|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Ale i tak już sobie obmyśliłam plan
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
Ja chyba jak w końcu dojdę do ładnego, jasnego brązu rozjaśnię sobie delikatnie końcówki na lato ![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-05-07 o 22:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Wtajemniczenie
|
Asia to co ona robi? czym się bawi?
![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
w domu śpi , albo nieraz z dzieciakami piłeczką się bawi ,a na działce lata z dziećmi , albo Tż jej rzuca piłkę tenisową , a ona biega za nią
![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Rozpisałyście się, że hoho ![]() Kitka przegapiłam urodziny? ![]() ![]() Ex powodzenia na egzaminach ![]() ![]() ![]() ![]() Asiu kolor fajny ![]() ![]() Agata Cześć ![]() ![]() buhahot fajna ta kiecka ![]() ![]() Mam problem z dobraniem tuszu na lato. Każdy mi się rozmazuje, wpada do oka i łzawię ![]() ![]() ![]() Bunny ![]() Zapowiada się kolejny piękny dzień ![]() ![]()
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie tyle co kombinować, ale muszę ściąć w maju poniszczone włosy i wybrać dla siebie najlepszą opcję ![]() ![]() ![]() ![]() Zresztą wiesz, ja się szybko nudzę jeśli chodzi o włosy i potrzebuję zmian, ale z fryzurą raczej nie lubię szaleć ![]() ![]() Fajny ten zestaw z alaparfu ![]() U mnie dziś od rana słoneczkooo ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-05-08 o 06:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam 5 cm do obcięcia- pozostałość po rozjaśniaczu. Może do przyszłej wiosny się ich pozbędę ![]() Moje też się wykręcają, a na filmikach widziałam, że po tym prostowaniu wystarczyło wysuszyć i były gładkie ![]() ![]()
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Umyłam dziś włosy różowym natei + odżywką kauflandowską repair&care, i już przy zmywaniu ich włosy były śliskie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Cytat:
![]() Ja trochę się boję tego, bo czytałam gdzieś że potem struktura włosa nie wraca nigdy do pierwotnego staniu, i jak ktoś miał fajne loki przed to potem ciężko je reanimować, żeby były takie same ![]() Melduję zadowolona że dzisiaj znowu leciała brudna woda podczas mycia włosów- tzn. casting mi się spłukał, jest trochę jaśniej ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Boże, ile ja jestem w plecy.. ![]() ![]() ![]() ex- jakie to odzywki kauflandzkie?
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Lecę się ogarnąć i do szkoły, buziaki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Magda ;)
|
Ex powodzenia na matmie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |||||
Zakorzenienie
|
Ale Wy jedziecie z tym postmi
![]() a robic nie ma komu ![]() ![]() Cytat:
![]() pokaz jak ten sayoss wyszedl ![]() Czeko o nim pisala i sie nad nim zastanawiala,potem ja nad nim po cichu myslalałam... Ale jak pokochałam teraz perły w farbach wiec... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Po umyciu często widać, że włosy podniszczone przez prostowanie. Przy Encanto preparat (o ile się go nie skąpiło) całkowicie chroni przed temperaturą. Ma niestety ogromną wadę- zabieg jest nieprzyjemny przez zawartość formaldehydu, trzeba robić przy otwartym oknie i trwa kilka h.Trzeba zrobić go w domu raczej, bo salonów robiących Encanto jest garstka. Inne keratynowe zabiegi też zwykle mają jakiś aldehyd jako utrwalacz, ale co z tego jeśli on nie utrwala? Szkoda kasy i włosów, czytałam historię dziewczyn i widziałam fotki, nawet "regeneracja" się zmywa ![]() Jeszcze Coco Choco (jest na All) ma jakąś tam ilość formaldehydu i efekt jest trwały nawet przez miesiac (Encanto dobrze zrobione trzyma się pół roku, a czasem włosy zostają gładkie na stałe, tylko oczywiście odrost jest inny ![]() EDIT: przypomniałam sobie, że po zabiegach innych niż Encanto włosy można umyć dopiero po 3 dniach, do tego czasu nie wolno ich upinać, nawet zakładać za ucho, bo się zrobią odgnioty, dla mnie masakra ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2013-05-08 o 09:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() Cytat:
![]() u mnie też pięknie narazie ![]() ![]() trzymam kciukasy ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() u mnie w nocy lało, ale dzisiaj już się przejaśnia i jest już gorąco - 21 stopni w cieniu ![]() Ex powodzenia na matmie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zerknij sobie do wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=682668 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() To sobie zamówię to Encato i pojadę do fryzjerki żeby mi zrobiła ![]() ![]()
#168 |
Raczkowanie
|
cześć wczroja pisałam posta dziś patrze i go nie ma. Dziewczyny! powiedzice mi czy jak pofarbowałam wczoraj ciemne włosy 2 farbami (jasny blond i platynowy blond)zmieszanymi z aktywatorem 12% i wyszły mi żółto pomaranczowo złote , to mogę je jutro farbować znowu ? chodzi o to żeby dojść w miarę szybko do jasnego ładniutkiego blondu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wizażanka, która założyła tamten wątek, robi Encanto sama, ma kręcone włosy, nakręciła nawet filmik http://www.youtube.com/watch?v=eX02ozkz4VU . Z tego co wiem, metoda mieszana jest tak samo skuteczna, a zmniejsza trwanie zabiegu o połowę. Jak się zdecydujesz, to koniecznie się pochwal efektami, jestem ciekawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
zamiast maski kupili mi szampon
http://www.zakatekzdrowia.com.pl/lbi...l-p-19596.html Zerknij ktoras na sklad, bo mi konczyny wlasnie opadly i nie moge sie skupic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, skład to skład, tylko sugeruje, ale bez wyroku, może się jednak sprawdzi ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli na pewno nie bedzie do czestego stosowania ![]() choc tak jak juz pisalam, moje wlosy nie znaja slowa przyklap czy przeciazenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
Hej Wam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Laski co za dzień...
Naprawde juz mi rece opadają. O 3 w nocy pobudka bo TŻ złapały mega bóle żołądka wiec sie co chwila budziłam i sprawdzałam. W końcu pojechał do szpitala, oczywiscie taxówka i jeszcze musiał z kredytówki pieniadze wypłacać ![]() ![]() Do kompletu - zapukała dzisiaj do nas od tak gazownia i nam odłączyli gaz ![]() Żeby było jeszcze lepiej, udało mi sie w końcu dodzwonić do baby od stażu - nieaktualne.......... zrobiła mnie w bambuko jednym słowem ![]() Jeden pozytyw - odrost mi nie przeszkadza bo nawet nie mysle o kupowaniu farb i wydawaniu pieniedzy na takie pierdoły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zanim zaczęłaś przygodę z bardzo jasnym blondem też tak było? Tzn. włosy nienażarte, wchłaniające każdy nawilżacz i olej? ![]() ![]() Teraz staram się utrzymać równowagę między lekkością a przyklapem, niestety łatwe to nie jest ![]() Cytat:
![]() A może zapytaj dziewczyn w wątku? Albo może ktoś zaufany kupi Ci w Polsce i prześle? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Ja już pooo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pogotowiu ketonal w zastrzyku i złośliwy komentarzyk- standard ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kituś kochana dziękuje za dobre chęci ale znalazłam wczoraj prawie identyczną szmine z GR w kosmetyczce ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam póki co mniej więcej takie typy: (z tym, że ja na chwile obecna i tak cywilny skromny na 90%) http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,6079.html http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,6084.html http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,10883.html http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,16361.html ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]() Też mam nadzieje, że to na wyrost... i tak już ma ostatnio dość problemów i teraz jeszcze takie żołądkowe, masakra ![]() Dobrze, że przynajmniej ta babka w przychodni jakaś sensowna była... Teraz tylko trzeba po szpitalach podzwonić i sie na jakiś szybki termin dostać... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.