|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Dzien dobry
W kooońcu odespałam ![]() Z dietką ok, wczoraj byłam u mamy i po całym dniu jedzenia (nie zjadłam aż tak dużo, ale wiadomo jak to jest pod koniec dnia się ważyć) a tam na wadze 59kg w ciuchach i wgl Także muszę brać tak 60 kg ![]() W pracy narzucają mi jeszcze więcej godzin na miesiąc maj, idę dzisiaj się zwolnić, bo najzwyczajniej w świecie się nie wyrobię ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- No i oczywiście WITAM WSZYSTKIE NOWE CHUDZINKI NA WĄTKU!!!!!!!!!! Dziękuję też za dobre słowa od każdej
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
helol
Nic nie ubylo ale na szczęście i nic nie przybyło!! Cały czas oscyluję wokół 59 kg![]() Masakra.. JAk ja bym chciała mieć poniżej 55... Zooska wspołczuję;
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś piękna pogoda w słońcu 30 stopni
|
#2824 |
|
Zadomowienie
|
Melduje sie i ją że jestem
![]() Moje opuszczenie melduje wyjazdem wypoczynkowym w Lizbonie byliśmy sobie z TŻ pozwiedzać i odpocząć ![]() Widzę że ładna pogoda w PL wieć sie ciesze bo za tydz wracam na komunie Braciszka ![]() ![]() ![]() Witam wszystkie nowe Dziewuszki
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Hellooł
![]() A ja jakaś bez życia dzisiaj jestem :/ zauważyłam że odkąd biorę te tabletki anty to jestem ciągle zmęczona i więcej śpię niedobrze.... Jutro mamy tu wolne bo Święto jakieś tam. Mąż ma dodatkowo też piątek wolny także ja rano nie będę musiała zawozić dzieci do przedszkola - mąż to zrobi Pogoda u mnie piękna ale mi się chce spać :/ Niedługo jadę dzieci odebrać z przedszkola więc najwyżej później się położę na chwilę i może zdrzemnę. Dziś idę wieczorem na siłownię. Miałam dziś ostro poćwiczyć ale na samą myśl już mi się nie chce nie wiem co sie dzieje ze mną Madzia właśnie mam zamiar rower kupić i będę jeździła z moimi chłopakami Ja z grilla też zawsze pierś tylko jadłam najlepiej mi smakuje i nie jest tłusta Dobrze, że po nadżerce śladu już niema globulki szybko Ci pewnie pomogą i będziesz miała spokój Nooooo Ty byś pięknie z dzidzią wyglądała! Na zdjęciach ta dzidzia pasuje Ci bardzooooo Mureczko a kiedy masz następne egzaminy? Pisemny polak już był, więc teraz co następne? Przedwiośnie miałaś! Ja też to miałam na maturze :P jedynie film oglądałam pół roku wcześniej więc wiele nie napisałam ale jakimś cudem zdałam Like mój synek też kiedyś pedałować nie chciał ale na szczęscie już polubił. Nie dziwię Ci się że chcesz jak najszybciej dziewczynki dla babci oddać. Czworo dzieci to prawdziwy kosmos w domu. Mam dwójkę więc wiem co to znaczy... przy czwórce bym już na psychiatryku pewnie leżała ![]() A jak ogólnie sobie radzisz? Dziewczynki słuchają się Ciebie chociaż? Alexis nasz wątek nie umiera, nie martw się Po prostu trochę mniej czasu mam ja i nie które dziewczyny ale spoko zawsze tu będziemy zaglądały! Ahh no fajnie tylko że ostatnio coś lenia łapie nie mam takiej energii i motywacji jak miałam kiedyś podczas odchudzania Cindy jak tam w Polsce było?????? ![]() Ja jak tam jadę to zawsze jakaś grype jelitową łapie.... to chyba normalne w tym kraju. Margot no bo my wszystkie kruszynki jesteśmy przecież trzeba się pocieszać nawzajem mimo naszych kilogramów ![]() A dziękuję za brawa dodaj jeszcze do tego kilka kopów bo coś mi się zaczyna odechciewać wszystkiego jakaś taka zdechła jestem Czekam więc na Twoje fotki!!! Pipson współczuję
|
#2826 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja nie w temacie Fajnie że sobie odpoczęłaś i się wybawiłaś należało Ci się w końcu!!! Kurde oni Cie zamęczą w tej pracy, dobrze że się zwalniasz bo tak dłużej być nie może że Ty ciagle w pracy i w pracy. ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
Nie martw się, będzie dobrze zresztą wagą się nie przejmuj tak bardzo skoro zamierzasz niedługo zostać mamą ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() Braciszek ma komunie? Ale fajnie masz Tyleeeee jedzenia pewnie będzie ![]() a co mu kupiłaś na prezent??
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
Zelcia witaj
![]() Monia hehe a gdzie tam mi pasuje taka dzidzia ale dziękuję kochana za miłe słowa No to super, że też zamierzasz kupić rower, teraz jest już ciepło to będziecie mogli razem na wycieczki jeździć ja też w któryś dzień muszę Tż wyciągnąć na jakąś przejażdżkę, bo nasze rowery stoją zakurzone od zeszłego roku ![]() mam nadzieję, że w końcu wszystko Ci się unormuje i będziesz się dobrze czuła
|
#2828 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję wam kochane za kciuki
![]() Jutro angielski.. muszę sobie co nieco przypomnieć ![]() Jezu.. tak mi ulżyło że zdałam ![]() monia właśnie pamiętam jak mi pisałaś że miałaś Przedwiośnie a ja na to że bardzo bym je chciała i ta-dam jeszcze jutro mam angielski, za kilka dni polski ustny i pod koniec maja angielski ustny. Najważniejsze że już po tej matmie
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2013-05-08 o 17:17 |
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Mureczko wielkie brawa dla Ciebie kochana
i trzymam kciuki za angielski na pewno sobie poradzisz
|
#2830 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Madziu to te wasze kciuki tak mi pomagają chyba
|
#2831 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeny,czasem mam takiego nerwa,że chętnie bym im tyłek przetrzepała,no ale trzeba się opanować.Moje dzieci to przy nich aniołki po prostu i powiem szczerze,że wolałabym czworo takich chłopców jak moi,niż te dwie.Mnie też coś głowa boli,śpiąca jestem i w ogóle jak poszliśmy na spacer do lasu,to myślałam że zemdleje ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
brawo!Jutro też dasz radę ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Dzisiaj wyciągłam z szafy krótkie spodenki,ubrałam je,a tu szok!Luźne w biodrach i w pasie tak zjeżdżają,że całe majtki mi było widać jak je ubrałam także tego,no
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Like u mnie nadal ciepło i słonecznie
![]() Do albumu dodałam zdjęcie włosów po dzisiejszej masce z siemienia lnianego
|
#2833 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Niestety rano zdjęć nie udało mi się zrobić bo się z Tż minęliśmy i dopiero jutro fotki zrobimy Jakimś cudem i dziś bez słodyczy Mam już w domu nową płytkę z Ewą Ch i może zaraz wypróbuje
|
#2834 |
|
Zadomowienie
|
SanderaM, Medzik, Monia, Like ,dziewczyny,dzieki za mile slowa. Zmierze się i zwaze jak sie troche podkuruje, teraz jestem a antybiotyku i za tydzien mam gastroskopię.
Like, nie mam zamiaru kupowac nowych spodni, w szafie leza dwie pary w rozmiarze 34 z nieoderwanymi metkami Margot, jak pocwiczysz to daj znacco sadzisz
|
|
#2835 |
|
Wtajemniczenie
|
pipson
![]() Like spadające spodnie mówisz, no i już dosyć gadania o odchudzaniu boś większa laska niż sezon temu![]() A co do dziewczynek to powiem Ci, że trudna sprawa bo swoje dziecko wiesz jak utemperować a cudze to ani krzyknąć ani wychowywać na nowo murka skoro matma była prosta to już już tylko lepiej może byćczbasia prośmy moce kosmosu obie może waga spadnie ![]() monia chcesz motywacji to proszę bardzo Dziś wyciski miałam robione czyli nowe ząbki coraz bliżej Na obiad grillowaną wołowinę zamówiłam i warzywa a potem już tylko mała kolacja to może specjalnie nie utyje dawno w restauracji nie byliśmy( bary, knajpki itd nie liczę jako wyjścia) a potem deszcz się rozpadał i nawet na lody przeszła ochota a okres się zbliża, zobaczymy jak przeżyje piątek/sobotę![]() Poćwiczyłam z nową płytą Ewy. Niestety pocieszyłam się kolejną szminką przyda się
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Was podczytuje, ale jakos nie miałam weny pisać
Ale już jestem Poki co za mną dobre 3 dni jedzeniowe i ćwiczeniowe. Dzisiaj mam odpoczynek. Margot też bym chciała 55kg, ale coś czuje, że po tygodniu starania i tak nie zobacze spadku na wadze wtedy to chyba oszaleje Ja po tej nowej płycie Ewy+ bieganie miałam takie zakwasy na nogach, że na drugi dzień zumbie to myślałam że nie dam rady Wczoraj zrobiłam sobie mini ogródek na balkonie posadziłam poziomki, truskawki, oregano i bazylię A tymczasem ide korzystać ze słonka i smażyć dupcie
|
|
|
|
#2837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeszcze będzie jeden urlop teraz to jedziemy z TŻ do Maroko Co kupiłam Bratu ? Miałam mu dac pieniądze ale pomyśleliśmy że Mama mu je weżnie ![]() więc myślimy nad laptopem a quadem Bo na wakacje jeszcze bierzemy go do Maroko żeby też pozwiedzał .Taa jedzenia ! 15 placków <3 toż to jak na wesele
|
|
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail ja też smażyłam dupcie wczoraj i dziś
na razie mam przerwę, bo nie wyrabiam tak mi gorąco, ale jeszcze później z pół godzinki się poopalam ![]() Brawo za ćwiczenia oo fajny mini ogródek ja to leń jestem i mimo że mieszkam na wiosce to nie mam ogródka ani mini ani maksi
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz sie walne plackiem w domu nogi na balkon i drzemka Jedyny sposób żeby nogi z tyłu opalic Musze coś wykombinować żeby sie opalać na balkonie może na karimacie, bo tak to mam beton ;/ No co Ty nie masz nic żeby pouprawiać Ja tam sie nie moge doczekać aż będę miała owoce mniam
|
|
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku mojego urlopu pogoda była beznadziejna, 15 stopni, deszcz, burze, przywiozłam pogodę irlandzką ze sobą a później od razu jechaliśmy do kuzynek w odwiedziny. Przyjechał do nas kuzyn z Wiednia i tak odwiedzaliśmy rodzinkę. Zebranie młodych się zrobiło Fajnie było, ale tylko ja i kuzyn z Wiednia nie piliśmy i okazało się że tylko my się zatruliśmy, inny utopili robaka Poza tym odwiedziłam przyjaciółki, koleżanki. Jedna koleżanka chyba się sprowadzi do Dublina też będę miała psiapsiółkę blisko Poza tym tak, zaczęłam dietę mimowolnie- zatrucie pokarmowe Mam zamiar zrobić wyzwanie przysiadowe i zacząć skalpel Chodakowskiej. Zaczynam dziś. Już tylko 3 tygodnie dzielą mnie do zmiany mieszkania. Szukam pracy, na razie tylko przez neta rozsyłam CV. W następnym tygodniu będę chodziła z CV po restauracjach. Pojawiła się jedna bardzo fajna opcja, ale na razie nie chcę mówić co by nie zapeszyć Jak już będę miała nową pracę to od razu wyprowadzam się z moim TŻtem, szukamy mieszkanka w centrum. Poza tym postanowiłam, że zostaję w Dublinie. Jak dostanę fajną pracę to może i nawet na 5 lat, może więcej. Na razie nie wracam. Teraz tylko modlić się o pracę bo w Maku nie za bardzo chcę pracować na full time, jak nie będzie wyjścia to przynajmniej to mam ![]() Moja waga 59.6 kg. W PL nie najadłam się, bo apetytu nie miałam, potem ta choroba. Nie napiłam się. Aaaah tam takie wakacje. W wakacje planujemy z TŻtem wakacje na Wyspach Kanaryjskich to może tam odpocznę.
|
|
#2841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi tez się zbliża @ i ciągnie mnie do słodyczy
ale się nie daję złamać,a rano mąż położył mi Milkę Carmello obok kubka z kawą ![]()
|
|
|
#2842 |
|
Wtajemniczenie
|
Cocktail poziomki
super pomysł z mini ogródkiem balkonowymLike milkę carmelo...Twój mąż jest okrutny ![]() ![]() Cindy ale miałaś przygodę , dobrze, że się to zatrucie odwodnieniem czy tym tam grozić może, nie skończyło Powodzenia w szukaniu fajnego i niedrogiego mieszkanka i pracy ciekawej![]() Wstawiłam fotki, nawet nie pytajcie czemu Tż mi biust zamazał Podejrzewam, że lepiej by było foty co 2 miesiące robić no ale jak już ustaliłam co miesiąc to co miesiąc choć wiadomo totalnej metamorfozy nie ma Dorwałam dziś borówkę to będzie przekąska smaczna i krajowe pomidory o smaku pomidora w końcu ![]() Spróbuje dziś przećwiczyć cały trening Ewy no ale jak ponownie pół zrobię to będzie zadowalające
|
#2843 |
|
Zadomowienie
|
Jestem wykończona tak mnie łeb boli
angielski też dobrze poszedł także jestem z siebie zadowolona Dobrze że już po, teraz tylko ustne. Idę spać a od jutra będę już z wami Dziękuję za kciuki
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Margot zobacz jaka duża różnica jest między zdjęciem pierwszym a tym z dziś
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2846 |
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki
![]() Dzisiaj wróciłam od razu po uczelni na wieś do domku i od razu pojechałam z siostrą na rowery . Zrobiłyśmy jakieś 20 km :P Teraz mnie tyłek boli Niestety wpadł też lód ale podjeżdżałyśmy pod taką górę że myślę że go na pewno spaliłam A więc ogólnie jestem z dnia zadowolona ![]() Margot zgadzam się z dziewczynami widać ogromną różnicę Bardzo mnie motywują Twoje efekty . Oby tak dalej Uważaj tylko i nie spocznij na laurach A co sądzi Twój Tż o takiej zmianie ?Murka to cieszę się razem z Tobą wiem jaka to ulga Ja spadam czytać książkę ![]() Do jutra
|
#2847 |
|
Wtajemniczenie
|
meeedzik
![]() Cocktail ![]() sandera ![]() za rower, jak były podjazdy pod górkę to mały lodzik jest rozgrzeszonyMotywacje mam, na sylwestrze rzekłam publicznie, że za rok 50kg będe ważyć to mam jeszcze co zrzucać
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja już wstałam trzeba to gdzieś zapisać Zjadłam śniadanko, odpocznę trochę i zrobię sobie skalpel
|
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Murka Super
Zdolnaś to i zdałaś ładnie ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
|
|
#2850 |
|
Zadomowienie
|
a Ty co tak rzadko się odzywasz,co słychać?Z TŻ-tem wszystko ok?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.

W kooońcu odespałam 
Także muszę brać tak 60 kg

Nic nie ubylo ale na szczęście i nic nie przybyło!! Cały czas oscyluję wokół 59 kg
Masakra.. JAk ja bym chciała mieć poniżej 55... Zooska wspołczuję;

chcesz motywacji to proszę bardzo
super pomysł z mini ogródkiem balkonowym