|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zona najukochanszego Meza
|
Dot.: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)
Cytat:
Chcialam kupic te swiece w Swiecie Zapachow u przeuroczego i wielokrotnie tu chwalonego Pana Piotra ale jak sie namyslilam to juz tego zapachu nie mieli niestety
|
|
#4712 |
|
Raczkowanie
|
Zapach domu ma wyższe ceny na duże słoje (przynajmniej jak chciałam kupić to rzucili mi cenę 98 czy 99 zł) woski i samplery mają normalnie, bo kupowałam z rabatem - 20%. Candle Room woski i samplery i małe słoiki ma w takiej samej cenie jak w internetowym, reszta chyba nieco drożej. A Świat Zapachów ma takie same ceny stacjonarnie i internetowo. The yankee store nie wiem, bo nie kupowałam nigdy u nich ani stacjonarnie ani internetowo.
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Też bym się poważnie zastanowiła nad taką ceną, bo dużych świec mam ponad 15, a za żadną nie zapłaciłam więcej niż 70 zł, niektóre udało mi się ustrzelić nawet za 50 zł. Swojego małego tumblera crisp apple kupiłam chyba za nieco ponad 30 zł. Ale też wiem, ze sprawdzonego źródła, że te świece z kolekcji limitowanych grupa zachodnia wpuszcza na rynek po kosmicznych cenach sięgających nawet 54 zł netto! więc, nie ma co się dziwić że ceny kolekcji limitowanych są wyższe... niestety ;/ Pewnie kolekcja Cool Pops też tania nie będzie, nawet u Pana Przemka jest sporo droższa niż reszta świec. A mam taką ochotę na parę zapachów z tej serii, ale mój portfel może tego nie przeżyć ![]() Co do ulubionego sklepu, to w sumie nie mam takiego zawsze krążę między tymi trzema i wybieram ten, gdzie aktualnie są najkorzystniejsze ceny na produkty, które mnie interesują, jestem typowym łowcą promocji
|
|
|
|
#4713 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
). Za tę cenę kupowałabym je częściej,ale niestety wszystko co dobre szybko się kończy i sprzedawca nie ma już możliwości zakupu w tej cenie.I również chciałam coś z serii Cool Pops, szczególnie Pina Coladę. Niestety ta cena nie jest dla mnie.Tumbler spala się błyskawicznie,może gdyby był to słój,to zainwestowałabym w 1 sztukę,a tak... pozostaje obejść się smakiem i czekać na jakąś okazję albo pogodzić się z tym,że mieć tego nie będę.
|
|
#4714 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
|
|
#4716 |
|
Raczkowanie
|
wydaje mi się, że któryś ze sklepów na fb pisał o tej kolekcji.
|
|
|
|
#4717 |
|
Zaczytana online
|
Pewnie Świat Zapachów,pytałam już czy będą dostępne,ale niestety nie wiedzą i nie umieli się określić czy będzie można je kupić ( z naciskiem,że raczej nie...).
|
#4718 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zauważyłam ostatnio jedną rzecz, nie wiem czy to przypadek, czy reguła, ale ostatnio wrzuciłam do kominka kawałek tego nowego wosku ze świecy yankee, bo musiałam wyrównać. I jak już chciałam wymienić wosk w kominku to nie musiałam nic z nim robić- sam wyszedł, jak przechyliłam go do góry nogami ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4719 |
|
Zadomowienie
|
Mieszam sobie dzisiaj zapach midsummer's night (pachnie z kominka) z pink lady slipper (świeca) - urocza kompozycja zapachowa
Wcześniej łączyłam PLS z midnight jasmine i też było pięknie
|
#4720 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
|
|
#4721 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie rozgrzewam tumbler Mango Peach Salsa, moim zdaniem daje ładniejszy zapach niż wosk, bardziej soczysty i wyrazisty, mmm aż chciałoby się go zjeść
|
|
|
|
#4722 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
Kupię sobie duży słój,ale jeszcze nie wiem kiedy...
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś Marshmallow Treats - ale ja nie czuję spalenizny, nie czuję dymu, jeno cukier - puder
Wchodzę do salonu i czuję jakbym weszła do bańki z watą cukrową, jest ciepły, słodki, ulepkowy i chyba nie będziemy dalej pracować razem - wykończę ten wosk i powtórki nie będzie
|
|
|
|
#4724 |
|
Zona najukochanszego Meza
|
A u mnie milk & cookies - fajny otulajacy zapach
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
swieca be thankful imo jest blizej red velvet niz wosk, jest slodsza
za to honey blossom to o wiele mniej slodka wersja garden sweet pea i o wiele ladniejsza imo, mniej na pewno meczy sumer scoop super, ale mnie zameczylo. za slodkie, jak roztopione tanie truskawkowe lody w pewnym momencie mi pachnialo ;p |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Honey Blossom mam, ale jeszcze nie paliłam, ale wydaje się dość interesujący. Co do summer scoop też mam podobne spostrzeżenia - zapach ogólnie ciekaw i przyjemny, ale na dłuższą metę męczy, ciekawe, jak pachnie w świecy. |
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
no ale mowisz o wosku czy swiecy, wosk jest zblizony do warm spice a swieca niestety do red velvet (ktory tez lubie swoja droga)
|
|
|
|
#4728 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4729 |
|
Rozeznanie
|
Ja wlasnie jestem w trakcie robienia porzadkow swiecowo-woskowych i postanowilam udokumentowac moja kolekcje
Brakuje tutaj swiec, ktorych na 100% chce sie pozbyc i tych, ktore wlasnie sie pala w domu. Zdjecia sa takie sobie, ale przy dzisiejszej pogodzie ciezko uzyskac lepsze
|
|
|
|
#4730 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|||
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Olala, jakie piekne!
Gratuluje zbiorku ![]() Przy ostatnio wklejonym przez kogos zdjeciu szaf ze swiecami - zaczelam sie zastanawiac, czy nie przerzucic sie calkiem z perfum na swiece, bo one duzo ladniej wygladaja Ale dzis mam dla Was cos innego - moja pierwsza samodzielna swieczke z woskowych resztek ![]() Tadam: |
|
|
|
#4732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4733 |
|
Raczkowanie
|
olala_lalao śliczności
|
|
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja chwilowo nie mam pustych szklaneczek, bo też bym sobie kolejną wyprodukowała ![]() Magdulenko, dodajesz jakieś olejki do stopionego wosku na świecę?
|
|
#4736 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja musze z kolei przyznac, ze te Wasze swiece robione z woskow bardzo mi sie podobaja
|
||
|
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepiękna kolekcja Szkoda, że zdjęcia pod światło, bo nie jestem w stanie doczytać się niektórych nazw, ale pięknie razem wyglądają tak poukładane kolorami. A ile masz wosków? Wydaje mi się, że pewnie sporo, skoro świec jest aż tyle:PJak pachnie cherry lemonade? To jeden z wosków, które zamówiłam u Pana Przemka. |
|
|
|
|
#4739 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na codzien swiece mieszkaja w wiekszosci w szafie i wyciagam tylko te, ktore akurat chce zapalic, bo wydaje mi sie, ze jak maja ciemno, to wolniej beda tracic kolor itp. Woskow nie otwieranych mam w tej chwili chyba kolo setki - mieszcza sie w jednym, troche wiekszym pudelku plastikowym, ale praktycznie codziennie cos pale, wiec ilosc sie zmniejsza. A Cherry Lemonade jest bardzo fajny na sucho - ja czuje w nim zapach pestek (tzn. tej czesci w srodku, takiej troche marcepanowatej), cytryny i blizej nie okreslonych owocow. Natomiast przy zapalonej swieczce dominuje zapach lemoniady.
|
|
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marzyłam o kwaskowatej świeżości, ale nie z tym zapachem ;(U mnie dziś deszczowo i pochmurno, zmiana obrazu na wieczór - w sypialni mój piękny, kochany i w ogóle tumbler Beach Wood ( W sypialni Milk& Cookies na osłodę ![]() Poradźcie mi, łamię się nad zakupem mojego ukochanego, wycofywanego zapachu za 75 złotych, kupić? Edytowane przez sugarfreeee Czas edycji: 2013-05-12 o 19:08 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

). Za tę cenę kupowałabym je częściej,ale niestety wszystko co dobre szybko się kończy i sprzedawca nie ma już możliwości zakupu w tej cenie.

Zapraszam
Brakuje tutaj swiec, ktorych na 100% chce sie pozbyc i tych, ktore wlasnie sie pala w domu. Zdjecia sa takie sobie, ale przy dzisiejszej pogodzie ciezko uzyskac lepsze