Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19. - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-08, 22:38   #2161
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Słyszałyście o matkach IV kwartału jakie jest Wasze zdanie? ja swoją opinie mam, ale poczekam na to co Wy napiszecie
Czy to aby nie przesada? Rozumiem kobiety z I kwartału, ale bez przesadyzmu...i ile się tak będą cofac do tyłu?

Kotek droga wolna...możesz jeszcze próbować
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 22:40   #2162
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Blonde Czyli Seba tej operacji na uszko nie będzie miał?
nie, raczej nie...ten lekarz mi powiedział,z e absolutnie to nie jest konieczne...to jednak jest juz zabieg...
ale jak dostaniemy kolejne wezwanie na badanie słuchu to pójdziemy...na dalsze ich zalecenia godzic sie nie musze, zreszta przed zabiegiem to juz badaja dokładnie, bo to co miał to takie sobie badanie...
zobaczymy jeszcze jak ruszy z mowa, bo jest o wiele lepiej
A za rok i tak bedzie miał badania kwalifikacyjne do szkoły, wiec kolejne badanie słuchu bedzie miał...
zobacze jak to bedzie
Stary 2013-05-08, 22:42   #2163
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde aaa no to super. U mnie w grupie jest chłopiec. Ma problemy ze słuchem w jednym uchu i właśnie chcieli mu taki sam zabieg zrobić, ale rodzice się nie zgodzili. Mają jechac to jeszcze sprawdzić w Warszawie.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 22:44   #2164
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde aaa no to super. U mnie w grupie jest chłopiec. Ma problemy ze słuchem w jednym uchu i właśnie chcieli mu taki sam zabieg zrobić, ale rodzice się nie zgodzili. Mają jechac to jeszcze sprawdzić w Warszawie.
tylko kazdy mi mówi,z e on nie ma problemów ze słuchemja tego tez nie widzeoni to stwierdzili na podst. słabej mowy
Mam kolezanke u siebie, której dziecko miało ten zabieg...wiele wiem z pierwszej reki, on jest całkowicie bezpieczny, tylko jak niekonieczny to po co robic...mówie, zobaczymy jak rozwinie sie z mowa...

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2013-05-08 o 22:45
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 22:47   #2165
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
tylko kazdy mi mówi,z e on nie ma problemów ze słuchemja tego tez nie widzeoni to stwierdzili na podst. słabej mowy
Mam kolezanke u siebie, której dziecko miało ten zabieg...wiele wiem z pierwszej reki, on jest całkowicie bezpieczny, tylko jak niekonieczny to po co robic...mówie, zobaczymy jak rozwinie sie z mowa...
Wiem, ze oni mieli badania w szpitalu u nas, bo go trochę tam trzymali (3 dni). Nie wiem, wiesz... ich decyzja. Byłam ciekawa czy jest inwazyjny, czy bezpieczny. Ale teraz już wiem.
Bylam wczoraj z podaniem o przedłużenie umowy o pracę

Stary 2013-05-08, 22:51   #2166
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
O i już poznałyśmy Twoją opinie
długo nie kazałam na nią czekać

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Czy to aby nie przesada? Rozumiem kobiety z I kwartału, ale bez przesadyzmu...i ile się tak będą cofac do tyłu?
otóż to

a nie napisałam na początku co o tym myślę, bo obawiałam się że moge zostać źle odebrana... ale widzę, że mamy takie samo zdanie

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 22:53   #2167
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Idę spać... bo już mi się oczy zamykają

Stary 2013-05-08, 22:58   #2168
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Cóż cię tak pogryzło? Wspołczuję, ja od razu puchnę.
jakies zmutowane komary no takie wielkie wypasione byly ze masakra

Cytat:
bo mnie własnie też ruszyło, jak to dziś usłyszałam. Uważam że bardzo fajnie że coś takeigo wprowadzili i że tak szybko to rusza, ale kurcze, przecież muszą ustalić jakąś datę od kiedy to obowiązuje i w ogóle w szoku początkowo byłam, że nie dotyczy to dzieci urodzonych od 1 września tylko tych, których mamy 1 września mają jeszcze macierzyński - moim zdaniem to i tak dużo... no ale dasz palce, będą chcieć rękę
dokladnie

dla mnie taka data jest 01.01. jest to pierwszy dzien nowego roku i od tego dnia mozna liczyc
Cytat:
Kotek droga wolna...możesz jeszcze próbować
haha kusisz zaraz spikne dziewczyny

noooo winko wypilam alez mi sie bedzie cudnie spac taka lampeczka winka mmmmrrr

dobranoooc do jutra odezwe sie w klubie

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 23:00   #2169
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Butter, Ana ja też robiłam progesteron jak nie wiedziałam, zę jestem w ciąży Robiłam go 1 września a o ciązy dowiedziałam się 15-go. Wynik wyszedł mi taki, ze mieścił się w owulacji i w 1 trym ciąży.
A jaki powinien być wynik dla owulacji i I trymestru? jakiś przedział?

Cytat:
Twierdzenie na podstawie samej mowy to bzdura...

Cytat:
swojej umowy?

Cytat:
długo nie kazałam na nią czekać

otóż to

a nie napisałam na początku co o tym myślę, bo obawiałam się że moge zostać źle odebrana... ale widzę, że mamy takie samo zdanie
no nie
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 23:11   #2170
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
noooo winko wypilam alez mi sie bedzie cudnie spac taka lampeczka winka mmmmrrr
Też chce Szukałam dziś w Lidlu białego fajnego wina, bo mnie naszło...ale takiego, co mi smakowało i kupywałam już nie ma

TEż idę spać, bo jak tak dalej pójdzie, to dziewczyny zdążą się obudzić
Stary 2013-05-08, 23:13   #2171
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter powiem Ci co znalazłam na wykresach dziewczyn w ciąży... ale nie wiem jak to się ma do przedziałów i jak dokładnie powinno wyglądać.

Jedna w 7 dfl (19dc) miała 12,20, a druga w 21dfl (36dc) 34... obie w ciąży...
Kurcze, to duże różnice. To 34 to dość wysoki wynik. Ja dziś, w 20 dc, 7 dni po owu, mam 13,2 ng/ml. Przedziały dla lutealnej są 1,7 do 27...duży rozrzut.

Natala, mam takie samo zdanie jak Ty na temat matek IV kwartału. Najbardziej mnie rozwaliło dziś w radiu stwierdzenie jakiejś baby/mamy IV kwartału: 'moje dziecko urodziło się 30 grudnia, pośpieszyło się, ale termin porodu miałam na 3 stycznia, więc przecież teoretycznie jestem matka I kwartału' nooo..jasne

Kotek, cieszę się, że bułeczki Ci się podobają

Madziu, fajny osiołek Ja nie chcę wyjść na osiołka, ale co to jest sorter?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 23:14   #2172
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, ze oni mieli badania w szpitalu u nas, bo go trochę tam trzymali (3 dni). Nie wiem, wiesz... ich decyzja. Byłam ciekawa czy jest inwazyjny, czy bezpieczny. Ale teraz już wiem.
Trzymam kciuki

Cytat:
Twierdzenie na podstawie samej mowy to bzdura...

tak, ale wiesz lepiej dmuchac na zimne...tylko ja wole upewnic sie z róznych zródeł, dlatego sprawdzalam u pl lekarza...
a na badaniu słuchu, które mu robili tez był chory, wiec mogło byc cos tam pozapychane, wiec uznali ze moze byc lekki niedosłuch...

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Natala, mam takie samo zdanie jak Ty na temat matek IV kwartału. Najbardziej mnie rozwaliło dziś w radiu stwierdzenie jakiejś baby/mamy IV kwartału: 'moje dziecko urodziło się 30 grudnia, pośpieszyło się, ale termin porodu miałam na 3 stycznia, więc przecież teoretycznie jestem matka I kwartału' nooo..jasne

mogła sobie koreczek wsadzic
Stary 2013-05-09, 07:56   #2173
Malensstfo
Zakorzenienie

Dobry

A co tu tak pusto??

Asia dzisiaj znów trochę marudziła, ale właśnie usnęła..nie trafię za nimi
Stary 2013-05-09, 08:02   #2174
kaska87
Zakorzenienie

hej
Cytat:
Słyszałyście o matkach IV kwartału jakie jest Wasze zdanie? ja swoją opinie mam, ale poczekam na to co Wy napiszecie
bez przesady, ja zaraz mamie powiem, żeby sobie zażądała, bo ze mną i bratem miała 3 miesiące tylko to niech sobie kobieta teraz odbierze za 1987r
a tak swoją drogą to ja czekam na wrzesień aż to w ogóle wejdzie bo Doniu to lubi dużo obiecywać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 08:11   #2175
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a tak swoją drogą to ja czekam na wrzesień aż to w ogóle wejdzie bo Doniu to lubi dużo obiecywać
Taaa...właśnie...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 08:14   #2176
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

Bylismy u lekarzy. Seby uszka zdrowe, Pan doktor zagladał mu i do buzi, sprawdzał migdałki(ma przerosniete, ale narazie nic z tym nie robic), do nosa, sprawdzał uszyWszystkow porzadku, zdrowe, nie widzi by miał cos ze słuchemWoskowin y ma troszke za duzo, ale nie na tyle by oczyszczac to operacyjnie, nawet nie kawlifikuje sie do jakiegos przeczyszczania powietrzem czy tym podobnym.Zapisał kropelki i mamy sami oczyszczac.
Czyligeneralnie w porzadku.
Ja robiłam sobie testy alergiczne i wyzło tak jak przypuszczałamten mój duszacy kaszel jest alergicznyW testach wyszło uczulenia na roztocza zewnetrzna i wew (kurz, plesnie, wilgoc), czyli jednym słowem klimat mi nie słuzyDostałam leki na 3 miesiace+inhalacje, potem niewiem, mam nadzieje,z e przepisza mi cos u mnie skłądem podobnym do tych leków.Mma nadzieje, ze bedzie lepiej.Bo juz cos dla mnie podejrzliwe to było, bo tu kaszlu nie ma...
Sebie testów nie robiłam(a chciałam), ale stwierdziłam,z e on nie usiedzi tak 15 min nie dotykajac tych kropeczektakze sie nie nadaje, chyba ze bym go uwiązała
Byłam tez w innej klinice na spirometrii u pulmonologa(bo tamten mi powiedział, ze zmierza to w kierunku astmy), ale badanie wyszło prawidłowo, nawet wynik powyzej normy
Takze to tyle, nowym rzeczy sie dowiedziałam i oby mi ten potworny kaszel minał

Wieczorem byłam z bratankiem i bratanica w pizzeriiNiedawno Sebe wykapałam, teraz zasypia i czekam na mame
cieszę się, że z uszkami Sebastiana dobrze! Super, że zabieg nie będzie konieczny! To teraz matka nie pozostaje Ci nic, jak uzbroić się w cierpliwosc i czekać aż się rozgada

Faktycznie klimat Ci nie sprzyja. mam nadzieje, że leki pomogą!

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Uśmiechy dla ciotek
ale świetna!!!!

Cytat:
Madziu, fajny osiołek Ja nie chcę wyjść na osiołka, ale co to jest sorter?
o to samo miałam pytać

Magda ja kupowałam tego skoczka znajomym. To znaczy dla ich córeczki. Mała też ją bardzo lubi.

Witajcie

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 08:25   #2177
Malensstfo
Zakorzenienie

Też się zastanawiałam i wpisałam w Allegro i to chodzi chyba o takie zabawki co się różne kształty i elementy wrzuca przez odpowiednie dziurki...

http://allegro.pl/hadri-edukacyjne-d...181681564.html
http://allegro.pl/eichhorn-kostka-ed...203510279.html
Stary 2013-05-09, 08:30   #2178
mysia1986
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Ja ostatni dzien przed urlopem i juz nie wiem w co rece włozyc...
Takze tylko sie chciałam przywitac i spadam.
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 08:45   #2179
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Też się zastanawiałam i wpisałam w Allegro i to chodzi chyba o takie zabawki co się różne kształty i elementy wrzuca przez odpowiednie dziurki...

http://allegro.pl/hadri-edukacyjne-d...181681564.html
http://allegro.pl/eichhorn-kostka-ed...203510279.html
Aaaa..może takie coś.
Bo jak ja wpisałam w google, to mi wyskoczyły przemysłowe maszyny do sortowania owoców i się trochę zdziwiłam, że wujek nadgorliwy rocznemu dziecku kupuje takie cuda

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Ja ostatni dzien przed urlopem i juz nie wiem w co rece włozyc...
Takze tylko sie chciałam przywitac i spadam.
Ale Ci zazdroszczę

Cześć...

Hania

Stary 2013-05-09, 08:55   #2180
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa..może takie coś.
Bo jak ja wpisałam w google, to mi wyskoczyły przemysłowe maszyny do sortowania owoców i się trochę zdziwiłam, że wujek nadgorliwy rocznemu dziecku kupuje takie cuda
hehe
Stary 2013-05-09, 09:05   #2181
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
cieszę się, że z uszkami Sebastiana dobrze! Super, że zabieg nie będzie konieczny! To teraz matka nie pozostaje Ci nic, jak uzbroić się w cierpliwosc i czekać aż się rozgada

Faktycznie klimat Ci nie sprzyja. mam nadzieje, że leki pomogą!

o to samo miałam pytać

Witajcie

i oby mi tam jakies leki dopasowali

mialam iac co to sorterale juz widze wyjasnione

Jade dzis po południu z przyjaciółka w pewne miejsce i potem do wieczora posiedzimy u niej w domkuMusze zobaczyc, bo sie buduja i zapoewne od zeszłego roku wiele sie zmieniło

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2013-05-09 o 09:09
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 09:14   #2182
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Odnośnie "matek IV kwartału" - przesada i to spora. Zresztą, jeśli już coś ustalają, to po co się potem uginają pod opinią publiczną? Przecież wiadomo, że zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony i pominięty

Butter
, też długo nie wiedziałam, o co chodzi z tym sorterem w zabawkach

Mysia, udanego urlopu!

Muszę się wybrać z powrotem do okulisty, bo dzwonili do mnie, że konieczne jest badanie pola widzenia. Nie wiem, jak to zorganizuję, bo lekarka jest tam tylko w środy, w godzinach dopołudniowych. Będę musiała się zwolnić z pracy albo w ogóle wziąć urlop

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 09:15   #2183
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, to duże różnice. To 34 to dość wysoki wynik. Ja dziś, w 20 dc, 7 dni po owu, mam 13,2 ng/ml. Przedziały dla lutealnej są 1,7 do 27...duży rozrzut.
Wydaje mi się, że Twój wynik jest w porządku i że owulacja była

Cytat:
Trzymam kciuki

tak, ale wiesz lepiej dmuchac na zimne...tylko ja wole upewnic sie z róznych zródeł, dlatego sprawdzalam u pl lekarza...
a na badaniu słuchu, które mu robili tez był chory, wiec mogło byc cos tam pozapychane, wiec uznali ze moze byc lekki niedosłuch...
No sprawdzać i dmuchać to tak, ale nie stawiać diagnozę

Cytat:
Aaaa..może takie coś.

Cześć...

Coś się stało?

Cześć!
Wykończy mnie ta budowa... oczywiście 2 parapety z "wadą" (oni mówią, ze to dozwolona taka wada ) i oczywiście robią problemy
Stary 2013-05-09, 09:19   #2184
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Odnośnie "matek IV kwartału" - przesada i to spora. Zresztą, jeśli już coś ustalają, to po co się potem uginają pod opinią publiczną? Przecież wiadomo, że zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony i pominięty

Butter
, też długo nie wiedziałam, o co chodzi z tym sorterem w zabawkach

Mysia, udanego urlopu!

Muszę się wybrać z powrotem do okulisty, bo dzwonili do mnie, że konieczne jest badanie pola widzenia. Nie wiem, jak to zorganizuję, bo lekarka jest tam tylko w środy, w godzinach dopołudniowych. Będę musiała się zwolnić z pracy albo w ogóle wziąć urlop
Ja uważam, że dobrze, że się ugięli z matkami I kwartału, bo trochę z du.py wybrali termin wchodzenia w życie tego! Ale kurna, bez przesady z tym cofaniem się... Wiadomo, że większość kobiet chce zostać z dzieckiem jak najdłużej, no ale bez jaj!!

Cytat:
Wydaje mi się, że Twój wynik jest w porządku i że owulacja była
No poczytałam i też takie info znalazłam!
Chyba więc nie pójdę do gina konsultować. Na razie to zostawię Dzięki
Cytat:
Coś się stało?
To do mnie to pytanie?

Cytat:
Cześć!
Wykończy mnie ta budowa... oczywiście 2 parapety z "wadą" (oni mówią, ze to dozwolona taka wada ) i oczywiście robią problemy
Remontowo-budowlane standardy!! ja się cieszę, że grubsze remonty mamy już za sobą. Chociaż w tym roku znowu dość sporo przed nami

Hania

Stary 2013-05-09, 09:21   #2185
asiuk
Zakorzenienie

Blonde Hair, a czy Twój synek miał badanie słuchu tylko metodą otoemisji czy miał też badanie Bera? A może jakieś inne jeszcze?

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 09:27   #2186
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Witam Was przepraszam, że mnie tu ostatnio prawie, nie ma, ale mamy taką pogodę, że w domu prawie nas nie ma, a jak już wieczorem jesteśmy to ostatnie co mogę zrobić to włączyć komputer - tż nie jest zbyt zadowolony, jak wizażuję kiedy on wraca z pracy

Więc błagam o krótkie streszczenie, wiem Koteczku, że mi tu nie napiszesz, ale zawsze możesz w klubie swoją drogą, nie masz w pracy jakiejś blokady.....???
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 09:32   #2187
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
No poczytałam i też takie info znalazłam!
Chyba więc nie pójdę do gina konsultować. Na razie to zostawię Dzięki

To do mnie to pytanie?

Remontowo-budowlane standardy!! ja się cieszę, że grubsze remonty mamy już za sobą. Chociaż w tym roku znowu dość sporo przed nami
Oby owulacja była owocna

Do Ciebie, bo napisałaś "cześć..." jakbyś nie w sosie była, ale może się mylę .

Jak tylko jest okres letni i przychodzi budowa to ciągle się kłócimy zwariuje...

Parapety zamówiliśmy z marmuru i wszystkie oprócz dwóch są gładkie - a dwa mają rysę, ale taką głębaszą, że jak przejedzie się dłonią to doskonale ją czuć i do tego widać! A baba przez telefon! mówi, że mogą być rysy do 2mm chyba jest chora... Szkoda, że wcześniej nie uprzedziła, byśmy tam nie brali... dopiero jak mąż zażyczył sobie spotkanie z szefem to zmieniła trochę podejście i ktoś ma przyjechać to zobaczyć. No ludzie! Cyrk...

Nie wspomnę, że kilkakrotnie przekładany termin zakładania, a specjalnie zamawialiśmy wcześniej, aby na spokojnie... a dzisiaj wchodzą tynkarze, bosko... a te 2 parapety, nie wiem co z nimi

A i kolor miał być jaśniejszy i mówiła, ze zazwyczaj jest taki jak na próbce... no ale jedynie to mogę zrozumieć tylko fajnie, że mydliła oczy i mówiła, ze zazwyczaj jest jasny, a przyszły dużo ciemniejsze niż na próbce...(tylko na to byliśmy przygotowani, bo czytaliśmy o tym) Boże, widzisz a nie grzmisz! :/

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2013-05-09 o 09:36

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 09:45   #2188
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Witam Was przepraszam, że mnie tu ostatnio prawie, nie ma, ale mamy taką pogodę, że w domu prawie nas nie ma, a jak już wieczorem jesteśmy to ostatnie co mogę zrobić to włączyć komputer - tż nie jest zbyt zadowolony, jak wizażuję kiedy on wraca z pracy

Więc błagam o krótkie streszczenie, wiem Koteczku, że mi tu nie napiszesz, ale zawsze możesz w klubie swoją drogą, nie masz w pracy jakiejś blokady.....???
Bikuś, to może ja Ci coś streszczę, bo Kotek się gdzieś pałęta.
Mała wylądowała w szpitalu z Adasiem, bo złapał ją ból w okolicy nerek, a potem skurcze, ale sytuacja już opanowana

Blonde była z Sebą u laryngologa i Seba zdrowy jak konik Blonde za to ma alergię i musi brać leki i uważać na siebie!

Ana, się handryczy z parapetami i z pracą magisterską.

Dodaja zdaje egzaminy, piszę do końca pracę i wkrótce zostanie dumną panią mgr

Aaby nie idzie na rehabilitację na razie, bo w ciąży nie bardzo wolno...więc kicha.

Strippi chudnie jak szalona i planuje dalej. No i spaceruje z Michałkiem dziesiątki kilometrów

Gocha też spaceruje z Ewką

Malenstfo dalej 'walczy' z Asią, bo dalej nie wiadomo co jej jest, ale już chyba troszkę lepiej. No i dziewczynki śpiewają i gadają

Madzia jakoś osłabła ostatnio. No i kupuje prezenty na roczek Mai np sorter przemysłowy do owoców

Mrowinka wpada do nas od czasu do czasu

Gucia jakaś nie w humorze bidulka

Kaśka się byczy w domu i chowa Mikołaja między żeberkami, chudzina!

Aaa..zapomniałam.
Żabcia już szykuje dla Domino klaunowe urodziny

I nie wiem co jeszcze - która pomoże?

Cytat:
Oby owulacja była owocna

Do Ciebie, bo napisałaś "cześć..." jakbyś nie w sosie była, ale może się mylę .

Jak tylko jest okres letni i przychodzi budowa to ciągle się kłócimy zwariuje...

Parapety zamówiliśmy z marmuru i wszystkie oprócz dwóch są gładkie - a dwa mają rysę, ale taką głębaszą, że jak przejedzie się dłonią to doskonale ją czuć i do tego widać! A baba przez telefon! mówi, że mogą być rysy do 2mm chyba jest chora... Szkoda, że wcześniej nie uprzedziła, byśmy tam nie brali... dopiero jak mąż zażyczył sobie spotkanie z szefem to zmieniła trochę podejście i ktoś ma przyjechać to zobaczyć. No ludzie! Cyrk...
Nie, nie nie w sosie

No oby była owoca owu, bo już mam wszystkie ciążowe objawy

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2013-05-09 o 09:54
Stary 2013-05-09, 09:49   #2189
Gucia0987
Zakorzenienie

butter made my day!!!
(czyt sorter do owoców w streszczeniu dla Biki)

Kochana, ja trzymam kciuki!!!!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 09:50   #2190
Malensstfo
Zakorzenienie

Butter
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości