Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-07, 11:44   #2791
Like_a_women
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Hello jestem i Ja + 2kg.po pobycie u mamy objadałam się i teraz mam
A co to ma w ogóle być?Nie było mnie tyle czasu,a tu kilka postów?!
Margot Spóźnione,ale szczere :Wszystkiego Najlepszego
i gratuluje spadków
Stary 2013-05-07, 11:46   #2792
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Wręcz przeciwnie, jak byłam na wyjeździe, to umarła mi babcia, za 2 godziny ide na pogrzeb.

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 11:51   #2793
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Wręcz przeciwnie, jak byłam na wyjeździe, to umarła mi babcia, za 2 godziny ide na pogrzeb.
Wyrazy współczucia kochana,trzymaj się
Stary 2013-05-07, 12:10   #2794
meeedzik
Zakorzenienie

Sandera haha tak serio to waga pewnie dlatego się utrzymuje, że ja nie dużo jem, małe porcje i nie przejadam się, nie czuję się pełna i jest ok, bo i brzucha mi nie wzdyma
Zoska jejku strasznie mi przykro trzymaj się kochana
Like no coś nam wątek zamiera, trzeba go trochę rozruszać

hallooo Monia co u Ciebie ?
Stary 2013-05-07, 12:32   #2795
monika01011986
Zakorzenienie

hej kruszynki

Wpadam na chwilkę powiedzieć że żyję wszystko jest ok, mam tyle zajęć i atrakcji tutaj że nie mam kompletnie czasu na kompa. Ciągle się coś dzieje ale na szczęście są to pozytywne rzeczy W sobote kupiliśmy Oskarowi nowy rower tak więc codziennie siedzimy po kilka godzin na dworze bo dziecko musi się nacieszyć tym rowerem
W niedziele byliśmy w aquaparku w Karlsruhe. Było bombowo! tylko że o mały włos bym się utopiła na "dzikiej rzece". Ja sobie poszłam na tą rzeke na luzaku bo myślałam że to pewnie taka spokojna rzeczka a tu jak mną zaczęło rzucać na zakrętach to się cała poobijałam i na końcu jak wleciałam do basenu to wir mnie wypuścić spod wody nie chciał. Boże co za głupia rzeka! nigdy więcej tam nie pójdę.
Wczoraj byłam na siłowni i jak zwykle zaliczyłam bieżnie, orbitreka, brzuszki, ćwiczenia na uda itd. Ostatnio na bieżni zaliczyłam 42 minuty!! Myślałam że zemdleję jak zeszłam z niej aż mi się w głowie kręciło. No i zauważyłam że jak nie biegam na bieżni - a po prostu mega szybko chodzę i nie zginam przy tym kolan to lepiej mi w pośladki idzie nawet mąż zauważył że mam jędrniejszą pupe
Także ogólnie jest fajnie, język coraz lepiej mi wchodzi do łba, potrafię się dogadywać. Dieta średnio mi idzie, hormony mi wariują, mam bóle cycków i plamienia, pełno syfów na brodzie - gulaje. Ponoć przez pierwszy miesiąc brania tych tabletek to normalne, zobaczymy co będzie później. W ogóle to miałam tylko jednodniowy okres także mój organizm jest mega rozregulowany :/
Za 1,5 tygodnia moja mama przyjeżdża

jutro znowu na siłownie ide mam zamiar dać sobie ogromny wycisk!

To tyle u mnie :P

Zosia bardzo mi przykro z powodu babci współczuję i mocno przytulam

Mureczko jak matura????

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

hallooo Monia co u Ciebie ?
gut gut
dziękuję że pytasz
Szczegółowo opisałam posta wyżej

A co u Ciebie??? Widziałam że grillujesz często Zazdroszczę!
No i waga ciągle ta sama! Super!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2013-05-07 o 12:29
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 12:52   #2796
meeedzik
Zakorzenienie

Monia widziałam na fejsie nową furkę Oskara super! hehe to teraz i Ty musisz rowek kupić to będziesz z synkiem na wycieczki jeździć
super, że z językiem coraz lepiej
Noo ja grilluję często ale z tym nie mam problemu bo jedynie piersi grillowane jadam i nic poza tym to i waga w normie
Też byłam u gina wczoraj i powiedziałam o tym co pisałyśmy więc dostałam jakieś tabl, kurdee muszę sprawdzić czy mogę przy nich %% spożywać haha ostatnio 4 dni pod rząd piłam to wszystko przez week długi i w dodatku narodziny mojego kochanego Przemusia synka mojego kuzyna, który jest dla mnie jak brat, jesteśmy z tego samego wieku mieszkaliśmy przez całe życie w jednym domu i razem się wychowywaliśmy także czuję się prawdziwą ciocią no i jak trzymałam takie maleństwo na rękach to aż samej mi się zachciało takiego tylko jeszcze nie teraz, dopiero za rok - dwa mogę planować hehe
Stary 2013-05-07, 12:59   #2797
murka04
Zadomowienie

Ja już po Wymarzyłam sobie Przedwiośnie normalnie Jakoś tam poszło, na pewno bez rewelacji ale jestem zadowolona z siebie
Jutro będzie gooorzej

a temat był taki: Co o autorytecie pisał w Przedwiośniu Stefan Żeromski i jaką wyznaczał on rolę w życiu społeczeństwa. Analizując przedstawiony fragment zwróć uwagę na stosunek bohaterów do autorytetu.

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2013-05-07 o 13:02
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 13:01   #2798
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Like no coś nam wątek zamiera, trzeba go trochę rozruszać
No trzeba,trzeba.Ja postaram się wpadać jak najczęściej.muszę zrzucić 2kg.i coś czuje,ze to będzie baaaaaaardzo trudne no,ale grunt to pozytywne myślenie
U mnie dziś:-kromka razowaca z polędwicą i ogórkiem,Danio
-kromka z tym samym+ Danone "ale owoc"
-filet + surówka z kiszonej kapusty z cebula i marchewką,szkl.kefiru 0%
-80g.makrela z ogórkiem,jajko.Będzie mnie kusiło,żeby zjeść do tego kromkę chleba,ale postraszam się opanować.
Monia Ja też chce kupić mojemu synkowi rowerek,ale problem w tym że mu się nie chce pedałować trzeba go pchać-taki leń z niego
Stary 2013-05-07, 13:04   #2799
meeedzik
Zakorzenienie

Dodałam trzy zdjęcia do albumu z bobaskiem, na zdjęciach ma 4 dni hehe różowe ubranko, bo wszystko było przygotowane dla dziewczynki a przy narodzinach okazało się, że jest chłopiec

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Mureczko no to super, że trafiłaś z tematem na pewno dobrze Ci poszło
Like wpadaj i pisz z nami jak najczęściej
Stary 2013-05-07, 13:56   #2800
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Cindy a Ty gdzie sie podziewasz?
Ahh no wyjazd do PL i brak czasu. Teraz was nadrabiam

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
wczoraj miałam urodziny
Wszystkiego najlepszego kochana

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Ja tylko na chwilkę. Mam zatrucie pokarmowe od 3 dni. Dziś o 21.10 mam samolot do Dublina. Nie wiem jak to mój żołądek wytrzyma.
Muszę lecieć.
Papa

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 14:15   #2801
PriVativ
Zadomowienie

hej dziewczyny przyjmiecie nową odchudzaczke?? Duzo myślalam o diecie i postanowilam na 1000-1200 . Mam nadzieje ze dam rade.
Stary 2013-05-07, 15:32   #2802
alexis77
Zadomowienie

Ale dawno mnie tu nie było
To znaczy dawno się nie odzywałam bo zaglądam kilka razy dziennie Tylko szkoda że wątek coś umiera ostatnio
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 15:40   #2803
meeedzik
Zakorzenienie

PriVativ pewnie powiedz coś więcej o sobie
Alexis nie ładnie tak zaglądać i nic nie napisać mam nadzieję, że niedługo wróci Heroinka i rozbuja towarzystwo
Co u Ciebie kochana?
Stary 2013-05-07, 15:52   #2804
alexis77
Zadomowienie

Monia świetnie że tak Ci się podoba w Niemczech , że zaczynasz łapać jezyk , że masz koleżankę z którą możesz chodzić na siłownie

Madziu piękny ten dzidziuś i Monia ma rację pasuje Wam taki mały bobas A Ty pięknie wyglądasz jak zawsze

Cindy już wróciłaś z Pl? jak tam? zaczynasz dietkę?? Miałaś ruszać po powrocie

Margot świetne spadki Oby tak dalej Kiedy jakieś zdjęcia?

Like a women
no to obie mamy po 2 kg na + z tym że Tobie pewnie moment spadnie a mi już dłuższy okres się to utrzymuje Ale przecież damy chyba radę Jak dzieciaczki ? dają Ci w kość? takie małe przedszkole chyba wykańcza? Długo masz dziewczynki pod swoją opieką jeszcze?

Murka trzymam mocno kciuki za pozostałe maturki Dobrze że dziś Ci 'siadł' temat
Madziu a u mnie nic nowego, przytyłam 2 kg , wogóle się nie pilnuję Czekam na @ a po okresie ruszam pełną parą , mam nadzieję że mi się uda bo beznadziejnie czuję się ze sobą

Edytowane przez alexis77
Czas edycji: 2013-05-07 o 16:01
Stary 2013-05-07, 16:08   #2805
meeedzik
Zakorzenienie

Alexis hehe dziękuję a na dzidziusia jeszcze czas mam ciągle za młodo się czuję, a z drugiej strony bym chciała takiego bobaska mieć
No to kochana wracaj na wątek i po @ ruszaj pełną parą
Stary 2013-05-07, 16:36   #2806
Margot85
Wtajemniczenie

Widać, że wszystkie wróciły grzecznie do domków i do dietkowania

Cytat:
Margot za ćwiczenia
A co do frytek to ja też baaaardzo rzadko je jadam, ostatnio 2 tygodnie temu zrobiliśmy takie z ziemniaków z frytkownicy jakie pyszne, a takich to chyba z 4 lata nie jadłam, bo jak wpadają to tylko takie kupne z piekarnika

mi ostatnio w ogóle nie chce się ćwiczyć tym bardziej, że co jakiś czas kontroluje wagę i wymiary i waga ładnie trzyma się na 48,1 kg i wymiary też takie jak lubię nawet nad czczo w tali za mało o 1 cm a jem słodycze codziennie, przeważnie do południa wpada coś słodkiego, bądź jak dziś planuję rogalika z nutellą na śniadanie to mi zaspokaja ochotę na słodkie na cały dzień
meeedzik
W swoim opanowaniu w jedzeniu słodyczy jesteś niedoścignionym wzorem widać, że jesz żołądkiem a nie emocjami i nie jesteś uzależniona od cukru.
Fajne fotki, ale myślę, że dzieciom obojętny jest kolor ubranka byleby suche było ale jednak w czasach usg 3d czy tam 4d nieczęsto się zdarza żeby lekarze płeć pomylili

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Dziewczynki wracam i ja po długim weekendzie Widzę że wątek nam tu trochę zamiera Ja dzisiaj jeszcze nie za bardzo dietetycznie bo po weselu tyle jedzenia zostało że masakra a jako świadkowa zostałam hojnie obdarowana Ale jutro już będzie grzecznie
Margot jak ładnie Ci cm spadły moje gratulację !!!!!!!!!! Zmotywowałaś mnie mocno
sandera
I tak trzymaj, grzecznie ma być a weselne jedzonko codziennie do nas nie przychodzi to można darować

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Hello jestem i Ja + 2kg.po pobycie u mamy objadałam się i teraz mam
A co to ma w ogóle być?Nie było mnie tyle czasu,a tu kilka postów?!
Margot Spóźnione,ale szczere :Wszystkiego Najlepszego
i gratuluje spadków
Like dzięki
Wróciłaś do domku i jak już mama nie dogadza a 4 dzieciaków do upilnowania ( w tym pomoc w pedałowaniu dla synka) to schudniesz, bo dlaczego nie
Rozbroił mnie tekst o niechęci do samodzielnego pedałowania

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
zooska współczuje straty tak bliskiej Ci osoby.

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej kruszynki

No i zauważyłam że jak nie biegam na bieżni - a po prostu mega szybko chodzę i nie zginam przy tym kolan to lepiej mi w pośladki idzie nawet mąż zauważył że mam jędrniejszą pupe
Także ogólnie jest fajnie, język coraz lepiej mi wchodzi do łba, potrafię się dogadywać. Dieta średnio mi idzie, hormony mi wariują, mam bóle cycków i plamienia, pełno syfów na brodzie - gulaje. Ponoć przez pierwszy miesiąc brania tych tabletek to normalne, zobaczymy co będzie później. W ogóle to miałam tylko jednodniowy okres także mój organizm jest mega rozregulowany :/
Za 1,5 tygodnia moja mama przyjeżdża

jutro znowu na siłownie ide mam zamiar dać sobie ogromny wycisk!

To tyle u mnie :P
monia podoba mi się określenie "kruszynki" choć sama jestem jeszcze całą garścią kruszynek
Jak okres jednodniowy to nie ma co narzekać Dobrze, że się z tego wiru wodnego wyrwałaś bo co byśmy tu bez Ciebie poczęły Ty to masz przygody
za siłownie, za bieganie i za jędrną pupe

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Ja już po Wymarzyłam sobie Przedwiośnie normalnie Jakoś tam poszło, na pewno bez rewelacji ale jestem zadowolona z siebie
Jutro będzie gooorzej

a temat był taki: Co o autorytecie pisał w Przedwiośniu Stefan Żeromski i jaką wyznaczał on rolę w życiu społeczeństwa. Analizując przedstawiony fragment zwróć uwagę na stosunek bohaterów do autorytetu.
murka jak trafiła Ci się "Twoja" lektura to było super i będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Ahh no wyjazd do PL i brak czasu. Teraz was nadrabiam

Wszystkiego najlepszego kochana

Ja tylko na chwilkę. Mam zatrucie pokarmowe od 3 dni. Dziś o 21.10 mam samolot do Dublina. Nie wiem jak to mój żołądek wytrzyma.
Muszę lecieć.
Cindy wracaj do nas szybko i dużo zdrówka w samolocie, przyda Ci się

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość

Margot świetne spadki Oby tak dalej Kiedy jakieś zdjęcia?
a u mnie nic nowego, przytyłam 2 kg , wogóle się nie pilnuję Czekam na @ a po okresie ruszam pełną parą , mam nadzieję że mi się uda bo beznadziejnie czuję się ze sobą
alexis i witaj bo dawno Cię nie było, nie wolno Nas opuszczać nie czekaj na @, dbaj o siebie już teraz!!!

Pomyśl, że w zeszłym miesiącu spadł mi 1 cm tylko ale się nie poddałam, trzymałam diety i ćwiczeń i w tym miesiącu już kilka cm poszło możliwe, że za miesiąc znowu nic nie spadnie ale ja nie zamierzam się poddawać wolę być taka jak jestem w tej chwili niż pozwolić wrócić choć 1 kg

Dziś sama mam gorszy dzień i ciągnie mnie do jedzenia - zjadłam banana po obiedzie. Mam nadzieję, że zamknę się jednak dziś w 1500kcal
Jutro rano wraca mój Tż to jak zdążymy zrobić fotki to wieczorem wstawię.
Stary 2013-05-07, 16:56   #2807
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Like a women[/B] no to obie mamy po 2 kg na + z tym że Tobie pewnie moment spadnie a mi już dłuższy okres się to utrzymuje Ale przecież damy chyba radę Jak dzieciaczki ? dają Ci w kość? takie małe przedszkole chyba wykańcza? Długo masz dziewczynki pod swoją opieką jeszcze?
No nie wiem,nie wiem.Właśnie jak ma się dużo do roboty,to nie ma jak porządnie zjeść.Problemy zaczęły się już jak dziewczynki przyjechały.Teraz nie ma czasu na kombinowanie z porami posiłków,co chwile coś podjadam i dojadam "resztki" po dzieciach-z 4 talerzy niby mało jem,ale jak tak się zsumuje to szkoda gadać.Dziewczynki jadę zawieź do ich 2 babci 29 maja-nie zrozumcie mnie źle,ale już zaczynam odliczac dni do tej daty.Te dwie małe diablice dają mi bardziej w tyłek niż dwóch moich + mąż
Stary 2013-05-07, 16:58   #2808
alexis77
Zadomowienie

Meedzik no czas jeszcze na dzidzie jest ale ja to bym już chciała takiego małego dziudziusia chociaz z drugiej strony to tak nie do końca , fajne jest czyjeś jak nie trzeba cały czas się nim zajmować

Margot no wzięłabym się od teraz , ale @ na dniach wiec mam teraz największy głód i to nie ma sensu . Dobrze mówisz że lepiej stać w miejscu niż nadrobić to co się do tej pory zgubiło U mnie zaczęła sie od tłustego czwartku i do teraz walcze ze słodyczami jednak marnie mi to wychodzi , ale muszę w tym miesiącu się wziąść za siebie bo przecież lato tuż tuż

Zoośka tak mi przykro Trzymaj sie , niestety tak juz jest , niby starsza osoba ale nigdy nie jest się gotowym na odejście kogoś bliskiego. Ściskam Cię mocno
Stary 2013-05-07, 16:59   #2809
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość

Like dzięki
Wróciłaś do domku i jak już mama nie dogadza a 4 dzieciaków do upilnowania ( w tym pomoc w pedałowaniu dla synka) to schudniesz, bo dlaczego nie
Rozbroił mnie tekst o niechęci do samodzielnego pedałowania
No wróciłam,a tam ..... wszech obecny syf a mąż do mnie z tekstem: "ale Ci sie kochanie buzia zaokrągliła" eh szkoda gadać.Jak już wyżej napisałam,to 4 dzieci wcale nie gwarantuje utrzymania figury
Stary 2013-05-07, 17:25   #2810
pipson
Zadomowienie

a za mna to tu nikt nie teskni ?

ja siemalo odzywam, bo wrocilam do domu z heliobacterem i podejrzeniem wrzódów zolądka... wiec leze duzo i spie w sumie. Dieta nienajgorzej, w sumie to malo co jem, bo nie mam apetytu zupelnie. ale waga chyba w miejscu stoi, w ogole, zobaczylam sie w lustrze ostatnio, nogi to tragedia, ledwo sie w spodnie mieszcze, celluit mam, masakra.

Margot, melduje ze wyzwanie majowe idzie ok, z wyjątkim 5 maja- bylam na chrzcinach, więc nie wypadało za bardzo nie zjesc kawałka tortu, ale tak to sie pilnowalam

Meedzik, ja Cie podziwiam, naprawde jestes jakas czarodziejka z ta waga

Zosiu
, bardzo wspolczuję i przyjmij moje kondolencje. Trzymaj się kochana!

Murka, powodzenia jutro!!
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 17:51   #2811
meeedzik
Zakorzenienie

Margot wiesz dziewczyna mojego kuzyna jak chodziła na usg to tylko raz pytała czy dziewczynka czy chłopiec i lekarz jej odpowiedział " chłopca tutaj nie widzę " no i więcej się już nie dopytywała więc nie wiadomo w sumie czy wcześniej nie było widać, że to chłopczyk jest
Dziękuję a właśnie mam ochotę na coś słodkiego, a w domu nie mam nic poza twixem i marsem, a to za dużo kcal ma więc sobie daruję wypiłam za to koktajl banan i truskawki i zjadłam 4 same truskawki i już przechodzi chcica
Noo to koniecznie nie zapomnij o fotkach

Alexis no ja to samo bym chciała w dodatku ten mojego kuzyna to normalnie aniołek jest od narodzin zapłakał tylko raz jak wyskoczył na świat i pielęgniarki go czyściły a to to jedynie zakwęka jak chce jeść i tyle a tak to cały dzień śpi sobie słodko

Pipson zdrówka
No i dziękuję ale serioo nie jestem czarownicą
Stary 2013-05-07, 19:13   #2812
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
PriVativ pewnie powiedz coś więcej o sobie
jestem od 10 miesięcy mamą mam 26 lat waze 58 kilo mam 169 cm. niby waga ok, ale w rzeczywistosci nie jest az tak super. Pare kilo chce sie pozbyc.
Jak pozniej jest z utrzymaniem? stopniowo zwieksza sie kcal?
Stary 2013-05-07, 20:07   #2813
meeedzik
Zakorzenienie

PriVativ tak na utrzymaniu dodaje się po 100 kcal w takim razie życzę powodzenia w odchudzaniu
z podpisu widzę, że też włoski zapuszczasz
Stary 2013-05-07, 20:45   #2814
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
PriVativ tak na utrzymaniu dodaje się po 100 kcal w takim razie życzę powodzenia w odchudzaniu
z podpisu widzę, że też włoski zapuszczasz
tak zapuszczam Własnie robie porcje drozdzy do wypicia. Bo juz wsumie zrobiłam ale sie spieniły, wiec wylałam. A pije je dzis trzeci dzień bleee
Stary 2013-05-07, 21:28   #2815
meeedzik
Zakorzenienie

PriVativ podziwiam, ja bym w życiu nie wypiła blee, wolę w tabletkach
Stary 2013-05-07, 23:41   #2816
zooska
Zakorzenienie

Pogadam z wami jutro Dobranoc

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 07:00   #2817
PriVativ
Zadomowienie

witam po koszmarnej nocy, moja córcia chora wiec cala noc nie spałam

Nie bardzo mam porobione zakupy wiec zastanawiam sie jakie bedzie sniadanko na szczescie dzis wraca juz tz(miesiac go nie bylo) więc bede mogła sobie porobic zapasy bo z chorym dzieckiem niebardzo łazic po sklepach

musze sobie ustalic jakies goodziny jedzenia i najlepiej co i jak . Najgorzej z pieczywem. Kocham kajzerki

Cytat:
PriVativ podziwiam, ja bym w życiu nie wypiła blee, wolę w tabletkach
powiem CI ze ja pije duszkiem i zaraz czyms popijam. Więc az takie złe nie jest(no moze jest )
Stary 2013-05-08, 08:07   #2818
Like_a_women
Zadomowienie

Hej dziewczęta
Ja wczoraj pojechałam do fryzjera i ścięłam włosy (było 50cm.) było mi troszke szkoda,ale nie żałuje.Chciałam zapuszczać,ale też chciałam żeby były jednej długości,więc lepiej ściąć teraz,niż późniejWczoraj też miałam chcice na słodkie,ale dzięki samozachwycaniu się sobą mi przeszło nawet kolacji nie jadłam.Ciekawe jak dzis bedzie
Pipson Współczuje.Teraz nie myśl o diecie,tylko o zdrowiu,a spodnie to zawsze możesz kupić nowe,jak stare nie pasują
Stary 2013-05-08, 09:26   #2819
sanderaM
Rozeznanie

Hej laseczki
Widzę że wątek powoli odżywa po weekendzie majowym i każda pokornie wraca do diety Ja od dzisiaj też już ładnie
Zośka współczuje Ci bardzo
PriVativ witam w naszym gronie
Pipson wszystkie tęskniłyśmy !! Kuruj się kochana
A ja dzisiaj tylko jedne ćwiczenia mam o 18 więc cały dzień do dyspozycji
Stary 2013-05-08, 10:08   #2820
PriVativ
Zadomowienie

chyba jestem kiepska w liczeniu kcal

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
PriVativ witam w naszym gronie
)
dziekuje

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości