|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
|
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatnio mam mniej czasu na podczytywanie, ale staram się nie gubić wątków W mojej garderobie przeważają bluzki, ale nie mam jakiegoś upodobania do szczególnej części garderoby, po prostu bluzki łatwiej mi kupić, bo spodnie teraz wolę mieć idealne na długość, a sweterków i narzutek mam na lekarstwo. Powoli moim uzależnieniem są sukienki. Po tym jak kupiłam jedną idealną w H&M, która idealnie zasłania moje krzywe nogi, a dodaje mi kobiecości (co prawda w takim bardziej słodkim wydaniu), to mam ochotę nosić sukienki codziennie. Co do tłuszczyku z ud, postanowiłam regularnie biegać - póki co moim celem jest móc biegać minimum 15min bez przerwy (na razie zaczynam i robię 1,5 biegu, 2 min marszu) i kupić serum Eveline
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ktoś tu używa peelingu z kwasu migdałowego? albo zna się na proporcjach
Nadal myślimy nad tym, co kupujemy Piękno rodzi się w bólach niestety ![]() 290cc anatomy 29.04.2017 piękna data Edytowane przez nikisa Czas edycji: 2013-05-13 o 22:34 |
|
|
|
|
#1179 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
|
|
|
|
#1180 |
|
AGA :)
|
Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty
Ja muszę powrócić do ćwiczeń bo już ładnie mi szło, ciało było coraz jędrniejsze, ale odpuściłam bo jakiś leń mnie dopadł. OD dziś się biorę za codzienny kilkuminutowy trening
Kupiłam sobie olej ze słodkich migdałów. Nie wiem jeszcze czy będę go nakładać na twarzy czy na włosy, zobaczę jak się sprawdzi. I zrobiłam w końcu żel lniany, chcę ograniczyć używanie lakieru i pianki do włosów.
|
|
#1181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty
Cytat:
. I zastanawiam się co ćwiczyć.
||
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które lubią kosmetyki Bingo Spa - odkryłam że są w Auchan, maski (ze 4 rodzaje), balsam do ciała, jakieś sole do kąpieli, żel pod prysznic..
|
|
|
|
#1183 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i pro
Cytat:
Serum eveline kupione, a przy okazji skusilam sie na serum.do biustu. Ladnie pachnie, fajnie nawilza i mam nadzieje, ze nie porobia mi sie krostki na dekolcie, bo wiele kremow niestety to wywoluje u mnie. Juz wiem z jaka marka pomylilam Bingo. Myslalam, ze jest w Hebe, a tam jest Bandi a nie Bingo za to Bingo mam w takiej malej aptece po drodze do pracy, gdzie tez odkrylam szampony Fitomedu i kremy Sylveco ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1184 | |
|
|
Cytat:
Nie chcę schudnąć, chcę po prostu być jędrna i mieć kondycję
|
|
|
#1185 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny poszukuję ładnej, lekkiej i niedrogiej torby na laptopa, najlepiej w kolorze czarnym. Poradźcie gdzie mogę taką zakupić ?
|
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomyłka
Budzić się rano i starać się odtworzyć sen po to, żeby uporać się z podejrzeniem, że sen powiedział o nas więcej, niż chcemy na jawie wyznać. — Czesław Miłosz Edytowane przez agatkaao0 Czas edycji: 2013-05-14 o 15:34 |
|
|
|
#1188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#1189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Wpadam na chwilkę, bo zaraz uciekam poćwiczyć Zawzięłam się i od tygodnia ćwiczę z Chodakowską Wczoraj myślałam, że ducha wyzionę Dzisiaj też chcę poćwiczyć, żeby z rytmu nie wypaść ![]() W końcu zaczyna się robić ciepło Choć dzisiaj rano było tak ponuro, że aż się wstawać nie chciało. A w pracy nam się jeszcze żarówki przepaliły, więc w ogóle dzień był ponury Podobno w weekend mają być upały. Oczywiście, jak ja będę kisić w szkole ![]() ' ![]() Cytat:
Choć pewnie będę tu jedyną, nie znoszę czerwonych samochodów ![]() Cytat:
![]() Dziękuję Kochana
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Dziękuję Mnie również Nie chciałoby mi się przebierać codziennie rano w baletki ![]() Piękny zestaw, piękna Ty ![]() Cytat:
Że też musiałam być na uczelni, kiedy pojawiły się te buty na promocji
|
|
#1192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Gorzej z jedzeniem, kocham jeść, a te "zdrowe rzeczy" mi w ogóle nie smakują
||
|
|
|
#1193 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak, wiem, że warto mówić i nie przejmować się błędami, ale czasami jest to takie trudne... Muszę zmienić myślenie o sobie i się przełamać i mówić! Czy możesz napisać coś więcej o tych intensywnych konwersacjach? ![]() Też kiedyś miałam słabość do sukienek. Teraz najbardziej moją uwagę zwracają t-shirty z interesującymi napisami Cytat:
Cytat:
Przyznam się Wam, że do zakupu jasnych jeansów zainspirowała mnie Kasia Tusk Załączam jej zdjęcia. Uwielbiam to połączenie plus cieliste szpilkiPięknie wyglądasz Cytat:
Ciekawe, czy ja zauważę jakieś efekty. Co do Bingo- ta maska polecana przez blekitne_niebo fajnie działała na moje włosy. Natomiast już inna, ze spiruliną i keratyną- gorzej. Zaskoczona jestem kupioną tydzień temu w Hebe maską nabłyszczającą Kallos: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...hair-mask.html bo w Latte jedynie zapach mi się podobał.Świetne zakupy! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I trzymam kciuki za uspokojenie ceryCytat:
![]() Nawet zrezygnowałam z picia soków po tym, co pisałyście. Nie mam niestety możliwości robienia ich samodzielnie. Ale co do coli- raz na jakiś czas czuję nieodpartą potrzebę wypicia i wtedy ulegam Tak, jak wczoraj... Zresztą w ogóle mam ochotę od kilku dni na coś niezdrowego (np. jakiegoś kebaba i frytki). O mały włos, a dzisiaj bym go kupiła. W ogóle jakieś takie złe dni mam...Dziewczyny- jak długo czekałyście na zamówienie z Kaliny? I jak się mobilizujecie do nauki? Co wtedy sobie mówicie, myślicie? Od przyszłego poniedziałku zaczynają mi się kolokwia z ćwiczeń, a ja nawet nie zaczęłam się uczyć ![]() Aha- w Rossmanie jest teraz promocja na szampony i odżywki Aussie.
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
||||||||
|
|
|
#1194 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak widzę napis idealnie pasujący do mnie to nie mogę powstrzymać się przed zakupem na razie walczę, ale czuję, że ulegnę ![]() do tego reszta jak wyżej napisałaś i |
|
|
|
|
#1195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tylko jakoś tak "nie czułam" do tej pory jasnych jeansów, ale chyba jednak kupię . Dzięki za zdjęcia
||
|
|
|
#1196 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A upały mają być, ale z burzami a ja chciałam wybrać się nad Maltę na loda i piwko z sokiem w bambusowym ogródku ![]() Cytat:
![]() Na obiadokolację zjadłam właśnie naleśniki Cytat:
co do nauki...niestety, jak z mobilizacją do innych rzeczy - przychodzi mi z trudem i działam na ostatnią chwilę... Jak mi się pokończą maski to kupię tego Kallosa są małe opakowania?
|
|||
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez podobają się T-shirty z napisami ( zazwyczaj szare lub biale
). Do moich ulubionych należy szara z napisami, noszę ją do spódnic, woskowanych spodni, legginsów, marynarek, jest niesamowicie uniwersalna.Ostatnio napadła mnie też prawdziwa mania na DIY wszelakiego rodzaju. Znalazłam w szafie sporo rzeczy z poprzedniego sezonu, do których doczepiłam dżety, kamienie, naszyjnik. Ubrania mają nowy design, a mi sprawia to ogromna frajdę.
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40815824]ostatnio mam to samo
jak widzę napis idealnie pasujący do mnie to nie mogę powstrzymać się przed zakupem na razie walczę, ale czuję, że ulegnę ![]() do tego reszta jak wyżej napisałaś i ja mam tak samo, ostatnio wpadła mi w oko ta koszulka - http://shootgirl.pl/naked.html jednak chyba nie jestem aż tak odważna aby ją założyć
|
|
#1200 | ||
|
|
Latte na pewno są
Jak powąchasz - przepadniesz Cytat:
Cytat:
Miałam wczoraj ćwiczyć, ale poszłam do koleżanki i jak wróciłam to już mi się nie chciało :/ Od kilku dni jestem jakaś taka bez życia. Pamiętałam, że jak ćwiczyłam to miałam zdecydowanie więcej energii, także dziś po pracy siadam do nauki a później ćwiczę!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

albo zna się na proporcjach 

Choć pewnie będę tu jedyną, nie znoszę czerwonych samochodów 

?
mam chyba inny typ włosów niż błękitne niebo, bo maska z Bingo też mnie nie 'zachwyciła'
Mam nadzieję, że to co zamówię to mi choć trochę pomoże...
na razie walczę, ale czuję, że ulegnę