|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później
Witajcie! Od rana bylam bardzo zajeta- sprzatanie itp. na szczescie TZ dzielnie mi pomagal. A ze pogode mamy piekna, to wybralismy sie na plaze. Co niektore oszolomy porozbieraly sie do bikini, a nawet taplaly sie w wodzie. No faktycznie jest przyjemnie, ale zeby az tak
? Potem rybka na obiad. Tylko jednym zgrzeszylam - nie moglam sie oprzec lodom wloskim. Za kare nie bedzie ciast w Swieta. I dobrze- przynajmniej bede miala mniej roboty. Z zyczeniami wpadne jutro...
|
|
|
|
#31202 |
|
Zakorzenienie
|
Boski to on jest i na wizus i w smaku, bo już trochę zeżarłam a co
![]() Od poniedzialku dieta
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#31203 |
|
Rzabbocop
|
Mariola, nas zlinczują za te widoki
![]() A mnie niedobrze po tych plackach
|
|
|
|
#31204 | |||||
|
Rozeznanie
|
No to teraz zaczynam hurtem odpisywac:
Cytat:
Czyzbym jej za czesto uzywala? Z otrebami tez pozajaczkowalam. Mialo byc: pszenne, zytnie itp Chcialam je wlaczyc do jadlospisu ze wzgledu na blonnik. No chyba ze lepiej cos innego jesc? Cytat:
Troche mnie jeszcze krepuje otwieranie tego w autobusie ze wzgledu na zapach, ale tu przekonalo mnie porownanie Pingwinka. Bo w koncu jak sie ktos laduje z hamburgerem do autobusu to tez go zasmradza i nic sobie z tego nie robi! No to ja bede jesc... A co!!! I jeszcze a' propo odzywki. To sie pije ZAMIAST posilku? A i jeszcze jedno. Wazne jest zeby w kazdym posilku byla odpowiednia/rowna ilosc bialka czy np bilans calodniowy (raz mniej raz wiecej)? Cytat:
Cytat:
I metr krawiecki bo czesto kupuje chrzesniakom ubranka a rozmary na metkach sa tak rozne ze mozna zwariowac. Teraz dojdzie mi jeszcze lyzeczka do zelaznego zestawu. Czasami nosze tez czesci z komputera np dysk twardy... Fotki dostalam. Dzieki. Jak i inne dziewczyny uwazam ze roznica jest ogromna. Ja swoje przesle we wlasciwym czasie. Na razie mam tylko te "przed". Po Swietach zaczyanm na calego. Zobaczymy..... Cytat:
|
|||||
|
|
|
#31205 |
|
Zakorzenienie
|
Gnomo niezła jesteś
![]() zdjęcie sernika i robocza wersja Sfinksa, bo jutro to go już rozkroją, więc taka niewykończona, ale cala
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#31206 |
|
Rzabbocop
|
Gnomo skrobia ziemniaczana dobrze matuje a nie destabilizuje filtrów w kosmetykach
|
|
|
|
#31207 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#31208 |
|
Rozeznanie
|
No i zostalam sama!
Wszyscy sprzataja/gotuja/pieka?!?!?! No dobra, to ja tez ide cos zrobic w chalupie... |
|
|
|
#31209 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to zrobilam w ramach promocji wyspy
ciagle sie zachwycam, ze w takim pieknym miejscu mieszkamA ja bym chetnie zjadla placki... Ale jutro nie zrobie, bo TZ zaprosil mnie na kolacje do La Petit Bistro . Super, przyda mi sie taki czysto przedswiateczny oddech...
|
|
|
|
#31210 |
|
Zakorzenienie
|
Pingwinku to w jakiej temperaturze Ty w końcu piekłaś ten sernik
u mnie nie da się nawet ustawić 95 stopni minimum to 145 (strasznie dziadowski mam piekarnik) i jak długo go piekłaś? ładniusie i smaka mi narobiły te Twoje wypieki!
|
#31211 |
|
Rzabbocop
|
Ja w tym roku robię tylko sałatkę jarzynową
![]() a tak to dziećmi cały czas się zajmuję |
|
|
|
#31212 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeska zaczęłam tak jak w pzrepisie 250 na 10 minut a potem ustawiłam na 90 i godzinę siedziała i nic, to poszukałam innego pzrepisu i tam było 180 to zrobiłam 150 i za godzinę się upiekł
teraz to bym go w kąpieli wodnej na 150 minimum h piekła
|
|
|
#31213 |
|
Zakorzenienie
|
Ej nie ukrywać się czajniki tylko pisać
|
|
|
#31214 |
|
Zadomowienie
|
Mmmm, Pingwinku - sfinks wygląda naprawdę nieźle
Mój sernik już się piecze (w 93 stopniach EDIT: wygląda jakby już był gotowy, a jeszcze godzinę tam ma posiedzieć. Może to jest kwestia serków, ta wodnistość? Rzęsko nie chce mi się wierzyć, że nie masz niższej temperatury ![]() Jutro już tylko piekę babę drożdżową, dekoruję moje barany (oba już stoją upieczone) i farbuję jajka - co prawda nie będą święcone, bo tu nie ma takiej tradycji, ale może zbiorę się w sobie i zrobię z nich śląskie kroszonki? Dawno już nie bawiłam się w ten sposób ![]() Agawa - robisz kroszonki? He, he, kto by pomyślał, że te świeta będą takie domowe - w zeszłym roku całą Wielkanoc szalałam na snowboardzie i bardzo byłam dumna, że nie upiekłam ani jednego ciasta
|
|
|
|
#31215 |
|
Zakorzenienie
|
Beata ja też tylko babki jutro piekę
Miłej nocy papa
|
|
|
#31216 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#31217 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie jest zdjęcie sfinxa?
bo sobie przepis skopiowałam i mam zamiar kiedyś spróbować zrobić ale może jakoś potem... ![]() W ogóle to Was podziwiam - zanim tu zajrzałam i trafiłam na opis sfinxa nie przyszło mi nawet do głowy, że mogłabym coś przygotować albo jakkolwiek zmienić menu z okazji świąt Edit: już znalazłam sfinxa może się jednak zmobilizuję jakoś w niedzielę
|
#31218 |
|
Rzabbocop
|
Takietam miałam Ci odpisać - ja robiłam tylko analizy finansowe i ekonomiczne do studium wykonalności do wniosków do ZPORR i jakichś wcześniejszych funduszy unijnych (dla szkół, szpitali, oczyszczalni ścieków i innych takich gminnych inwestycji)
|
|
|
|
#31219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie są cyferkami oznaczone od 1 do 8 1 - 145 stopni i nie da się tej gałki na mniej ustawić Rzabbko - daobra sałatka niegdy nie jest zła! pyyyychotka
|
|
#31220 |
|
Zakorzenienie
|
on jest blady ostatecznie? czy przyrumieniony?
bo nie wiem czy fotki oddają kolory u mnie godzina minęła a on taki jasny ciągle jest
|
#31221 |
|
Zakorzenienie
|
Pinguś a ten sfinks to do jakiej tortownicy jest przeznaczony - małej
, bo ten Twój albo taki mały albo masz takie duże truskawki![]()
|
|
|
|
#31222 |
|
Zakorzenienie
|
trzymałam godzine i 15 minut
trochę się jeszcze "rusza" ale zaczął pękać delikatnie na wierzchu (przy brzegach bo sporo się podniósł) to wyjęłam ![]() zobaczymy, oby nie był surowy
;-D Edytowane przez rzęsa Czas edycji: 2007-04-06 o 21:31 |
|
|
|
#31223 |
|
Zakorzenienie
|
przyszłam Wam wszystkim życzyć udanych i szczęśliwych świąt, bo widzę, że smaczne będą bez najmniejszych wątpliwości
co to takiego ten sfinks nie mogę znaleść |
|
|
|
#31224 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
|
|
|
|
#31225 |
|
Zakorzenienie
|
Święta to jest czas wyżerki,
porzućcie więc swe rozterki. Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany, niech to będzie czas uroczy. Życzę Wam miłej Wielkanocy! Maglisa |
|
|
|
#31226 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#31227 |
|
Zakorzenienie
|
idę już
do juterka ![]() jeszcze raz dzięki wszystkim Wam za życzenia i ja również życzę Wam udanych, szczęśliwych Świąt
|
#31228 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#31229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro kolejny termin a później przecie tydzień/dwa ma prawo się spóźniać ja dzisiaj nie pościłam,bo: -ja przecie poszczę cały rok-w końcu mięcha nie jem -żebym była syta to też nie powiem no trudno,ale może jak się 6 posiłków podzieli na dwóch... bo tgo oczywiście nie można wykluczyć-to może mi ujdzie Pingi-aż mi się flaki na lewą stronę wywróciły ![]() m niami!i ta truskawa! narobiłyście tyle szumu,że pewnie gdybym miała czas to też bym upiekła ale niestety... jutro też pracuję jeszcze tylko jutro jeszcze tylko jutro to moja nowa mantra |
|
|
|
|
#31230 |
|
Zakorzenienie
|
Ann, Ty sie przypatrz dobrze na te obrazeczki, co wkleiłam, bo one są pod Ciebie i pod Yoolię.
I nie używaj Retinu, na wszelki wypadek. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

? Potem rybka na obiad. Tylko jednym zgrzeszylam - nie moglam sie oprzec lodom wloskim. Za kare nie bedzie ciast w Swieta. I dobrze- przynajmniej bede miala mniej roboty. Z zyczeniami wpadne jutro...

Wszyscy sprzataja/gotuja/pieka?!?!?!

m niami!