisnia
Raczkowanie

Odp: Zapuszczanie włosów część II

Dziewczyny, kupilam dzisiaj Pottersa do suchych i zniszczonych. Ciekawa jestem jak zadziała. Slyszalam, ze podobno bardzo lekki Co dla moich wlosow będzie strzalem w diesiatke. Jakie macie recenzje dotyczace tego balsamu?

45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55.. ... 75

Zaczynam z włosowym blogiem Zapraszam

Jantaruje się na zmianę z Rzepkowaniem
gorzkawisnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 14:37   #4828
poziomkowa truskawka
Raczkowanie

Cytat:
po całym dniu w koczku luźnym i pewnie dlatego tez tak odstają
hmm szampon-taki.
odzywkataka.
maski-Kallos i Biovax

olejuje włosy-oliwa z oliwek, kokosowy, lniany
wcierki-kozieradka od 3dni i planuje jantar po 2tyg kozieradki
a co Ty właściwie chcesz od tych włosków? jak po koczku to normalka że odstają . Uważaj na kozieradke , bo może przyciemnić :P

poziomkowa truskawka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 14:43   #4829
monkaa321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Trudno powiedzieć bo są po koczku i wyglądają na falowane. Falowane z lekkim spuszeniem bo chcą się kręcić Ale jeśli te fale zaraz Ci się rozpadają a puch zostaje to obstawiałabym, że coś z kosmetyków im nie podpasowało.
Rozprostowały się te z tyłu, z przodu się kręcą , ale jeśli mam być szczegółowa to wydaje mi się że jak patrze na włosy spod spodu to mają taki "zarys" fal tzn nie są proste jak druty
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

monkaa321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 14:49   #4830
reliable1987
Raczkowanie

Moje kochane kręconowłose. Zrobiłam dzisiaj loki zgodnie z waszymi wskazówkami i na podstawie bloga wiedżmi kociołek. Loki były piękne jak były suchymi strąkami, ale jak odcisnęłam żel i całkiem wyschły znowu tył został tylko falowany. Całkiem możliwe, że włosy nigdy nie będą tak kręcone jakbym chciała. Użyłam Nivee FC. Ciekawe co źle robię? Zobaczymy jak przyjdzie ta joanna mrożąca.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1020114.jpg (114,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020116.jpg (135,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020133.jpg (67,3 KB, 34 załadowań)

Kręcone włosy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości