|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! |
|
4 | 10,81% |
| Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
1 | 2,70% |
| Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
6 | 16,22% |
| Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
3 | 8,11% |
| Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
17 | 45,95% |
| Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Firanki takie
![]() A TŻ wie o tym, że go zdradziłaś? ![]() Mela doczytałam o Twojej teściowej ![]() I tak teraz się zastanawiam gdzie mam iść na kolanach i dziękować za swoją
|
|
|
|
#2672 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
w porownaniu z moim to klocuszek![]() Jednak na razie nie nadrabiam bo sie Kuchenne rewolucje zaczely ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
|
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2679 |
|
Raczkowanie
|
ponadrabiam Was za moment, albo jutro bo mieliśmy taką akcję! Ogólnie jeździmy autem służbowym TZ, a ten nasz sportowy stoi na parkingu i czeka aż ktoś się odezwie żeby go kupić. Wróciliśmy z CH i coś tknęło TZ, żeby pójść do auta, odpalić go, żeby się nie "zastał" - ostatnio był chyba z tydzień temu. No to ja sobie w domku spokojnie usiadłam, nie minęły 3 minuty, TZ wchodzi - myśle sobie, że pewnie kluczyka zapomniał albo akumulator padł... A on do mnie, że auto które stoi obok mu przejechało przez całą długość auta, cały bok zmasakrowany! Ja szok, mówię to przyjdę do nich, niech sami nie stoją i nie czekają na policję bo zanim przyjadą to pewnie czasu minie mega dużo... Wychodzę, a TZ sam stoi ?! Okazało się, że właściciel auta jak parkował to przejechał przez całą długość naszego auta, cały bok zmasakrowany, jego auto też z przodu/boku, nasz lakier na jego aucie - a przy aucie nikogo nie ma, kartki też żadnej nikt nie zostawił - i teraz ja nie kumam - ktoś przejechał i nie czuł jak jedzie po boku innego auta?! Poczekaliśmy, zadzwoniliśmy na policję, policja stwierdziła, że skoro to na parkingu się stało to oni nie przyjadą, więc TZ pojechał na komendę, ja czekałam na parkingu czy ktoś do auta przyjdzie - nikt nie przyszedł, TZ wrócił, teraz musimy czekać aż właściciel zostanie wezwany na komisariat... Plus jest taki, że jest szansa na troszkę $ za tą szkodę, ale auta nie mozemy "na już" sprzedać
Tylko kurde! Co za zbieg okoliczności, że akurat dziś TZ poszedł do tego auta, coś albo ktoś nad nami czuwa......
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
ale macie wieczór seksualny
ja tam wolę jednak żyć w ascezie, niż się bzykać z takimi krwiopijcami |
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz
Hej
byłam na spacerze z mężem i na lodach... Topór wojenny zakopany:-P musimy trochę odbudować więź, bo wiecie jak to jest przez ścianę z rodzicami... Ale dobrze będzie a podobno w łazience mamy już sufit podwieszany ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
No to go pimafucinem ![]() Tak a propos komarow i wtyczek raid... Tż wyczytal ze lepiej nie stosowac przy maluszkach jak i kobietach w ciazy. Czyli trza se kupic olejek herbaciany i sie nim smarowac albo rozcienczyc i psiukac
|
|
|
|
#2683 |
|
Wtajemniczenie
|
Widze ze większość będzie kąpać maluchy okolo 19, super. Jak juz zasna będziemy jeszcze mogły trochę pospamowac do nocnego karmienia
![]() Perse pyszna ta surówka Objedlismy sie z TZ jak mopsy ![]() Idę w kime, tylko coś mnie ząb pobolewa ![]() Do jutra
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Krysia to miał faktycznie wyczucie Twój TŻ. Daj znać jak sprawa się rozwinie dalej ![]() Zmykam |
|
|
|
|
#2685 |
|
Raczkowanie
|
Witam sie wieczorową porą!Dziś miałam swietny plan by być na bieżąco i się trochę więcej poudzielać no i nici z moich planów bo przez ten straszny wiatr co chwile wyłączali prąd i w końcu i neta
|
#2686 |
|
Zadomowienie
|
Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz
Zmykam spac, padnieta jestem i to chorobsko mnie wykancza:banghead: jednak nie dam rady nadrobic
![]() Znikam do poniedzialku, jutro pomagam siostrze w przygotowaniach do bierzmowania a w sob i niedz bedziemy sie goscic na bierzmowaniach i jeeesc smakolyki, co by moja kruszynke utuczyc nie spamujcie za duzo ![]() Paaa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2687 |
|
Raczkowanie
|
Przed chwilą zadzwonił starszy pan, właściciel auta (zostawiliśmy kartkę mu z telefonem) i upiera się, że on nic nie zrobił
Tż poszedł z nim gadać, ja już nie mam siły się z domu ruszyć
|
#2688 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za wizytę.Dziewczyny czy któraś z was jest może po ochronie środowiska? Albo po prawie? Potrzebuję pilnej porady w pewnej sprawie
|
|
#2689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile dałaś jogurtu? ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
|
|
#2690 |
|
Konto usunięte
|
dobry wieczór
![]() dzięki Kobiałki za słowa otuchy i wsparcie chodzę do dwóch lekarzy i bede oczywiscie wszystko konsultowac po stokroc, ale kolejna informacja o jakieś nieprawidłowości tatalnie zbiła mnie z tropu... dodatkowo od jakiegoś czasu żremy się ciągle z TZ więc z problemem jestem sama na usg połówkowym wyszedł jakiś zastój w nerkach do 6,6mm, ale podobno to się zdarza więc luz, okazało się teraz, że widoczna jest poszerzona miedniczka w nerce prawej 12 mm...i sytuacja w sumie jest podobna jak z serduchem, może to być coś poważnego, może też się samo zniwelować, może też być sobie i nie mieć wpływu na malucha więc kolejna wielka niewiadoma... a ja z tych co mają poukładane, zaplanowane, wszystko wiadome i takie zagadki mnie dobijają nie mam za bardzo weny na kompletowanie wyprawki dla malucha ani przygotowywanie rzeczy... jakoś to teraz mało ważne dla mnie się stało.. a jeszcze trzy dni temu zakupiłam białe łóżeczko, materac i zrobiłam zbiorcze zakupy na allegro: butelki, majtki, szczotki itp. dzisiaj wszystko przyszło, więc już coś mam byłam też dzisiaj u przyjaciółki co miała dla mnie torbę ciuszków po swoim synku więc wróciłam obładowana do domu wszystko cudne ![]() padnięta jestem niesłychanie, ide się wykąpać może jeszcze zajżę ![]() aaa i na wczorajszym usg wyszło że Leoś przez tydzień przytył 250 g! i wazy 2181 g
Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-05-16 o 22:54 |
|
|
|
#2691 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam przelotem
![]() trochę Was podczytam i uciekam lulku to jutro męczący dzień mnie czeka, postaram się jutro napisać więcej co u mnie ![]() Dobrej nocki brzuchatki moje
|
#2692 |
|
Raczkowanie
|
Lecę - chyba już mam dość emocji na dzisiaj. dobrej nocy
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocki
|
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
KATHE, KALLISTO
!!!KRYSIA, ale przeboje Cytat:
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40850550] aaa i na wczorajszym usg wyszło że Leoś przez tydzień przytył 250 g! i wazy 2181 g [/QUOTE]Jaki duzy synus bedzie dobrze, rozwija sie przeciez wspaniale!---------- Dopisano o 06:16 ---------- Poprzedni post napisano o 06:15 ---------- Poprosze o kciuczki, dzis o 18.30 wizytuje ![]() ---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ---------- En, kochana, pomyleczka na 1 str. - ja wizytuje dzis, nie 18.06
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana
![]() Dzis u mnie na sniadanie kawa i winogrono, mam nadzieje, ze to pomoze, juz bezsilna staje sie w tym kierunku. dodatkowo wstalam z takim bolem plecow jak nigdy. Mimo to ciesze sie, ze juz piatek
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mam nadzieję na piękny dzień, bo sobie niestety nie poleżakowałam wczoraj i mam w planach to dziś nadrobić. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- No i tradycyjnie w piątek witam się w nowym tygodniu ciąży, to już 34 ---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- O matko, nie wolno nam się denerwować, ale jak się czyta coś takiego to nie sposób...Brak słów... http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/pij...ny_323451.html |
|
|
|
#2697 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 cm Cytat:
beda jakies fotki? beda? ![]() szkoda, ze nie moglam zaliczyc sr, tak bardzo chcialam, a tak wszelkich info dowiaduje sie od Was albo z roznych znalezionych programw Cytat:
jaki klocuszek ![]() Cytat:
za udana wizyte
|
||||
|
|
|
#2698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja przyjęłam to o co on prosił, czyli nie "krzyczę" na jego mamę i nie daje się w dyskusję. Wczoraj znowu właśnie była sytuacja i z racji tego, że ja się nie wdałam w dyskusję tż sam wszystko z mamusią załatwił i jest git. Cytat:
ludzie to czasami wyobraźni nie mająnawiązując do sytuacji, wczoraj teściowej znajoma jechała autem zastępczym (jej stoi w warsztacie po stłuczce nie z jej winy) i gościu wyjechał przed nią i ona w niego walnęła, to chodził cały czas, że to ona winna, przyjechała policja i wyjaśniła gościowi, że to on winny, a ten dalej swoje ta znajoma jechała środkowym pasem(2), a facet z prawego na lewy (3ci pas) chciał się wbić i spowodował stłuczkę. ![]() Dzień dobry ![]() i idę robić śniadanie bo strasznie głodna dziś zrobię wielką rzecz, której nigdy w życiu nie robiłam - idę na łowy do ciuchlandu. Mam nadzieję, że coś znajdę ciekawego |
||
|
|
|
#2699 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40850550]dobry wieczór
![]() aaa i na wczorajszym usg wyszło że Leoś przez tydzień przytył 250 g! i wazy 2181 g [/QUOTE]![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Cytat:
![]() Co do sytuacji samochodowych. Byla sasiadka, ktora zdala za 14 razem, (na poczatku myslalam, ze po prostu trafiala na takich egzaminatorow, albo po prostu jej cos nie wychodzilo) lecz pewnego dnia wyjezdzala z parkingu na wprost, nie musiala wykrecac nic i zawadzila o samochod, bylo slychac jedno wielkie grzechniecie, a ona jak nigdy nic pojechala dalej |
||
|
|
|
#2700 |
|
Konto usunięte
|
Hej!!!
Gratuluję wczorajszych udanych wizyt!!! I trzymam kciuki za dziś! Brawa za nowe tygodnie ![]() Ja się zbieram, najpierw SR, potem diabetolog, a potem coś z TŻem muszę załatwiać.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

w porownaniu z moim to klocuszek

(nie to, ze cos sie dzieje, profilaktycznie cos ale ja rozemocjonowana a gin roztrzepana z natury i tak sie dogadalysmy