Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-07, 21:27   #1261
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
No gdzieś czytałam że podobno dzieci które rodzą sie duże wolniej przybierają na wadzę , no ale żeby az tak ?;/ Mamy 10 centyl tylko.

Ja odciągałam właśnie tak po 10 ml z każdego cyca no ale u mnie nawet i to nie pomagało z tym że u nas są bączki plus skaza. No i skapitulowałam i jesteśmy od dzisiaj tylko na pepti.
Troszkę sobie wyrzucam że nie walcze, że nie szukam innej przyczyny ale już nie mam siłybo od początku były jakieś problemy z kp. Mam nadzieję że przez te 3 miesiące karmienia dałam dużo cennych skladników Małej.
Kochana, nie doczytałam ile Blanka teraz waży?

tez bede odciagac i zobacze...
u mnie skazy brak, ale... ta laktoza.. nie wiem czy to jest przyczyna, nie mam gdzie wykonać tego badania, obdzwonilam wszystie labki.
Ale powoli zaczynam się łamać i poważnie myśle żeby chociaż przez 3 dni jej podać ten pepti, ale tez nie chce stracic mleka w cycku, boje sie ze nie utrzymam tej laktacji, chociaz mam sporo pokarmu. Ale juz mam dosc patrzenia jak sie ona męczy.........

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 21:33   #1262
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Ja wczoraj też kupiłam tą wodę. I teraz głupie pytanie ... podgrzałaś ją przed podaniem??
Niee.
Ale moj lubi taka temp.pokojowa, mleko tez takie czesto pije.

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Dziewczyny no dobra karmicie na ławc w parku czy gdzies tam a gdzie zmieniacie pampersa ?????
Kurcze wybrałam bym się gdzies dalej na spacer ale ja tak nie lubię karmić na siedząco, wtedy ja mokra i zuzia z tego mleka
Ja dzis pierwszy raz zmienialam na dworze.
Przy plazy troszke wialo, ale musialam to zrobic, wiec udalo sie w wozku

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
My też po wizycie u lekarza i mały jest osłuchowo czysty ale ma wirusowe zapalenie gardła ( zaraził się na 100 % odemnie ) dostał fenistil, syrop prawoślazowy i mam robić inhalacie, jutro muszę zadzwonić po aptekach czy nie mają inhalatora na wypożyczenie bo normalnie kosztuje 105 zł :/
Moim zdaniem warto kupic, tyle samo placilam.
Jak wypozyczasz to musisz placic za maseczki i rurke, mi krzykneli 50zl :/
Poza tym przy malenstwie nie raz sie przyda.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-05-07 o 21:37
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 21:34   #1263
mala_19kw
Zakorzenienie

Kogo lać? Mnie dziewczyny
Nie wyrabiam psychicznie ostatnio. Mały się drze-ja nie umiem go uspokoić. Mąż wyjeżdża rano do pracy-wraca późnym wieczorem. Jestem sama z tym wszystkim i mam dość. Oskar dziś wpadł w histerię-wszędzie mu źle było,nawet na rękach. W końcu tak mnie nerwy ruszyły że odłożyłam go takiego wyjącego do łożeczka i nawet mi go szkoda nie było Płakał przeszło godzinę. Brałam go na ręce i odkładałam-a on coraz bardziej nerwowy. Potem chyba nawet się mnie bał Płakał ale jak mnie widział to robił to po cichu z takim smutnym wzrokiem-tak żeby mnie nie zdenerwować bardziej
Jestem do dupy i powinnam się leczyć psychicznie albo powinni mnie tam najlepiej zamknąć przynajmniej bym nikomu krzywdy nie robiła swoim zachowaniem
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 21:35   #1264
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dobra, laski, tak więc widzę, że jeśli któraś z Was się opowiadała po którejś stronie, to zawsze była za czystkami. A więc - robimy czystki! Kogo usuwamy?

Ja na razie pozwoliłam sobie usunąć Neti, bo od porodu chyba ani razu się tu nie pojawiła.

Oraz Ilkas, Djerbę, Adusię, Zoffkę, Monamur.
Dziękuję za kicka!
Nie myślałaś chyba, że się nie zreflektuję? Sprawa wygląda tak, że staram się Was podczytywać...wciąż "jestem z Wami"... i miło było mi oglądać jak Wasze maleństwa dorastają..no ale co tam
Thanks!
Stary 2013-05-07, 21:36   #1265
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Zjadlam dzis prawie cala tortille, mam nadzieje, ze malemu nic nie bedzie.
A jakby tego bylo malo doprawilam frytami z maca i popilam kilkoma lyczkami coli

Stary 2013-05-07, 21:39   #1266
Lenova
Wtajemniczenie

Deli Blanka waży 5360, strasznie mało mi się wydaje jak na 3 miesiące.
Kochana myślę że jak będziesz ściągać regularnie to utrzymasz laktacje , ja kiedyś miałam tydzień z antybiotykiem przy którym nie można było karmić i dałam radę mimo że miałam mało mleka.
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 21:43   #1267
charlizz
Zadomowienie

Ja pitole, pleciugi jestescie okrutne
ale ja jak zwykle też czasu nie mam, codziennie w szkole przecież, dziś wróciłam o 16, ale co z tego, od razu od mamy Olę przejęłam, potem ją wykapałam, połozyłam spać i siadłam przed tv. i tak siedzę
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 21:43   #1268
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Deli Blanka waży 5360, strasznie mało mi się wydaje jak na 3 miesiące.
Kochana myślę że jak będziesz ściągać regularnie to utrzymasz laktacje , ja kiedyś miałam tydzień z antybiotykiem przy którym nie można było karmić i dałam radę mimo że miałam mało mleka.
Borys wazy 5.740 z czego i tak sie ciesze, a wiesz ile ma?
za tydzien 4 miesiace ;|
wlewam w niego tyle mleka ile sie da, ale on i tak uleje 1\3 z tego.
pojutrze kontrola u gastrologa, zobaczymy co powie
Stary 2013-05-07, 21:46   #1269
charlizz
Zadomowienie

Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Zjadlam dzis prawie cala tortille, mam nadzieje, ze malemu nic nie bedzie.
A jakby tego bylo malo doprawilam frytami z maca i popilam kilkoma lyczkami coli

mam pepsi zachomikowana, koniecznie musze sie napić zaraz
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 21:54   #1270
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Rozmawialam z tesciowa. Brrr dziwnie tak, wszystko sobie wygarnelysmy. Ja jej, ze nianczy TZta a ona, ze zle sie do niej odzywam. Moze cos sie ruszy, ja sie czegos dowiedzialam, ona tez niech TZ teraz sie ustosunkuje jakos.
A zaczelo sie od tego, ze mam zalozyc na polspiochy skarpety....:p

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Wiecie tak mi się jeszcze przypomniało. Jak byliśmy na tych świętach u kuzynki TŻta to była taka koleżanka tej kuzynki z mężem i opowiadała że jej siostra kilka dni temu urodziła bliźniaki i jedno dziecko urodziło się bardzo chore - z przepukliną oponową, bez rączek i nóżek z rozszczepem podniebienia, sercem po prawej stronie. Pożyło godzinę. Jeju czemu takie rzeczy się zdarzają. Dobrze że chociaż drugi synek zdrowy.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
To ja jakis dziwak antyspacerowy jestem jak wyjde raz na godz dwie to cud, nie wiem, jakos tak mi sie nudzi samej chyba zaczne do silver jezdzic do parku chorzowskiego
A glupia jestem, bo wczoraj i dzisiaj bylam i humor mialam mega, tak wyjsc doludzi, a nie tylko przed tv tabem ksiazka
No ja bym chciała i to bardzoooo
Tylko Wy się dziewczynki jakoś ociągacie z tym spotkaniem

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Nie wyrabiam psychicznie ostatnio. Mały się drze-ja nie umiem go uspokoić. Mąż wyjeżdża rano do pracy-wraca późnym wieczorem. Jestem sama z tym wszystkim i mam dość. Oskar dziś wpadł w histerię-wszędzie mu źle było,nawet na rękach. W końcu tak mnie nerwy ruszyły że odłożyłam go takiego wyjącego do łożeczka i nawet mi go szkoda nie było Płakał przeszło godzinę. Brałam go na ręce i odkładałam-a on coraz bardziej nerwowy. Potem chyba nawet się mnie bał Płakał ale jak mnie widział to robił to po cichu z takim smutnym wzrokiem-tak żeby mnie nie zdenerwować bardziej
Jestem do dupy i powinnam się leczyć psychicznie albo powinni mnie tam najlepiej zamknąć przynajmniej bym nikomu krzywdy nie robiła swoim zachowaniem
mała,
Nie obwiniaj się!! To normalne że czasem mamy już dosyć! Ja mam tak samo jak dzień w dzień jestem sama bo Tż od rana do wieczora w pracy ( a na dodatek Daria jest dzieckiem które wogóle w dzień nie śpi).....
Nie myśl że jesteś złą matką!!! TAK NIE WOLNO!!
Dla Oskarka jesteś WSZYSTKIM!!

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Dziękuję za kicka!
Nie myślałaś chyba, że się nie zreflektuję? Sprawa wygląda tak, że staram się Was podczytywać...wciąż "jestem z Wami"... i miło było mi oglądać jak Wasze maleństwa dorastają..no ale co tam
Thanks!
Witaj

Moje zdanie jest takie: WOGÓLE się nie odzywasz od bardzo bardzo dawna.... Skoro nas podczytujesz to wystarczyłoby chociaż dwa zdania raz na jakiś czas napisać..... hmmm

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-05-07 o 22:05
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 21:57   #1271
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
to u mnie to samo
mozliwe jest zeby szczelil focha na butle tak z dnia na dzien????? wczesniej wszystko bylo ok
Mozliwe jesteśmy żywym przykładem a powrotu do butelki nie widać na horyzoncie
My po szczepieniu w przychodni było ok ale w domu ryk dostał czopka i ma strasznie napuchnieta nóżke biedactwo małe mam nadzieje ze w nocy bedzie ok a pozatym wazy 6350g więc 200g w 12 dni nie jest zle ale mogło byc lepiej za to na długości 65,5 więc trnd 1cm/ tydz zachowany na roczek bedziemy kupowac ubrania na 100 cm
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 21:58   #1272
Debrah
Zakorzenienie

Kłopotów z zaśnięciem ciąg dalszy. Mała jeszcze nie śpi, Tż chodzi z nią i buja..

A kurczę zawsze zasypiała sama, od 3 dni mamy problem. Najedzona już, przy piersi trochę się wije (chyba brzuszek bo bączki szły) ale właśnie nie śpi jeszcze...

Miałyście tak, że pogorszyło się zasypianie? skok? przejdzie?
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 21:58   #1273
Delicjanka
Zakorzenienie

Dobrze ze mam ten laktator, a tyle kłotni byłó z tztem o to...
Kochana, kurcze, tez mi sie wydaje ze ciut mało ale to tylko moje postrzeżenie, nie jestem lekarzem, mi sie wydawało ze moja mało waży, Lady pietraszko jak juz duzo wazy a nasze przecież sie urodziły koloskami.. ale moze masz racje, ze skoro wiecej przy urodzeniu ważyly to teraz mniej przybierają..

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-05-07, 22:00   #1274
BlackSanctum
Zakorzenienie

Djerba, wtf? Była dyskusja na ten temat, zwyciężyła demokracja, dziewczyny były za usuwaniem. Nie miej do mnie pretensji. Nie odzywasz się od BARDZO dawna do nas.

Silver
, dzięki, że stoisz po mojej stronie, bo tak myślałam, że padnie decyzja od wszystkich, a ja dostanę po dupie od osób, które usunęłam... Bo "prowadzę" ten klub - ale co tam, że wszystkie aktywne mamuśki chciały czystek, to przecież moja wina.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-05-07 o 22:03
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 22:00   #1275
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Dobrze ze mam ten laktator, a tyle kłotni byłó z tztem o to...
Kochana, kurcze, tez mi sie wydaje ze ciut mało ale to tylko moje postrzeżenie, nie jestem lekarzem, mi sie wydawało ze moja mało waży, Lady pietraszko jak juz duzo wazy a nasze przecież sie urodziły koloskami.. ale moze masz racje, ze skoro wiecej przy urodzeniu ważyly to teraz mniej przybierają..
tz-ci zawsze wiedza lepiej co nam sie przyda a co nie
Stary 2013-05-07, 22:04   #1276
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

Moje zdanie jest takie: WOGÓLE się nie odzywasz od bardzo bardzo dawna.... Skoro nas podczytujesz to wystarczyło by chociaż dwa zdania raz na jakiś czas napisać..... hmmm
Zgadzam się z Tobą
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 22:04   #1277
s i l v e r
Zakorzenienie

Lady, za bioderka
Stary 2013-05-07, 22:05   #1278
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
tz-ci zawsze wiedza lepiej co nam sie przyda a co nie
Kochana, tzt by sie nie czepiał, gdyby nie T. no comment normalnie. Nawilzacz powietrza to samo. . .

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-05-07, 22:06   #1279
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Kłopotów z zaśnięciem ciąg dalszy. Mała jeszcze nie śpi, Tż chodzi z nią i buja..

A kurczę zawsze zasypiała sama, od 3 dni mamy problem. Najedzona już, przy piersi trochę się wije (chyba brzuszek bo bączki szły) ale właśnie nie śpi jeszcze...

Miałyście tak, że pogorszyło się zasypianie? skok? przejdzie?
Oj tak, zasypiała sama w dzień, a teraz trzeba koło niej sie położyć, poprzytulać bo płakusia.
Na nocny sen to jeszcze całkiem nie dawno było noszenie i lulanie, bo baczki, a teraz też wystarczy tak jak w dzien, przytulić, pogłaskać izaśnie.
Ja widzę, że tu nie ma reguły, człowiek się juz nastawi a tu bęc i wszystko odwraca się o 180 st.
Stary 2013-05-07, 22:07   #1280
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana, tzt by sie nie czepiał, gdyby nie T. no comment normalnie. Nawilzacz powietrza to samo. . .
oj, to moja tesciowa pod tym wzgledem jest lepsza niz ja, to ja czasem sobie mysle po cholere nam przynosi kolejne to ciuszki czy inne akcesoria
zreszta tz to samo
tylko ostatnio wspomnialam o dozowniku na mm bo taki fajny znalazlam przypadkiem, mozna 3 porcje nosic i tym samym nie trzeba bawic sie w odliczanie i mieszanie w nocy czy na spacerze, tym bardziej ze ja jeszcze do mm dosypuje zagestnik, wiec jak w nocy mlody wpada w histerie to mi sie czasem rece trzesa byle szybcije to wszytsko zmieszac, ale tz powiedzial nie ..
"przeciez mozesz sobie sypac do butelek tych mniejszych, ktorych nie uzywasz, tak jak do tej pory "
nie to nie, i tak zamowie

Edytowane przez blogerka
Czas edycji: 2013-05-07 o 22:08
blogerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 22:07   #1281
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Wlasnie! Mamy w mieszkaniu bardzo suche powietrze. Slysze jak maly dziwnie przez to oddycha, meczy sie w nocy. Moja siostra to samo.
Nawilzacz zalatwi sprawe?

Mala, kochana jestes najlepsza mama, jaka Oskar moglby miec!!!! Nie mysl o sobie zle, to normalne, ze czasem chwilowo jestesmy zmeczone!

Stary 2013-05-07, 22:09   #1282
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Djerba, wtf? Była dyskusja na ten temat, zwyciężyła demokracja, dziewczyny były za usuwaniem. Nie miej do mnie pretensji. Nie odzywasz się od BARDZO dawna do nas.

Silver
, dzięki, że stoisz po mojej stronie, bo tak myślałam, że padnie decyzja od wszystkich, a ja dostanę po dupie od osób, które usunęłam... Bo "prowadzę" ten klub - ale co tam, że wszystkie aktywne mamuśki chciały czystek, to przecież moja wina.
Ale nic się nie przejmuj. Wszystkie się na to zgodziłyśmy i dobrze zrobiłysmy.
Ja widzę po sobie, też sie dużo nie udzielam, więcej podczytuję, ale czasami coś skrobnę.
A Djerba od bardzo dawna się do nas nie odzywała, właściwie to chyba od porodu raz tylko jak dziewczyny ją wywoływały.
Także luz

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2013-05-07 o 22:15
Stary 2013-05-07, 22:10   #1283
BlackSanctum
Zakorzenienie

Aga, masz rację... Ale powiem Ci szczerze, że ja bym się wcale nie zdziwiła, gdybym się nie odzywała pół roku (Djerba przestała się odzywać już jakiś czas przed porodem) i ktoś by mnie wywalił z klubu. Normalna sprawa...
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 22:11   #1284
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
oj, to moja tesciowa pod tym wzgledem jest lepsza niz ja, to ja czasem sobie mysle po cholere nam przynosi kolejne to ciuszki czy inne akcesoria
zreszta tz to samo
tylko ostatnio wspomnialam o dozowniku na mm bo taki fajny znalazlam przypadkiem, mozna 3 porcje nosic i tym samym nie trzeba bawic sie w odliczanie i mieszanie w nocy czy na spacerze, tym bardziej ze ja jeszcze do mm dosypuje zagestnik, wiec jak w nocy mlody wpada w histerie to mi sie czasem rece trzesa byle szybcije to wszytsko zmieszac, ale tz powiedzial nie ..
"przeciez mozesz sobie sypac do butelek tych mniejszych, ktorych nie uzywasz, tak jak do tej pory "
nie to nie, i tak zamowie
u mnie powiedziala ze, po co mam teraz kupować skoro nie wiadomo czy bede karmic... no i ok(b.sie poklocilam pozniej z tztem). Nie kupowałam specjalnie, zeby pognać tzta w nocy o północy do aptek po laktator, niestety sie nie udalo, bo t. kupila jakiegos dziada za 20zl co prawda, uratował mi cycki, ale później musiałam latać po sklepach i szukać takiego jaki ja chce.
Co do nawizacza powietrza, to powiedziala ze moge sobie wieszać mokre reczniki na grzejnik ew kupić takie "doniczki" i zawieszać, ale u mnie takie coś nie dałoby rady, bo powietrze w moim mieszkaniu jest meeeeeeeeeeega suche.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Wlasnie! Mamy w mieszkaniu bardzo suche powietrze. Slysze jak maly dziwnie przez to oddycha, meczy sie w nocy. Moja siostra to samo.
Nawilzacz zalatwi sprawe?

Mala, kochana jestes najlepsza mama, jaka Oskar moglby miec!!!! Nie mysl o sobie zle, to normalne, ze czasem chwilowo jestesmy zmeczone!

U mnie zalatwiło sprawe, jednak teraz jak jest takie cieplo to go nie uzywam, najgorzej w zimie jest.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-05-07, 22:11   #1285
blogerka
Wtajemniczenie

aha, i wiecie co .. do teh pory od chyba juz dwoch miesiecy mielismy bezproblemowe zasypianie, tzn czasem pomarudzil kilak minut w lozeczku, ale wystarczylo ze smoczek przytrzymywalam, zeby nie wypluwal a dzisiaj co? istna histeria! ktorej nie zapowiadalo nic, musialam z lozeczka wyciagnac, tulic, nosic na rekach ..
taki rozzalony strasznie plakal mi na ramieniu, w koncu troszke sie uspokoil i dopiero podeszlam do normalnego usypiania, myslicie ze mogl miec na to wplyw fakt, ze nie widzial TZ cala dobe i ze pierwszy raz od chyba 2 miesiecy nie kapalismy go razem?
bo tak, problemow z brzuszkiem nie ma, w skoki rozwojowe nie wierze, a zeby jeszcze nie ida (sprawdzam jak najeta codziennie - bo juz sie doczekac nie moge )
Stary 2013-05-07, 22:12   #1286
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Aga, masz rację... Ale powiem Ci szczerze, że ja bym się wcale nie zdziwiła, gdybym się nie odzywała pół roku (Djerba przestała się odzywać już jakiś czas przed porodem) i ktoś by mnie wywalił z klubu. Normalna sprawa...
Btw, ja tez musze zrobic porządek na pierwszej stronie!

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-05-07, 22:13   #1287
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie powiedziala ze, po co mam teraz kupować skoro nie wiadomo czy bede karmic... no i ok(b.sie poklocilam pozniej z tztem). Nie kupowałam specjalnie, zeby pognać tzta w nocy o północy do aptek po laktator, niestety sie nie udalo, bo t. kupila jakiegos dziada za 20zl co prawda, uratował mi cycki, ale później musiałam latać po sklepach i szukać takiego jaki ja chce.
Co do nawizacza powietrza, to powiedziala ze moge sobie wieszać mokre reczniki na grzejnik ew kupić takie "doniczki" i zawieszać, ale u mnie takie coś nie dałoby rady, bo powietrze w moim mieszkaniu jest meeeeeeeeeeega suche.

U mnie zalatwiło sprawe, jednak teraz jak jest takie cieplo to go nie uzywam, najgorzej w zimie jest.
my mielismy takie cos w domu 100 lat temu, co za babsko ..
moja idealna nie jest, zreszta czytalas pewnie tez tutaj ale nigdy nie komentowala tego co chce kupic, wrecz sama z siebie kupuje rozne bzdety dla dziecka z ktorymi pozniej nie wiem sama co poczac
Stary 2013-05-07, 22:15   #1288
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:

No ja bym chciała i to bardzoooo
Tylko Wy się dziewczynki jakoś ociągacie z tym spotkaniem

mała,
Nie obwiniaj się!! To normalne że czasem mamy już dosyć! Ja mam tak samo jak dzień w dzień jestem sama bo Tż od rana do wieczora w pracy ( a na dodatek Daria jest dzieckiem które wogóle w dzień nie śpi).....
Nie myśl że jesteś złą matką!!! TAK NIE WOLNO!!
Dla Oskarka jesteś WSZYSTKIM!!

Witaj

Moje zdanie jest takie: WOGÓLE się nie odzywasz od bardzo bardzo dawna.... Skoro nas podczytujesz to wystarczyłoby chociaż dwa zdania raz na jakiś czas napisać..... hmmm
Tak ok. miesiąc temu pisałam...
A co do, odpisywania..to kochana...ja Was czytam z opóźnieniem!!!!! wielostronicowym!! to co mam pisać ? wciąż to samo? że nie mam czasu, żeby pisać? czy pisać bzdury?
Stary 2013-05-07, 22:16   #1289
s i l v e r
Zakorzenienie

Kurcze Daria coś zasnąć nie umie pośpi chwilę i się budzi.... A jak już taka zmęczonaaaaa
Stary 2013-05-07, 22:16   #1290
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
W sumie to masz rację jutro kupie

Współczuje problemy z brzuszkiem są straszne u dzieci.

Co sądzicie ale czy rozmawiałyście kiedyś z pediatrą na temat czopków glicerynowych, czy uzależniają i czy można je podawać w większej ilości?
Nie, nie można.

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Dziękuję za kicka!
Thanks!

no rzecz w tym, że NIE jesteś
próbowałam ci na gg to tłumaczyć, a ty tupiesz nóżką i walisz focha... litości
Ostatnie info - 25 marca. Półtora miesiąca temu. Wcześniej - 6 stycznia.

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Mała, doskonale wiesz, że każda z nas tu ma kryzys mamowania
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości