|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Lady ja też mam czarną, o taką
http://www.ceneo.pl/14121348
|
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
|
|
#2943 |
|
Rozeznanie
|
Elmi to ja pytałam, mam nadzieję że u mnie bedzie podobnie, ja biorę dopiero tydzień
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
brokuły - przeuwielbiam!!!!!!! jak mozna ich nie wielbic |
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
szklanka a dla Ciebie spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego STO LAT
|
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, super fotki!
Lady, czekamy na Twoje zdjęcia z chrzcin Ciekawa jestem co miałaś ubrane
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzis juz jakby lepiej... Szkoda gadac.... Od kilku dni mamy okropne odparzenie na szyjce. Probowalam smarowac kremem do pupy, sudocremem, krochmalem, sypac maka ziemniaczana i NIC. Czerwone placki, okropne ![]() Isc do lekarza po jakas masc czy jak...? |
|
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a próbowałaś tormentiolem? Jak byłam w szpitalu to pielęgniarki nim wyleczyły okropne odparzenie na pupci córeczce dziewczyny z sali. |
|
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
SILVER jak urządzaliśmy mieszkanie, to najpierw była czarna lodówka a potem do niej urządzaliśmy kuchnię, tak samo było z WC, ubzdurałam sobie czerwoną umywalkę i glazury szukaliśmy do niej
|
|
|
|
#2951 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie wyobrażam sobie nie ochrzcenia Lenki skoro w ciąży bardzo się o nią modliłam.
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
W którym tygodniu można iść na 2 szczepienie bo jak byłam na pierwszym to pielegniarka mówiła że zapisze mi w książecze kiedy następna a teraz przeleciałam całą i nie mam, chyba zapomniała wpisać.
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mieliśmy pierwszą szczepionkę 16 kwietnia a następną mamy 29 maja |
|
|
|
|
#2954 |
|
Rozeznanie
|
mi się marzy czerwona
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Bącul się raz obudził z powodu katarku godzinę po zaśnięciu, a tak to spał ładnie, za rękę mnie trzymał i o 4 na amciu, spał do 07:30 i teraz znowu śpi..
TŻ mi wczoraj powiedział, jak Mały z płaczem się obudził, że to przeze mnie jest chory.. że mu przy upałach raz czapki nie założyłam i raz na balkon, jak było tak ciepło, wzięłam go w krótkim rękawku - że to przez to. A no i w weekend w chustę na podwórko wzięłam w krótkim, a wyciągnęłam w domu i tak spoconego szczurka. Na bank przez to, że źle go ubrałam. I dziwnym trafem szczekał tak do mnie po rozmowie ze swoją mamusią ![]() Tylko sam pedał sie wykazał: 30 stopni na polu prawie a ten młodemu długi bodziak, spodnie, czapka i: KURTKA! ![]() Dziopindy a powiedźcie mi, czy Dadi dobre ma osiągi, czy powinien już umieć coś więcej? ( ) http://timidhope.blogspot.com/2013/0...-miesiace.html
|
|
|
|
#2957 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też czuję zrost, czasem ni z tego ni z owego mnie zaczyna pobolewać, na szczeście w czasie seksu nie. Mówi się o rozklapiosze a tutaj kobieta dziewicą znowu się staje![]() Cytat:
Ja sobie wzięłam z punkt honoru, że przy dziecku nikt mi nie będzie wmuszał wiary, rytuałów, zabobonów i innych. Jak słyszę czerwona wstążeczka to wrrr. Ostatnio rodzina gadała, że uzdrowiciela do babci przywiozą... i to z taką powagą. No nóż się w kieszeni otwiera. Wole kalafior Coś mi zbrzydł brokuł![]() Cytat:
Co ludzie powiedzą to moja ulubiona kwestia i mam wrażenie, że niektórych dewiza życiowa. Ubiorę czapeczkę bo co ludzie powiedzą. Umyję okna bo co ludzie powiedzą. Zaszczepię płatnymi bo co ludzie powiedzą. ![]() Dzień dobry laski ![]() Słonko pięknie świeci, tyle rzeczy do zrobienia w domu
|
||||
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Rozeznanie
|
Szaja jaką tą kaszkę Holle zamówić bo jestem ciemna.
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, to mamy podobnie - my mamy bierzmowanie 28. czerwca, a ślub 13. lipca.
Djerba, ale po co kombinować z apostazją? Ja się nie czuję katoliczką, a apostazji nie mam i nie potrzebuję jej do szczęścia. Bo co to zmienia? Tu chodzi o to, co ja czuję, a nie jakieś tam kościelne zapiski. A kto wie, czy mi się na starość nie odmieni i nie stanę się kościelnym moherem? Hope, no to jeśli macie na kogoś składać winę, to raczej przez niego się przeziębił, bo taki upał + takie ubranie = zgrzanie na maksa, kiedy wystarczy drobny wiatarek i może być z tego przeziębienie. Nie pomyślał trochę Twój TŻ. Ale to pewnie wpływ jego mamusi.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-05-14 o 09:11 |
|
|
|
#2962 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Znów mam siedem stron do nadrobienia! Misiek daje mi ostatnio popalić i nie mam wieczorem za bardzo czasu na pisanie, czytanie jak widać też
Połowa cytatów mi się skasowała!Straszne te wasze historie o duchach, ja pamiętam jak babcia mi opowiadała straszne historie, jak wracała do Polski z robót z Niemiec po wojnie, ciarki przechodziły po plecach. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40778915] Macie moją plujkę ![]() http://www.youtube.com/watch?v=joHwC...ature=youtu.be[/QUOTE] Ależ ona jest cudna! No ewidentnie nie podeszło ![]() Cytat:
Cytat:
Gratuluję 4 miesięcy!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz coraz częściej myślę, że jeszcze jedno by fajnie było mieć. No ale ja nie wiem czy się wyrobię, mam już ponad 31 lat, a następne za jakieś 2-3, to nienajmłodsza będę.Misiek ostatnio daje w kość, w nocy nie chce zasypiać po kąpieli czasem i 2h walczymy. Nad ranem łóżeczko gryzie i jest wrzask. W ogóle wasze dzieci krzyczą? Mój jak na brzuchu leży to tak wrzeszczy że szok, myślałam że się złości, ale skąd, zaciesz przy tym pełną gębuchą I piszczy... Moje uszy. Idę czytać dalej, błagam nie piszcie tyle! |
|||||
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2964 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba że jesteś bardziej niepraktykującą katoliczką niż ateistką, ślubując przysięgasz Bogu utrzymując dzieci w wierze kościoła, tym bardziej że jesteś tego świadoma mając dziecko.
Edytowane przez misia1505 Czas edycji: 2013-05-14 o 09:19 |
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u nas pięknie dzisiaj. Mam nadzieję, że będzie ciepło - ma być niby około 20 stopni, na niebie zero chmurek.
A teraz czekam na kuriera z Cocolity, ma być do 10:00, wiezie mi kupę fajnych rzeczy. Misia, pisałam 100 razy. I nie chce mi się kolejny raz, ale uważam, że nic nikomu do tego.
|
|
|
|
#2966 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Jak ja wrócę do pracy to na szczęście nadal będę dżo z Wami pisała bo pracuję przy komputerze z dostępem do internetu
Jakieś przerwy trzeba sobie robić prawda? ![]() Ja nie lubię placków ziemniaczanych i ich nie robię. Jak mężowi się zachciewa raz na jakiś czas to sam biedny siedzi i trze ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A brokuły też lubię ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i straszny maminsynek z niego... mamusi słucha bezkrytycznie, jeździ do niej na każde zawołanie a Ciebie potrafi niesłusznie opieprzyć i nawyzywać. Nie podoba mi się to
|
|
#2967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
A co do placków to ja też nie lubię. A mój Tż uwielbia i jak mu się zachce to też sam sobie musi zrobić ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- A podajesz mu zagęszczacz jak tak ulewa??
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na odparzenia stosuje nadmanganian potasu. Kupuje w aptece i rozpuszczam wg ulotki.. Następnie dokładnie osuszam i posypuje pudrem. 2-3 razy w ciągu dnia staram się to robić. Czasem małą kąpie w tym roztworze tylko, że wtedy na całą wanienkę wrzucam jedną tabletkę. Niedawno też pytałam dziewczyny czym leczyć to każda polecała co innego, ale doszłam do wniosku, że efektów po 1 czy 2 razach nie będzie i walcze nadal swoim sposobem. Efekty już widać.. No i dobrze by było, gdyby maleństwo jak najwięcej na brzuszku leżało to wtedy skóra oddycha. Niestety moja Paulina na brzuchu nie chce wogle leżeć. W końcu Was nadrobiłam, na jak długo nie wiem... Tylko, że nie mam pojęcia co napisać ![]()
|
|
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W rossmanie jest teraz promocja na zdjęcia do końca maja http://www.fotouslugi.pl/?cref=mep_s...cid=1&et_lid=9 od 120 zdj 0,29 zł za sztukę. Podliczyłam i wychodzi na to samo a więcej zdj będzie.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-05-14 o 09:48 |
|
|
|
|
#2970 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie podaję. Po pierwsze karmię tylko piersią a Igi z butelki nie chce jeść jak mu odciągnę. A jak próbowałam mu podawać ten nutriton przed karmieniem łyżeczką to wypluwał wszystko. Próbowałam nawet strzykawką - efekt ten sam. Darowałam więc sobie. Przez jakiś czas była już duża poprawa ale od jakiegoś tygodnia on strasznie ruchliwy jest i znowu mocno ulewa. Ale co się dziwić jak on chwilki nawet nie uleży spokojnie tylko turla się z pleców na brzuch, z brzucha na plecy i tak kilkanaście razy pod rząd. Jak leży na brzuchu to czołga się i potrafi podpełznąć do przodu dobre kilkadziesiąt centymetrów. A jak już poleży na plecach bo się zapatrzy na karuzelę to macha rączkami i nóżkami bardzo intensywnie. Jak leży na mnie albo na mężu pleckami do mojego/męża brzucha to dźwiga się do siadania (brzuszki jakby robi). No i przez tą ruchliwość naciska ciągle na żołądek i ulewa znowu dużo.
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-05-14 o 09:58 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

)
Coś mi zbrzydł brokuł