|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31081 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później
Cytat:
Cytat:
A na korytarzu nie mozna jeśc na stojąco? W sali wykładowej może być trudno, ale jakby jakiś cycek w kawałeczkach dyskretnie do buzi co pare minut? Gorzej z zielskiem. Cytat:
Otręby pszenne razowe to coś dziwnego. Otręby to właśnie ta część która występuje w mące razowej (z pełnego przemiału) a nie ma tego w mące białej. Więc one jakby z definicji zawsze razowe. Ale nie spotkałam takiego określenia. Chyba owsiane lepsze. A Ty musisz te otręby, tak na stałe? |
|||
|
|
|
#31082 |
|
Zakorzenienie
|
Maglisa KOCHAM CIĘ
ja zawsze w każdej torebcem mam łużeczkę, nie mam perfum, kosmetyków itp. ale łyżęczka jest Gnomo może pomyśl o odzywce - nie ma zakazu picia na zajęciacha umnie na uczelni to każdy na wykładach ciamka trochę nie rozumiem jedmej rzeczy: nikt się nie wstydzi jeść kebaba na ulicy, ale większoś ma problem z twarogiem ja tam siadam, gdzie popadnie i jem
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#31083 |
|
Zakorzenienie
|
Magils, 34 - więc jestem od Ciebie starsza
|
#31084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pingwinku tez CIĘ KOCHAM!!!! Jeszce można polędwicę w plasterkach, też sie daje dyskretnie, zwijać po jednym i do buzi.
|
|
|
|
|
#31085 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#31086 |
|
Zakorzenienie
|
|
#31087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#31088 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#31089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jest dla mnie nadzieja
|
|
#31090 |
|
Zakorzenienie
|
Ann, słoneczko, widzę Cie.
|
|
|
|
#31091 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- na % wedlug MB ma tylko wplyw wzrost, pas, pepek i biodra ![]() Cytat:
E - to poczatki wiosny takie hustawki ci robia(mam nadzieje) - ja kiedys tez tak mialam Cytat:
Nadzieja jest zawsze - nawet jak juz nic nie zostalo ![]() Gnomo - popieram pingwinka - nie przejmuj sie ludzmi i palaszuj kiedy musisz i gzie popadnie - a na stojaco przyzwyczaisz sie - moze bedzie mniej tuczace bo od razu przelecib , Kto wie ?Czytalas Weronisie Zreszta Rzeska tez madzrze napisala - lepiej byc 60-80% right niz wcale
|
|||
|
|
|
#31092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak myslę, ze te wszystkie dodatkowe pomiary mogą służyć okresleniu typu budowy (jabłko, gruszka, klepsydra itp) i wówczas być może "ten maszyn" liczy bf wg różnych algorytmów. Trzeba by zmienić tylko wzrost, pępek i biodra. A za nastepnym razem przy tych pierwotnych i zmienionych wartościach wzrostu, pępka itd. zmianić pozostałe wymiary. I porównać. Lide, może jak znajdziesz chwilke czasu i bedziesz miałam ochotę... Ja się mecze z angielskim. PO omacku i intuicyjnie sie poruszam po stronach angielskojęzycznych.Co ja sie dziś nagrzebałam dzisiaj, żeby wiek zmienić. Edit: Lide, ty juz na nogach? O świcie kompa właczasz i wizaz czytasz? Albo wpisać jakieś całkiem z kosmosu dane, np szyja: 132 cm. A może jakis inny kalkulator wyszperasz? To od razu z tłumaczeniem.
|
|
|
|
|
#31093 |
|
Zakorzenienie
|
Ann, juz nie dam rady czekac dłużej az sie odezwiesz.
![]() Padam na pyszczek. Idę do łóżka. Pa, koffana. Edit: I cześć Pingwin, bo Ty niedługo wstajesz.
|
|
|
|
#31094 | |
|
Zakorzenienie
|
no bo zanim doczytam do końca to już ledwo na oczy widzę
ale nie mogłam cie tak zostawić Cytat:
no wiadomo no właśnie nie pamiętam czy i ja cósik Ci napisałam w każdym razie różnicę widzę i to bardzo dobrze super! padam na pysk miałam jeszcze gości i robiłam szybką kolację pieczywko czosnkowo-serowe łososie i pstrągi pieczone w folii sałatka z rukolą brokuły marchewka junior i jeszcze zdążyłam szybko posprzątać i zrobić zakupy na tą kolację czyż jak nie jestem wspaniała? i nie mam okresu jeszcze i jutro chcę znowu wstać biegać dzisiaj trochę wolniej pobiegałam,bo jednak noga daje jeszcze popalić ale dałam radę mam nadzieję,że jutro będzie lepiej dobra,bo bzdury piszę i nawet emotek nie chce mi sie już wciskac |
|
|
|
|
#31095 |
|
Rzabbocop
|
Pinguś gratuluję
![]() Teściowa znowu mnie dzisiaj do miasta wyciągnęła i nici z treningu bo się nie wyrobiłam ale jutro stanę na uszach a zrobię Miałam się dziś pomierzyć ale wczoraj w końcu uległam ptasiemu mleczku i mnie zalało chyba albo na prawdę tak wyglądam, tylko do tej pory się oszukiwałam ![]() pomiary będą po świętach E jakoś znajomo to brzmi - to nie depresja przypadkiem? |
|
|
|
#31096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do wymiarow to wpisywalalam rozne - bez zmian - z tad wykumalam ze do % obliczenia tluszczu te 4 tylko sie licza - wzrost, w pasie, pepek, biodra - nawet kg mozesz zmienic (doloz sobie 20 i zobacz) - % bez zmian - co jest logiczne. Moze jak by sie zostalo platnym member to wtedy te dodatkowe wymiary maja jakies znaczenie w dodatkowej analizie naszego body - nie mam pojecia a nie chce mi sie wydawac$$$ zeby sprawdzic ![]() Probowalam pare innych - mostly amerykanskie - te to lubie bo MBC wykazuje mi 33+% a amerykanskie 25% - u nich wszystko sztuczne i naciagniete. Chociaz po sprawdzeniu wydaje mi sie ze MBC tez jest z hameryki - no ale wykazuje inaczej Zreszta, jak niektore z was pisaly - nie jest wazne co sie uzywa (no chyba ze chcemy same siebie troszke oklamywac) - wazne jest zeby byc konsekwentnym w uzuwaniu tego samego zrodla no i zeby byl progress w dol - mam racje? A ja juz po pysznym - sutym sniadaniu i przymierzam sie do makowca (na razie zrobienia) - a pozniej dlugi spacer po plazy przed suta obiado/kolacja |
|
|
|
|
#31097 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa For Everyone
|
|
#31098 |
|
sophisticated
|
cześć ślicznotki
Lide, dzięki za miłe słowa Ann no pewnie, że jesteś wspaniała i imprezkę bardzo pyszną zrobiłaś a ten okres to co on? ![]() ![]() ![]() Rzabbko, a z teściową jesteś teraz całymi dniami rozumiem? i jak? właśnie przeczytałam na onecie, że 46-letnia kobieta pojechała do szpitala przekonana, że ma kolejny atak woreczka żółciowego, a po paru godzinach urodziła córeczkę mam nadzieję, że was brzuchy nie bolą
|
|
|
|
#31099 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśńie takie historie mnie zawsze zadziwiają. Bo czy te kobietyw ogóle siebie nie obserwują przez 9 miesięcy? Nie widzą różńicy? hmmm Lecę do pracy, już ostatni raz przed świętami. A wieczorem wyjeżdżam do rodziców. Miłego dnia! |
|
|
|
|
#31100 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie a propos tego brzucha
jeśli tu się dzisisiaj nie pojawię to znaczy padłam z powodu tego @
|
|
#31101 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#31102 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Jestem ![]() Kawa!
|
|
#31103 | ||
|
Zakorzenienie
|
hi
![]() Cytat:
a mnie to nikt nie kochaa od roku noszę łyżeczkę w torebce chociaż ser w kostce prosto z opakowania jak kanapkę też jadłam a we własnym aucie często tuńczyka z puchy wcinam tą łyżeczką Cytat:
ale olać i tak już tamte dane nieprawdziwe... ociupinkę ![]() no no! robi się gorrrąco ! ![]()
|
|
#31104 |
|
Zakorzenienie
|
heloł ślicznotki
widzę,że Wy już tu w pełnej gotowości dzięki za kawkę zbieram się do biegów a ta kobieta to cyców nabrzmiałych nie miała? bo ja mam chyba,że pokarmu nie miala,to może nie zauważyła ale chyba coś tam się wydobywa w ciąży,co? my tak mówimy niemożliwe -a jak widać na załączonym obrazku możliwe zresztą polskie kobiety są chyba mistrzyniami w kamuflowaniu dolegliwości i udawaniu/mówieniu,że wszystko jest oki bo z natury lubią ponarzekac |
|
|
|
#31105 |
|
Zakorzenienie
|
oj gorrąco!
może by tak teścik jakiś ![]() żeby ciotek za długo w niepewności nie trzymać ? ![]()
|
#31106 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko,Rzęsko-bez insynuacji proszę-jeszcze wszystko w terminie
ale fakt faktem,że przy tak intensywnym trybie powinnam mieć już dawno może coś mi się teraz przestawia w drugą stronę chciałam powiedzieć,że kololejna pracownica mojego fryca jest w ciąży 17lat może to zaraźliwe cholera jest
|
|
|
|
#31107 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
miłego biegania Ann mam off topwe pytanie, jakie mazurki robicie? |
|
|
|
|
#31108 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() Agawo jak Twój jadłospis? |
|
|
|
|
#31109 |
|
Zakorzenienie
|
tylko nie biegaj po dołach
żebyś czegoś nie wytrzęsła za mocno ![]() OSTROŻNIE! proszę ![]() wstyd się przyznać ale nie robię wcale
|
#31110 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co muszę chyba jednak zapisac się na siłownię, , na aerobik śmigam bo mam karnet, zapłacone, zaklepane, nie ma odwrotu a trening w domu mi nie wychodzi jakoś,
Zastanawiam się też nad zakupem orbitreka- ma to sens??bo dziadostwo drogie jest?
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

na zajęciach

Jakieś dziwne huśtawki nastroju mam
Nie wiem, co się dzieje