|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Wracam i ja już na dobre bo też czuję że moje dotychczasowe wyniki idą na marne ;/ A już tak ładnie mi szło ... Dzisiaj nie poćwiczę bo cały dzień na uczelni a potem jadę do cioci na noc bo sama w domu jest ale jutro na pewno pobiegam i może jeszcze skalpel dorzucę
![]() Dziewczyny spinamy poślady bo lato tuż tuż ![]()
#2912 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Ja melduję, że żyję
![]() ![]() Nadrabiam powoli wątek, coś cicho tu było ![]()
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
hellooł
![]() U mnie dzisiaj troche lepiej, humor lepszy, brzuch nie boli bo tabletki przeciwbólowe wzięłam ( rano mnie strasznie bolał więc musiałam się ratować). Do gina nie umówiłam się bo wczoraj zapomniałam zadzwonić ![]() Poczekam i zobaczę... Wczoraj przykleiliśmy tapete w sypialni i dzisiaj położymy reszte podłogi i będzie koniec. Zajmiemy się łazienką. Jak skończymy łazienke to już bedzie koniec remontów! Wszystko będzie zrobione ![]() Pogoda paskudna :/ zimno i ciemno..... :/ Lecę zaraz na zakupy bo lodówka pusta. Potem po dzieci do przedszkola, potem zrobię obiad, potem pojadę po męża, razem pojedziemy kupić kafle, meble i zlew do łazienki i będziemy do wieczora "upiększać" mieszkanie. Na siłownie nie jadę bo mi się nie chce - wolę dla męża pomóc przy remoncie. Także dzień mam pełny roboty. Alexis kochana szybko zrzucisz te 2-3 kilo ![]() ![]() Cindy a do polski nie wracasz??? Miałaś jako nauczycielka angielskiego w szkole pracować. Zmiana planów? ![]() Margot masz rację!!! "Pusta" lodówka to najlepsza przyjaciółka kobiety na diecie ![]() ![]() Ja mam przerąbane..... mam trzech chłopaków w domu więc lodówka ciągle musi być pełna ![]() ![]() Patiuszka ale masz dobrego teścia! ![]() ![]()
#2914 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś niestety zaczynam od nowa, bo wczoraj popłynęłam... babeczka, kinder bueno, 2 kawałki pizzy, big mac, lody, cola, frytki. To są moje grzechy więcej nie pamiętam. Dziś już obiecuję, że będzie ładnie. Kurcze, nie chcę wyrzucać ani rozdawać słodyczy z Wiednia i Brukseli... Muszę się jakoś opanować i ich nie jeść. Masz rację w tym co piszesz i ja postaram się tego trzymać. Ja np. nie potrafię tak jak Medzik, że zjem tylko jeden batonik, albo garść chipsów, ja od razu całe wielgachne paczki czyszczę i dlatego postanowiłam starać się nie jeść zakazanych rzeczy wcale. Zamiast batonika do kawy będzie owoc. No i zamiast zakazanych rzeczy będą zdrowe. Mam nadzieję, że jakoś dam radę. Bardzo rozpraszająco działa na mnie Mak. Jak tam pójdę i poczuję te zapachy to chce mi się tego jedzenia. Muszę robić sobie kolacje do pudełeczka i tam nosić. Nie ma innego wyjścia, bo nie zawsze mogę wziąć wrapa czy sałatkę. Zależy czy jest duży ruch czy nie. Powiem Ci, że ja Cię podziwiam z tymi słodyczami, że kompletnie nie jesz ![]() Masz rację. ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jej to już prawie koniec remontów, brawo ![]() No jasne, po co siłownia dziś jak możesz pomóc mężowi ![]() Aaaa doszłam do wniosku, że zostanę tu z 5 lat może, oszczędzę na mieszkanie i wrócę. Jak na razie kombinuję żeby lepiej płatną pracę złapać. Daję sobie czas do sierpnia na lepsze zarobki, jak nie wypali to wrócę do PL. Aż tak dużo za naprawy? Masakra!
![]() |
#2916 |
Zadomowienie
|
patiuszka, to dobre solidne autko
![]() ![]() ![]() Alexis, ja tez jakieś dwa dni temu wrocilam z podkulonym ogonem, wiec witaj w klubie ![]() Makaron, mialam podobnie, dieta lezala i tylko z cwiczeniami w miare spoko bylo.. ale wiadomo, jak sie nazarlam 2000 kcal, to zadne cwiczenia mi tego nie zrzuca ![]() ![]() U mnie dzisiaj sredni dzien mega, zdechł mój ukochany pies... wprawdzie spodziewaliśmy się tego bo już chorował, a te ostatnie dni to była masakra, tak czy siak byśmy musieli go uspić, bo się bardzo męczył.. ale i tak mi bardzo smutno, bo byl z nami 14 lat, to ponad połowa mojego zycia. do tego pies tak niesamowicie mądry i ułożony, zdyscyplinowany, że naprawdę, wszyscy się dziwili że taki posłuszny. A najsmutniejsze jest to, ze ledwo go brakło, a już musimy myslec o nowym psie, bo mieszkamy w miejscu odosobnionym i po prostu "stróż" jest potrzebny; teraz suki mają cieczkę, więc jak się chce psa z dobrej hodowli, to trzeba się rozglądać. Mamy jescze kundelka ze schroniska, ale na drugiego ze schroniska się nie zdecydujemy, bo za miesiac mój brat wprowadza się 100 metrów od nas z 8 miesięcznym dzieckiem (beda polaczone ogrody, wiec pies bedzie tez u nich biegać) i nie możemy sobie pozwolić na to, że np pies bedie miał chwiejny charakter, z dorosłymi psami nic niewiadomo. Bede sie rozgladać za rasa jakaś, ale to nie dziś, dzisiaj mi się nawet nie chce myśleć o tym. zjadłam kawałek magnum pink, bo mój bat przyniósł zaraz po tym jak sie dowiedzialam, że piesek zdechł, ale to dosłownie dwa gryzy, poa tym to grzecznie dziś.
![]() |
#2917 |
Zadomowienie
|
Nauczycielki Cię nie lubiły,bo tata często zmieniał auto?Nie,no bez przesady...
![]() |
#2918 |
Przyczajenie
|
Hej!
Chciałam się przywitać bo dołączam do grona dbających o figurkę ![]() Mam 22 lata, 160cm wzrostu, 55kg. W zasadzie nie wiem ile kg chce schudnąć bo bardziej mi zależy na tym jak będę wyglądać, a nie ile ważyć. Myślę, że przy około 47kg powinnam być zadowolona z efektów, bo gdy tyle ważyłam nie przychodziło mi na myśl odchudzanie ![]() Plan (wcielony w życie już 12.05.13) - Ćwiczenia Ewy na zmianę z godzinnym pływaniem żabką - dieta 1000 kcal (częściej wychodzi około 1100-1200 ale to chyba nie powinien być problem przy takiej aktywności fizycznej) - 0 słodyczy, fast foodów, słonych przekąsek, gazowanych napoi - maksimum owoców i warzyw Jak dotąd idzie mi bardzo dobrze, nie mam problemów z odmawianiem sobie, w liczeniu kalorii pomaga mi tabela-kalorii, a ćwiczenia są ciężkie ale po nich czuję się jak zwycięzcaa ![]() Dziękuję za założenie tego wątku bo to właśnie dzięki niemu się zmobilizowałam! ![]() Trzymam kciuki za was wszystkie i za siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
witamy ![]() calkiem fajne zalozenia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zadomowienie
|
Tak?Ja z moim bratem też sprowadzamy z zagranicy i sprzedajemy.
![]() |
#2921 |
Raczkowanie
|
Witajcie mogę się przyłączyć?
![]() Zauważyłam ,że ostatnio lekko mi się przytyło ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie staram się jeść zdrowo- jednak często przychodzę z pracy około 22 i chłopak mi szykuje a to makaron z sosem a to pyszne kanapeczki no i się przytyło ![]() Cel: wysmuklenie i wyszczuplenie ciała, powrót do swojego rozmiaru. Czas realizacji: Swój cel chciałabym osiągnąć do 2 miesięcy. Najlepiej to do 15 lipca żeby móc wskoczyć w krótkie spodenki czy jakąś zwiewną sukieneczkę ![]() Dieta: 4-5 małych posiłków dziennie, wyeliminować praktycznie do 0 pieczywo- bułki i makarony spaghetti, ciężkie kolacje. Ostatni posiłek o 22.00 -białkowy-kładę się spać około 24:00-1:00. Zero słodzonych soków typu kubuś do których mam słabość i potrafię wypić sama 1l. Więcej warzyw i owoców, więcej wody niegazowanej, ziołowe tabletki la karnita na zmotywowanie ![]() Ćwiczenia: minimum 20 minut dziennie hula hop. 3 x w tyg stepper bądź bieganie. 6 x w tygodniu Shred in 30 days with Jillian Michaels ![]() No! Mam nadzieję ,że mnie przyjmiecie i będziemy się wzajemnie wspierać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Super, że wiele dziewczyn wraca na wątek
![]() ![]() świetnie świetnie ![]() Pani Krecik witamy ![]() ![]()
#2923 |
Zadomowienie
|
melduje 40 minut cwiczen, moze sie potem zbiore jeszcze na jakies 15 minut HH
![]() ![]() Pani Krecik, witamy, fajne zalozenia, czekamy na wiadomosci jak Ci idzie ![]()
![]() |
#2924 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Wtajemniczenie
|
Cindy
![]() ![]() ![]() ![]() Praca w macu nie ułatwia sprawy, to fakt ale jak uda Ci się teraz to w przyszłości nawet praca w cukierni nie będzie dla Ciebie zagrożeniem ![]() ![]() A ja się 1 czerwca nie mogę doczekać i może krówki z wawela albo pistacjowe lody wciągnę ![]() ![]() ![]() pipson ![]() ![]() A, że poćwiczyłaś to jakby rozgrzeszone ![]() monia kolejny remoncik, to czeka Cię domowa siłownia non stop- to i mieszkanie wypięknieje i Ty schudniesz ![]() Szczerze współczuje kłopotów z doborem tabletek, te objawy o których wspominasz serio mogą utrudniać życie a przecież tabletki anty maja pomagać a nie szkodzić ![]() makaron ![]() meeedzik ![]() ![]() Dziś na mieście obiad- mniejsze zło fastfoodowe- wrap z grillowanym tuńczykiem z nothfisha i się w 1500kcal zamknęłam ![]() ![]() Mam zakwasy po wczorajszym treningu z nową Ewą - takie mięśnie ud czuje, że nawet po przysiadach nie wiedziałam o ich istnieniu ![]() Połaziłam dziś z Tż po sklepach- bo miał ochotę, tak sam z siebie ![]() ![]() A sobie takie szorty sportowe do łażenia po domu kupiłam( kolor jak u Ewy Ch na tej nowej płycie) i mega się fajnie czuję, choć takich ultrakrótkich na ulice nie założę ![]() Dostałam dziś czekoladę milkę z karmelem i orzechami laskowymi i teraz mam prawdziwe wyzwanie jak tu wytrwać do końca miesiąca ![]() Dziś w przymierzalni dostrzegłam jak wiele brakuje mi do szczupłej sylwetki(w rozmiarze S to mogę sobie rękawiczki kupić ![]() ![]()
#2926 |
Zakorzenienie
|
Ja już nie mam siły do tego wszystkiego. Mam masakrycznie dużo na głowie. Nie radzę sobie z tym stresem. Nie potrafię się wziąć w garść i np biegać, do tego jeszcze trzymać diety. Nie radzę sobie z moją sytuacją. Wiem, że gdybym np. przez 2 tyg trzymała się diety to mogłabym zrzucić 2 kg. Wiem, że mój organizm to potrafi, ale dlaczego moja psychika nie?
Znalazłam ładne mieszkanie, ale po kompletnej obojętności i braku zaangażowania ze strony mojego TŻta stwierdziłam, że mieszkanie razem nie ma sensu. Pokłóciliśmy się. On się w nic nie angażuje. Nawet we mnie nie jest jakoś specjalnie zaangażowany. Pierwsze co mi powiedział to że jak będziemy razem mieszkać to ja będę "Panią domu" i będę sprzątała, gotowała, prasowała itd. a on nie będzie nic robił. Ja na to ![]() ![]() Jutro idę dać CV temu pewnemu znajomemu a on da je managerowi. Może się udać i wtedy by było super ![]() Mam głowę już wielką od tego wszystkiego. Idę zaraz spać. Nie będę się odchudzała teraz bo nie ma to po prostu sensu. Za dużo się u mnie teraz dzieje. Tak na prawdę nie mam żadnej stabilizacji.
#2927 |
Zadomowienie
|
Cindy
![]() ![]() Jeśli się wtrącam to przepraszam, to tylko moje zdanie, ale widać było po wcześniejszych postach, że jesteś z nim bardzo szczęśliwa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
A...odezwę się, co się będę
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Przeczytałam wszystkie posty, ale nie mam siły odpisać. widzę, że u niektórych dziewczyn też się wali... nieciekawie, nie wiem nawet co mam napisać. Także tego, witam wszytskie nowe dziewczyny no i melduję że żyję ![]()
#2929 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam kochane, że nie mam czasu z Wami popisać, ale taka piękna pogoda, że nie chce się siedzieć w domu
![]() ![]() ![]() teraz zrobiłam sobie przerwę na kawusie ![]() Margotku gdyby tylko się tak dało, to Wam wszystkim zaczarowałabym wagę, aby ładnie spadała ![]() ![]() ![]() Ty sobie sama świetnie radzisz, więc na pewno szybciutko spadną niechciane kg ![]() ![]()
#2930 |
Zadomowienie
|
a ja się dziś zważylam i mam 51.0 na wadze
![]() ![]() Zooska, trzymaj sie kochana ![]() Cindy, zgadzam się z Makaron - 2 miesiące związku to zbyt mało, by kogos ponać w 100%, ja mojego faceta myslalam, że swietnie znam, a jak mieszkalismy razem przez 2 tygodnie( to byly wakacje, bardziej taka "zabawa w dom" ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- meedzik, Ty to pewnie już czarnuch jestes? ![]() ![]() ![]() Margot, ja jakbym tylko pomyslala o slodkosciach, to bym na pewno nie wytrzymała ![]() ![]() zaraz ide na pedicure, na francuski i do nauki, jutro egzamin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2931 |
Przyczajenie
|
witamy
![]() calkiem fajne zalozenia ![]() ![]() Na razie ćwicze skalpel bo nie chcę się zniechęcić, a słyszałam, że Turbo i Killer są bardzo wymagające. Skalpel już idzie mi bardzo dobrze więc mam zamiar niedługo przejść na turbo, może skuszę się w piątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
Pipson własnie nie jestem, bo to co ostatnio się opaliłam dużo mi zeszło, bo była paskudna pogoda, a dziś tylko troszkę się poopalałam, bo wiatr się zerwał i chmury przywiało.
Nie jestem blada ( ogólnie mam ciemną karnację i szybko mnie łapie ) ale to jeszcze nie 'to' ![]() ![]() ![]()
#2933 |
Przyczajenie
|
Cindy jeśli doszłoby do tego, że mielibyście razem mieszkać to ustalcie sobie jasny podział obowiązków. Ja z moim TŻ mieszkam już 8 miesięcy (jesteśmy ze sobą 4 lata) i nam pomógł właśnie taki jasny podział. Choć o zmywanie nadal jest walka bo nikt nie chce tego robić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Przyczajenie
|
Zrobiłam Turbo!!!
Jestem z siebie mega dumna!!! W połowie chciałam odpuścić, chciało mi się płakać ale jakoś przetrwałam do końca! Frustrował mnie brak miejsca w akademiku i to, że wciąż musiałam przestawiać monitor od laptopa. Ale już jutro będę w domu i mam nadzieje, ze większa ilość miejsca i telewizor zamiast lapka dadzą mi jeszcze więcej mocy! Juhuu żegnajcie boczki i oponki :-D
#2935 |
Wtajemniczenie
|
Cindy
![]() ![]() Facet albo się ogarnie( co jest możliwe bo faceci czasami chlapną cos choć wcale tak nie myślą) a jak nie to szkoda Twoich nerwów w tej chwili. Jeżeli dietowanie zajmuje Ci za dużo myśli-czasu to zrób przerwę ale przerwa to nie znaczy wyjadanie słodyczy z szuflady ![]() Powodzenia we wszystkim ![]() meeedzik a jednak trochę zaczarowałaś ![]() ![]() ![]() pipson chętnie wieczorem spuszczę lanie jak się nie weźmiesz za obiecane dziś bieganie ![]() ![]() Jak wytrzymam z ta milką w szufladzie do czerwca to sobie strzelę jakich piekny prezencik ![]() Dziś grzecznie , zapas warzyw i owoców świeżych mam to łatwiej menu skomponować ![]()
#2936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wlasnie jem podwieczorek - placek cytrynowy do kawy ![]() Wczoraj zaliczylam agrafke 200 i 8 min buns. Lepsze to nic nic, wiosla odkladam na dni, kiedy nie pracuje, bo jednak zbyt zmeczona jestem na intensywny trening aerobowy wieczorem. Pipson, zapomnialam ci wczesniej odpisac ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zadomowienie
|
Margot, jak masz jakas półkę albo szafkę w domu, do której nie sięgasz, to wrzuc tam Milkę - ja tak robie tu w Krakowie, mam szafke nad lodowka do ktorej siega tylko mój chłopak i tata, a że rzadko są u mnie, to rzadko jem, poza tym, zanim ja sie dorwe do slodkiego, to oni już połowe wciągną
![]() ![]() meedzik, tez tak mam, że wole sobie cos do wlosow kupić amiast wydac na inne rzecy ![]() ![]() Paulownia, a to rozumiem, to intensywna praca przecież ![]() ![]() w ogóle, ja przytyłam te 2 lata temu jak auto od rodzicow dostalam, wlasnie sobie to uswiadomilam ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 |
Wtajemniczenie
|
pipson wykorzystam ten patent bo jako, że mam 160cm to do kilku szafek nie sięgam
![]() ![]() Nie oddam czekolady Tż, zjem w czerwcu - jedząc rządek dziennie to mi na ok 9/10 dni starczy - tyle rządków palpacyjnie wyczułam ![]() Ćwiczę silną wolę ![]() Jakoś borówka i spółka dają radę jako słodycze naturalne ![]()
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj byłam na zumbie dzisiaj tbc ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
Margot haha czyli jednak coś moje czary dały
![]() ![]() ![]() ![]() Pipson hehe ja to teraz wszystko przeliczam na kosmetyki włosowe ![]() ![]() O jantar ![]() ![]() ![]() Cocktail Ty mądrusia jesteś, więc na pewno sobie poradzisz ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.