W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz. 13! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! 4 10,81%
Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 1 2,70%
Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 6 16,22%
Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 3 8,11%
Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 17 45,95%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-12, 18:27   #91
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
super, że tak mało rzeczy zostało wam do kupienia a łóżeczko już upatrzone macie?
Właściwie tak-chcemy najprostsze z jasnego drewna
I dokupimy płozy-będzie bujane
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 18:29   #92
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
odpoczywaj

Koniec planowany na połowę czerwca, więc jakiś miesiąc jeszcze :P a tydzień za nami
Mieszkamy u moich rodziców (dzięki Bogu!)
w koncu bedziecie mieli tak jak chcecie z jednej strony to fajne takie urzadzanie a z drugiej strasznie wykanczajace

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 18:31   #93
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

Najadlam sie obiadem, wtulilam w mezusia i usnelam tak mi blogo bylo
Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
cześć
witam wszystkie mamusię i nową która nas podczytuje pisała w poprzednim wątku...wczoraj mnie nie było dziś zrobiłam obiadek miodowanika i cały dzień się obżeram juz zjadłam 2 lody przespałam się
Zjadlabym miodownika!

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Wogole wczesniej byla kolezanka mamy u nas no i patrzy i mowi ze kupilam wozek ja mowie ze tak a ona takie oczy i z hukiem na mnie ze czemu tak wczas kupilam wozek ze wozek sie kupuje po urodzeniu dziecka!!! a ja mowie ze po urodzeniu nie bede sie kwapic i jezdzic po wozek jak takie rzeczy sie wczesniej kupuje i ze nie za wczesniej jest bo to juz 8 miesiac a ta na mnie ze ja sobie nie umiem ciazy liczyc !! ze jak to no to jej mowie ze 32 tydz to 8 miesiac a ta zfochowana poszla ze nieprawda ze napewno dopiero gdzies 6ty czy poczatek 7go i ze za wczas na wozek i wogole co za babsko

Znowu mam nogi opuchniete a oprocz krotkiej przechadzki po auchan i z samochodu do pracy nie chodzilam duzo.. czy to przez beznadziejna pogode czy cos?
No co ty no skad ci przyszlo do glowy, ze najlepiej wiesz w ktorym mc-u jestes
A tak serio to my kupilismy wozek juz z miesiac temu i nie wiem o co kaman z tym kupowaniem po narodzinach dzidziusia

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Witam sie w nowym watku
I w 32 tygodniu według liczenia tutaj, a w 31 tygodniu wg mojego lekarza i w sumie nie wiem, który tydzien brac pod uwage

Ide poczytac co jeszcze tam naskrobalyscie
Ach Oliath wspolczuje wczorajszych brzebojów to samo wczoraj mnie spotkalo. Modlilam sie tylko zeby krazek nie wypadl i wszystko z szyjka sie trzymalo, ale to co wycierpialam i naplakalam to moje.
Napisze jeszcze tylko, ze na mnie na poczatku dzialaly takie sposoby: jabłka w ciagu dnia nawet 4 i to codziennie, kiwi, kawa z mleczkiem razem z winogronami, jakies jogurty z otrebami, czopki, a ostatnio cos wyczytalam o Colon c, ktory mozna stosowac w ciazy. Probowalam takze cieplej wody z miodem i cytryna jedynie po tym na wymioty mi sie zbieralo na nic innego.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 18:32   #94
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-

Malaczarnakejt ale demolka
Dotka co za babsko

Zmykam na obiad i na jakiś film z mężusiem mym
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 18:35   #95
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

Cytat:
odpoczywaj

Koniec planowany na połowę czerwca, więc jakiś miesiąc jeszcze :P a tydzień za nami
No to jeszcze troche sie pomeczycie. Ale za to bedziecie miec swoje, pieknie urzadzone mieszkanko

Zmykam do biedry, pa!

Stary 2013-05-12, 18:36   #96
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
odpoczywaj

No to jeszcze trochę do końca. Cieszę sie ze u rodziców ci dobrze

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
rowniez mialam takie bole, pytalam lekarza, na poczatku mowil, ze to normalne, ale potem bole jednak oznaczaly co innego
Tzn?

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 18:40   #97
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cześć Misie Ptysie Kolorowe.
Melduję się i ja Goście pojechali a ja jestem niewyspana. Moja bezwstydna suczka całą noc pakowała się koledze do łóżka i go namiętnie lizała bo twarzy nosz normalnie się zakochała sierść Teraz jak pojechał to leży i wpatruje się bez ruchu w jeden punkt
Przeleciałam Was pobieżnie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Któraś z Was ostatnio zamawiała łóżko drewniane - poproszę o www

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

co się stało Barbara?
Ja się dopiero przymierzam.
Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Kobitki mam pytanko czy by bylo nie na miejscu gdybym sie nie zjawila na pogrzebie kolegi (mojego Tz z pracy ) ja osobiscie tez go znam ale tak mowia ze nie chodzi sie na pogrzeb w ciazy.
Ja bym nie szła. Po co takie smutne przeżycia. Byłam w ciąży na pogrzebie ale to bliska rodzina była.
Cytat:
ja się położyłam, ale zasnąć nie mogę, jak na złość wszystko mnie swędzi.. nie wiem co jest ;/ włączyłam lapka i oglądam oświetlenie sufitowe
Okazało się, że w przedpokoju musimy mieć 2 lampy bo na środku jest zbrojenie ścian, więc już mi koncepcję zburzyli

mogę się pochwalić moim pięknym mieszkaniem

A co do bólu brzucha, to chyba pęcherz, bo poszłam siusiu i szczypie ;/ wzięłam no-spę i urosept.
Mieszkanie boskie, widzę taki industrialny styl zapodaliście
Oli =hicior na niedzielę wyrywa z butów kiedyś koledzy mi z pracy go przesłali. Po prostu obłędne

Ja dziś wciągnęłam udko z ziemniakami i buraczki proste i pyszne

A i fajny tytuł wątku
Stary 2013-05-12, 18:54   #98
misiaczka555
Wtajemniczenie

Wzięłam jednak nospe bo dziadosko boli t o moja druga nospa w ciazy czytam sobie mamusie majowo czerwcowe i wzruszam sie jak nie wiem

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-05-12, 19:01   #99
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

hejooo

Wchodze teraz a tu nowy watek - ale gonicie

Tez nie rozumiem tego kupowania po porodzie. Jak ma sie cos stac, to czy przed czy po i tak sie stanie - taki nasz los. (moje zdanie)

Ja mialam dzis stracha, ze mi wody odchodza. ale falszywy alarm, wiec musze sie zabrac za pranie i prasowanie i jak mi wplynie kaska to kupci reszte wyprawki (materac, kremy, pieluchy, majtki poporodowe i podklady i najwazniejsze Tantum Rose)

Znikam bo Marysia ma goraczke i marudzi bardzo.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 19:11   #100
Oliath
Zakorzenienie

SURKA, dzieki kochana, Ty jedyna pamietasz uff, jeszcze troszke

Ja pakuje torbe w nadchodzacym tygodniu i niech stoi - tylko czekam na przesylke ostatnia

Zmachalam sie dzis jak bura suka, ale mam jeszcze moment na dojscie do siebie - rodzina bedzie w domu dopiero okolo 22.

Domcia, a ja mam taki stelaz pod koszyk:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mothercare.jpg (18,0 KB, 5 załadowań)
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 19:16   #101
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Właściwie tak-chcemy najprostsze z jasnego drewna
I dokupimy płozy-będzie bujane
fajny pomysł z tymi płozami
Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Cześć Misie Ptysie Kolorowe.
Melduję się i ja Goście pojechali a ja jestem niewyspana. Moja bezwstydna suczka całą noc pakowała się koledze do łóżka i go namiętnie lizała bo twarzy nosz normalnie się zakochała sierść Teraz jak pojechał to leży i wpatruje się bez ruchu w jeden punkt
Przeleciałam Was pobieżnie

haha a co na to kolega? odwzajemnia miłość?

poprasowałam trochę i chociaż mam sumienie czyste, że coś zrobiłam dzisiaj

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 19:18   #102
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
poprasowałam trochę i chociaż mam sumienie czyste, że coś zrobiłam dzisiaj
Z moim sumieniem wszystko ok ale tez powinnam poprasowac, psiamac
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 19:24   #103
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Ona: Brawa za tygodnie!

Ita: jak tam? Skurcze przeszły??

U mnie na obiad zapiekany bakłażan faszerowany warzywami i zupa smieciowa z kapusty i cieciorki

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 19:28   #104
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Domcia, a ja mam taki stelaz pod koszyk:
fajna rzecz, taka jakby kołyska się stworzy.
super!

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 19:28   #105
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
hejooo

Wchodze teraz a tu nowy watek - ale gonicie

Tez nie rozumiem tego kupowania po porodzie. Jak ma sie cos stac, to czy przed czy po i tak sie stanie - taki nasz los. (moje zdanie)

Ja mialam dzis stracha, ze mi wody odchodza. ale falszywy alarm, wiec musze sie zabrac za pranie i prasowanie i jak mi wplynie kaska to kupci reszte wyprawki (materac, kremy, pieluchy, majtki poporodowe i podklady i najwazniejsze Tantum Rose)

Znikam bo Marysia ma goraczke i marudzi bardzo.
to ty sciskaj nogi bo masz jeszcze duuuzo czasu
Usciskaj Mery, niech juz wraca do zdrowka

Stary 2013-05-12, 19:34   #106
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

U mnie na obiad zapiekany bakłażan faszerowany warzywami i zupa smieciowa z kapusty i cieciorki
Zarzuc przepisem na te zupę, bo mam juz pare miesięcy w szafce cieciorke i zabieram sie do niej jak pies do jeza boje sie tego pierwszego razu ze hoho

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-05-12, 19:45   #107
malinka0525
Zadomowienie

Witam się w nowym wątku!
za wszystkie nowo rozpoczęte tygodnie!
I gratuluję wszystkich super zakupów Piękności wszystko!!!

Na szczęście dziś mam o wiele lepszy humor bo zdecydowanie lepiej się czuję Dopadło mnie w ostatnich dniach przeziębienie Strasznie mnie kaszel i katar męczył, ale na szczęście udało mi się to zwalczyć Syrop prenalen, krople do nosa i herbata z miodem i z cytryną dały radę

Ale twardnienie brzuszka nadal nie ustępuję nawet po przepisanych przez ginkę tabletkach Teraz nawet w nocy mnie łapie strasznie to nieprzyjemne jest

Jutro pędzę do biedrony po te kocyki (i mam nadzieję, że będą te które mi się podobają ). Koszule nocną też sobie chyba zakupię bo całkiem fajnie wygląda

PS: Nie mogę uwierzyć, że jeszcze tylko miesiąc do porodu Nie dociera to do mnie

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 19:47   #108
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Z moim sumieniem wszystko ok ale tez powinnam poprasowac, psiamac
ale Ty się dzisiaj narobiłaś, pracowita jak zawsze a ja tylko poprasowałam, więc teraz odpoczywaj
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

fajny miałaś obiadek

my dzisiaj jedliśmy pstrąga pieczonego w foli aluminiowej

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 19:53   #109
enlevee
Zakorzenienie

wpadłam tylko Wam się pożalić, że dzisiaj grzeszę niczym nie jedna, a trzy ciężarówki naraz
NIC zdrowego dzisiaj nie zjadłam, od samego rana mam ochotę na same śmieciowe jedzenie
Ledwie wstałam zjadłam całą milkę, potem jajecznicę, potem pączka lidlowskiego, potem loda, zaraz pizzę.. a to wszystko popijam colą masakra po prostu

Domi- super rzeczy!

Malinka- dobrze, że już lepiej się czujesz.. a dalej za twardniejący brzuszek
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 19:54   #110
EVAgwiazdka
Raczkowanie

malaczarnakejt na ktory kolor sie zdecydowalas ja bede miec ten zołty widziałam tez czerwony ale wydawal sie wyblakly

co do wozkow moja siostra ma juz 8 mies bugaboo ona jest zadowolona jest poreczny i fajny ale pasy bezpieczenstwa w spacerowce wydaja mi sie zakrotkie bo siostrzeniec bardzo nie lubi jak go przypinamy nimi bo juz jest dosc duzy i jak ma kurteczke to jest mu ciasno

mi sie podobaja stokke ale sa mega drogie i akcesoria tez

co do wagi to jestem w 31tyg i teraz waga stoji mi na 60kg czyli ok 12kg+
Stary 2013-05-12, 19:54   #111
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Zarzuc przepisem na te zupę, bo mam juz pare miesięcy w szafce cieciorke i zabieram sie do niej jak pies do jeza boje sie tego pierwszego razu ze hoho
Ja robię dużo rzeczy z ciecierzycy
Czasami dorzucam do sałatki, najlepiej z pomidorem, pycha.
Czasami blenduję i robię pupleciki, albo i nie blenduję i są wtedy kulki cieciorki w pulpecikach
Czasami blenduję i robię pastę, hummus, ale do tego warto mieć tahini.
Uwielbiam ciecierzycę, to taki mój must have w kuchni.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 20:00   #112
EVAgwiazdka
Raczkowanie

Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
EVAgwiazdka ja mam bebetto luca, narazie jak sobie tak lezy to jestem z niego zadowolona zobaczymy co bedzie w czasie uzytkowania

Kallisto podobno to bardzo solidny wozek nasz znajomy ma w Gliwicach sklep z wozkami i mowil ze ludzie bardzo ten model sobie chwala
Stary 2013-05-12, 20:04   #113
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
PS: Nie mogę uwierzyć, że jeszcze tylko miesiąc do porodu Nie dociera to do mnie
do mnie też by nie docierało

En- spoko, takie dni też muszą być
Stary 2013-05-12, 20:07   #114
malinka0525
Zadomowienie

Enlevee nie martw się ja dziś pochłonęłam paczkę chipsów, co chwilę podjadam gumy rozpuszczalne maoam (czy jakoś tak) i też cola w ruchu jest Tłumaczę sobie, że dziś jest niedziela i można sobie pozwolić na małe szaleństwo

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 20:09   #115
Charlize89
Rozeznanie

Melduję się dopiero teraz na nowym wątku, spędziłam dzień z TŻ aktywnie. Lecę was nadrabiać.
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 20:13   #116
Rockyyy
Zakorzenienie

Witam się i ja w nowym wątku żabki Ale znalazłam Was od razu
Stary 2013-05-12, 20:19   #117
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
do mnie też by nie docierało

En- spoko, takie dni też muszą być
Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Enlevee nie martw się ja dziś pochłonęłam paczkę chipsów, co chwilę podjadam gumy rozpuszczalne maoam (czy jakoś tak) i też cola w ruchu jest Tłumaczę sobie, że dziś jest niedziela i można sobie pozwolić na małe szaleństwo
tez tak sobie to tłumaczę
Pizza mi jednak nie podeszla i zjadłam bardzo mały kawałek, a resztę Tż.. ale za to czekają na mnie chrupki.. ale to może później bo teraz mi już niedobrze

w ogóle dzisiaj mam strasznie nerwowy dzien i ciagle sie na Tzta drę i co najlepsze.. dobrze mi z tym, ze jestem taka s*ka
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 20:20   #118
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Ajloooooooooo Witam sie na pierwszej stronce

No to zdubluje linka do Hiciora na Niedziele na dobry poczatekj :

http://www.youtube.com/watch?v=2iUGfURqyhs

Wielka Dzika Bomba
Fajna ta nuitka,taka lajtowa
Cytat:
Kobitki mam pytanko czy by bylo nie na miejscu gdybym sie nie zjawila na pogrzebie kolegi (mojego Tz z pracy ) ja osobiscie tez go znam ale tak mowia ze nie chodzi sie na pogrzeb w ciazy.
No mnie sie wydaje ze tak sie mowi bo to nie jest przyjemne wydarzenie i lepiej sobioe takich emocji oszczedzic....Jak to nie była bardzo bliska Ci osoba to mysle ze mozesz sobie odpuscic,ludziska powinni zrozumiec....
Cytat:
KRYSIA, no to super
DOMCIA, co sie nie chwalisz, obiecalas!!

Laski, juz powstal watek Mam Noworocznych!!

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

!

OMG ale ten czas leci
Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
Dziewczyny - TŻ poszedł spać po obiedzie, przed chwilką się przebudził, nagle wstaje i chwyta moją rękę i ją maca
Mówię: "co jest?"
TŻ: "o jezu, myślałem, że nie masz ręki!"
Ja: "jak nie mam reki?!"
TŻ: "no nie wiem, po prostu że nie masz!"

...i poszedł spać dalej
ale schizzz
Cytat:
Cytat:
kochane kobitki chcialabym sie dowiedziec jakie koszule nocne kupujecie do szpitala ktos z Was kupywał na allegro
Karolajn wstawiała kiedys linka i to były chyba te :
http://allegro.pl/koszula-koszulka-n...102002562.html
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
hej ) ja bylam u dziewczyn w pracy,podciely mi wlosy i zrobily pielegnacje o jakie sa fajne teraz ( nie bedzie zdjec bo nie ma duzej roznicy tylko w dlugosci troszke :P) pogadalysmy za wszystkie czasy.. tego mi bylo trzeba oderwac sie od tego co "codzienne".Kupilam zabce mojej naklejki piankowe w lerla kubusia prosiaczka i tygryska takie duze fajne na sciane nad lozeczko mialam pojechac na chwile a wrocilam po 5 h podjechalam do biedronki ale pani powiedziala ze poszewek juz dawno nie ma.. no coz

zjadlam obiad,dogryzam (dolizuje:P) lodem i najchetniej poszlabym na drzemke :P
A ja byłam w szkole i : demakijaz,peeling eznzymatyczny,serum,maska algowa O razu mi lepiej
Stary 2013-05-12, 20:21   #119
EVAgwiazdka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki, jakoś po cichu liczyłam, że uda mi się wrócić w starym wątku, ale jak widać płonne nadzieje
Postaram się później nadrobić poprzedni wątek, bo póki co najlepiej wychodzi mi patrzenie w jeden punkt, jakaś do tyłu dzisiaj jestem

Tak poza tym porozmawiałam sobie z siostrą i doszłyśmy do wniosku, że jednak trzymanie wózka na klatce to średnio mądry pomysł. W związku z czym jednak pojawię się w temacie wózkowym, bo musimy sobie kupić W sumie bardzo się cieszę
Na pewno z racji mieszkania na II piętrze i braku pomocy wózek będzie musiał być ultra lekki - no i na 100% chcę mieć osobną gondolkę i spacerówkę - więc wydaje mi się, że będzie trochę łatwiej coś znaleźć... tak sobie w ogóle myślałam, że może skoro szefowa tż zaproponowała kupienie tego fotelika za ok 300-400zł(a u nas to jest zbędne, bo dostaniemy), to warto byłoby wspomnieć o wózku - oczywiście w tej kwocie. Myślicie, że można o tym powiedzieć czy głupio?
tez chcialam osobno kupic gondole i spacerowke ale jak to powiedzialam sprzedawcy to powiedzial ze producenci malo takich robia bo nikt nie kupuje i to bedzie duzo wiekszy wydatek zebysmy takich nie szukali... mam siostrzenca co ma prawie 8 miesiecy od 2 miesiecy juz raczkuje teraz zaczyna chodzic moja siostra ma bugaboo ale ta spacerowka juz jest niewygodna dla niego tzn fajnie jak zasypia to mozna go polozyc na lezaco ale tak to jezdzi w parasolce tyle ze tam nie moze lezec tylko na siedzaco
Stary 2013-05-12, 20:21   #120
magolina
Wtajemniczenie

Witam się w nowej części

Wcześniej się rozpisałam i mi nie wysłało

Tak więc gratuluję wszystkich rozpoczętych tygodni, wszystkich zakupów, prezentów itp.

My mamy gości więc zajrzałam na chwilkę
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości