|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! |
|
4 | 10,81% |
| Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
1 | 2,70% |
| Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
6 | 16,22% |
| Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
3 | 8,11% |
| Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
17 | 45,95% |
| Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
ja tylko na chwilę, nie nadrabiam bo MEBLE przyjechały!!
) ale się cieszę,... jak zobaczyłam wnoszone łóżeczko to sobie pomyślałam " Ch.o.lera, poważnie się robi!!". Idę ogarniaać, potem was nadrobię.. muszę korzystać z tego przypływy energii!
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Pisałam wam rano, że z mężem się wczoraj ścięłam.
To przed 8 dzwonił jak się czuję. Ale Małgosię szykowałam do przedszkola więc go olałam. Potem napisałam mu smsa o wizycie to odp, że nas kocha i będzie dobrze. A 2 godz temu dzwonił czy coś potrzebuję żeby kupić, więc tylko powiedziałam, że miałam ochotę na winogrono, ale niech już lepiej wraca bo tu łąka skoszona pewnie ma robotę przy niej jeszcze wiec szkoda czasu. Teraz właśnie przyjechał i mam 1 kg winogron
|
#2643 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)))Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Odpoczywaj i bedzie ok![]() Cytat:
Cytat:
) jak pcham wozek z blizniakami ..( dwoma pepsi z promocji w kauflandzie?:P) hahahha )) Odkad wiem gdzie mieszkasz zawsze patrze INSTYKNTOWNIE w Twoje okno chce Ci pomachac to cie nie ma hahahhahahaCytat:
Huggies maja wycieccie ,ale ja bede odginac itp Cytat:
Nadrobilam Was.. wow... ide zrobic mamie pazury u nog chodziaz niech mamcia ma ladne,ja to musze isc do kosmetyczki bo juz nie ma jak.. Wogole zauwazylam ze jak siedze to niunia mi schodzi nisko czy jakos tak i jak wstaje to czuje jakby zaraz miala wypasc czy coś takiego...ze jest tak nisko.. ale jak przejde kawalek to juz jest ok.Wogole zauwazylam ze siadam jak typowe ciezarowki .. wiecie jak ?nie umiem tego opowiedziec hahha ale siadam i mowie uff.. coz to byl za wyczyn hahah najpierw rece opieram i powoli siadam
|
||||||||||
|
|
|
#2644 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem jakich użyć słów, żeby nie powielić tego co już dziewczyny napisały! Szok po prostu..co za babsztyl! Cytat:
za serducho i całą wizytę no i za wywalczenie tego co Wam się należało w sklepie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
![]() Jak myślicie..mogę umyć tego obsranego palucha czy poczekać po losowaniu lotto ? Nie chciałabym szczęścia zmyć |
|||||
|
|
|
#2645 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja z doskoku, macie pozdro od Katarzynkijg
![]() Cytat:
Newborny nie mają wycięcia, ale najwygodniej pieluszkę wywinąć, bo te wycięcia i tak wypadają zazwyczaj za wysoko. Cytat:
![]() Cytat:
Byłam na SR, ledwo dolazłam takie wiatrzysko u nas A teraz umyłam okno u Małego, TŻ montuje karnisz i będziemy makarony wieszać Zasłonka jeszcze się szyje u teściowej, ale pooomału pomaaaału |
|||
|
|
|
#2646 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wyprałam ubranka małego - wszystko zmieściło się na jednej rozkładanej suszarce, a moja mama wyskoczyła, że mamy już nic nie kupować, bo on w tym nie wychodzi
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to odpowiedzialam, że będę przebierać dwa razy dziennie )i zdjęcia będę robić na pamiątkę dla małej, aby wiedziała, że jak modelka była ubrana, chociaż na początku
Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2013-05-16 o 20:26 |
|
|
|
|
#2648 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzisiaj mąż na nocce w pracy a już dwa razy do mnie sam zadzwonił
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kobiety cierpią przy porodzie a jak by wiedziały co robić to pewnie było by łatwiej
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że ok 19, ale zobaczę jak wyjdzie w praniu.
|
|
|
|
#2652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) - nam obecny układ pasuje, Norbert należy do rannych ptaszków, na 7 chodzimy do przedszkola, więc ta godzina kąpania i snu są super pasujące do całości Cytat:
hahaha co do chusteczek - nie miałam jeszcze nic, nawet w torbie szpitalnej, więc dziś zakupiłam w realu 1 op. TAMI - cena niezbyt (7,50), ale chcę je przetestować - te wzięłam: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...7RxscrmVE25EYw ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
A już nie chcę myśleć, gdzie ja to będę trzymać po wyprasowaniu, bo samych 56/62 jest meeeega dużo.
|
|||
|
|
|
#2653 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiedziałam jej, że nie chciałaby zobaczyć ile niektóre z was mają ciuszków... To usłyszałam, że życia nie widzę poza forum. Ale mam to gdzieś, jak mi się coś będzie podobało to i tak to kupię. Moje dziecko, moja kasa i mogę robić co mi się podoba.
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
DOMI, pomyslalam, ze zrobie foty jak ta wyprana posciel do wozia wyschnie i ja wyprasuje
. Normalnie sesyjke cala ![]() Cytat:
![]() A bo nie widzialam pytania Nic nie pisal, ale jesli chcesz to ja sie odezwe do niego? Zapytac o cos? Daj znac jak ciuszki dojda, bo bede komenta wystawiac EDIT: no zaraz mi skora normalnie popeka na stopach
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytaj czy kasa doszła (wczoraj przed 9 wysyłana) bo jakby nie patrzeć to zamieszanie trochę było, a kasę mój mąż wysłał.
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na sr też tak mówili
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
wychodzą zimowe wieczory ![]() idzia- brawa za wizytę i za szyjkę!
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra idę na Przyjaciółki.
Dobrej nocki
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
W mieście, w którym jest 5 biedronek, Kaufland, leclerc, carefur, dino, polo intermarche, ale nie ma Lidla
|
|
|
|
#2661 |
|
Wtajemniczenie
|
ja po wizycie
![]() wszystko ok waga stoi w miejscu czyli 11 kg na plusie- mam nadzieje ze tak juz bedzie....a mały w 33 tc wazy 2.39 kg!! bedzie klopsikiem
|
|
|
|
#2662 |
|
Zadomowienie
|
Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz
My dzis po wizycie
Wreszcie zobaczylismy naszego kochanego syneczka, slyszelismy serduszko Na ktg tak szalal, ze fale dunaju mi na brzuchu robil, az sie polozna smiala![]() Mam brac magnez i potas a we wtorek mam jechac na oddzial, na dyzurze mojej gin, na jakies badania ale z tych emocji nie zapytalam jakie dokladnie (nie to, ze cos sie dzieje, profilaktycznie cos ale ja rozemocjonowana a gin roztrzepana z natury i tak sie dogadalysmy )Teraz was ponadrabiam troszke ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2663 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja już oglądałam dzisiejszy odcinek
![]() ![]() Makarony wiszą ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
Ładny klopsik ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zacna waga ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Dzoanto juz poczekaj do losowania
![]() Nenijaki makaron Ty wieszasz? Komar mnie bzyknal |
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja też uciekam, dobrej nocki
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
spaghetti
i jak było?
|
#2670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz
A ja wrócilam ze SR wlasnie i ide czytać co tam naplodzilyscie
![]() Mieliśmy o drugim etapie porodu. ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
ważne, że wszystko ok
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

) ale się cieszę,... jak zobaczyłam wnoszone łóżeczko to sobie pomyślałam " Ch.o.lera, poważnie się robi!!". Idę ogarniaać, potem was nadrobię.. muszę korzystać z tego przypływy energii!

i wiesz, czego mały nie lubi, więc prawdopodobnie da się uniknąć nieprzyjemności 
)
a teraz to nam sie w głowach poprzewracalo.
za serducho i całą wizytę

hahaha
A już nie chcę myśleć, gdzie ja to będę trzymać po wyprasowaniu, bo samych 56/62 jest meeeega dużo.