|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.
Cytat:
Rozumiem kobiety z I kwartału, ale bez przesadyzmu...i ile się tak będą cofac do tyłu? ![]() Kotek droga wolna...możesz jeszcze próbować ![]() |
|
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.
Cytat:
ale jak dostaniemy kolejne wezwanie na badanie słuchu to pójdziemy...na dalsze ich zalecenia godzic sie nie musze, zreszta przed zabiegiem to juz badaja dokładnie, bo to co miał to takie sobie badanie... zobaczymy jeszcze jak ruszy z mowa, bo jest o wiele lepiej ![]() A za rok i tak bedzie miał badania kwalifikacyjne do szkoły, wiec kolejne badanie słuchu bedzie miał... zobacze jak to bedzie
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde aaa no to super. U mnie w grupie jest chłopiec. Ma problemy ze słuchem w jednym uchu i właśnie chcieli mu taki sam zabieg zrobić, ale rodzice się nie zgodzili. Mają jechac to jeszcze sprawdzić w Warszawie.
|
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam kolezanke u siebie, której dziecko miało ten zabieg...wiele wiem z pierwszej reki, on jest całkowicie bezpieczny, tylko jak niekonieczny to po co robic...mówie, zobaczymy jak rozwinie sie z mowa...
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2013-05-08 o 22:45 |
|
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bylam wczoraj z podaniem o przedłużenie umowy o pracę
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
długo nie kazałam na nią czekać
Cytat:
![]() a nie napisałam na początku co o tym myślę, bo obawiałam się że moge zostać źle odebrana... ale widzę, że mamy takie samo zdanie |
|
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać... bo już mi się oczy zamykają
|
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
jakies zmutowane komary
no takie wielkie wypasione byly ze masakra ![]() Cytat:
dla mnie taka data jest 01.01. jest to pierwszy dzien nowego roku i od tego dnia mozna liczyc ![]() ![]() haha kusisz zaraz spikne dziewczyny noooo winko wypilam alez mi sie bedzie cudnie spac dobranoooc odezwe sie w klubie |
|
|
|
|
#2169 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
swojej umowy? Cytat:
|
|||
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukałam dziś w Lidlu białego fajnego wina, bo mnie naszło...ale takiego, co mi smakowało i kupywałam już nie ma TEż idę spać, bo jak tak dalej pójdzie, to dziewczyny zdążą się obudzić
|
|
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natala, mam takie samo zdanie jak Ty na temat matek IV kwartału. Najbardziej mnie rozwaliło dziś w radiu stwierdzenie jakiejś baby/mamy IV kwartału: 'moje dziecko urodziło się 30 grudnia, pośpieszyło się, ale termin porodu miałam na 3 stycznia, więc przecież teoretycznie jestem matka I kwartału' nooo..jasne ![]() Kotek, cieszę się, że bułeczki Ci się podobają ![]() Madziu, fajny osiołek Ja nie chcę wyjść na osiołka, ale co to jest sorter?
|
|
|
|
|
#2172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, ale wiesz lepiej dmuchac na zimne...tylko ja wole upewnic sie z róznych zródeł, dlatego sprawdzalam u pl lekarza... a na badaniu słuchu, które mu robili tez był chory, wiec mogło byc cos tam pozapychane, wiec uznali ze moze byc lekki niedosłuch... ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
mogła sobie koreczek wsadzic
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() A co tu tak pusto?? ![]() Asia dzisiaj znów trochę marudziła, ale właśnie usnęła..nie trafię za nimi |
|
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
a tak swoją drogą to ja czekam na wrzesień aż to w ogóle wejdzie bo Doniu to lubi dużo obiecywać
|
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie klimat Ci nie sprzyja. mam nadzieje, że leki pomogą! ale świetna!!!! Cytat:
![]() Magda ja kupowałam tego skoczka znajomym. To znaczy dla ich córeczki. Mała też ją bardzo lubi. ![]() Witajcie
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiałam i wpisałam w Allegro i to chodzi chyba o takie zabawki co się różne kształty i elementy wrzuca przez odpowiednie dziurki...
![]() http://allegro.pl/hadri-edukacyjne-d...181681564.html http://allegro.pl/eichhorn-kostka-ed...203510279.html |
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Ja ostatni dzien przed urlopem i juz nie wiem w co rece włozyc... Takze tylko sie chciałam przywitac i spadam.
|
#2179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak ja wpisałam w google, to mi wyskoczyły przemysłowe maszyny do sortowania owoców i się trochę zdziwiłam, że wujek nadgorliwy rocznemu dziecku kupuje takie cuda ![]() Cytat:
![]() Cześć... |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam iac co to sorter ale juz widze wyjasnione![]() Jade dzis po południu z przyjaciółka w pewne miejsce i potem do wieczora posiedzimy u niej w domku Musze zobaczyc, bo sie buduja i zapoewne od zeszłego roku wiele sie zmieniło
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2013-05-09 o 09:09 |
|
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Odnośnie "matek IV kwartału" - przesada i to spora. Zresztą, jeśli już coś ustalają, to po co się potem uginają pod opinią publiczną? Przecież wiadomo, że zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony i pominięty ![]() Butter, też długo nie wiedziałam, o co chodzi z tym sorterem w zabawkach ![]() Mysia, udanego urlopu! Muszę się wybrać z powrotem do okulisty, bo dzwonili do mnie, że konieczne jest badanie pola widzenia. Nie wiem, jak to zorganizuję, bo lekarka jest tam tylko w środy, w godzinach dopołudniowych. Będę musiała się zwolnić z pracy albo w ogóle wziąć urlop
|
|
|
|
#2183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Coś się stało? Cześć! Wykończy mnie ta budowa... oczywiście 2 parapety z "wadą" (oni mówią, ze to dozwolona taka wada ) i oczywiście robią problemy
|
|||
|
|
|
#2184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No poczytałam i też takie info znalazłam! Chyba więc nie pójdę do gina konsultować. Na razie to zostawię ![]() To do mnie to pytanie? Cytat:
|
||
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde Hair, a czy Twój synek miał badanie słuchu tylko metodą otoemisji czy miał też badanie Bera? A może jakieś inne jeszcze?
|
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was
Więc błagam o krótkie streszczenie, wiem Koteczku, że mi tu nie napiszesz, ale zawsze możesz w klubie swoją drogą, nie masz w pracy jakiejś blokady.....???
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do Ciebie, bo napisałaś "cześć..." jakbyś nie w sosie była, ale może się mylę .Jak tylko jest okres letni i przychodzi budowa to ciągle się kłócimy zwariuje...Parapety zamówiliśmy z marmuru i wszystkie oprócz dwóch są gładkie - a dwa mają rysę, ale taką głębaszą, że jak przejedzie się dłonią to doskonale ją czuć i do tego widać! A baba przez telefon! mówi, że mogą być rysy do 2mm chyba jest chora... Szkoda, że wcześniej nie uprzedziła, byśmy tam nie brali... dopiero jak mąż zażyczył sobie spotkanie z szefem to zmieniła trochę podejście i ktoś ma przyjechać to zobaczyć. No ludzie! Cyrk...Nie wspomnę, że kilkakrotnie przekładany termin zakładania, a specjalnie zamawialiśmy wcześniej, aby na spokojnie... a dzisiaj wchodzą tynkarze, bosko... a te 2 parapety, nie wiem co z nimi A i kolor miał być jaśniejszy i mówiła, ze zazwyczaj jest taki jak na próbce... no ale jedynie to mogę zrozumieć tylko fajnie, że mydliła oczy i mówiła, ze zazwyczaj jest jasny, a przyszły dużo ciemniejsze niż na próbce...(tylko na to byliśmy przygotowani, bo czytaliśmy o tym) Boże, widzisz a nie grzmisz! :/
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-05-09 o 09:36 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mała wylądowała w szpitalu z Adasiem, bo złapał ją ból w okolicy nerek, a potem skurcze, ale sytuacja już opanowana ![]() Blonde była z Sebą u laryngologa i Seba zdrowy jak konik Blonde za to ma alergię i musi brać leki i uważać na siebie!Ana, się handryczy z parapetami i z pracą magisterską. Dodaja zdaje egzaminy, piszę do końca pracę i wkrótce zostanie dumną panią mgr ![]() Aaby nie idzie na rehabilitację na razie, bo w ciąży nie bardzo wolno...więc kicha. Strippi chudnie jak szalona i planuje dalej. No i spaceruje z Michałkiem dziesiątki kilometrów ![]() Gocha też spaceruje z Ewką ![]() Malenstfo dalej 'walczy' z Asią, bo dalej nie wiadomo co jej jest, ale już chyba troszkę lepiej. No i dziewczynki śpiewają i gadają Madzia jakoś osłabła ostatnio. No i kupuje prezenty na roczek Mai np sorter przemysłowy do owoców ![]() Mrowinka wpada do nas od czasu do czasu ![]() Gucia jakaś nie w humorze bidulka Kaśka się byczy w domu i chowa Mikołaja między żeberkami, chudzina! Aaa..zapomniałam. Żabcia już szykuje dla Domino klaunowe urodziny I nie wiem co jeszcze - która pomoże? Cytat:
No oby była owoca owu, bo już mam wszystkie ciążowe objawy Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2013-05-09 o 09:54 |
||
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
butter made my day!!!
![]() ![]() (czyt sorter do owoców w streszczeniu dla Biki) Kochana, ja trzymam kciuki!!!!
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Butter
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

jakie jest Wasze zdanie? ja swoją opinie mam, ale poczekam na to co Wy napiszecie
Rozumiem kobiety z I kwartału, ale bez przesadyzmu...i ile się tak będą cofac do tyłu? 

no takie wielkie wypasione byly ze masakra 
alez mi sie bedzie cudnie spac
Szukałam dziś w Lidlu białego fajnego wina, bo mnie naszło...ale takiego, co mi smakowało i kupywałam już nie ma 

i planuje dalej. No i spaceruje z Michałkiem dziesiątki kilometrów