|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 10,81% |
Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
0 | 0% |
Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
1 | 2,70% |
Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
0 | 0% |
Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
2 | 5,41% |
Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
6 | 16,22% |
Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
3 | 8,11% |
Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
2 | 5,41% |
Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
2 | 5,41% |
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
17 | 45,95% |
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Oliath
Cieszę się, ze jesteś zadowolona z wózka, a gratisik fajny ci się trafił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
E no to nie dzisiaj
![]() Moglabym ja wlozyc do wozka, ale razem z inkubatorem wazy prawie 58 kg, szkoda zawieszenia ![]()
Iza ![]() Diablicja ![]() Lilo ![]() Kubulek ![]() Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-05-16 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zadomowienie
|
Oliath - dobrze że juz z nami jesteś , porzadnie nas nastraszyłaś !
![]() fiazo- mi też jakoś ciagle n ieudaje sie zmobilizować , ale trzeba będzie zacisnac pasa i do dzieła , zresztą Tżtom pewnie będzie sie to podobać ![]() roxi1980- oj też to przechodziłam ... pomyśl że to dla maluszka i 3maj sie ![]() tweedledee - za duzo przytyłaś i organizm sie buntuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
tutaj filmik dotyczący masażu krocza:
http://www.mamazone.pl/tv/film,24679...d-porodem.aspx
#2285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wam powiem, ze mój interesuje sie wózkami, ale raczej na zasadzie co ja wybralam, pyta i czyta, czyli nie tak ze sam szuka. No w sumie ja mu nie mam za zle, bo ja caly dzien w domu, a on calymi dniami po 10-12 godz w pracy. Ale raz zaczal gadac tak, ze mi rece opadły. Jak bralam kocyk w biedrze on do mnie ,,a po co tyle tych kocyków?". Mamy jeden cienki z mothercare, a ten jest drugim. Mamy jeszcze pieluszki bawełniane z motherhood i on wie ze w lecie nimi przykrywamy. No ale i tak bede kupowala jeden sredni kocyk i jeden gruby wiekszy. A w ogóle te pieluszki z motherhood pakowane po 5szt. kosztuja sporo, ale jakie fajne, material super, extra. Zadowolona jestem, ze je kupilm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Konto usunięte
|
hej ! podczytuje z telefonu
Oli ciesze sie ze masz diagnoze i leki powinny pomoc ![]() ja Wam napisze z pełną odpowiedzialnoscia ze zebralabym Wasze wszystkie chorubska i niedogodnosci ciazowe do worka i zaaplikowalabym sobie gdybym tylko wiedziala ze to pomoze mojemu synkowi byc zdrowym... wczoraj bylam na usg u mojego gina, potwierdzil ubytek w serduszku.. i dodatkowo zdiagnozowal najprawdopodobniej wade nerek !!!! :-( do porodu na bank osiwieje!!! albo zejde na zawal!! kur..a tyle bym dala za spokoj w tym czasie.. boje sie isc na kolejne usg zeby cos nowego nie wyszlo... jestem tak rozdygotana wewnetrznie!!! i jak tu zachowac spokoj i optymizm... w dodatku w sobore mamy wesele siostry.. a ja bym sie schowala do nory i wyszla w lipcu na porod :-( Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-05-16 o 09:57 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mnie tez nie stac, ale piekny jest i z ciekawosci zagadalam A za info o wadze dzieki, rzeczywiscie lekki jest. [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40837742]hej ! podczytuje z telefonu Oli ciesze sie ze masz diagnoze i leki powinny pomoc ![]() ja Wam napisze z pełną odpowiedzialnoscia ze zebralabym Wasze wszystkie chorubska i niedogodnosci ciazowe do worka i zaaplikowalabym sobie gdybym tylko wiedziala ze to pomoze mojemu synkowi byc zdrowym... wczoraj bylam na usg u mojego gina, potwierdzil ubytek w serduszku.. i dodatkowo zdiagnozowal najprawdopodobniej wade nerek !!!! :-( do porodu na bank osiwieje!!! albo zejde na zawal!! kur..a tyle bym dala za spokoj w tym czasie.. boje sie isc na kolejne usg zeby cos nowego nie wyszlo... jestem tak rozdygotana wewnetrznie!!! i jak tu zachowac spokoj i optymizm... w dodatku w sobore mamy wesele siostry.. a ja bym sie schowala do nory i wyszla w lipcu na porod :-([/QUOTE] mam nadzieje, ze bedzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40837742]hej ! podczytuje z telefonu
Oli ciesze sie ze masz diagnoze i leki powinny pomoc ![]() ja Wam napisze z pełną odpowiedzialnoscia ze zebralabym Wasze wszystkie chorubska i niedogodnosci ciazowe do worka i zaaplikowalabym sobie gdybym tylko wiedziala ze to pomoze mojemu synkowi byc zdrowym... wczoraj bylam na usg u mojego gina, potwierdzil ubytek w serduszku.. i dodatkowo zdiagnozowal najprawdopodobniej wade nerek !!!! :-( do porodu na bank osiwieje!!! albo zejde na zawal!! kur..a tyle bym dala za spokoj w tym czasie.. boje sie isc na kolejne usg zeby cos nowego nie wyszlo... jestem tak rozdygotana wewnetrznie!!! i jak tu zachowac spokoj i optymizm... w dodatku w sobore mamy wesele siostry.. a ja bym sie schowala do nory i wyszla w lipcu na porod :-([/QUOTE] a może jakaś druga opinia lekarza? albo kolejne usg, żeby raz jeszcze sprawdzić? czy lekarz mówił co znaczy ten ubytek? co będzie się z tym wiązać po urodzeniu? czy tylko taka sucha diagnoza?? sciskam mocno i wysyłam duuuużo siły! nie siwiej i schodź na zwał ![]() maleństwo potrzebuje Ciebie teraz silnej! |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40837742]hej ! podczytuje z telefonu
Oli ciesze sie ze masz diagnoze i leki powinny pomoc ![]() ja Wam napisze z pełną odpowiedzialnoscia ze zebralabym Wasze wszystkie chorubska i niedogodnosci ciazowe do worka i zaaplikowalabym sobie gdybym tylko wiedziala ze to pomoze mojemu synkowi byc zdrowym... wczoraj bylam na usg u mojego gina, potwierdzil ubytek w serduszku.. i dodatkowo zdiagnozowal najprawdopodobniej wade nerek !!!! :-( do porodu na bank osiwieje!!! albo zejde na zawal!! kur..a tyle bym dala za spokoj w tym czasie.. boje sie isc na kolejne usg zeby cos nowego nie wyszlo... jestem tak rozdygotana wewnetrznie!!! i jak tu zachowac spokoj i optymizm... w dodatku w sobore mamy wesele siostry.. a ja bym sie schowala do nory i wyszla w lipcu na porod :-([/QUOTE] kurcze Teso, powiedz mi czy ten lekarz budzi w Tobie zaufanie? bo jeden mowi tak inny tak... osiwiec mozna. |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Oli ciesze sie ze masz diagnoze i leki powinny pomoc ![]() ja Wam napisze z pełną odpowiedzialnoscia ze zebralabym Wasze wszystkie chorubska i niedogodnosci ciazowe do worka i zaaplikowalabym sobie gdybym tylko wiedziala ze to pomoze mojemu synkowi byc zdrowym... wczoraj bylam na usg u mojego gina, potwierdzil ubytek w serduszku.. i dodatkowo zdiagnozowal najprawdopodobniej wade nerek !!!! :-( do porodu na bank osiwieje!!! albo zejde na zawal!! kur..a tyle bym dala za spokoj w tym czasie.. boje sie isc na kolejne usg zeby cos nowego nie wyszlo... jestem tak rozdygotana wewnetrznie!!! i jak tu zachowac spokoj i optymizm... w dodatku w sobore mamy wesele siostry.. a ja bym sie schowala do nory i wyszla w lipcu na porod :-([/QUOTE] Jej, Teso ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2292 |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Oli ciesze sie ze masz diagnoze i leki powinny pomoc ![]() ja Wam napisze z pełną odpowiedzialnoscia ze zebralabym Wasze wszystkie chorubska i niedogodnosci ciazowe do worka i zaaplikowalabym sobie gdybym tylko wiedziala ze to pomoze mojemu synkowi byc zdrowym... wczoraj bylam na usg u mojego gina, potwierdzil ubytek w serduszku.. i dodatkowo zdiagnozowal najprawdopodobniej wade nerek !!!! :-( do porodu na bank osiwieje!!! albo zejde na zawal!! kur..a tyle bym dala za spokoj w tym czasie.. boje sie isc na kolejne usg zeby cos nowego nie wyszlo... jestem tak rozdygotana wewnetrznie!!! i jak tu zachowac spokoj i optymizm... w dodatku w sobore mamy wesele siostry.. a ja bym sie schowala do nory i wyszla w lipcu na porod :-([/QUOTE] ![]() Przytulam ![]() I oby te wady nie okazały się poważne. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
Teso, moze jeszcze jedna konsultacja u jakiegoś lekarza?
Dobrego fachowca, niekoniecznie tam u Ciebie??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Zadomowienie
|
Oli ciesze sie ze masz diagnoze i leki powinny pomoc ![]() ja Wam napisze z pełną odpowiedzialnoscia ze zebralabym Wasze wszystkie chorubska i niedogodnosci ciazowe do worka i zaaplikowalabym sobie gdybym tylko wiedziala ze to pomoze mojemu synkowi byc zdrowym... wczoraj bylam na usg u mojego gina, potwierdzil ubytek w serduszku.. i dodatkowo zdiagnozowal najprawdopodobniej wade nerek !!!! :-( do porodu na bank osiwieje!!! albo zejde na zawal!! kur..a tyle bym dala za spokoj w tym czasie.. boje sie isc na kolejne usg zeby cos nowego nie wyszlo... jestem tak rozdygotana wewnetrznie!!! i jak tu zachowac spokoj i optymizm... w dodatku w sobore mamy wesele siostry.. a ja bym sie schowala do nory i wyszla w lipcu na porod :-([/QUOTE] a może dobra byłaby opinia innego gina? Ten u którego byłaś teraz mówił jakie to wszystko moze mieć konsekwencje dla maluszka? Moze to wszystko tak groźnie brzmi a w rzeczywistości nie bedzie aż tak straszne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Oliath się odezwała?? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nawet w dwóch czepkach ![]() Trzymam ![]() Cytat:
![]() Jakiś dzień chyba (nie)sprzyjający był ku temu. I mało nam mało ![]() ![]() Nie śpię od 5tej ![]() ![]() Pogoda u mnie leeetnia totalnie zatem zdjęłam pokrowiec z łóżka naszego i wpakowałam do pralki. Co ja się namęczyłam to tylko ja sama wiem ![]() ![]() Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-05-16 o 10:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
Oli ciesze sie ze masz diagnoze i leki powinny pomoc ![]() ja Wam napisze z pełną odpowiedzialnoscia ze zebralabym Wasze wszystkie chorubska i niedogodnosci ciazowe do worka i zaaplikowalabym sobie gdybym tylko wiedziala ze to pomoze mojemu synkowi byc zdrowym... wczoraj bylam na usg u mojego gina, potwierdzil ubytek w serduszku.. i dodatkowo zdiagnozowal najprawdopodobniej wade nerek !!!! :-( do porodu na bank osiwieje!!! albo zejde na zawal!! kur..a tyle bym dala za spokoj w tym czasie.. boje sie isc na kolejne usg zeby cos nowego nie wyszlo... jestem tak rozdygotana wewnetrznie!!! i jak tu zachowac spokoj i optymizm... w dodatku w sobore mamy wesele siostry.. a ja bym sie schowala do nory i wyszla w lipcu na porod :-([/QUOTE] Wierzę, że wszystko będzie dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja po wczorajszym kijowym dniu witam się i mam nadzieję, że dzisiejszy będzie lepszy ! Oliath- całe szczęście, że już wiesz co jest przyczyną tych nóg i że dostałaś antybiotyk. Biedaku Ty, jak nie urok to ... Z wózkiem super, że wyszło no i widać, że Panu się trochę chyba głupio zrobiło skoro jeszcze jeden Ci dał ![]() Kallisto- Zdrówka ! ![]() Teso- przytulam Cię jak mogę najmocniej.. i ciągle mam nadzieję, że to tylko i wyłącznie pomyłka !!! Nie smuć się tak, najlepiej skonsultuj się jeszcze z jednym lekarzem tak jak radzą dziewczyny ! Czarownica- gratuluję klocuszka ![]() Katerine- mała rośnie jak na drożdżach, a synek na pewno coś tam widział ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Wtajemniczenie
|
Anulka trzymam mocno kciuki za siostre i czekam na dobre wiadomości jutro rano
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40837742]hej ! podczytuje z telefonu Oli ciesze sie ze masz diagnoze i leki powinny pomoc ![]() ja Wam napisze z pełną odpowiedzialnoscia ze zebralabym Wasze wszystkie chorubska i niedogodnosci ciazowe do worka i zaaplikowalabym sobie gdybym tylko wiedziala ze to pomoze mojemu synkowi byc zdrowym... wczoraj bylam na usg u mojego gina, potwierdzil ubytek w serduszku.. i dodatkowo zdiagnozowal najprawdopodobniej wade nerek !!!! :-( do porodu na bank osiwieje!!! albo zejde na zawal!! kur..a tyle bym dala za spokoj w tym czasie.. boje sie isc na kolejne usg zeby cos nowego nie wyszlo... jestem tak rozdygotana wewnetrznie!!! i jak tu zachowac spokoj i optymizm... w dodatku w sobore mamy wesele siostry.. a ja bym sie schowala do nory i wyszla w lipcu na porod :-([/QUOTE] kurcze teso wcale Ci sie nie dziwie, bo sama bym osiwiała. Nie da się całkowicie nie martwić ![]() Ale przeciez ostatnio jak byłas na wizycie to gin mówił, że nic niepokojącego nie widać.....ja już nie wiem, co lekarz to opinia. Może jakieś konsultacje u jeszcze innego specjalisty??? Trzymam bardzo mocno kciuki i mam ogromna nadzieję, że będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do tz to rozmawia ze mną ale bez szału, zimno i konkretnie na dany temat. Nie chce wcale pogadać o tym co się pokłóciliśmy, wkurza mnie takie coś, bo jest sytuacja dalej nie wyjaśniona Cytat:
![]() Cytat:
dzisiaj wstałam o 6,30 jak mąż poszedł do pracy i tym sposobem mieszkanie wysprzątane, pranie zrobione i zupa ugotowana. Zaraz idę po chleb a o 13 kumpela przychodzi i będziemy się relaksować
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czemu. na początku leci jakaś reklama, a później filmik
![]() teso- nawet nie wiem co Ci napisać... trzeba mieć nadzieję, że obydwie wady nie są poważne. ten Twój gin to dobry fachowiec? ja bym poszła chyba jeszcze do kogoś innego to potwierdzić, do jakiegoś dobrego specjalisty...
#2301 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny "ustrzeliłam" termin w enel-medzie na 12:40 do Pani Ginekolog, która jest sensowna bo bylam u niej pare razy, więc trzymac
![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
Oliath doczytałam!! Najważniejsze, że wiesz w końcu co Ci jest! Dostaniesz leki i będzie git
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2304 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40837742]hej ! podczytuje z telefonu Oli ciesze sie ze masz diagnoze i leki powinny pomoc ![]() ja Wam napisze z pełną odpowiedzialnoscia ze zebralabym Wasze wszystkie chorubska i niedogodnosci ciazowe do worka i zaaplikowalabym sobie gdybym tylko wiedziala ze to pomoze mojemu synkowi byc zdrowym... wczoraj bylam na usg u mojego gina, potwierdzil ubytek w serduszku.. i dodatkowo zdiagnozowal najprawdopodobniej wade nerek !!!! :-( do porodu na bank osiwieje!!! albo zejde na zawal!! kur..a tyle bym dala za spokoj w tym czasie.. boje sie isc na kolejne usg zeby cos nowego nie wyszlo... jestem tak rozdygotana wewnetrznie!!! i jak tu zachowac spokoj i optymizm... w dodatku w sobore mamy wesele siostry.. a ja bym sie schowala do nory i wyszla w lipcu na porod :-([/QUOTE] ![]() Ja też mam nadzieję, że to pomyłka i tego z całego serca Wam życzę! Wierzę, że co by nie było, to będzie ok! Ja na razie uciekam..za 15 min muszę wychodzić, żeby dojść w umówione z koleżankami miejsce. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zadomowienie
|
http://www.mamazone.pl/tv/film,24679...d-porodem.aspx
moze ten link Wam sie otworzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
Oli ciesze sie ze masz diagnoze i leki powinny pomoc ![]() ja Wam napisze z pełną odpowiedzialnoscia ze zebralabym Wasze wszystkie chorubska i niedogodnosci ciazowe do worka i zaaplikowalabym sobie gdybym tylko wiedziala ze to pomoze mojemu synkowi byc zdrowym... wczoraj bylam na usg u mojego gina, potwierdzil ubytek w serduszku.. i dodatkowo zdiagnozowal najprawdopodobniej wade nerek !!!! :-( do porodu na bank osiwieje!!! albo zejde na zawal!! kur..a tyle bym dala za spokoj w tym czasie.. boje sie isc na kolejne usg zeby cos nowego nie wyszlo... jestem tak rozdygotana wewnetrznie!!! i jak tu zachowac spokoj i optymizm... w dodatku w sobore mamy wesele siostry.. a ja bym sie schowala do nory i wyszla w lipcu na porod :-([/QUOTE] Nie wiem co napisać. Trzymam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.