|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9841 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
co nie przeszkadza mi stać gdzieś na końcu i myśleć o niebieskich migdałach ![]() laylaaa=> trzymaj się, przytulam Cię Cytat:
|
|
#9842 |
|
Zadomowienie
|
tak wyglada po tym jak się w piękne czwartkowe popołudnie czyt. dziś, zabrałam za sprzątanie
zdjęć "przed" oglądać byś nie chciala
|
|
#9843 |
|
Wtajemniczenie
|
coś mi się z czcionką dzieje
|
#9844 |
|
Zadomowienie
|
głupie pytanie: Czy tylko ja tak mam, czy wy też sprawdzacie (kontrolujecie) profile osób przegladających nasz wątek??
|
|
#9845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I fajny masz pokoik ![]() Aha jeszcze jedno... używasz Internet Explorer?? on jest beznadziejny, lepiej sobie ściągnij jakąś inną przeglądarkę np. mozilla firefox I w ogóle dziękuję wszystkim dziewczynom za miłe słowa co do mojej fryzurki
|
|
#9846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie, to mam dość niesprecyzowane zdanie na temat wiary, więc nie będę tego opisywała, bo zajęłoby jakiś kilometr. W każdym razie nie jestem taka całkiem sceptyczna i niewierząca, modlę się codziennie rano i wieczorem, z własnej potrzeby [albo przyzwyczajenia - nie wiem], jednak nie czuję potrzeby obcowania z księżami, konfesjonałami, świętymi obrazami i tą całą otoczką. Do kościoła nie chodzę, bo po co mam iść, żeby siedzieć okrągłą godzinę i czekać na koniec? Nic bym z tego wszystkiego nie wyniosła, więc nie ma sensu, żebym chodziła. Właściwie, t mam podobnie, jak Agosek. Teraz w Wielkanoc pójdę pewnie poświęcić tylko jajka, znając życie, to później ani na mszę w niedzielę, ani w poniedziałek. A miało być krótko ![]() Cytat:
Filmu widziałam jedynie początek, sama nie wiem, czemu. Ale jeszcze muszę obejżeć, bo jestem ciekawa, jak tam przedstawili końcówkę, bo podobno trochę inaczej, niż w książce.Też czeka mnie wypracowanie + notatka z historii z tą różnicą, że do tego jeszcze notatka z przedsiębiorczości, geografii, biznesplan, album o przetworach ziemniaczanych [na szóstkę z przedsiębiorczości HAHAHA] i masa innych spraw, no ale staram się narazie nie myśleć o tym ![]() Ja też. Ale to taki sam początek początków, a w czwartek po świętach mam mieć sprawdzian z pozytywizmu Cytat:
A pokój bardzo najs Zawsze chciałam mieć skośny dach i wyjście na balkon [bo te drzwi to chyba balkon?] ![]() A tak swoją drogą, to chyba jestem jakaś nienormalna. Jeszcze z pół godziny temu, zamiast siedzieć i marnować czas przy kompie, robiłam notatkę z MOJEGO ULUBIONEGO, PRZENAJWSPANIALSZEGO RUSKIEGO i uczyłam się słówek na angielski. Jezu, niedobrze ze mną... ![]() EDIT: Teraz się wyłączam. Taka pora, że mam na tyle spokoju, żeby przesłuchać EastWest Rockers... tylko właściwie, to dlaczego dopiero teraz? Norrrmalnie, jestem do tyłu.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|||
|
|
|
#9847 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja mam ostatnie dni dziwne w szkole... Wiecie jaka to śmieszna i nierealna perspektywa, gdy mówią wam np. że to wasz ostatni spr. z biologii, albo historii w życiu... Chyba zaczynam dorastac do myśli, że rzeczywiście kończę szkołę... Do tej pory jakieś takie nierealne się to wydawało... ![]() No nic, zabieram się za robienie prezentacji na polski i naukę. Aż siebie samej nie poznaje .add: A Internet Explorera używam jakoś z przywyczajenia. Ta nowa wersja jest bardzo podobna do tych innych typow przeglądarek. Ja poprostu wczoraj coś kliknęłam i zrobił mi się tryb pełnoekranowy, taki, że poukrywało mi paski. A jak nie mogłam tego zmienić, to nawciskałam wszystko co się da na klawiaturze i się wogóle zablokowało parę rzeczy. Ale tatuś przyszedł i naprawił.
Edytowane przez Agosek Czas edycji: 2007-04-06 o 08:42 |
|
|
|
#9848 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
kurcze ale mi dziwnie, TŻ jest tak daleko..
jakieś 650km ode mnie . normalnie widujemy się praktycznie codziennie, a tu takie coś. w związku z tym idę dziś dalej sprzątać. :/ już mam dość, ale trzeba. |
|
|
|
#9849 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak to będzie po liceum ![]() My też nie od razu sie tak "zapaczkowaliśmy" ![]() Na początku byliśmy zwykłymi znajomymi z klasy-więc wszystko jeszcze przed Tobą Mi też sie marzyła. Marzenia sie spełniają Cytat:
![]() Cytat:
Bo TZ wróci,tak?Co do sprawy Koscioła, to muszę przyznac, ze do bierzmowania chodziłam solidnie na Msze(inaczej gryzło mnie sumienie), spowiadałam sie i w ogóle wierzyłam. No i uwielbiałam mojego ksiedza Jednak po tem ksieża sie po zmieniali, czuje sie w kosciele jakbym słuchała Radia Maryja.... Przeczytałam kilka książek, i to co głosi ten nasz kościól jakoś juz mnie nie przekonuje.. Takze to będzie moja pierwsza wielkanoć bez spowiedzi(kto by pomyslał )Agosek-ładny masz pokój Ale żeby mój artystyczny nieład ogarnąć, nie wystarczy jeden wieczór
|
|
|
#9850 |
|
Zadomowienie
|
Agosek swietny pokoj
![]() KBM chyba az tak ze znajomymi z klasy sie nie zaprzyjaznei, bo mieszkam 30 km od nich ale i tak sa swietni ![]() w ogole nie czuje tych swiat
|
#9851 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja tylko co skończyłam renesans Moja klasa jest daleko w tyle i mamy mieć dodatkowe lekcje polskiego. A w 3 klasie będziemy musieli siedzieć po 6 lub 7 godzin w szkole na jezyku polskim.Mi ten pomysł bardzo się spodobał bo lubie jezyk polski,czytanie książek i o dziwo nawet poezje Cytat:
No i,gdyby mój TŻ miał jakiś wyskok to nie jestem pewna czy bym mu wybaczyła. A z tym płaczem mam coś nie tak.Po prostu nie kontroluje swoich emocji.Żebym to jeszcze krzyczała czy się złościła,a tu nie!!Od razu w płacz.Obojetnie czy w szkole czy w domu.Ostatnio płakalam w szkole na geografii i biologii bo czułam się tragicznie,a koniecznie chciałam napisać jakieś tam kartkówki.Potrafie też płakać naprawe z byle powodu. Kiedyś cieżko zdobywałam sie na płacz,a teraz potrafie się rozpłakać w każdej chwili. Jakaś dziwna jestem Cytat:
Miłość to przedewszystkim przyjaźń.Bo jak można kochać kogoś,jeśli nie potrafimy z nim rozmawiać,spędzać czasu na głupotach i co najważniejsze rozmawiać o swoich problemach i wiedzieć,że druga osoba nas wesprz,pocieszy i pomoże.Oraz,że nas rozumie. Ostatnio chyba za dużo pisze o tej miłości. Cytat:
Cytat:
No i widziałam twoje nowe zdjęcia na fotce. Jak ty poważnie na nich wyglądasz i tak tajemniczo. Ja na każdych wychodze jak małe dziecko. A Internet Explorer jest blee Ja mam Opere. Cytat:
Byś mogła mi napisać jaki jest koniec książki?? Bo zaintrygowałaś mnie troszke tym,że w filmie jest inaczej. Nie moge się zabrać do lekcji!! Wczoraj wieczorem czytałam baardzo fajną ksiażke ,,Los Utracony" Imbre Kertesz (przeczytałam dopiero 1/3). Książka ta nawet Nobla dostała w 2002 roku. I twierdze,że zasłużyła na niego. (chyba,że jednak do końca nie będzie taka dobra) Uhahana chciałabym być taka nienormalna jak ty. Ja z ruskiego ma teraz nauczyć się jakiś sprzętów gosodarstwa domowego Cytat:
Agosek:Chciałabym mieć taki mały nieładzik w swoim pokoju!! Bardzo podoba mi się twój kolor ścian. Jej przepraszam,że tyle pisze... |
|||||||
|
|
|
#9852 |
|
Zadomowienie
|
Agosek Ale masz ładnie w pokoju
Ja to mam taki nieład... Żeby nie powiedzieć, że dom pobliczny![]() A i też kontroluję profile ![]() fuksjaa Pomyśl o tym, że wróci i jak wtedy będzie pięknie![]() Co do kościła. Ja nie wierzę. U spowiedzi ostatni raz byłam przed bierzmowaniem. Moi rodzice wierzą, ale nie praktykują. Wiedzą o moim nastawieniu i je tolerują. To tyle
|
#9853 |
|
Zakorzenienie
|
agosek tez tak kliknelam wczoraj, ale wylaczylam, weszlam od nowa i bylo ok
krowa fajnie Ci ze masz taka paczke i swoje miejsce ja niby tez mam, klasowa, ale to paczkowanie ogranicza sie do tego, ze trzymamy sie razem w klasie i jezdzimy na osiemnastki (w lany poniedzialek jest kolejna). a ja nie zdalam bierzmowania za 1 razem swojego pokoju nie lubie, mam rozwalone lozko (jak je zloze i sie mocniej opre to sie rozklada), meble powyklejalam roznymi wycinkami z gazet o modzie, modelkami i takimi tam i fajnie to wyglada, ale wieczorem duzo rzeczy lezy na podlodze, np ksiazki, torebki, buty, butelki z napojami.. wiecej nie pisze bo wstyd![]() co do sprawy z tz.. niby wyjasnione, zakonczylam znajomosc z k wlasnie przed chwila, tz "zawiodl sie na mnie bardzo" miejmy nadzieje, ze jakos to bedzie..
|
#9854 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
wróci
wraca prawdopodobnie w niedzielę za tydzień.. ![]() tym się pocieszam
|
|
|
|
#9855 |
|
Zakorzenienie
|
Marta też miałam Opere a teraz mam Mozille i już sie przyzwyczaiłam. I dzięki za miłe słówko
![]() Ślimaczku wysłałam Ci na fotce zaproszenie do znajomych, tylko nie mogłam nic napisać u Ciebie bo masz zablokowane wystawianie komentarzy dla osób tej samej płci
|
#9856 |
|
Zakorzenienie
|
No fuksja to już niedługo. Wytrzymasz i będzie pięknie
|
#9857 |
|
Zadomowienie
|
idę się wykąpać i lecę do biblioteki do miasta, po materiały do pracy jeszcze... :/
do zobaczenia ciekawa jestem ile ten mój porządek przetrwa... ![]() add: marta-nie przepraszaj za pisanie
|
|
#9858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wytrzymasz
Cytat:
Cytat:
I bede was zamęczać ile wlezie Zaraz ide sie ubrać i też na miasto,a później z koleżanką do fryzjera. |
||
|
|
|
#9859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do spowiedzi to ja chodzę zazwyczaj 4x do roku- na Boże Narodzenie, Wielkanoc, przed rozpoczęciem i zakończeniem roku szkolnego. Sama nieraz zastanawiam się czy to ma sens, bo to co się dzieje w Kościele jest naprawdę wkurzające. Ale od dziecka byłam wychowana w praktykującej rodzinie, co tydzień do kościoła co większe święto do spowiedzi. Też raczej nie wyobrażam sobie nie chodzić na niedzielną mszę, (choć czasami się zdarza ) ale prawda jest taka, że i tak raczej się wyłączam i rzadko kiedy słucham księdza Ja tak samo Zleci na pewno szybciej niż Ci się wydaje Agosek Fajny pokój. Zawsze chciałam mieć taka komodę jak Ty masz! ![]() Layla No to dobrze że się sprawa wyjaśniła i miejmy nadzieję,że TŻ niedługo o tym już zapomni Co do przeglądarki to też używam Opery Jeju jakiego ja mam lenia Nawet nie mówię tutaj o jakiejkolwiek nauce/ zadaniu bo nie ma szansy, żebym się za jakąś narazie wzieła. Chociaż po świetąch mam full pytań, sprawdzianów itd Jedynie co to posprzątałam u siebie, ale to i tak tylko dlatego,bo TŻ przyjechal Później się może wezmę za coś w kuchni, jakąś sałatkę albo ciacho, bo to lubię chyba robić najbardziej
|
|
|
|
|
#9860 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, ze sprawy kościoła zależą w dużej mierze od samej parafii. U mnie na osiedlu mamy świetnych księży. W kościele mogę się odprężyć, chwilę pomyśleć i posłuchać czegoś mądrego. Dobrze wiem, ze gdyby przyszło mi chodzić do innej parafii pewnie rzadziej odwiedzałabym kościół. A spowiedzi to chyba nikt nie lubi:P
|
|
|
|
#9861 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale dużo napisałyście
Aha, też mam Mozillę i dobrze się sprawuje ![]() Agosek => śliczny pokój, tak faaaajnie masz naprawdę też bym tak chciała Wróciłam ze spowiedzi, w Plazie też byłam, teraz popijam kawkę, żeby mieć siły się pouczyć troszeczkę
|
#9862 |
|
Zakorzenienie
|
Sprobuje to ogarnac:
fuksjaa-mysl sobie: jeszcze tylko 10 dni, jutro juz 9, 8.. i zleci kasia-ja tez kocham siedziec w kuchni i piec, robic rone zarelko ![]() marta-pokaz zdjecie jak sie scielas ![]() ciekawa-mi tez sie zdarza byc myslami dalekoo Agosek-ja tam nie sprawdzam Krowka-widac po Tobie ![]() slimaczek-ja tez.. Zreszta nie lubie swiat Wielkanocnych. Takie tylko chodzenie do kosciola, zadnej jakiejs choinki czy cos.. Ale teraz tych B.Narodzenia tez nie czulam.. laylaaa-zobaczysz, jeszcze bdzie wspaniale i cudownie Veiovis-nie, ja nie powiem, ze nie lubie. Ogarnia mnie lekki lek przed spowiedzia ale zawsze czuje sie tak lekko. Pamietam po spowiedzi przed B.N. czulam sie tak swietnie, tak lekko, czysto.. Strasznie dziwne uczucie, nigdy sie tak nie czulam Moze dlatego, ze potrzebowalam tej spowiedzi, powiedzialam wszystkie grzechy, przy czym rozplakalam sie w trakcie.. Ale to bylo cos czego nie zapomne.
|
|
#9863 |
|
Zakorzenienie
|
blaque mimo iż dawno nie byłam u spowiedzi też pamiętam to uczucie lekkości i czystości po odejściu od konfesjonału
Coś cudownego ![]() Veiovis u mnie w parafii w sumie fajnie jest... Tzn. tak u nas są Salezjanie i mamy oratorium do którego przychodzą dzieci żeby się pobawić zagrać w coś czasem pouczyć no a my czyli animatorzy jesteśmy tam żeby ich przypilnować, pomóc w czymś. Najbardziej lubię jak przygotowujemy jakiś nabożeństwa np. Drogę krzyżową, czuwanie w grobie czy nawet niedzielną mszę świętą... śpiewamy wtedy, czytamy jakieś rozważania JP II, robimy też np. różaniec gdzie każdy może podejść odmówić jedno "Zdrowaś Mario..." i bierze świeczuszkę sprzed ołtarza i tak tworzy się żywy różaniec. W kościele jest wtedy ciemno tylko te świece pięknie się palą Jest tak klimatycznie i człowieka czasem coś za serduszko złapie kiedy tak śpiewa wraz z przyjaciółmi, mnie najbardziej kiedy śpiewamy "rozpięty na ramionach" albo "dym jałowca" ![]() No to tyle o kościele, mnie gardło strasznie boli
|
#9864 |
|
Zakorzenienie
|
Aha i jeszcze lubię w maju przyjeżdżać do Krakowa na Savionalia
Mam wiele wspomnień dotyczących tych spotkań. Wspólne modlitwy na świeżym powietrzu, koncerty i tańczenie pod sceną ze znajomymi (Skawa umie sie bawić ), chodzenia przez rynek w Krakowie i śpiewanie "lubię mówić z tobą" Akuratu hihi i w ogóle fajnie tam jest. Atmosfera jest fantastyczna, muszę się tam jeszcze przejechać może w tym roku hmm chciała bym...
|
#9865 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale dużo napisałyście
![]() Z tego, co pamiętam to: Em sliczna jest ta pościel, kiedyś się na nią czaiłam, ale nie wyszło ![]() Laylaa dobrze, że dogadaliście się z TŻem, oby było już dobrze ![]() Też mam coś takiego, że w każdym momencie mogę płakać... Ogólnie jestem płaczliwa, ale staram się nad tym panować. Wogóle mam problem z panowaniem nad emocjami ![]() Co do kościoła i spowiedzi to jestem wierząca i jestem z religijnej rodziny. U spowiedzi byłam w zeszłym tygodniu, przedtem byłam przed Bożym Narodzniem. Nie wyobrażam sobie, zeby nie być w niedzelę czy święta w kościele, nie robię tego, dlatego że ktoś mi każe, tylko dlatego, że chcę chodzić do kościoła i potrzebuję tgeo. Nie podoba mi się to, co się dzieje w kościele, jak zawchowują się księża i co mówią, ale nie chodzę na mszę dla nich, tylko dla siebie i Boga. Mathilda fajnie macie w parafii ![]() Zazdorszę Wam, że macie już posprzątane, bo ja się dopiero teraz za to biorę
|
|
|
|
#9866 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do placzu to ja ostatnio czesto tak mam ;/ byle co sie stanie a mnie juz placz sciska w gardle.. i zawsze tak mam jak jestem zla i wsciekla na kogos to az placze z tej zlosci. glupie to Agosek - sliczny pokoj co oznacza ten chinski znak na obrazku na scianie?![]() Cytat:
tzn.. teraz zmnieszyla sie ona o polowe ;( mam kilka swoich przyjaciolek, z ktorymi sie zawsze trzymam i bliskich kumplemi i my tworzymy razem taka paczke, ale zawsze mialam takie marzenie, zeby miec paczke jeszcze z chlopakami - bo wiadomo faceci sa inni od dziewczyn, maja inny poglad na swiat i zawsze robia cos smiesznego hehe i miec takich fajnych kumpli jest super no i zaprzyjaznilysmy sie z takimi 2 chlopakami, starsi od nas o 2 lata ale super naprawde, mielismy fantastyczna paczke.. ALe teraz sie wszystko posypalo przez takie sprawy o ktorych nie moge zabardzo pisac, ale musielismy zerwac kontakty.. nawet nie wiecie jaki to byl dla nas wszystkich bol i wstrzas, tak bardzo sie do nich przywiazalismy.. no, ale takie zycie nic nie mozna na to poradzic.. przepraszam, ze sie tak Wam tu zale ![]() co do Kosciola i wiary w Boga to ja mialam w swoim zyciu taki okres co watpiłam w to, ze Bóg istnieje - było to wywyaołe moja znajomosci z takim chlopakiem co jest ateistą i to tak na mnie wplynelo.. potem znajomosc sie ograniczyla, ale niepwenosci zostala. jednak chccialam to zmienic i mam nadzieje, ze mi sie udało.. byłam w srode u spowiedzi, wczesniej bylam na Święta Bozego narodzenia. I staram sie byc lepszym czlowiekiem, bo wiem, ze ludziom ktorzy wierza w Boga jest latwiej, ze On im pomaga i poprostu wiara dodaje siły. ![]() uciekam do nauki.. mam tyyyyyyyyyyyle do zrobienia, eh straszne :P i tu jeszcze przygotowania do Świąt.. i kto to mowil ze Święta to czas odpoczynku?:P miłego dnia dziewczyny
|
|
#9867 |
|
Zakorzenienie
|
Wielkanocy no czuję i chyba nigdy nie czułam. Na pewno nie w taki sposób, jak kiedyś Boże Narodzenie, bo przez te ostatnie lata też jakoś z atmosferą różnie jest.
Marta książka się skończyła tak, że był urywek jakiegoś artykułu z gazety, czy coś w tym stylu i tylko pisało, że oni wszyscy zginęli oprócz tej dziewczyny. Słyszałam, że w filmie chodzi o to samo, ale inaczej to przedstawili. Możesz zdradzić, jak? ![]() A paczka? Mam taką jakby 'paczkę' jeszcze z gimnazjum, chyba mogę ich nazwać swoimi przyjaciółmi, chociaż ostatnio dość rzadko się widujemy. W wakacje tydzień spędziliśmy razem nad jeziorem, a tak to przeważnie włóczymy się po pubach, latem po parku itp. Trzymam się też z kilkoma osobami z teraźniejszej klasy. Też wychodzimy czasem razem, z niektórymi spędziłam ostatniego sylwestra i ogólnie jest całkiem spoko, no ale nie znam ich tak dobrze, jak ludzi z gim. Co do proporcji, to jakoś od zawsze miałam więcej kolegów, niż koleżanek. Trochę sobie potłukłam z bęben, znalazłam świtny rytm, którego muszę się nauczyć , zjadłam 2 jabłka, rodzice pojechali, przyjechali i znów pojechali, siedzę sama i zastanawiam się, czy mam wystarczająco samozaparcia, żeby wziąć się za sprzątanie. Chyba mam...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9868 |
|
Zakorzenienie
|
Tą lekkość po spowiedzi też czuje
![]() Czuje się ją jeszcze bardziej po spowiedzi takiej jak np na Lednicy. Polega na spacerowaniu z księdzem, bądz siedzeniem na trawie i rozmawianiu. Nawet niekoniecznie o swoich grzechach. Po prostu rozmowa. Może gydby nie tłum ludzi przed świętami w kolejce do konfesjonału spowiedz byłaby bardziej rozmową... nie tylko odbębnieniem regułki ![]() A tak w ogóle to, która z Was się wybiera dzisiaj na msze? |
|
|
|
#9869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwazam, ze Ci wszyscy 'inni' duchowni-tj. np Franciszkanie, ogolnie braciszkowie to sa tacy..zyciowi, do pogadania na luzie, do posmiania sie, umieja rozmawiac z mlodymi, bawic sie ale rowniez modlic i czuwac. W ksiezach jest taka..hm jakby to nazwac.. nuda(?), regula, zaduma, zasady.. Wszystko ma sie odbywac wg. przyjetych zasad, nie moze byc rozluznienia..Dlatego msze sa nudne moim zdaniem.Oczywiscie slyszalam o wielu ksiezach ktorzy sa pozytywnie 'zwariowani'. Nie mozna uogolniac Ale niestety nie spotkalam sie z takowym.mathi-moge soboe wyobrazic; podobnie bylo jak bylam z dziewczynami na Benku (Benedykcie ) hehe ale my na niego Benius mowimy bo taki kochany jest To byla pielgrzymka Tarnów-Krakow. Wyszlismy w srode, bylismy na Bloniach w sobote (jakos tak). Bylismy praktycznie przed samym oltarzemPo mszy z Benkiem, pozegnaniu go, zostalysmy na noc. Wyszly zespoly, zaczeli grac a my tanczyc. Praktycznie sama mlodziez. Po karimatach, z obcymi ludzmi skakalysmy i darlysmy sie w nieboglosy. Dzika radosc A tu nagle-psikus! Deszcz! hehe zaczelo lac jak z cebra Ale my dalej w plaszczach przeciwdeszcowych jedziemy z tancem heheJakos o 1 nad ranem sie zebralysmy i poszlysmy na 4 godziny spac na dworcu o 6 bylysmy w domku, w cieplutkiej wanience Do dzisiaj gledzimy o tym i mowimy jak bylo cuuudownie i ze poszlybysmy jeszcze raz. Mimo zmeczenia, okropnej pogody na trasie, zmeczenia ach..wspaniale bylo Aa przepraszam! Juz nie nudze, hehe ale sie rozpisalam, sorki ![]() Veiovis-ja Na 18. Wczoraj bylam, zreszta chodze codziennie przez swieta, jak co roku
|
|
|
#9870 |
|
Zadomowienie
|
Cały czas gadacie o kościele, to ja może przemilczę ten temat
![]() Chcę tylko napisać, że po spotkaniu z M. wyzbyłam się wszelkich wczorajszych wątpliwości Dobrze, że jest.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

co nie przeszkadza mi stać gdzieś na końcu i myśleć o niebieskich migdałach 

zdjęć "przed" oglądać byś nie chciala

jakieś 650km ode mnie
Swoja droga czy milosc nie powinna opierac sie na przyjaźni