|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9811 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Jestem leniwa... Nie chce mi się czytać poprzedniej strony
![]() Kupiłam sobie czarną satynową opaskę do włosów z kokardą i nie wiem do czego wogóle będę ją nosić |
|
|
|
#9812 |
|
Zadomowienie
|
oj tam zaraz zakupoholizm ;D
jej musze sie pouczyc chyba i napisac wypracowania 2 ;/ ejjjj... snilo mi sie, ze biegalam po jakis lumpeksach i kupilam 2 torby i balerinki ![]() za duzo o tym piszecie to teraz mam jakies chore sny ![]() zaplanowalam sobie wczoraj, ze zjem dzisiaj na sniadanie owsianke i snilo mi sie, ze ja jadlam a w nocy budzilam sie co kilka godzin zeby sprawdizc czy juz przypadkiem nie czas na sniadanie
|
#9813 |
|
Wtajemniczenie
|
Ślimaczku, ale to jest delikatny zaczątek zakupoholzimu
|
|
|
|
#9814 |
|
Zadomowienie
|
Martusia, ale to jest chyba dobre uzależnienie
ja się ostatnio uzależniłam od wizażowego Tetrisa spadam do biblioteki
|
#9815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#9816 |
|
Wtajemniczenie
|
Ślimaczku może i dobre, ale jakie kosztowne
A wiecie, że nawet nie wiedziałam, że na wizażu są jakieś gry |
|
|
|
#9817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą gratuluję!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#9818 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja jak mam kasę to mam coś takiego, że muszę COS kupić, nieważne co, ale z pustymi rękami nie wracam
chyba, że wybitnie nic mi się nie podoba, to nie kupuję na siłę ![]() i znowu do Was przyszłam, chyba się niczego nie nauczę dziś Jeszcze nie miałam okazji pograć w wizażowe gry ![]() Cytat:
ja też miałam wypracowania na święta (z Mendla Gdańskiego) ale napisałam w pierwszy dzień żeby mieć z głowy, jakieś arcydzieło to to nie jest, ale jakby co - 4 będzie ![]() BTW w H&Mie podobały mi się kolczyki, takie dość spore koła "srebrne" nie wiecie czy one są bardzo uczulające? Bo ja nie mogę nosić takich typowo odpustowych kolczyków, coś mnie uczula, a te mi się tak spodobały Cytat:
![]() Aha, jak kładę się spać to też zawsze myślę, co będzie na śniadanie... ale cicho o jedzeniu, bo już jestem głodna a mama w pracy ... ja chcę obiad ![]()
|
|
#9819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rozwija sie jakos ta znajomosc hm..pod wzgledem, ekhm milosciowym? A pewnie, ze wpadniemy I pokaz sie w fryzurceA ja tak nie uwazam. Tzn.to strasznie mile co on pow, i to jak Wy mi tu klamiecie Czuje sie strasznie skrepowana, glupio mi, dziwnie..Cytat:
E tam bdziesz czytala Masz wolne to odpoczywamy od nauki.. (chociaz do jutra )A kolczykow z H%M nie mialam, wiec Ci nie pomoge.Moja qmpela ma pierscionek i jest ok, ale to nie to samo A z zakupami mam tj. Wy Byle *******ke musze kupic, no chyba, ze tak jak ciekawa-nic mi sie nie spodoba to nie kupuje. A pochwale sie-kupilam te czarne spodnie(wpadajace w rurki) i kurtke w ciuchu puchu za 20zl.Fakt, jest krotka troche, ale..
|
|
|
#9820 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Znów nie moge się zmobilizować,żeby pisać tak często jak wy. Jakoś czytam codziennie wszystko,ale żeby coś napisać to ciężko mi idzie. Jakoś nie czuje zbliżających się śwąt. Tylko pełno sprzątania mam Może dopiero w sobote jak mama zacznie pichcić ciasta to poczuje co nie co Ajj rozmawiacie tu o zakupach,a mnie na nic nie stać teraz ![]() Nawet złotóweczki nie mam. A nie lubie brać kase od rodziców. Na szczęście po świętach czekają mnie duże zakupy I mam nadzieje,że funduszy również przybyje. Powinnam dzisiaj wziąść sie nie tylko za sprzątani,ale i za nauke. Musze napisać wypracowanie z polskiego i wreszcie pouzupełniać notatki z historii.A ja nie mam motywaacjii!! Ślimaczku:Ja już kończe Pana Tadka,a o Lalce to jeszcze moja pani nie wspominała Martusiu:Jaki tam zakupocholizm Kobiety już tak mają to caałkiem normalne Też chce opaske z kokardką U mnie na szczęście widziałam może z 2 dziewczyny z taką opaską na głowie,tak samo jest z legginsami (chyba z 2 widziałam). Ajj moje miasto nie nadąża za modą Kocham opaski i mam chyba z 5 teraz Wyglądam w nich jak 10-latka,no ale są takie fajne i ujarzmiają moje niesforne włosy Alatienka:Widze,że wszystko jest na dobrej drodze do hmm bardzo zażyłej znajomości Też nie wiedziałam nic o wizażowych grach A uwielbiam grać w snake'a
Edytowane przez marta6704 Czas edycji: 2007-04-05 o 19:41 |
|
|
|
#9821 |
|
Wtajemniczenie
|
Da dam! To znowu ja
![]() Dobrze, że to jednak jeszcze nie zakupoholzim tylko coś naturalnego, jak piszecie W takim razie nie wiem, kiedy wpada się w zakupoholzim ![]() Właśnie wróciłam od babci, gdzie ustalałam z nią menu na święta, ale przyszności będą ![]() Teraz czekam na TŻa i idziemy z moim psem do weterynarza go zaszczepić, bo mimo że jest mały to aj go nie utrzymam i TŻ musi mnie wspomóc
|
|
|
|
#9822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak wiadomo, ładnemu we wszystkim ładnie ![]() Cytat:
Co do lektur to my ostatnio zaczęliśmy "Nad Niemnem", a teraz mamy czytać Potop. Nad Niemnem na szczęście tylko 1tom, który kończę czytać ![]() Aa i też jestem zakupoholiczką Ale bym się wybrała na zakupy, ale niestety kasy narazie brak ![]() Co do gier to też nie wiedziałam, że są takie na Wizażu, dopiero jak zobaczyłam pod nickiem ines coś takiego to się dowiedziałam, i oczywiście w snake zagrałam
|
||
|
|
|
#9823 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() We fryzurce pokażę się jutro po tzw. randce. Będę miała motywację, żeby jako-tako wyglądać ![]() Ja za miłe słowa po prostu dziękuję Fajna sprawa![]() Cytat:
|
|
#9824 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
No właśnie, dziewczyny, jak to z wami jest? Chodzicie do spowiedzi? Ja ostatnio byłam dwa lata temu.. Potem przestałam widzieć w tym sens.. ![]() Rano byłam w pracy do 12, a potem pojechaliśmy z TŻem do Ikei! Jejku, jak ja uwielbiam tam z nim być! Oglądamy te wszystkie łazienki, łóżka, pokoje dziecinne, i zawsze jest BOSKO. "o, taki dywanik będziemy mieć na podłodze przed łóżkiem; o, a takie łóżko kupimy dzidzi.." ![]() Kupiłam sobie prześliczną pościel w serduszka, doniczki i takie coś do robienia lodów (bez skojarzeń ). Cudownie mi.
|
|
|
#9825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie... ja byłam rok temu ostatnio, równo rok temu, też w Wielki Piątek; przestaję widzieć w tym sens, może już przestałam, nie wiem ![]() W Boga wierzę jak najbardziej, czuję Jego bliskość, ale to są już takie moje osobiste sprawy, zbyt osobiste, aby o tym pisać, ale mojej wiary w Boga, który się mną opiekuje jestem pewna jak niczego innego; co innego Kościół, księża, spowiedź itp. Pójdę - bo jestem na utrzymaniu rodziców, jestem z katolickiego domu i pewnie byłaby mała afera jakbym nie poszła. Jak będę pełnoletnia, zrobię co zechcę. Teraz raz na rok mogę pójść. Ale i tak wychodzę z założenia, że wiele w moim życiu się po tej spowiedzi nie zmieni. Wielu rzeczy a raczej uczynków, które Kościół uznaje za grzech - ja nie uznaję. Więc spowiedź, więc przyznanie, że to grzech, jakoś kłóci się z moim wewnętrznym poczuciem moralności... Na szczęście ja nie jestem taka "co ludzie powiedzą" i nie będę miała problemów z tym, żeby np. w Wielkanocną Niedzielę nie pójść do Komunii przy karcących spojrzeniach całeeeej kościelnej społeczności ![]() ![]() Ale po spowiedzi wstąpię na chwilę do Plazy jak starczy czasu ![]() BTW śliczna pościel ![]() idę czytać... ciekawe czy w "ogólnym rozrachunku" więcej czasu dziś czytałam czy spędziłam na Wizażu... jeszcze 30 stron - przeczytać ze zrozumieniem, zrobić z tego małą notatkę, nauczyć się paru dat... 30stron. ![]() Bo jak wieczorem wejdę na gadu, to już przepadnę więc trzeba działać.
|
|
#9826 |
|
Zakorzenienie
|
em śliczna pościel
![]() A jeśli chodzi o spowiedź to też nie byłam już chyba z 2 lata i boję się wybrać ;/
|
#9827 |
|
Zakorzenienie
|
em ladny wzor na poscieli
u spowiedzi nie bylam chyba od bierzmowania (nie jestem pewna). chcialam pojsc, ale za duze kolejki (niby ide jutro..). znowu przerycze kolejne swieta. tz bawil sie moja komorka i znalazl smsy do takiego kolegi, K. ma 28 lat, mieszka jakies 80 km ode mnie i raz sie spotkalismy ale bardzo dawno (nie wiem jak moglam spotkac sie z kims o tyle starszym, ale niewazne). nie pamietam nawet jak on wyglada. od tego czasu co pewien czas do siebie piszemy (czasem jest cisza przez dluzszy czas a czasem nascie smsow w godzine) o pierdołach, on mi mowi o swoich problemach z dziewczynami, o pracy, ja mu czasem o swoich itp, taka znajomosc gg/sms. nie ma w tym zadnego uczucia ani nic, zdarzy mu sie czasem napisac cos w stylu "dobrze ze sie znamy bo da sie z toba normalnie pogadac" ale nie ciagnie nas do siebie. nigdy tez nie myslalam zeby ponownie sie z nim spotkac. ma konto na wizazu i czasem czyta to co pisze, dlatego niedlugo to skasuje.tz znalazl smsy. moje do niego, bo przychodzace skasowalam. probowalam mu wyrwac telefon i to wygladalo tak, jakbym cos ukrywala.. bo faktycznie, nie chcialam zeby to czytal. przeczytal. w smsach nie bylo nic "zdroznego". znalazla sie jedna buzka , tekst, ze 'nikogo nie obchodze' i 'chodz na gg' . tz cholernie zly, pojechal wczesniej do domu , pomimo iz przysiegalam mu, ze to tylko kolega z ktorym czasem pisze, powiedzial, ze "w smsach nie bylo niczego czarno na bialym, ale z kontekstu mozna sie wiele domyslec" chodzi tez o to, ze wczesniej mu o tym nie powiedzialam (mowilam, ze mam takiego kolege i czasem cos napisze - odp tzta "czasem to nie oznacza, ze masz cala skrzynke zapelniona smsami do niego").mam zamiar skonczyc znajomosc z k. pewnie napisze cos w stylu "myslalem ze jestes inna" i sie obrazi, ale tz jest wazniejszy i chce zamiar byc fair w stosunku do Niego.. tak sie cieszylam, ze przyjedzie, a tu d u p a, mam zmarnowane swieta bo nie wiem, do czego on dojdzie, jak to przemysli bardzo mi glupio chyba zle robilam piszac z nim ![]() przepraszam, ze takimi pierdołami zasmiecam watek, ale nie ma innego miejsca w necie gdzie bym mogla sie "wypisac".. a tak jest lepiej..
|
#9828 |
|
Zakorzenienie
|
Em:Śliczna pościel
Ostatnio powoli zmieniam wystrój pokoju. Mam żółte ściany z takim fajnym ślaczkiem żółto-zielonym,firanki takie romantyczne w pastelowych kolorkach. No i wszędzia pełno ramek ze zdjęciami i duży zielony wazon z czerwonymi różami. No i mam taką fajną wiklinową półecze do książek Chciałabym jednak wymienić meble bo mam już baardzo stare(jeszcze za czasów podstawówki) A ogólnie lubie dekorować wnętrza Do spowiedzi chodze raz do roku i to zwykle nie z własnej woli. Ogólnie mam podobne zdanie do ciekawej świata Oglądałam film:Bunkier Już drugi raz i szczerze polecam. Nieliczny z filmów,który robi na mnie duże wrażenie. Lubie filmy w których dopiero na końcu dowiadujemy sie o co tak naprawde chodzi. Taka też była ,,Tożsamość". TŻ poszedł z kolegami na piwo,a ja leniuchuje już pół dnia przed kompem. Dalej nie wziełam się za wypracowanie i historie ehh... Na poprawe humoru oglądam sobie teledysk zespołu Steklowata ( czy jakoś tak)http://www.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24 Laylaa:Npisze tylko,że twój TŻ nie ma do ciebie zaufania.A to w związku nie jest dobre.Mój też jest zazdrosny,ale ufa mi i wie,że go nie zdradzę z innym. Rozumiem,że twój TŻ też jest zazdosny,ale przecież wytłumaczyłaś mu że to tylko kolega i powinien cię zrozumieć.Przecież on też ma pewnie jakieś koleżanki do których wysyła esemesy. A tak wogle to dziwne,że twój TŻ czyta twoje esemesy.No chyba,że mu sama na to pozwalasz. |
|
|
|
#9829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie nieprzyjemna sytuacja. TZ ma prawo byc zly.. Ale dobrze, ze zamierzasz zakonczyc znajomosc z K. TZ to TZ . A co do niego, to jesli juz wszystko wyjasnisz mu to na pewno zrozumie. Powiesz mu przeciez wszystko szczerze, jestes jego dziewczyna i powinien Ci ufac. Zobaczysz, ze uspokoi sie i wszystko bedzie dobrze I nie zasmiecasz watku em-swietna posciel Zab mnie strasznie boli Mam nadzieje, ze jutro bdzie jakis dentystaa
|
|
|
#9830 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() W moim pokoju teraz panuje istna wojna Wszystko leży jak chce. Nawet nie mam motywacji, bo TŻ wyjechał i jakoś nie specjalnie chce mi się trzymać w pokoju porządek.. Ale jutro posprzątam, obiecuję Snake jest fajny Chyba pogram dziś wieczorem
|
|
|
|
|
#9831 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
marta6704, "Tożsamość" to ten film z głową w pralce? ![]() laylaaa, nie możesz kończyć znajomości z kolegą, bo TŻ tak chce. Przecież to jest Twoje życie! Udowodnij mu, że nie ma o co być zazdrosny i zaznacz, że nie ma prawa ingerować do tego stopnia w Twoje znajomości. EDIT: Co do polskiego, to ja "Lalkę" przerabiałam łohoho, chyba z dwa miesiące temu. A w Młodej Polsce już jestem daaaleeeekooo. Ciekawe, nie wydawało mi się, że idziemy jakoś szybciej.
|
|
|
#9832 |
|
Zakorzenienie
|
marta6704 tz nie ma telefonu (ehh) wiec smsy z kolezankami odpadaja, na gadu tez raczej nie rozmawia.. a zaufanie.. ja mu raz jeden wyskok wybaczylam i staram sie o tym nie myslec
blaque dzieki.. ![]() em teraz juz bym nie mogla ciagnac tej znajomosci byloby mi glupio
|
#9833 |
|
Zakorzenienie
|
laylaaa
A z TŻ wszystko się ułoży zobaczysz. Przecież nie zrobiłaś nic złego i nie możesz mu pozwolić żeby sprawił abyś czuła się czemus winna! Trzymaj się kochana! ![]() fuksja ja też właśńie zaczęłam Młodą Polskę
|
#9834 |
|
Zakorzenienie
|
mathilda ja pamietam ze plakalam kiedy mowil, ze planuje jechac do Anglii za kilka miesiecy (tak wyszlo ze nie pojechal) takze dobrze niekontrolowany placz znam..
ide juz spac..
|
#9835 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie dopiero dizeki Ines dowiedziałam
![]() To samo chciałam napisac-Mathilda ![]() Em-mam taką samą pościel Już długo, od roku chyba i bardzo ją lubię![]() Laylaa- Ja byłam dzisiaj na Spotkaniu Z Jajem z moimi Plackami. Czyli siedzieliśmy w naszej ppiwnicy, jedlsmy jaja, żurek i inne wielkanocne potrawy
|
|
#9836 |
|
Zakorzenienie
|
przyszlam tylko zrobic 1000 posta (
)
|
#9837 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tyle mojego wywodu ![]() em cudna posciel laayaa TŻ Ci ufa? Bo tak szczerze to jakos tego nie widac Swoja droga czy milosc nie powinna opierac sie na przyjaźni moze mam dziwne zdanie na ten temat...
|
|
#9838 |
|
Zadomowienie
|
Już dwa razy zabierałam się do pisania, ale miałam problem z Internet Explorerem
uhahana-ja też przegapiłam zgłaszanie tematu do ustnej, a chciałam coś o różnych rodzajach miłości w literaturze rosyjskiej... blaque-a co, niby to mało razy Ci powtarzałyśmy jaka cudna jesteś?! mathilda-ślicznie Ci ![]() kasia89-no jesteś!! laylaa-wiem też co to niekontrolowany płacz-taki właśnie mnie dopadł podczas wigilii klasowej, dzień po tym jak TŻ ze mną zerwał em-boska pościel Co do spowiedzi... szczerze, to nie pamiętam... chyba też jakieś 2 lata temu, bo w zeszłym roku na rekolekcje nie zawitałam. Ale jesli chodzi o sprawy religii, to w domu mam z tym swobodę-nikt mnie do niczego nie zmusza, na religię też chodzę z własnej woli, bo czemu nie . Moi rodzice mają luźny stosunek do religii, w kościele pojawiamy się raczej przy okazji świąt, bądź jakis uroczystości rodzinnych. Bardziej ma to na celu chyba kultywowanie tradycji, bo jest to jednak część polskiej kultury. Nie uważam, że praktyka religijna jest jakąś koniecznością, by być dobrym człowiekiem. Jeśli bóg istnieje, to będzie wazne jakimi byliśmy ludźmi, a nie jakimi katolikami, protestantami, muzułmanami, żydami itd., a jeśli go nie ma, to tym bardziej się to nie liczy. Tak uważam. Ktoś tu o sprzątaniu wspominał... W pokoju zwykle mam bałagan, ale wynika to głównie z tego, że na codzień jestem zbyt zmęczona, żeby bawić się w układanie rzeczy. Potrafię zasnąć na łóżku z kupą ciuchów i książek . Bo ja generalnie lubię porządek-jako dowód macie moje płyty-poukładane wg kolorów+rodzajów muzyki .Oto mój uprzątnięty "artystyczny nieład" (i góra ksiązek do matury ):
|
|
#9839 |
|
Zadomowienie
|
KBM Ty i te Twoje Placki macie swietne spotkania
ja niestety nie mam takiej paczki znajomych ;/ mam wielu roznych znajomych, z ktorymi spotykam sie z okazji, imprez, wypadow do kina, nad jezioro, ale az tak to nie ;/moze kiedys
|
#9840 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee tam, placzace kobietki to podobno dzialaja na facetow No glowka do gory i usmiech Cytat:
Jak mi sie marzyla zawsze taka piwnica, zakamarek Cytat:
To jest nielad? hehe ooo to b.ladny ![]() Ja bylam wczoraj u spowiedzi. Przedtem-na swieta Boze Narodzenia. Ogolnie jestem wierzaca-praktykujaca. Chodze do kosciola, modle sie z wlasnej potrzeby. Tak tez zostalam wychowana, naprawde w religijnej rodzinie, ale wcale nie mozna by o mnie powiedziec, ze jakas kosciolkowa jestem HeheCzasami nie chce mi sie isc na msze jak mysle o tej nudzie tam. Czasami mam taki okres czasu, ze w ogole nie modle sie wieczorem i rano, nie rozmawiam z Bogiem. To taki kilkudniowy przestoj(?) A pozniej wszystko wraca do normy, staram sie poprawic, stawac sie lepsza. Ale nie cierpie jak jestem przymuszana do chodzenia do kosciola Np. rekolekcje. Nie bylam w tym roku. Ale nie wyobrazam sobie nie pojscia do kosciola w niedziele. Czuje sie tak dziwnie..chociaz czasami zdarzalo mi sie nie isc, z lenistwa Dobranoc
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, tekst, ze 'nikogo nie obchodze' i 'chodz na gg'
A w Młodej Polsce już jestem daaaleeeekooo. Ciekawe, nie wydawało mi się, że idziemy jakoś szybciej.
Swoja droga czy milosc nie powinna opierac sie na przyjaźni