|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Bea
Cytat:
![]() ![]() W ogóle dziękuję za tak miłe słowa, mam nadzieję, że Twoje przewidywania się ziszczą ![]() Zdjęcia z wagi 65kg mam, zaraz wrzucę jedno, ale tylko na chwilkę ![]() A jak już o brzuchu mowa o strasznie się boję, że mój się do płaszczaka nie wchłonie, bo niestety wylazły mi rozstępy.. także czy zejdę do65 to też nie wiem, bo nie chcę zwisów... być może będę musiała żyć z 75kg bo lepiej będzie brzuch wyglądał. To już czas pokaże. ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- ![]() No nie takie wkrótce mam wrażenie ![]()
2+2 ![]() Edytowane przez Nicole`_ Czas edycji: 2013-05-13 o 22:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Bea
Cytat:
Możliwe, mam tak samo jak Ty ![]() ![]() ![]() Jak coś to mogę Ci kawałek Kawy z Cynamonem podesłać, ja dostałam kawałek w prezencie i chociaż ładnie pachnie, to trochę za mocno ściera i mam skórę podrażnioną na udach. Kawa mi nie służy. Zawsze będziesz miała jeszcze trochę w zapasie. Ojj, już niedaleka droga do wielbienia tej cudowności jaką są kosmetyki, niedaleka ![]() ![]() ![]() ![]() Wmianki to fajna rzecz ![]() ![]() ![]() Kicz... Będzie prostacko, proletariacko - przesada, nachalność, wielość, mnogość formy, przerost formy nad treścią. Tak mnie się kojarzy, to mi wpada do łba jak słyszę słowo kicz. Cytat:
![]() Wrzucaj, wrzucaj ![]() Z brzuchem jest ciężko. Sądzę, że do całkowitej, idealnej płaskości się nie wchłonie, chyba, że nie masz dużego brzucha teraz. Od stanu skóry i wieku wiele też zależy.
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Wrzuciłam
![]()
#1564 |
Zakorzenienie
|
Nicole, to zdjęcie z 65 kg?
![]() ![]() ![]()
#1565 | |
Zakorzenienie
|
Nie nooo, nie oszukujmy się, mam bezon wielki... ech. No, ale powtarzam sobie jedno - mleko się rozlało, nie cofnę czasu, nie ma co lamentować. Będzie co będzie... później będę się martwić i myśleć. Schudnąć chcę do 75 przynajmniej.
Mąż na tym SB to tak mówię, jedną nogą, ale lepiej tak niż wcale. Gotować podwójnie to mi się nie chce ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() To było tak między 65-68kg, nie wiem dokładnie ![]()
![]() |
#1566 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale to bardzo dobrze, jedną nogą dla zdrowia wystarczy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1567 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z luźniejszą skórą zobaczymy jak będzie... jakoś będzie ![]() Mąż może się wkręci, teraz pilnuje swojej wagi więc jest na dobrej drodze. W ogóle to oboje przytyliśmy jak rzuciliśmy palenie, wiem, brzmi jak banał, ale to było wręcz nie do opanowania ![]() ![]() Od dzisiaj zaczęłam się ruszać, bo przez zeszłe 4 tygodnie niestety nic, oprócz spacerów i takich tam. Także od dzisiaj przez miesiąc codziennie 30 minut biegów. Nie za dużo, nie za mało, powolutku, żadne interwały. Chce zacząć coś robić ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
![]() Dzięki Kretka ![]()
![]() |
#1568 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem gruboskórna i takie argumenty jak "za mocno ściera" do mnie nie trafiają. ![]() ![]() Ja wiem, ja czuję jak ona wyciąga do mnie swoje ciemne macki. ![]() ![]() ![]() ![]() Ty wiesz co, ja też nie wysyłałam, a wiecznie odbierając z nich drmowo zakładałam, że wysyła się tak samo (geniusz dedukcji, przecież ludzie na ogół nie potrzebują pieniędzy). Teraz sprawdziłam ceny - 9zł za najmniejszy z trzech rodzajów paczki. Nie wiem w sumie ile się płaci na poczcie i jaka jest różnica. Ja bardzo lubię z nich odbierać, bo są megabezpieczne i nie wiąże mnie przybycie kuriera/listonosza, ale jeśli się nie opłaca Tobie jako nadawcy, to cofam pytanie. ![]() Dziękuję. ![]() Cytat:
![]() Byłaś szczuplutka, ale nie wychudzona, rzeczywiście chyba idealna waga. E tam, z nami czas bardzo szybko płynie. ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
![]() Powinnaś dać mięśniom odpocząć, codziennie to chyba nie najlepszy pomysł. Edytowane przez content Czas edycji: 2013-05-13 o 23:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1569 | |
Zakorzenienie
|
content, to prawda! 4 tygodnie minęły mi niesamowicie szybko! I na pewno po części dzięki Wam tutaj
![]() ![]() Dziękuję za miłe słowo ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1570 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To nie tak, że jak powoli i na początek, to można więcej. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Tak w ogóle, to ja jutro zaczynam biegać. Właśnie na siebie popatrzyłam i doszłam do wniosku, że nawet, gdyby tłuszcz mi znikł tylko dlatego, że dietuję (ta podła zielona butelka na pewno się właśnie śmieje), to mięśnie się z tego powodu nie pojawią. Pamiętam efekt wyżej wymienionego planu dwa lata temu - podobało mi się to. Wtorek, czwartek, sobota, niedziela. Bijcie jak się nie zastosuję! Ach, i Nicole - plan też jest jak najbardziej elastyczny - jeśli jest Ci za wolno - przyspiesz o tydzień, jeśli jest za szybko - przedłuż tydzień o kolejne dwa biegi. ![]() Edytowane przez content Czas edycji: 2013-05-13 o 23:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, wykąpana, pachnąca i wysmarowana od stóp do głów olejem pogadałam sobie, a teraz idę spać, dobranoc chudziny wołowiny ![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-05-14 o 00:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1572 | |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ale jestem glodna aaa!! Nicole gdzie mozna Cie zobaczyc?? Nie jest?? Dla mnie jest OGROMNYM ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() w życiu ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Dlaczego już nigdy nie zjesz?
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
Już po owsiance z jabłkiem i masłem orzechowym ![]() Kretko, czytam właśnie Mroczną Wieżę, nie mogę się oderwać, jestem na trzecim tomie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laski
![]() Asmenko, to był jednorazowy, nocny pokaz na 15 minut, zdjęcia już nie ma ![]() U mnie dziś -0,1kg, zaraz idę robić ulubione śniadanie ![]() ![]()
#1575 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1576 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj jadłam borówki.
Kupiłam też truskawki nasze, krajowe, pyszne. Tylko kosztują póki co 13zł, więc wzięłam tylko 20 dag i zjadłam razem z Dziedzicem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Zakorzenienie
|
neyra, jak waga drgnęła przy 1 dniu @ to chyba dobry znak? Jak woda z Ciebie zejdzie będzie ładny spadek
![]() Indra, nasze krajowe? Pyyycha, czekam na nie z utęsknieniem ![]()
#1578 | |||
Zakorzenienie
|
Witam jak zwykle przy misce owsianki, z serkiem homo, olejem kokosowym, orzechami włoskimi i mandarynką
![]() Cytat:
![]() ![]() Dałam za przykład białą bułkę, bo w niej przynajmniej wiadomo co jest ![]() ![]() Jadłaś kiedyś ciasto 3bita? To nie jest totalnie dietetycznie ciasto, jest zupełnym przeciwieństwem tegoż ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ciekawi mnie ta saga, bo kocham Kinga, TŻ każe mi to wręcz przeczytać, ale z drugiej strony wolę kingowską horrorową twórczość, nie fantastyczną. Nasze truskawki? ![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-05-14 o 08:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Wtajemniczenie
|
Kretko, w warzywniaku truskawki kupiłam, tylko ta cena jeszcze poraża, ale odrobinę można kupic
![]() Pamiętam, że jak czytałam Lśnienie, to autentycznie się bałam ![]() U mnie piękna pogoda, wiadomo, środek tygodnia, ja w pracy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nic, jakby co to jeszcze pozostaje abdominoplastyka, nie wszystko stracone ![]()
![]() |
#1581 | ||||||
Zakorzenienie
|
Kretka, Content - kocham Was
![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam tą rozklejającą bajkę ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie mam co do Ciebie wątpliwości ![]() Jestem pewna że się Tobie uda ![]() Cytat:
![]() ![]() Kicz to duuuużo wszystkiego ![]() Nie widziałam ![]() Cytat:
![]() ![]() I MUSISZ co najmniej mieć 1 dzień w tygodniu przerwy ![]() ![]() MUSISZ ![]() Cytat:
![]() ![]() Będę Cię pilnować ![]() ![]() Ja też dziś biegnę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Też chcę ![]() No ale drgnęła w @@@@ !!! ![]() ![]() To po @ spadnie jak wodospad Niagara ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez mam @ i dziś jest chyba TEN dzięń w którym mi najbardziej odpie**ala ![]() ![]() Strzeżcie się ![]() Cytat:
![]() Ile czytania dziś z rana ![]() Prawie mi oczy wypłynęły ![]() Edytowane przez kala2505 Czas edycji: 2013-05-14 o 09:01 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Następnym razem się załapiesz ![]() Co do biegów to już mi wczoraj content tu powklejała, będę robić tak jak mówicie ![]() ![]()
![]() |
#1583 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie ![]() Standard - po juwenaliach to się ciepło zrobiło ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1584 | |
Zakorzenienie
|
Ale znów cytat walnęłam
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Zakorzenienie
|
kala, jak zwykle długaśny post
![]() Jak tak kochasz nasze rozmowy to bierz w nich udział, a nie tylko podczytujesz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Aż tak bardzo mnie nie kusi żeby raz na rok zrobić miniaturkową blaszkę 3bita ![]()
#1586 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1587 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pewnie pomagają w tym różne smarowidła itp. ale sama z siebie też powinna się w jakimś stopniu wessać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak jak wczoraj pisałyśmy - lepszy nadmiar skóry niż tłuszczu ![]() ![]()
![]() |
#1589 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No bo mnie akurat nie ma jak tak gadacie, a rano już jest za późno ![]() Cytat:
![]() Ale jak ktoś zrobi to można wtedy zjeść w odwiedzinach, nie ![]() ![]() Np. tort u mnie zjesz of kors ![]() Jak mówię, że spadnie jak niagara z wagi, to mówię ![]() To ja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.