Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-10, 19:01   #4471
sarna405
Zadomowienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

oto mój brzusio wczoraj zaczęłam 25tc
i już prawie jestem 10 kg do przodu-hmmm moze nie widać ale ja się cieszę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zzzzzzzz.jpg (16,2 KB, 43 załadowań)
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:03   #4472
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
przybij piątke

po wczorajszych skórczach i napinaniu brzucha, do tego dzisiejsza wizyta ze musze uwazac zeby szyjka była cała i wytrzymałą do końca jestem psychicznym wrakiem
do tego Tż przyszedł z pracy, je zupe i pyta
Tz: co dzisiaj robiłaś?
ja: w sumie nic
Tz: i taka zmeczona jestes??

wyszłam i sie popłakałam,
jutro bedzie lepiej co?
jutro będzie lepiej Twoja szyjka wytrzyma nie martw się, a co do tz to mój też nieraz tak gada, olać ich gadanie i tyle

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Pokłóciłam się wczoraj z moim ukochanym, najwspanialszym i najcudowniejszym mężem na świecie wiecie
Musiałam go ostro skrzyczeć, bo biedaczek powiedział, że ma jutro w planach umyć okna w domu

A jak ja niby będę wywoływać poród mając w domu czyste okna?
W ogóle jakiś taki niepoważny ten Mój Skarb jest
Tobie to nie dogodzisz

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
I "bylam na zakupach" w moim markecie online i nie dalam rady - schogetten w 3 smakach, lasagne w dwoch smakach, pizza capriciosa, pizza z kurczakiem maz ma dzis impreze firmowa, a ja zamierzam to wszystko zezrec sama
to szykuje się fajna impreza jedzeniowa

Domcia fajna wanienka
Ewusia dobrze, że masz taką opiekę i bliskie osoby na które możesz liczyć. Powoli dojdziesz do siebie

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:05   #4473
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Dobra ja uciekam, idę oglądać uprowadzoną
Włączyłam Tv..ale przypomniałam sobie, ze to kiedyś widziałam. Dobry film.

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
się zasmuciłam, nie mogę znaleźć nic w necie na ostatnią pracę

i też dziś jestem żarłokiem - sałatowym
a jaki temat?Czego dotyczy? Za szybko tamte napisałaś

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:09   #4474
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Kurcze nie pamiętam, ale chyba dotka kupowała kocyk w mothercare? Ciesze sie ze mi o nim poeiwedziałaś, własnie kuzynka dzwonila, ze mi kupiła, bede go miała u siebie pod koniec maja. Była jakas nowa dostawa i oprocz rozowego i szarego dowiezli jasny niebieski/blekit. No i zdecydowalam sie na ten blekitny. Jak bede miala to wstawie foteczke

A dyskutowałyście o komarach, wg mnie bros żel na komary i kleszcze jest najlepszy. Ja mowie o smarowaniu ciala, bo na takich do kontaktu nie znam sie. Kazałam mezowi pomontowac wszedzie moskitiery, wiec u nas zadne takie cuda nie lataja po domu
U nas tez sie chyba skonczy załozeniem miskiti....
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
przybij piątke

po wczorajszych skórczach i napinaniu brzucha, do tego dzisiejsza wizyta ze musze uwazac zeby szyjka była cała i wytrzymałą do końca jestem psychicznym wrakiem
do tego Tż przyszedł z pracy, je zupe i pyta
Tz: co dzisiaj robiłaś?
ja: w sumie nic
Tz: i taka zmeczona jestes??

wyszłam i sie popłakałam,
jutro bedzie lepiej co?
Bedzie lepiej

Mnie czasem Tz drazni jak mowi ze niektóre niepokojące objawy sama sobie wynajduje i wmawiam
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40746504]Byłam w aptece i w Biedronce, oczywiście garnków do gotowania na parze już niet :/ Ja nie wiem, w ten poniedziałek, jak wrzucą te rzeczy dla maluchów, to chyba pójdę tam zaraz po otwarciu :/

Kocurek To teraz ładnie leżymy i czekamy 2 miechy

Ewusia strasznie się cieszę, jak piszesz. To oznaka, że wracasz do zdrowia. Ale nie przemęczaj się, teraz jest czas na rehabilitację dla Ciebie. Wciąż nie umiem uwierzyć w to, co Ci się stało, młodej zdrowej osobie.. Takie życie pisze scenariusze pokopane ;/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Perse chyba najlepiej isc zaraz po otwarciu....
Cytat:
Pokłóciłam się wczoraj z moim ukochanym, najwspanialszym i najcudowniejszym mężem na świecie wiecie
Musiałam go ostro skrzyczeć, bo biedaczek powiedział, że ma jutro w planach umyć okna w domu

Cytat:

Iwonka, Joan, olac gadanie. A na wredny komentarz jest jedna wlasciwa odpowiedz: Bylam CALY DZIEN zajeta dbaniem o to, zeby nasze dziecko mialo jak najlepiej, najwygodniej i najzdrowiej w brzuszku zanim sie urodzi. Jesli masz watpliwosci, czy to meczy i wyczerpuje, to sie wysil i poglowkuj, bo z takim bezmiarem ignorancji nie mam sil sie zmierzyc.

swięte słowa
Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Wróciłam z pracy weekend

Kupiłam po drodze fajna patelnie do ryb, lody caffe latte i przepyszny pasztet. Jak tylko doszłam do domu to natychmiast musiałam zjeść bułkę z tym pasztetem pycha. To chyba moja pierwsza zachcianka w ciazy

moja teściowa jest bezbledna
Dzwoni do TZ i pyta jak mała będzie miała na imię i nie czekając co on powie mówi: bo ja juz i tak wszystkim mówię ze będzie Amelka
Skąd mi przyszło do głowy ze moge wybrać swojemu dziecku imie

A poza tym teściowa chyba ma u nas podsluch bo:
Zawsze jak idziemy do znajomych to nagle bardzo złe sie czuje i trzeba do niej jechać. Ostatnio wychodziliśmy w trakcie imprezy.
Jutro idziemy do przyjaciół na grilla i teściowa wlasnie sie poskarzyla ze kiepsko sie czuje, więc założe sie ze jutro bedą telefony. Zostawimy komórki w domu i tyle

no i kto ma "lepsza teściowa"?

piękny ci wyszedł ten fotel, zdolniacha
taki los bycia synową :/

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Ide polezec i ruchy policzyc,ginek kazał tego pilnowac ale był zadowolony jak zobaczył moj kartke z kreseczkami
Stary 2013-05-10, 19:15   #4475
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
U nas tez sie chyba skonczy załozeniem miskiti....
Moskitery kochana?

Słodko to napisałas hihihi

Edit:myślałam, ze się pomyliłaś , ale to celowe chyba było

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:17   #4476
tweedledee
Zakorzenienie

Powracam
Upolowałam w pepco fajne majtki-bokserki, jakby któraś lubiła - za 4zł
I jeszcze dostałam w tej swojej fajnej aptece mega tanie kapsułki 60 za 10,50 - także chociaż zestaw witaminowo-tłuszczowy wyjdzie mi tanio

Wstawiłam w klubie zdjęcia brzuchola - ostrzegam, wieje golizną I postaram się was nadrobić trochę, bo ostatnio tylko tak wpadam z buciorami na "cześć" i znikam
Stary 2013-05-10, 19:20   #4477
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
WIEDZIALAM, ze po niczym nie mam tak piekielnej zgagi jak po czekoladzie, a mimo to ZJADLAM cala Nusbeisser Alpen Gold i poprawilam Pawelkiem smietankowym i zaraz sie przekrece chyba tak w gardziolku pali
A Lilo cala w skowronkach, miazdzy mi wlasnie zebra
Buuuuuu juz nie miała po czym sie zrobić tylko po pysznej, cudownej, rozplywajacej sie w ustach, slodziutkiej czekoladzie
Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Nich sobie mówi, że Amelka heheh potem będzie odkręcać że jednak nie heheh
ty to masz te łepetyne. Ależ będzie wesoło jak zacznie sie tłumaczyć
Cytat:
Ładny brzusio

Cytat:

taki los bycia synową :/[COLOR="Silver"]
:

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Ide polezec i ruchy policzyc,ginek kazał tego pilnowac ale był zadowolony jak zobaczył moj kartke z kreseczkami
Znoszę ten los z godnością
Ile ruchów uda ci sie naliczyć? I czy liczysz tym sposobem 10/h czy w ciagu całego dnia ileś tam (gin mi coś mówił o 50)

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Powracam
I jeszcze dostałam w tej swojej fajnej aptece mega tanie kapsułki 60 za 10,50 - także chociaż zestaw witaminowo-tłuszczowy wyjdzie mi tanio

Wstawiłam w klubie zdjęcia brzuchola - ostrzegam, wieje golizną I postaram się was nadrobić trochę, bo ostatnio tylko tak wpadam z buciorami na "cześć" i znikam
Lubię bokserki a w ciazy to moje njwygodniejsze gacie.
A jak z jakością? Kiedyś kupiłam tam gatki i długo nie pożyły

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 19:22   #4478
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:

Słaba coś ta kłótnia, skoro tak szybko nazywasz go najukochańszym i najwspanialszym Skarbem

Cytat:
Iwonka, Joan, olac gadanie. A na wredny komentarz jest jedna wlasciwa odpowiedz: Bylam CALY DZIEN zajeta dbaniem o to, zeby nasze dziecko mialo jak najlepiej, najwygodniej i najzdrowiej w brzuszku zanim sie urodzi. Jesli masz watpliwosci, czy to meczy i wyczerpuje, to sie wysil i poglowkuj, bo z takim bezmiarem ignorancji nie mam sil sie zmierzyc.

Btw, moj nie pyta co robilam, bo musialby zalozyc z gory, ze przez 45 minut do godziny bedzie mnie sluchal uwaznie bez sciemy, zanim skoncze opowiadac
Ja też muszę sobie zapisać i nauczyć się na pamięć

Oli Twój powinien pytać czy zostało coś jeszcze do zrobienia dla niego a nuż nie zdążyłaś

p.s. mój mnie teraz poprosił, żebym chociaż z parapetów kurz wytarła.. za długo na dupci siedziałam chyba.. a on łazienkę uprzątnął i podłogi.. no dobra..dla świętego spokoju zrobię to.. dla mojego Skarba najukochańszego i najwyrozumialszego na świecie

Cytat:
Dzizas, ale mi przesmiesznie brzus faluje, zyje wlasnym zyciem. Ciekawe, ze jak maz jest obok, to Lilo dyskretna, a gdy poszedl na firmowa impreze, lobuziara szaleje jak nigdy.
Te nasze dzidziole jakiś respekt przed dedisiami czują czy co? Lol też się uspokaja jak mężuś koło mnie

Cytat:
jaki śliczny a te pasiaki jak w sukience teso(?) - w klubie dzisiaj zdjątko widziałam..takie one gustowne do brzusiów

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:27   #4479
iwona335
Zakorzenienie

dziękuje Wam wszystkim !!
nie bede wymieniać bo duzo Was jest

już pogadałam z Tż-tem i on nie chciał mi zrobić przykrości, a mi po prostu nerwy puscily
ide cos zjeśc
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:29   #4480
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Misiaczka a ja czytam, że kupiłaś patelnię do ryb i lodów i się zastanawiam jak działa patelnia do lodów
Stary 2013-05-10, 19:31   #4481
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
a jaki temat?Czego dotyczy? Za szybko tamte napisałaś
1. Opisz metody i techniki komunikacji podczas wykonywania czynności zawodowych.
2. Opisz i scharakteryzuj skutki zdrowotne ograniczonej aktywności fizycznej

jeden z nich do wyboru

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:33   #4482
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
a skąd wiesz jak wygląda stary upocony smok, bo tego w żadnej bajce o smoku nie ma?
Nie mam zielonego pojęcia, ale jestem przekonana, że wygląda jak ja po zakupach
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Uff jestem w domu...oczywiście już bym zaczęła sprzątać

Dziękuję Wam kochane za ciepłe słowa...bo chwile były dla mnie straszne...

Marcelek nas nieźle nastraszył...w wypisie mamy napisane "poród przedwczesny zagrażający"

Uspokoiło się ładnie wszystko, nawet szyja wróciła na swój poziom.. w co ciężko mi było uwierzyć.

Co mnie zdziwiło to na USG mówiła, że młody jest główka do góry znowu...a od 20 tygodnia wciąż był w dół..no i łożysko 2 stopnia a jeszcze przed majówką było 1??

Nie wiem czy w to łożysko wierzyć bo robiła USG na słabym sprzęcie

Oczywiście muszę się strasznie oszczędzać

Posiłki w szpitalu standardowo- "takie se" cukry miałam z kosmosu, ale co się dziwić jak ciśnienie miałam wysokie i byłam tak zdenerwowana, że młodemu za szybko serce waliło??

Dziś już wszystko się uspokoiło ciśnienie 90/50, serduszko Marcelka ok, ja też spokojniejsza.. leże..

Także laseczki zero strasu, nie wychodzimy na upał i duuużo odpoczywamy..

Bo nie znamy dnia ani godziny!!
kocurku! Super, że już masz spokój i wszystko się wyciszyło... masz racje, nie ma co szaleć, to chyba ostatni moment, kiedy (przynajmnij niektóre z nas) można jeszcze na spokojnie odpocząć.
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
kupilismy dziś wanienkę!!
Ale ekstra! Na zdjęciu też fajnie wygląda, właśnie się zastanawiałam, jak widziałam ją w internecie czy się sprawdza
Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Mamusie !!! odemnie za udane wizyty i grzeczne Maluszki
Czytałam od rana z telefonu, a teraz pierwszy raz po szpitalu korzystam z komputera, nadal słabo widzę ale i tak z komputera wygodniej niż z telefonu
Nie wiem czy ja Wam pisałam ale obecnie mieszkam u teściów bo Męża Mama zaoferowała się mną opiekować i powiem Wam, że naprawdę mam tutaj jak na wakacjach, cały dzień się o mnie troszczą, przygotowują i podają posiłki, zawsze pytają na co mam ochotę ze sklepu i spełniają wszystkie moje zachcianki... naprawdę bardzo jestem wdzięczna za to wsparcie i pomoc bo bardzo mam tutaj wygodnie, a w moim obecnym stanie jest to bardzo potrzebne, nie wiem czy Wam pisałam, że moje zdrowie jest tak kruche że nie mogę sama chodzić przez te zawroty głowy, czekam tutaj w spokoju aż te objawy miną bo oczywiście nie ma lekarstwa, tylko wszystko ma się samo zregenerować i ustąpić z czasem. Więc się kuruję tutaj u teściów na wsi i naprawdę mam tutaj super opiekę.

Nasz Tymuś czuć że z dnia na dzień coraz silniejszy, tak fajnie się wypycha, czasem normalnie widać gulki na brzuchu jak rusza nóżkami, a czasem to całym ciałkiem się tak rozpycha, ciekawi mnie czy Wasze Maluszki też tak się już zachowują. U nas już 8 miesiąc i powoli zaczyna mnie przerażać, że wszystko nie przygotowane na przyjście Tymusia. Troszę wyprawki i rzeczy do szpitala kupiłam i leżą w mieszkaniu, ale torby nadal nie spakowane. Ubranka będę prać i prasować jak trochę ozdrowieje i może wróci mi wzrok, bo narazie kiepsko widzę i przez to źle operuję. Ze mną ogólnie teraz jak z dzieckiem muszę uważać bardzo, aby się nie przewrócić, albo nie oparzyć itp. Czekam z utęsknieniem, kiedy te objawy miną i będę w pełni sił mogła się przygotować na przywitanie Tymusia.
Jestem bardzo szczęśliwa że z ciążą wszystko dobrze, skurczy narazie nie mam żadnych nawet przepowiadaczy, więc liczę na spokojne 6 tygodni i później skierowanie do szpitala na cc. Gin ostatnio powiedział, że jeszcze 3 wizyty co 2 tygodnie ( bo teraz mam wizyty co 2 tygodnie) i rozwiązanie. Mam nadzieję że te 6 tygodni mi wystarczy na ozdrowienie i powrót do samodzielności. Teraz to już praktycznie pewne, że dołączę do mamuś czerwcowych bo będę mieć robione cc wcześniej w 37 lub 38 tc.

Ewusiu, nawet nie wiesz jak fajnie jest widzieć Twoje posty Ja tak jak Perse aż niedowierzam, że mogło ci się coś takiego przytrafić, już chyba jednak wolałabym, żeby ci się wizaż i nasz wątek znudził
Ale grunt, że masz teraz takich super teściów koło siebie, którzy się tobą zaopiekują, masz jeszcze mnóstwo czasu na regeneracje
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Ciągle coś pochłaniam.. ledwo skończę jedno, już rozglądam się za następnym i myślę na co jeszcze mam ochotę
Oooo, to witam w klubie Zjadłam mega porcję makaronu ze szpinakiem i zaraz po tym wsunęłam lody Nawet mi się dziecko nie ruszało, bo mu chyba cały wybieg zabrałam żołądkiem
Cytat:
Super brzuszek A kg w ogóle nie widać
Cytat:
Lubię bokserki a w ciazy to moje njwygodniejsze gacie.
A jak z jakością? Kiedyś kupiłam tam gatki i długo nie pożyły
Wiesz co, nie wiem, bo dopiero je przeprałam
Wydaje mi się, że nie są najtragiczniejsze jakościowo, ale z drugiej strony za 4zł nie ma co liczyć na długowieczność

Moje dziecko próbuje mi chyba z brzucha uciec
Stary 2013-05-10, 19:40   #4483
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
są jakieś promocje czy cuś?

.
no właśnie niespecjalnie jakoś niestety, a i tak kasa poszła

Leosiek zaraz mi wyjdzie w brzucha tak się miota!!!
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:40   #4484
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
1. Opisz metody i techniki komunikacji podczas wykonywania czynności zawodowych.
2. Opisz i scharakteryzuj skutki zdrowotne ograniczonej aktywności fizycznej

jeden z nich do wyboru
Fiazo jak TŻ wróci z biegania to mu zapodam ten drugi temat bo on się strasznie lubuje w takich tematach. Ma świra na punkcie sportu, zdrowia, diet i wpływu tego wszystkiego na organizm człowieka. Może coś Ci podpowie
Stary 2013-05-10, 19:43   #4485
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Misiaczka a ja czytam, że kupiłaś patelnię do ryb i lodów i się zastanawiam jak działa patelnia do lodów

Cytat:
Wiesz co, nie wiem, bo dopiero je przeprałam
Wydaje mi się, że nie są najtragiczniejsze jakościowo, ale z drugiej strony za 4zł nie ma co liczyć na długowieczność

Moje dziecko próbuje mi chyba z brzucha uciec
No 4 zł to grosze za majtasy. Oby ci sie dobrze nosiły to zgapie
Powiedz dzidziolkowi zeby siedział grzecznie na tyleczku i czekal na swoją kolejke a tak serio o co ty zjadłas ze tak sie wierci?

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40748207]no właśnie niespecjalnie jakoś niestety, a i tak kasa poszła

Leosiek zaraz mi wyjdzie w brzucha tak się miota!!![/QUOTE]

Co kupiliscie? pochwał sie
Ja uwielbiam ikea ale po zakupach tam padam na twarz i moge mieć nawet roczna przerwe

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:47   #4486
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Ładny brzusio chudzinko
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:48   #4487
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Co kupiliscie? pochwał sie
Ja uwielbiam ikea ale po zakupach tam padam na twarz i moge mieć nawet roczna przerwe
dywanik do łazienki, prześcieradła dla starszego, pudełka do pokoju Leośka, materiał na fronty szuflad od komody, pudełka plastikowe do szafki łazienkowej, starszakowi plasterki z rakietami, dywanik do wiatrołapu

i dokładnie tak jak Ty sie dzisiaj po zakupach czuję

Dziewczynki mam wielką prośbę kupiłam dziś sukienkę w H&M na ślub mojej siostry który mamy za tydzień... to jest normalna sukienka, ale brzuch da się zapakować
Bardzo proszę o obiektywne opinie jak wyglądam, bo jakby co mogę ją jeszcze zwrócić !!!!

do niej będę miała błękitne sandałki na obcasie, błękitne kwiatki we włosach i wsio

mi się podoba, TZ nie był do końca przekonany, więc HELP !!!

zdjęcie wrzuciłam do klubu..

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-05-10 o 19:56
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:50   #4488
lachryma
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
robie placek drozdzowy z rabarbarem i truskawkami
nie pisz mi takich rzeczy :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-10, 19:51   #4489
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
śliczności ))
Naprawdę Brzunio rewelacyjny )
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Tobie to nie dogodzisz
Nie da się ukryć
Cytat:

Ty zadowolona, gin zadowolony to podwójny powód do świętowania
Cytat:
Słaba coś ta kłótnia, skoro tak szybko nazywasz go najukochańszym i najwspanialszym Skarbem
300 km różnicy robi swoje

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 19:56   #4490
dzoan
Zakorzenienie

Łyknęłam niechcący whiskacza.. wcześniej z tej szklanki mąż mnie częstował colą.. to sobie przed chwilą znowu chciałam podpić, a tu smak jakiś ziółkowy mąż na mnie spojrzał, na szklankę, znowu na mnie, głupia mina i ejjj..nie pij tego cichaczem mi się tu uchlewa

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:58   #4491
skylie
Wtajemniczenie

Ewusia- aż się miło czyta, że masz tak troskliwych teściów. Wracaj teraz szybko do zdrowia.

Kocurku- super że już w domu

Oli- pierwszy wózek

Madi- dla Witusia. Ładny klocuszek Ci rośnie

surka- super paznokietki

To i jak się dołączę- objadłam się naleśników z serem, bo robiłam dziecku na kolację

Madi, Kathe- wrzućcie przepisy na ciasto z rabarbarem. Rabarbar już mam brakuje tylko sprawdzonego przepisu

Witam się w 32 tc

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:59   #4492
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Łyknęłam niechcący whiskacza.. wcześniej z tej szklanki mąż mnie częstował colą.. to sobie przed chwilą znowu chciałam podpić, a tu smak jakiś ziółkowy mąż na mnie spojrzał, na szklankę, znowu na mnie, głupia mina i ejjj..nie pij tego cichaczem mi się tu uchlewa
Ale wpadł
Może na smaka przed lodzikiem?

Mały
Stary 2013-05-10, 20:00   #4493
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

Cytat:
Wróciłam z pracy weekend

Kupiłam po drodze fajna patelnie do ryb, lody caffe latte i przepyszny pasztet. Jak tylko doszłam do domu to natychmiast musiałam zjeść bułkę z tym pasztetem pycha. To chyba moja pierwsza zachcianka w ciazy

moja teściowa jest bezbledna
Dzwoni do TZ i pyta jak mała będzie miała na imię i nie czekając co on powie mówi: bo ja juz i tak wszystkim mówię ze będzie Amelka
Skąd mi przyszło do głowy ze moge wybrać swojemu dziecku imie

A poza tym teściowa chyba ma u nas podsluch bo:
Zawsze jak idziemy do znajomych to nagle bardzo złe sie czuje i trzeba do niej jechać. Ostatnio wychodziliśmy w trakcie imprezy.
Jutro idziemy do przyjaciół na grilla i teściowa wlasnie sie poskarzyla ze kiepsko sie czuje, więc założe sie ze jutro bedą telefony. Zostawimy komórki w domu i tyle

no i kto ma "lepsza teściowa"?

piękny ci wyszedł ten fotel, zdolniacha
Moja tesciowa przy twojej to zlota kobieta jest

Cytat:
Wrzuc do klubu bo ja z apki pisze a tu mi sie foty nie laduja

Cytat:
Powracam

Gooliznaaa, nie omieszkam oblukac

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 20:00   #4494
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
a ja się zalewam czystą.... niegazowaną, normalnie pochłaniam butelki, że się nie poznaję... no i rekordy w lataniu do kibla [COLOR="Silver"]
Na czas?

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 20:00   #4495
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Witam się w 32 tc
klask i:

Mały
Stary 2013-05-10, 20:01   #4496
Neni1984
Zakorzenienie

Heloł
Coś mi dziś nie po drodze było do komputera
Ale już się melduję i idę nadrabiać.

Magolina 100 lat!

Z ciekawszych rzeczy to u mnie ... nic ciekawego
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 20:04   #4497
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Cytat:
taaa niechcacy

Cytat:
Ewusia- aż się miło czyta, że masz tak troskliwych teściów. Wracaj teraz szybko do zdrowia.

Kocurku- super że już w domu

Oli- pierwszy wózek

Madi- dla Witusia. Ładny klocuszek Ci rośnie

surka- super paznokietki

To i jak się dołączę- objadłam się naleśników z serem, bo robiłam dziecku na kolację

Madi, Kathe- wrzućcie przepisy na ciasto z rabarbarem. Rabarbar już mam brakuje tylko sprawdzonego przepisu

Witam się w 32 tc

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 20:04   #4498
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Fiazo jak TŻ wróci z biegania to mu zapodam ten drugi temat bo on się strasznie lubuje w takich tematach. Ma świra na punkcie sportu, zdrowia, diet i wpływu tego wszystkiego na organizm człowieka. Może coś Ci podpowie
przedmiot nazywa się "ergonomia w procesie pracy"

Cytat:
Witam się w 32 tc

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 20:04   #4499
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Fiazo a na kiedy te prace maja byc??
Stary 2013-05-10, 20:04   #4500
Oliath
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40748364]dywanik do łazienki, prześcieradła dla starszego, pudełka do pokoju Leośka, materiał na fronty szuflad od komody, pudełka plastikowe do szafki łazienkowej, starszakowi plasterki z rakietami, dywanik do wiatrołapu
[/QUOTE]

POKAZ MATERIAL, pokaz!!!
Ja w Ikei wlasnie tekstylia uwielbiam, i artykuly deko, i swiece. I drobne gadzety - mebelki nie bardzo do mnie przemawiaja oprocz sof, sofy maja odjechane, od lat spimy i sie byczymy na Beddinge Lovas

Ostatnio takie cos nabylam do Lali pokoiku na kolorowanki, bloki etc:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ikea.jpg (26,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ikea 2.jpg (40,5 KB, 18 załadowań)
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości