Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-08, 09:15   #2821
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Dzien dobry W kooońcu odespałam W Holandii było super extra i w ogóle wspaniale Nie ma co...wybawiłam się że ho ho
Z dietką ok, wczoraj byłam u mamy i po całym dniu jedzenia (nie zjadłam aż tak dużo, ale wiadomo jak to jest pod koniec dnia się ważyć) a tam na wadze 59kg w ciuchach i wgl ta waga niestety kłamie... Także muszę brać tak 60 kg ale w udzie jest 56 cm, także jednak postępy są
W pracy narzucają mi jeszcze więcej godzin na miesiąc maj, idę dzisiaj się zwolnić, bo najzwyczajniej w świecie się nie wyrobię No nic, już wysyłam cv na coś nowego

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

No i oczywiście WITAM WSZYSTKIE NOWE CHUDZINKI NA WĄTKU!!!!!!!!!!

Dziękuję też za dobre słowa od każdej

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 10:31   #2822
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

helol wracam z odkulonym ogonkiem Nic nie ubylo ale na szczęście i nic nie przybyło!! Cały czas oscyluję wokół 59 kg Masakra.. JAk ja bym chciała mieć poniżej 55... Zooska wspołczuję;
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 11:42   #2823
meeedzik
Zakorzenienie

U mnie dziś piękna pogoda w słońcu 30 stopni troszkę się poopalałam a zaraz muszę zmyć olej z włosów
Stary 2013-05-08, 11:52   #2824
zelka9o
Zadomowienie

Melduje sie i ją że jestem
Moje opuszczenie melduje wyjazdem wypoczynkowym w Lizbonie byliśmy sobie z TŻ pozwiedzać i odpocząć
Widzę że ładna pogoda w PL wieć sie ciesze bo za tydz wracam na komunie Braciszka

Witam wszystkie nowe Dziewuszki
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 12:18   #2825
monika01011986
Zakorzenienie

Hellooł

A ja jakaś bez życia dzisiaj jestem :/ zauważyłam że odkąd biorę te tabletki anty to jestem ciągle zmęczona i więcej śpię niedobrze....

Jutro mamy tu wolne bo Święto jakieś tam. Mąż ma dodatkowo też piątek wolny także ja rano nie będę musiała zawozić dzieci do przedszkola - mąż to zrobi

Pogoda u mnie piękna ale mi się chce spać :/ Niedługo jadę dzieci odebrać z przedszkola więc najwyżej później się położę na chwilę i może zdrzemnę.

Dziś idę wieczorem na siłownię. Miałam dziś ostro poćwiczyć ale na samą myśl już mi się nie chce nie wiem co sie dzieje ze mną

Madzia właśnie mam zamiar rower kupić i będę jeździła z moimi chłopakami
Ja z grilla też zawsze pierś tylko jadłam najlepiej mi smakuje i nie jest tłusta
Dobrze, że po nadżerce śladu już niema globulki szybko Ci pewnie pomogą i będziesz miała spokój
Nooooo Ty byś pięknie z dzidzią wyglądała! Na zdjęciach ta dzidzia pasuje Ci bardzooooo

Mureczko a kiedy masz następne egzaminy? Pisemny polak już był, więc teraz co następne? Przedwiośnie miałaś! Ja też to miałam na maturze :P jedynie film oglądałam pół roku wcześniej więc wiele nie napisałam ale jakimś cudem zdałam

Like mój synek też kiedyś pedałować nie chciał ale na szczęscie już polubił.
Nie dziwię Ci się że chcesz jak najszybciej dziewczynki dla babci oddać. Czworo dzieci to prawdziwy kosmos w domu. Mam dwójkę więc wiem co to znaczy... przy czwórce bym już na psychiatryku pewnie leżała
A jak ogólnie sobie radzisz? Dziewczynki słuchają się Ciebie chociaż?

Alexis nasz wątek nie umiera, nie martw się Po prostu trochę mniej czasu mam ja i nie które dziewczyny ale spoko zawsze tu będziemy zaglądały!
Ahh no fajnie tylko że ostatnio coś lenia łapie nie mam takiej energii i motywacji jak miałam kiedyś podczas odchudzania

Cindy
jak tam w Polsce było??????
Ja jak tam jadę to zawsze jakaś grype jelitową łapie.... to chyba normalne w tym kraju.

Margot no bo my wszystkie kruszynki jesteśmy przecież trzeba się pocieszać nawzajem mimo naszych kilogramów
A dziękuję za brawa dodaj jeszcze do tego kilka kopów bo coś mi się zaczyna odechciewać wszystkiego jakaś taka zdechła jestem
Czekam więc na Twoje fotki!!!

Pipson współczuję mam nadzieję że szybko wyzdrowiejesz i okaże się że to nie są żadne wrzody. Trzymaj się kochana i odpoczywaj dużo

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 12:26   #2826
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Dzien dobry W kooońcu odespałam W Holandii było super extra i w ogóle wspaniale Nie ma co...wybawiłam się że ho ho
Z dietką ok, wczoraj byłam u mamy i po całym dniu jedzenia (nie zjadłam aż tak dużo, ale wiadomo jak to jest pod koniec dnia się ważyć) a tam na wadze 59kg w ciuchach i wgl ta waga niestety kłamie... Także muszę brać tak 60 kg ale w udzie jest 56 cm, także jednak postępy są
W pracy narzucają mi jeszcze więcej godzin na miesiąc maj, idę dzisiaj się zwolnić, bo najzwyczajniej w świecie się nie wyrobię No nic, już wysyłam cv na coś nowego
Oooo a co Ty w Holandii robiłaś? bo ja nie w temacie
Fajnie że sobie odpoczęłaś i się wybawiłaś należało Ci się w końcu!!!
Kurde oni Cie zamęczą w tej pracy, dobrze że się zwalniasz bo tak dłużej być nie może że Ty ciagle w pracy i w pracy.

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
helol wracam z odkulonym ogonkiem Nic nie ubylo ale na szczęście i nic nie przybyło!! Cały czas oscyluję wokół 59 kg Masakra.. JAk ja bym chciała mieć poniżej 55... Zooska wspołczuję;
Ahh jak ja bym chciała mieć te twoje 59
Nie martw się, będzie dobrze zresztą wagą się nie przejmuj tak bardzo skoro zamierzasz niedługo zostać mamą

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Melduje sie i ją że jestem
Moje opuszczenie melduje wyjazdem wypoczynkowym w Lizbonie byliśmy sobie z TŻ pozwiedzać i odpocząć
Widzę że ładna pogoda w PL wieć sie ciesze bo za tydz wracam na komunie Braciszka

Witam wszystkie nowe Dziewuszki
OoOOoo Żlecia pokaż jakieś fotki z urlopu! Na pewno masz !!!
Braciszek ma komunie? Ale fajnie masz Tyleeeee jedzenia pewnie będzie a co mu kupiłaś na prezent??

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 12:54   #2827
meeedzik
Zakorzenienie

Zelcia witaj
Monia hehe a gdzie tam mi pasuje taka dzidzia ale dziękuję kochana za miłe słowa
No to super, że też zamierzasz kupić rower, teraz jest już ciepło to będziecie mogli razem na wycieczki jeździć ja też w któryś dzień muszę Tż wyciągnąć na jakąś przejażdżkę, bo nasze rowery stoją zakurzone od zeszłego roku
mam nadzieję, że w końcu wszystko Ci się unormuje i będziesz się dobrze czuła

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-08, 16:15   #2828
murka04
Zadomowienie

Dziękuję wam kochane za kciuki Matura była tak prosta że aż nie mogłam uwierzyć jak robiłam zadania! Chyba dostosowali poziom do wyników z próbnych matur naszego rocznika.. Już sobie sprawdziłam odpowiedzi i będę miała ok 70-80% Ja - taki tłumok
Jutro angielski.. muszę sobie co nieco przypomnieć

Jezu.. tak mi ulżyło że zdałam

monia właśnie pamiętam jak mi pisałaś że miałaś Przedwiośnie a ja na to że bardzo bym je chciała i ta-dam jeszcze jutro mam angielski, za kilka dni polski ustny i pod koniec maja angielski ustny. Najważniejsze że już po tej matmie

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2013-05-08 o 16:17
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 16:24   #2829
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko wielkie brawa dla Ciebie kochana i trzymam kciuki za angielski na pewno sobie poradzisz
Stary 2013-05-08, 16:32   #2830
murka04
Zadomowienie

dziękuję Madziu to te wasze kciuki tak mi pomagają chyba

Stary 2013-05-08, 16:45   #2831
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Hellooł

Like mój synek też kiedyś pedałować nie chciał ale na szczęscie już polubił.
Nie dziwię Ci się że chcesz jak najszybciej dziewczynki dla babci oddać. Czworo dzieci to prawdziwy kosmos w domu. Mam dwójkę więc wiem co to znaczy... przy czwórce bym już na psychiatryku pewnie leżała
A jak ogólnie sobie radzisz? Dziewczynki słuchają się Ciebie chociaż?
No powiem Ci,że wykańczają mnie bardziej niż moi chłopcy.Czasem strzelają fochy,że na rączki...żeby je pokarmić i czasem biegają,drą się jeny,czasem mam takiego nerwa,że chętnie bym im tyłek przetrzepała,no ale trzeba się opanować.Moje dzieci to przy nich aniołki po prostu i powiem szczerze,że wolałabym czworo takich chłopców jak moi,niż te dwie.
Mnie też coś głowa boli,śpiąca jestem i w ogóle jak poszliśmy na spacer do lasu,to myślałam że zemdleje

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
U mnie dziś piękna pogoda w słońcu 30 stopni troszkę się poopalałam a zaraz muszę zmyć olej z włosów
U mnie też gorąco,a teraz burza i leje

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Dziękuję wam kochane za kciuki Matura była tak prosta że aż nie mogłam uwierzyć jak robiłam zadania! Chyba dostosowali poziom do wyników z próbnych matur naszego rocznika.. Już sobie sprawdziłam odpowiedzi i będę miała ok 70-80% Ja - taki tłumok
Jutro angielski.. muszę sobie co nieco przypomnieć

Jezu.. tak mi ulżyło że zdałam
brawo!Jutro też dasz radę

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Dzisiaj wyciągłam z szafy krótkie spodenki,ubrałam je,a tu szok!Luźne w biodrach i w pasie tak zjeżdżają,że całe majtki mi było widać jak je ubrałam a kupiłam je w zeszłe lato w lipcu także tego,no

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-08, 17:24   #2832
meeedzik
Zakorzenienie

Like u mnie nadal ciepło i słonecznie

Do albumu dodałam zdjęcie włosów po dzisiejszej masce z siemienia lnianego
Stary 2013-05-08, 18:23   #2833
Margot85
Wtajemniczenie

hej
Niestety rano zdjęć nie udało mi się zrobić bo się z Tż minęliśmy i dopiero jutro fotki zrobimy
Jakimś cudem i dziś bez słodyczy (świętowaliśmy urodziny zaległe razem) więc da się
Mam już w domu nową płytkę z Ewą Ch i może zaraz wypróbuje
Stary 2013-05-08, 18:58   #2834
pipson
Zadomowienie

SanderaM, Medzik, Monia, Like ,dziewczyny,dzieki za mile slowa. Zmierze się i zwaze jak sie troche podkuruje, teraz jestem a antybiotyku i za tydzien mam gastroskopię.

Like, nie mam zamiaru kupowac nowych spodni, w szafie leza dwie pary w rozmiarze 34 z nieoderwanymi metkami

Margot, jak pocwiczysz to daj znacco sadzisz
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 22:07   #2835
Margot85
Wtajemniczenie

pipson dbaj o siebie a jak już będziesz po gastroskopii to ja polecam ten nowy trening tzn mi się podoba choć dziś wszystkiego nie zrobiłam

Like spadające spodnie mówisz, no i już dosyć gadania o odchudzaniu boś większa laska niż sezon temu
A co do dziewczynek to powiem Ci, że trudna sprawa bo swoje dziecko wiesz jak utemperować a cudze to ani krzyknąć ani wychowywać na nowo trzymaj się

murka skoro matma była prosta to już już tylko lepiej może być

czbasia też chcę 55kg prośmy moce kosmosu obie może waga spadnie

monia chcesz motywacji to proszę bardzo

Dziś wyciski miałam robione czyli nowe ząbki coraz bliżej
Na obiad grillowaną wołowinę zamówiłam i warzywa a potem już tylko mała kolacja to może specjalnie nie utyje dawno w restauracji nie byliśmy( bary, knajpki itd nie liczę jako wyjścia) a potem deszcz się rozpadał i nawet na lody przeszła ochota a okres się zbliża, zobaczymy jak przeżyje piątek/sobotę
Poćwiczyłam z nową płytą Ewy.
Niestety pocieszyłam się kolejną szminką przyda się
Stary 2013-05-09, 10:20   #2836
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Ja Was podczytuje, ale jakos nie miałam weny pisać Ale już jestem Poki co za mną dobre 3 dni jedzeniowe i ćwiczeniowe. Dzisiaj mam odpoczynek.

Margot też bym chciała 55kg, ale coś czuje, że po tygodniu starania i tak nie zobacze spadku na wadze wtedy to chyba oszaleje Ja po tej nowej płycie Ewy+ bieganie miałam takie zakwasy na nogach, że na drugi dzień zumbie to myślałam że nie dam rady

Wczoraj zrobiłam sobie mini ogródek na balkonie posadziłam poziomki, truskawki, oregano i bazylię A tymczasem ide korzystać ze słonka i smażyć dupcie
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 10:38   #2837
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

OoOOoo Żlecia pokaż jakieś fotki z urlopu! Na pewno masz !!!
Braciszek ma komunie? Ale fajnie masz Tyleeeee jedzenia pewnie będzie a co mu kupiłaś na prezent??
oczywiście już dodałam do albumu 3 jeszcze będzie jeden urlop teraz to jedziemy z TŻ do Maroko tiru riru
Co kupiłam Bratu ? Miałam mu dac pieniądze ale pomyśleliśmy że Mama mu je weżnie więc myślimy nad laptopem a quadem
Bo na wakacje jeszcze bierzemy go do Maroko żeby też pozwiedzał .
Taa jedzenia ! 15 placków <3 toż to jak na wesele
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 11:10   #2838
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail ja też smażyłam dupcie wczoraj i dziś na razie mam przerwę, bo nie wyrabiam tak mi gorąco, ale jeszcze później z pół godzinki się poopalam
Brawo za ćwiczenia oo fajny mini ogródek ja to leń jestem i mimo że mieszkam na wiosce to nie mam ogródka ani mini ani maksi
Stary 2013-05-09, 11:18   #2839
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail ja też smażyłam dupcie wczoraj i dziś na razie mam przerwę, bo nie wyrabiam tak mi gorąco, ale jeszcze później z pół godzinki się poopalam
Brawo za ćwiczenia oo fajny mini ogródek ja to leń jestem i mimo że mieszkam na wiosce to nie mam ogródka ani mini ani maksi
Ja też sie na chwile schowałam Zaraz sie walne plackiem w domu nogi na balkon i drzemka Jedyny sposób żeby nogi z tyłu opalic Musze coś wykombinować żeby sie opalać na balkonie może na karimacie, bo tak to mam beton ;/

No co Ty nie masz nic żeby pouprawiać Ja tam sie nie moge doczekać aż będę miała owoce mniam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 11:54   #2840
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Cindy już wróciłaś z Pl? jak tam? zaczynasz dietkę?? Miałaś ruszać po powrocie
Hej Wróciłam do Irlandii i do Was
Na początku mojego urlopu pogoda była beznadziejna, 15 stopni, deszcz, burze, przywiozłam pogodę irlandzką ze sobą Potem zrobiło się ładnie, ale cały dzień spędziliśmy w Silesia City Center w Katowicach na zakupach a później od razu jechaliśmy do kuzynek w odwiedziny. Przyjechał do nas kuzyn z Wiednia i tak odwiedzaliśmy rodzinkę. Zebranie młodych się zrobiło Fajnie było, ale tylko ja i kuzyn z Wiednia nie piliśmy i okazało się że tylko my się zatruliśmy, inny utopili robaka także jak wróciliśmy do domu, następnego dnia w toalecie tylko zmieniały się osoby, raz on raz ja, płuczka nie nadążała się napełniać mnie to złapało o 1 w nocy zaraz jak wróciliśmy cała noc w a on jeszcze trochę pospał. Na drugi dzień do Wiednia jechał więc nie zazdrościłam mu drogi. Pojechaliśmy do lekarza bo byłam już tak osłabiona, przepisał leki i leżeć. Dopiero właściwie dziś czuję się już dobrze.
Poza tym odwiedziłam przyjaciółki, koleżanki. Jedna koleżanka chyba się sprowadzi do Dublina też będę miała psiapsiółkę blisko ale to w lipcu dopiero.

Poza tym tak, zaczęłam dietę mimowolnie- zatrucie pokarmowe ale teraz nie schodzę z tropu tylko zaczęłam zdrowe odżywianie- białko, węglowodany złożone, warzywa lub owoce w każdym posiłku, posiłki co 3 godziny, systematycznie co by poziom glukozy we krwi uregulować.
Mam zamiar zrobić wyzwanie przysiadowe i zacząć skalpel Chodakowskiej. Zaczynam dziś.

Już tylko 3 tygodnie dzielą mnie do zmiany mieszkania. Szukam pracy, na razie tylko przez neta rozsyłam CV. W następnym tygodniu będę chodziła z CV po restauracjach. Pojawiła się jedna bardzo fajna opcja, ale na razie nie chcę mówić co by nie zapeszyć Jak już będę miała nową pracę to od razu wyprowadzam się z moim TŻtem, szukamy mieszkanka w centrum. Poza tym postanowiłam, że zostaję w Dublinie. Jak dostanę fajną pracę to może i nawet na 5 lat, może więcej. Na razie nie wracam. Teraz tylko modlić się o pracę bo w Maku nie za bardzo chcę pracować na full time, jak nie będzie wyjścia to przynajmniej to mam

Moja waga 59.6 kg. W PL nie najadłam się, bo apetytu nie miałam, potem ta choroba. Nie napiłam się. Aaaah tam takie wakacje.

W wakacje planujemy z TŻtem wakacje na Wyspach Kanaryjskich to może tam odpocznę.

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 12:05   #2841
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość

Like spadające spodnie mówisz, no i już dosyć gadania o odchudzaniu boś większa laska niż sezon temu
A co do dziewczynek to powiem Ci, że trudna sprawa bo swoje dziecko wiesz jak utemperować a cudze to ani krzyknąć ani wychowywać na nowo trzymaj się
Mi tez się zbliża @ i ciągnie mnie do słodyczy ale się nie daję złamać,a rano mąż położył mi Milkę Carmello obok kubka z kawą
Stary 2013-05-09, 16:59   #2842
Margot85
Wtajemniczenie

Cocktail poziomki super pomysł z mini ogródkiem balkonowym

Like milkę carmelo...Twój mąż jest okrutny a Ty silna jesteś

Cindy ale miałaś przygodę , dobrze, że się to zatrucie odwodnieniem czy tym tam grozić może, nie skończyło Powodzenia w szukaniu fajnego i niedrogiego mieszkanka i pracy ciekawej

Wstawiłam fotki, nawet nie pytajcie czemu Tż mi biust zamazał
Podejrzewam, że lepiej by było foty co 2 miesiące robić no ale jak już ustaliłam co miesiąc to co miesiąc choć wiadomo totalnej metamorfozy nie ma
Dorwałam dziś borówkę to będzie przekąska smaczna i krajowe pomidory o smaku pomidora w końcu
Spróbuje dziś przećwiczyć cały trening Ewy no ale jak ponownie pół zrobię to będzie zadowalające
Stary 2013-05-09, 17:00   #2843
murka04
Zadomowienie

Jestem wykończona tak mnie łeb boli angielski też dobrze poszedł także jestem z siebie zadowolona Dobrze że już po, teraz tylko ustne. Idę spać a od jutra będę już z wami Dziękuję za kciuki

Stary 2013-05-09, 20:04   #2844
meeedzik
Zakorzenienie

Margot zobacz jaka duża różnica jest między zdjęciem pierwszym a tym z dziś oby tak dalej
Stary 2013-05-09, 20:09   #2845
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Margot zobacz jaka duża różnica jest między zdjęciem pierwszym a tym z dziś oby tak dalej
Zgadzam sie
Stary 2013-05-09, 20:44   #2846
sanderaM
Rozeznanie

Hej laseczki
Dzisiaj wróciłam od razu po uczelni na wieś do domku i od razu pojechałam z siostrą na rowery . Zrobiłyśmy jakieś 20 km :P Teraz mnie tyłek boli Niestety wpadł też lód ale podjeżdżałyśmy pod taką górę że myślę że go na pewno spaliłam A więc ogólnie jestem z dnia zadowolona
Margot zgadzam się z dziewczynami widać ogromną różnicę
Bardzo mnie motywują Twoje efekty . Oby tak dalej Uważaj tylko i nie spocznij na laurach A co sądzi Twój Tż o takiej zmianie ?
Murka to cieszę się razem z Tobą wiem jaka to ulga
Ja spadam czytać książkę
Do jutra
Stary 2013-05-09, 21:31   #2847
Margot85
Wtajemniczenie

meeedzik

Cocktail

sandera dzięki a Tż zadowolony
za rower, jak były podjazdy pod górkę to mały lodzik jest rozgrzeszony

Motywacje mam, na sylwestrze rzekłam publicznie, że za rok 50kg będe ważyć to mam jeszcze co zrzucać
Stary 2013-05-10, 07:07   #2848
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dzień dobry Ja już wstałam trzeba to gdzieś zapisać Zjadłam śniadanko, odpocznę trochę i zrobię sobie skalpel
Stary 2013-05-10, 11:32   #2849
zooska
Zakorzenienie

Murka Super Zdolnaś to i zdałaś ładnie

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Dzisiaj wyciągłam z szafy krótkie spodenki,ubrałam je,a tu szok!Luźne w biodrach i w pasie tak zjeżdżają,że całe majtki mi było widać jak je ubrałam a kupiłam je w zeszłe lato w lipcu także tego,no
Chudzina nasza

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 12:04   #2850
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Chudzina nasza
a Ty co tak rzadko się odzywasz,co słychać?Z TŻ-tem wszystko ok?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości