Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-13, 19:29   #1171
julka910
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Z mojego doświadczenia wynika, że answear zawsze błyskawicznie wysyła.
Ja zamawialam pierwszy raz i jestem bardziej zadowolona niż z zalando sukienke wysłali w dniu zakupu, to był piątek.
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 19:37   #1172
LadyI
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość

Mam nadzieje ze mojemu mężowi spodoba sie tak samo jak Wam
Jak tak wyglądasz, to na pewno nie będzie myślał o sukience
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 20:53   #1173
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Przyszła moja sukienka z answear. Jest śliczna, jestem bardzo zadowolona z wyboru
wyglądasz o tak: x100

ostatnio mam mniej czasu na podczytywanie, ale staram się nie gubić wątków

W mojej garderobie przeważają bluzki, ale nie mam jakiegoś upodobania do szczególnej części garderoby, po prostu bluzki łatwiej mi kupić, bo spodnie teraz wolę mieć idealne na długość, a sweterków i narzutek mam na lekarstwo. Powoli moim uzależnieniem są sukienki. Po tym jak kupiłam jedną idealną w H&M, która idealnie zasłania moje krzywe nogi, a dodaje mi kobiecości (co prawda w takim bardziej słodkim wydaniu), to mam ochotę nosić sukienki codziennie.

Co do tłuszczyku z ud, postanowiłam regularnie biegać - póki co moim celem jest móc biegać minimum 15min bez przerwy (na razie zaczynam i robię 1,5 biegu, 2 min marszu) i kupić serum Eveline
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 20:57   #1174
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Przyszła moja sukienka z answear. Jest śliczna, jestem bardzo zadowolona z wyboru
Bardzo stylowo się prezentujesz.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 21:12   #1175
kobea
Zadomowienie

Cytat:
na stronie wyglądała średnio ale na Tobie super leży!!
kobea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 21:18   #1176
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
wyglądasz o tak: x100

ostatnio mam mniej czasu na podczytywanie, ale staram się nie gubić wątków

W mojej garderobie przeważają bluzki, ale nie mam jakiegoś upodobania do szczególnej części garderoby, po prostu bluzki łatwiej mi kupić, bo spodnie teraz wolę mieć idealne na długość, a sweterków i narzutek mam na lekarstwo. Powoli moim uzależnieniem są sukienki. Po tym jak kupiłam jedną idealną w H&M, która idealnie zasłania moje krzywe nogi, a dodaje mi kobiecości (co prawda w takim bardziej słodkim wydaniu), to mam ochotę nosić sukienki codziennie.

Co do tłuszczyku z ud, postanowiłam regularnie biegać - póki co moim celem jest móc biegać minimum 15min bez przerwy (na razie zaczynam i robię 1,5 biegu, 2 min marszu) i kupić serum Eveline
Jeśli chodzi o takie serum antycellulitowe w białej tubie z zielonkawą nakrętką to jak najbardziej polecam .

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 22:15   #1177
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o takie serum antycellulitowe w białej tubie z zielonkawą nakrętką to jak najbardziej polecam .
Też go używam

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 22:31   #1178
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:
Na Tobie wygląda lepiej niż na modelce

ktoś tu używa peelingu z kwasu migdałowego? albo zna się na proporcjach

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

Edytowane przez nikisa
Czas edycji: 2013-05-13 o 22:34
nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 23:24   #1179
pati_pz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Tak, wlasnie o nim czytalam bardzo pozytywne recenzje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-14, 08:36   #1180
Ag4
AGA :)

Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty

Ja muszę powrócić do ćwiczeń bo już ładnie mi szło, ciało było coraz jędrniejsze, ale odpuściłam bo jakiś leń mnie dopadł. OD dziś się biorę za codzienny kilkuminutowy trening

Kupiłam sobie olej ze słodkich migdałów. Nie wiem jeszcze czy będę go nakładać na twarzy czy na włosy, zobaczę jak się sprawdzi.
I zrobiłam w końcu żel lniany, chcę ograniczyć używanie lakieru i pianki do włosów.

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 10:21   #1181
Stace
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Ja muszę powrócić do ćwiczeń bo już ładnie mi szło, ciało było coraz jędrniejsze, ale odpuściłam bo jakiś leń mnie dopadł. OD dziś się biorę za codzienny kilkuminutowy trening

Kupiłam sobie olej ze słodkich migdałów. Nie wiem jeszcze czy będę go nakładać na twarzy czy na włosy, zobaczę jak się sprawdzi.
I zrobiłam w końcu żel lniany, chcę ograniczyć używanie lakieru i pianki do włosów.
A co będziesz ćwiczyć? Ja od wczoraj mam dietę, oczywiście wszyscy dookoła mi jedzenie pod nos podstawiają . I zastanawiam się co ćwiczyć.

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 13:14   #1182
julka910
Zakorzenienie

Dziewczyny, które lubią kosmetyki Bingo Spa - odkryłam że są w Auchan, maski (ze 4 rodzaje), balsam do ciała, jakieś sole do kąpieli, żel pod prysznic..
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 14:12   #1183
pati_pz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i pro

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
A co będziesz ćwiczyć? Ja od wczoraj mam dietę, oczywiście wszyscy dookoła mi jedzenie pod nos podstawiają . I zastanawiam się co ćwiczyć.
Ja oprocz biegania chce pocwiczyc Jillian Michaels killer buns and thighs albo sprobuje z 30day shred, ale nie jako regularny, codzienny program tylko tak z 2-3 razy w tygodniu.

Serum eveline kupione, a przy okazji skusilam sie na serum.do biustu. Ladnie pachnie, fajnie nawilza i mam nadzieje, ze nie porobia mi sie krostki na dekolcie, bo wiele kremow niestety to wywoluje u mnie.

Juz wiem z jaka marka pomylilam Bingo. Myslalam, ze jest w Hebe, a tam jest Bandi a nie Bingo za to Bingo mam w takiej malej aptece po drodze do pracy, gdzie tez odkrylam szampony Fitomedu i kremy Sylveco

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-14, 14:20   #1184
Ag4

Cytat:
Jakieś ćwiczenia VS (lubię Rebeccę z X-fit), Mel B albo Jillian.
Nie chcę schudnąć, chcę po prostu być jędrna i mieć kondycję

Aga
Stary 2013-05-14, 14:22   #1185
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Dziewczyny poszukuję ładnej, lekkiej i niedrogiej torby na laptopa, najlepiej w kolorze czarnym. Poradźcie gdzie mogę taką zakupić ?
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 14:48   #1186
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
bosko wyglądasz
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 15:33   #1187
agatkaao0
Wtajemniczenie

Pomyłka

— Czesław Miłosz

Edytowane przez agatkaao0
Czas edycji: 2013-05-14 o 15:34
agatkaao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 15:43   #1188
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Jakieś ćwiczenia VS (lubię Rebeccę z X-fit), Mel B albo Jillian.
Nie chcę schudnąć, chcę po prostu być jędrna i mieć kondycję
Ja chyba też się zdecyduję na Jillian . Też nie chcę schudnąć, tylko wyrzeźbić brzuch, ujędrnić się i przestać jeść śmieci

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stary 2013-05-14, 16:37   #1189
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Ja chyba też się zdecyduję na Jillian . Też nie chcę schudnąć, tylko wyrzeźbić brzuch, ujędrnić się i przestać jeść śmieci
Jestem z siebie dumna, ostatnio zamiast coli wzięłam sobie wodę. Colę pijam sporadycznie, a teraz chcę ją całkowicie wyeliminować, żeby "biała dieta" po wybieleniu zębów lepiej szła
Stary 2013-05-14, 18:20   #1190
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Wpadam na chwilkę, bo zaraz uciekam poćwiczyć Zawzięłam się i od tygodnia ćwiczę z Chodakowską Wczoraj myślałam, że ducha wyzionę Ale dotrwałam dzielnie do końca Dzisiaj też chcę poćwiczyć, żeby z rytmu nie wypaść
W końcu zaczyna się robić ciepło Choć dzisiaj rano było tak ponuro, że aż się wstawać nie chciało. A w pracy nam się jeszcze żarówki przepaliły, więc w ogóle dzień był ponury Podobno w weekend mają być upały. Oczywiście, jak ja będę kisić w szkole

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość

a buty... już Ci pisałam
'

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Pochwalę się dostałam od rodziców urodzinowy prezent (urodziny mam za 2 tyg, ale co tam) własne autko - czerwonego Citroena C1.
Piękne Choć pewnie będę tu jedyną, nie znoszę czerwonych samochodów

Cytat:
ja urodziny mam za kilka dni jak ten czas leci!
a sama mam dostać samochód po licencjacie - ale nie zapeszam więc nie pokazuję
Ja w przyszłym roku chcę moje auto wymienić. Marzy mi się new beatle I takie też auto zamierzam sobie kupić

Cytat:
Forget me, przeoczyłam informację o urodzinach! STO LAT
Dziękuję Kochana
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 18:21   #1191
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
są obłędne
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Forget_me Sto lat
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Mnie się doskonale jeździ w szpilkach, podpieram się na obcasach
Mnie również Początki jazdy na obcasach były trudne, ale teraz jeżdżę w obcasach bez problemu Nie chciałoby mi się przebierać codziennie rano w baletki

Cytat:
Napisane przez ParashuteEffect Pokaż wiadomość
moj dzisiejszy
Piękny zestaw, piękna Ty

Cytat:
Pochwalę się, że kupiłam na asosie dwie pary melissek mam nadzieję, że szybko dotrą i będą dobre
Zazdroszczę Piękne butki
Że też musiałam być na uczelni, kiedy pojawiły się te buty na promocji
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 18:48   #1192
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Jestem z siebie dumna, ostatnio zamiast coli wzięłam sobie wodę. Colę pijam sporadycznie, a teraz chcę ją całkowicie wyeliminować, żeby "biała dieta" po wybieleniu zębów lepiej szła
Ja z napojami nie mam problemu, teraz piję tylko wodę . Gorzej z jedzeniem, kocham jeść, a te "zdrowe rzeczy" mi w ogóle nie smakują

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2013-05-14, 21:52   #1193
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
llenka tak, weekend spędzam z najbliższymi. Rodzice są u mnie od wczoraj rano, już się zbierają do wyjazdu, a popołudnie spędzam z przyjaciółką na plotkach przy pysznym ciachu

Co do przełamywania wstydu - warto, naprawdę warto mówić i się tym nie krępować nawet jak się mówi z błędami lub mało płynnie. Mowa jest w języku bardzo, bardzo ważna, więc warto ją kształtować. Ja miałam kiedyś ogromny problem z jednym z języków, bo o ile gramatyka i czytanie było bezbłędne, to z mową było tak sobie. Bardzo mnie to krępowało, aż w końcu rozpoczęłam intensywne konwersacje (choć się bardzo ich bałam). No i cóż, okazało się że to nie takie straszne, a wręcz bardzo satysfakcjonujące

Tak patrzę na moją szafę i dochodze do wniosku, że mam w niej prawie same sukienki, żeby było śmieszniej nie mogę się powstrzymać i ciągle zamawiam nowe Czy to już choroba, jak myślicie? Co prawda skusiłam się też ostatnio na szorty i beżowe rurki, ale to sukienki wywołują we mnie najwięcej emocji i to je kupuję i noszę najczęściej Ma któraś z Waz podobną słabość do jakiejś części garderoby?
Więc weekend bardzo udany

Tak, wiem, że warto mówić i nie przejmować się błędami, ale czasami jest to takie trudne... Muszę zmienić myślenie o sobie i się przełamać i mówić! Czy możesz napisać coś więcej o tych intensywnych konwersacjach?

Też kiedyś miałam słabość do sukienek. Teraz najbardziej moją uwagę zwracają t-shirty z interesującymi napisami Założone do jeansów, szpilek i czerwonych ust

Cytat:
Dziewczyny, chodzicie w jasnych dżinsach ? Bo ostatnio mam ochotę takowe kupić, ale ja zawsze w ciemnych, jakoś nie mogę się do jasnych przekonać... . I to nie dlatego, że chcę się wyszczuplić, po prostu ciemne jakoś wydają mi się bardziej... eleganckie ?
Mam dwie pary jasnych jeansów i je lubię. Ubrałam je kiedyś do białej koszuli i czarnej marynarki i czułam się elegancko. Najczęściej noszę je do niebieskiej góry (kocham wszystkie odcienie niebieskiego) lub białej czy czarnej. Fakt- efektu wyszczuplającego nie widziałam, wręcz przeciwnie.

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Mam ochotę na jasne dżinsy, rurki, najlepiej z przetarciami i do tego błękitną koszulę
Tak
Przyznam się Wam, że do zakupu jasnych jeansów zainspirowała mnie Kasia Tusk Załączam jej zdjęcia. Uwielbiam to połączenie plus cieliste szpilki

Cytat:
Napisane przez ParashuteEffect Pokaż wiadomość
moj dzisiejszy
Pięknie wyglądasz

Cytat:
Balsam jest ok na co dzień, natomiast maskę rzadko używam, ale niestety wspaniałych efektów nie zauważyłam mam chyba inny typ włosów niż błękitne niebo, bo maska z Bingo też mnie nie 'zachwyciła'
A ja się cyrkonii nie obawiam, najwyżej zareklamuję, że buble sprzedają

Pochwalę się, że kupiłam na asosie dwie pary melissek mam nadzieję, że szybko dotrą i będą dobre
Rozumiem Ciekawe, czy ja zauważę jakieś efekty. Co do Bingo- ta maska polecana przez blekitne_niebo fajnie działała na moje włosy. Natomiast już inna, ze spiruliną i keratyną- gorzej. Zaskoczona jestem kupioną tydzień temu w Hebe maską nabłyszczającą Kallos: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...hair-mask.html bo w Latte jedynie zapach mi się podobał.

Świetne zakupy!

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Ta maska jest ok, ale to wszystko zależy od włosów. Moje rozjaśniane włosy bardzo się puszą, i żadna maska w tym nie pomaga :/
Też moje się puszą

Cytat:
Pięknie Masz świetną figurę! (Pamiętam, bo zajrzałam na wątek, ale nie miałam czasu odpisać)

Cytat:
Napisane przez sandra8859 Pokaż wiadomość
Właśnie robię sobie zamówienie ze strony zrób sobie krem i dumam co mam jeszcze zamówić. Moja cera nadal się nie uspokoiła, nie wiem czy to nadal te hormony czy co...po prostu ręce opadają Mam nadzieję, że to co zamówię to mi choć trochę pomoże...
Co zamówiłaś? I trzymam kciuki za uspokojenie cery Moja też teraz wariuje (zresztą, jak zawsze przed zbliżającym się okresem).

Cytat:
Ja z napojami nie mam problemu, teraz piję tylko wodę . Gorzej z jedzeniem, kocham jeść, a te "zdrowe rzeczy" mi w ogóle nie smakują
Też piję tylko wodę. Plus oczywiście alkohol Nawet zrezygnowałam z picia soków po tym, co pisałyście. Nie mam niestety możliwości robienia ich samodzielnie. Ale co do coli- raz na jakiś czas czuję nieodpartą potrzebę wypicia i wtedy ulegam Tak, jak wczoraj... Zresztą w ogóle mam ochotę od kilku dni na coś niezdrowego (np. jakiegoś kebaba i frytki). O mały włos, a dzisiaj bym go kupiła. W ogóle jakieś takie złe dni mam...

Dziewczyny- jak długo czekałyście na zamówienie z Kaliny?

I jak się mobilizujecie do nauki? Co wtedy sobie mówicie, myślicie? Od przyszłego poniedziałku zaczynają mi się kolokwia z ćwiczeń, a ja nawet nie zaczęłam się uczyć

Aha- w Rossmanie jest teraz promocja na szampony i odżywki Aussie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0326(3).jpg (28,8 KB, 185 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0406(1).jpg (26,1 KB, 126 załadowań)

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 21:58   #1194
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Teraz najbardziej moją uwagę zwracają t-shirty z interesującymi napisami Założone do jeansów, szpilek i czerwonych ust
ostatnio mam to samo
jak widzę napis idealnie pasujący do mnie to nie mogę powstrzymać się przed zakupem na razie walczę, ale czuję, że ulegnę
do tego reszta jak wyżej napisałaś i
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 22:10   #1195
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Więc weekend bardzo udany

Tak, wiem, że warto mówić i nie przejmować się błędami, ale czasami jest to takie trudne... Muszę zmienić myślenie o sobie i się przełamać i mówić! Czy możesz napisać coś więcej o tych intensywnych konwersacjach?

Też kiedyś miałam słabość do sukienek. Teraz najbardziej moją uwagę zwracają t-shirty z interesującymi napisami Założone do jeansów, szpilek i czerwonych ust

Mam dwie pary jasnych jeansów i je lubię. Ubrałam je kiedyś do białej koszuli i czarnej marynarki i czułam się elegancko. Najczęściej noszę je do niebieskiej góry (kocham wszystkie odcienie niebieskiego) lub białej czy czarnej. Fakt- efektu wyszczuplającego nie widziałam, wręcz przeciwnie.

Tak
Przyznam się Wam, że do zakupu jasnych jeansów zainspirowała mnie Kasia Tusk Załączam jej zdjęcia. Uwielbiam to połączenie plus cieliste szpilki

Pięknie wyglądasz

Rozumiem Ciekawe, czy ja zauważę jakieś efekty. Co do Bingo- ta maska polecana przez blekitne_niebo fajnie działała na moje włosy. Natomiast już inna, ze spiruliną i keratyną- gorzej. Zaskoczona jestem kupioną tydzień temu w Hebe maską nabłyszczającą Kallos: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...hair-mask.html bo w Latte jedynie zapach mi się podobał.

Świetne zakupy!

Też moje się puszą

Pięknie Masz świetną figurę! (Pamiętam, bo zajrzałam na wątek, ale nie miałam czasu odpisać)

Co zamówiłaś? I trzymam kciuki za uspokojenie cery Moja też teraz wariuje (zresztą, jak zawsze przed zbliżającym się okresem).

Też piję tylko wodę. Plus oczywiście alkohol Nawet zrezygnowałam z picia soków po tym, co pisałyście. Nie mam niestety możliwości robienia ich samodzielnie. Ale co do coli- raz na jakiś czas czuję nieodpartą potrzebę wypicia i wtedy ulegam Tak, jak wczoraj... Zresztą w ogóle mam ochotę od kilku dni na coś niezdrowego (np. jakiegoś kebaba i frytki). O mały włos, a dzisiaj bym go kupiła. W ogóle jakieś takie złe dni mam...

I jak się mobilizujecie do nauki? Co wtedy sobie mówicie, myślicie? Od przyszłego poniedziałku zaczynają mi się kolokwia z ćwiczeń, a ja nawet nie zaczęłam się uczyć

Ale ja właśnie nie potrzebuję efektu wyszczuplającego . Tylko jakoś tak "nie czułam" do tej pory jasnych jeansów, ale chyba jednak kupię . Dzięki za zdjęcia

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2013-05-14, 22:17   #1196
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Wpadam na chwilkę, bo zaraz uciekam poćwiczyć Zawzięłam się i od tygodnia ćwiczę z Chodakowską Wczoraj myślałam, że ducha wyzionę Ale dotrwałam dzielnie do końca Dzisiaj też chcę poćwiczyć, żeby z rytmu nie wypaść
W końcu zaczyna się robić ciepło Choć dzisiaj rano było tak ponuro, że aż się wstawać nie chciało. A w pracy nam się jeszcze żarówki przepaliły, więc w ogóle dzień był ponury Podobno w weekend mają być upały. Oczywiście, jak ja będę kisić w szkole

'

Piękne Choć pewnie będę tu jedyną, nie znoszę czerwonych samochodów

Ja w przyszłym roku chcę moje auto wymienić. Marzy mi się new beatle I takie też auto zamierzam sobie kupić

Dziękuję Kochana
Też mi się podobają te auta, ale jakbym miała fundusze to pewnie wybrałabym coś innego
A upały mają być, ale z burzami a ja chciałam wybrać się nad Maltę na loda i piwko z sokiem w bambusowym ogródku

Cytat:
Ja też przestawiłam się na wodę rok temu i czasem kupuję puszkę coli zero albo pepsi light
Na obiadokolację zjadłam właśnie naleśniki
Cytat:

Ja zamawiałam chyba 10maja a dzisiaj dostałam z Kaliny przesyłkę
co do nauki...niestety, jak z mobilizacją do innych rzeczy - przychodzi mi z trudem i działam na ostatnią chwilę...

Jak mi się pokończą maski to kupię tego Kallosa są małe opakowania?
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 22:29   #1197
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Polecasz ? Bo mam wielką ochotę spróbować po opiniach na KWC.
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 22:46   #1198
Phoebee
Zakorzenienie

Mi tez podobają się T-shirty z napisami ( zazwyczaj szare lub biale). Do moich ulubionych należy szara z napisami, noszę ją do spódnic, woskowanych spodni, legginsów, marynarek, jest niesamowicie uniwersalna.
Ostatnio napadła mnie też prawdziwa mania na DIY wszelakiego rodzaju. Znalazłam w szafie sporo rzeczy z poprzedniego sezonu, do których doczepiłam dżety, kamienie, naszyjnik. Ubrania mają nowy design, a mi sprawia to ogromna frajdę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 09d717cd7e540a02eb466edb7acd570a.jpg (51,2 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mcqbvfCLpS1r03rvmo1_1280.jpg (42,2 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mcgs9uCoeY1qfo1l2o1_500.jpg (25,3 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mmc32l9cle1r95v6jo1_1280.jpg (52,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 37c316f3ca27fb932f97003d6f065fb3.jpg (66,6 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara-camisetas-suiteblanco-leggings~look-main.jpg (90,3 KB, 91 załadowań)
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 09:22   #1199
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40815824]ostatnio mam to samo
jak widzę napis idealnie pasujący do mnie to nie mogę powstrzymać się przed zakupem na razie walczę, ale czuję, że ulegnę
do tego reszta jak wyżej napisałaś i [/QUOTE]

ja mam tak samo, ostatnio wpadła mi w oko ta koszulka - http://shootgirl.pl/naked.html jednak chyba nie jestem aż tak odważna aby ją założyć
Stary 2013-05-15, 09:31   #1200
Ag4

Cytat:

Jak mi się pokończą maski to kupię tego Kallosa są małe opakowania?
Latte na pewno są Ja polecam
Jak powąchasz - przepadniesz

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Ostatnio napadła mnie też prawdziwa mania na DIY wszelakiego rodzaju. Znalazłam w szafie sporo rzeczy z poprzedniego sezonu, do których doczepiłam dżety, kamienie, naszyjnik. Ubrania mają nowy design, a mi sprawia to ogromna frajdę.
Fajnie! Ja nie mam cierpliwości ani zdolności do DIY.

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
ja mam tak samo, ostatnio wpadła mi w oko ta koszulka - http://shootgirl.pl/naked.html jednak chyba nie jestem aż tak odważna aby ją założyć
Już widzę minę mojego tżta jakbym ubrała tą koszulkę

Miałam wczoraj ćwiczyć, ale poszłam do koleżanki i jak wróciłam to już mi się nie chciało :/ Od kilku dni jestem jakaś taka bez życia. Pamiętałam, że jak ćwiczyłam to miałam zdecydowanie więcej energii, także dziś po pracy siadam do nauki a później ćwiczę!

Aga
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości