|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zadomowienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
oto mój brzusio
![]() i już prawie jestem 10 kg do przodu-hmmm moze nie widać ale ja się cieszę ![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Domcia fajna wanienka Ewusia dobrze, że masz taką opiekę i bliskie osoby na które możesz liczyć. Powoli dojdziesz do siebie ![]()
![]() |
#4473 | |
Zakorzenienie
|
Włączyłam Tv..ale przypomniałam sobie, ze to kiedyś widziałam. Dobry film.
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie czasem Tz drazni jak mowi ze niektóre niepokojące objawy sama sobie wynajduje i wmawiam ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40746504]Byłam w aptece i w Biedronce, oczywiście garnków do gotowania na parze już niet :/ Ja nie wiem, w ten poniedziałek, jak wrzucą te rzeczy dla maluchów, to chyba pójdę tam zaraz po otwarciu :/ Kocurek ![]() ![]() Ewusia strasznie się cieszę, jak piszesz. To oznaka, że wracasz do zdrowia. Ale nie przemęczaj się, teraz jest czas na rehabilitację dla Ciebie. Wciąż nie umiem uwierzyć w to, co Ci się stało, młodej zdrowej osobie.. Takie życie pisze scenariusze pokopane ;/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Perse chyba najlepiej isc zaraz po otwarciu.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Ide polezec i ruchy policzyc,ginek kazał tego pilnowac ale był zadowolony jak zobaczył moj kartke z kreseczkami ![]()
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
Moskitery kochana?
Słodko to napisałas hihihi Edit:myślałam, ze się pomyliłaś , ale to celowe chyba było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Powracam
![]() Upolowałam w pepco fajne majtki-bokserki, jakby któraś lubiła - za 4zł ![]() I jeszcze dostałam w tej swojej fajnej aptece mega tanie kapsułki 60 za 10,50 - także chociaż zestaw witaminowo-tłuszczowy wyjdzie mi tanio ![]() Wstawiłam w klubie zdjęcia brzuchola - ostrzegam, wieje golizną ![]() ![]()
#4477 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ile ruchów uda ci sie naliczyć? I czy liczysz tym sposobem 10/h czy w ciagu całego dnia ileś tam (gin mi coś mówił o 50 ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() A jak z jakością? Kiedyś kupiłam tam gatki i długo nie pożyły ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4478 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Oli Twój powinien pytać czy zostało coś jeszcze do zrobienia dla niego ![]() ![]() p.s. mój mnie teraz poprosił, żebym chociaż z parapetów kurz wytarła.. za długo na dupci siedziałam chyba.. a on łazienkę uprzątnął i podłogi.. no dobra..dla świętego spokoju zrobię to.. dla mojego Skarba najukochańszego i najwyrozumialszego na świecie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
dziękuje Wam wszystkim !!
![]() nie bede wymieniać bo duzo Was jest już pogadałam z Tż-tem i on nie chciał mi zrobić przykrości, a mi po prostu nerwy puscily ide cos zjeśc |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zadomowienie
|
Misiaczka a ja czytam, że kupiłaś patelnię do ryb i lodów i się zastanawiam jak działa patelnia do lodów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
1. Opisz metody i techniki komunikacji podczas wykonywania czynności zawodowych.
2. Opisz i scharakteryzuj skutki zdrowotne ograniczonej aktywności fizycznej jeden z nich do wyboru |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ekstra! Na zdjęciu też fajnie wygląda, właśnie się zastanawiałam, jak widziałam ją w internecie czy się sprawdza ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale grunt, że masz teraz takich super teściów koło siebie, którzy się tobą zaopiekują, masz jeszcze mnóstwo czasu na regeneracje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wydaje mi się, że nie są najtragiczniejsze jakościowo, ale z drugiej strony za 4zł nie ma co liczyć na długowieczność ![]() Moje dziecko próbuje mi chyba z brzucha uciec ![]() ![]()
![]() |
#4483 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zadomowienie
|
Fiazo jak TŻ wróci z biegania to mu zapodam ten drugi temat bo on się strasznie lubuje w takich tematach. Ma świra na punkcie sportu, zdrowia, diet i wpływu tego wszystkiego na organizm człowieka. Może coś Ci podpowie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powiedz dzidziolkowi zeby siedział grzecznie na tyleczku i czekal na swoją kolejke ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40748207]no właśnie niespecjalnie jakoś niestety, a i tak kasa poszła ![]() Leosiek zaraz mi wyjdzie w brzucha tak się miota!!![/QUOTE] Co kupiliscie? ![]() Ja uwielbiam ikea ale po zakupach tam padam na twarz i moge mieć nawet roczna przerwe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() i dokładnie tak jak Ty sie dzisiaj po zakupach czuję ![]() Dziewczynki mam wielką prośbę kupiłam dziś sukienkę w H&M na ślub mojej siostry który mamy za tydzień... to jest normalna sukienka, ale brzuch da się zapakować ![]() Bardzo proszę o obiektywne opinie jak wyglądam, bo jakby co mogę ją jeszcze zwrócić !!!! do niej będę miała błękitne sandałki na obcasie, błękitne kwiatki we włosach i wsio ![]() mi się podoba, TZ nie był do końca przekonany, więc HELP !!! zdjęcie wrzuciłam do klubu.. Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-05-10 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
nie pisz mi takich rzeczy :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4489 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Naprawdę Brzunio rewelacyjny ![]() Nie da się ukryć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
Łyknęłam niechcący whiskacza.. wcześniej z tej szklanki mąż mnie częstował colą.. to sobie przed chwilą znowu chciałam podpić, a tu smak jakiś ziółkowy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Wtajemniczenie
|
Ewusia- aż się miło czyta, że masz tak troskliwych teściów. Wracaj teraz szybko do zdrowia.
Kocurku- super że już w domu ![]() Oli- pierwszy wózek ![]() Madi- ![]() ![]() surka- super paznokietki ![]() To i jak się dołączę- objadłam się naleśników z serem, bo robiłam dziecku na kolację ![]() Madi, Kathe- wrzućcie przepisy na ciasto z rabarbarem. Rabarbar już mam brakuje tylko sprawdzonego przepisu ![]() Witam się w 32 tc ![]()
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może na smaka przed lodzikiem? ![]()
![]() |
#4493 | |||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
#4496 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Coś mi dziś nie po drodze było do komputera ![]() Ale już się melduję i idę nadrabiać. Magolina 100 lat! ![]() Z ciekawszych rzeczy to u mnie ... nic ciekawego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40748364]dywanik do łazienki, prześcieradła dla starszego, pudełka do pokoju Leośka, materiał na fronty szuflad od komody, pudełka plastikowe do szafki łazienkowej, starszakowi plasterki z rakietami, dywanik do wiatrołapu
![]() [/QUOTE] POKAZ MATERIAL, pokaz!!! Ja w Ikei wlasnie tekstylia uwielbiam, i artykuly deko, i swiece. I drobne gadzety - mebelki nie bardzo do mnie przemawiaja ![]() ![]() Ostatnio takie cos nabylam do Lali pokoiku na kolorowanki, bloki etc:
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.