|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
On się cały czas nie przyznaję.
Spotkałam się z nią - opowiedziała mi to co napisała. Pokazała smsy niby od niego - ale z innego nr telefonu. (ja go nie mam). Zrobiłam awanturę u niego w pracy w jej obecności (bo zgodziła się na konfrontację). On chciał ją wyrzucić z salonu, nie przyznał się. |
|
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy biorąc pod uwagę to, co Ci powiedziała, jesteś w stanie określić, czy mówi prawdę, czy kłamie? Czy w tych smsach z innego numeru było coś, co od razu świadczyłoby o tym kim jest nadawca? Może jesteś w stanie rozpoznać styl pisania smsów Twojego Tżta? Szczerze mówiąc nie wiem co o tym wszystkim myśleć Z jednej strony wydaje mi się, że ta dziewczyna mówi prawdę, a Tż idzie w zaparte, że jest święty... no, ale czasami pozory mylą...może ma jakiś cel w tym, aby was skłócić :confuse d:
|
|
|
|
|
#2643 |
|
Konto usunięte
|
wielu kłamców idzie w zaparte, taka taktyka
dlatego tym bym się nie sugerowała akurata dwa numery telefonów to też bardzo częste zagranie, żeby jedna o drugiej się nie dowiedziała ![]() wystarczy choćby poczytać wątki tutaj na wizażu ![]() szczerze mówiąc po tym co mówi ta dziewczyna - że wszystko się zgadza, czas spotkań (dni kiedy Ty się z nim nie widziałaś), te kapcie pod łóżkiem i tym podobne rzeczy - ja bym TŻtowi nie wierzyła, szczególnie, że ona nie bała się konfrontacji i spotkania z Tobą... ja bym na pewno nie wybaczyła i zerwała, bo zaufanie to dla mnie podstawa Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2013-05-16 o 19:45 |
|
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2645 |
|
Moderator
|
ama09 - nadal mi coś nie pasuje w tej sprawie, ale może ja jestem przeczulona...? :/ kurde nie wiem.
|
|
|
|
#2646 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam filtry w bb więc bez filtra nie wychodzę min. 25, a na lato mam pomarańczę ze skin79 z 50 i generalnie już teraz nie powinno się wychodzić bez filtra i poprawiać co 2-3 godziny, bo się ściera, zarówno buzia jak i odsłonięte części ciała
|
#2648 |
|
Raczkowanie
|
Mistrzyni, gratki awansu, i pogłaskaj Kitę, niech szybko zdrowieje..
Rodzynka, dzięki za kopa, Ty plus listonoszka i wrzuciłam na bloga przesyłkę, która w końcu po tygodniu dotarła. uprzedzam, oglądać, nie czytać, bo sam wpis chandryczny [z innego powodu]
|
|
|
|
#2649 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję za gratulacje i za życzenia zdrowka dla Kici. Już na szczęście czuje się lepiej, troszkę zjadła i wypiła. Widzę, że jej przechodzi, chyba coś zjadła wczoraj, podejrzewam, że kawałek folii.
|
|
|
|
#2650 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co w ogóle powiedział, że to wymyśliła? Ja myślę, że coś było między nimi i dziewczyna przedstawiła Ci swoją wersję, bo albo została przez niego spławiona (więc chciała się jakoś odegrać) albo jej się 'moralniak' włączył. Nie zdziwiłabym się Ama, gdyby on za jakiś czas się z nią związał, gdybyś go rzuciła ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dobrze, że kici lepiej mojego psa ostatnio ugryzł drugi (4 razy mniejszy) ale łepek tak mu napuchł... też już przechodzi po kilku wizytach u weta Miki gratulacje z okazji zostania ciocią ![]() a ja mam kolejne zlecenia na wakacje (czyli jadę z dzieciakami na mazury i potem nad morze z inną grupą ), fajnie, ale będzie fizycznie i psychicznie wyczerpująco (tak jak w tamtym roku na obozie)
|
|
|
#2652 |
|
Zadomowienie
|
Maliniarka,ale to zawsze jakieś dodatkowe pieniądze.
MistrzyniSprzecznosci gratuluję awansu. Dobrze ,że z kotkiem już lepiej. ama09 współczuje całej tej sytułacji. Sama nie wiem co bym na twoim miejscu zrobiła. A do mnie dotarł wczoraj zestaw do testów od Fa : http://maria-n.blog.pl/2013/05/17/fa-zestaw-testerski/ |
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
A mówi się, że miłość pokona wszystko. Ja bym się dziwnie czuła, gdyby ktoś wierzył komuś obcemu, niż mnie.
Ale ja to ja. Tym bardziej, że jestem w stanie zrozumieć zdradę. Inaczej na to patrzę teraz. Dlatego ja nie jestem ani obiektywna, ani pomocna w tym temacie. Nic nie jest czarne ani białe.
|
#2654 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dopadła mnie jakaś grypa żołądkowa
|
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co innego też, jak facet się od razu przyznaje, albo sam o tym mówi, przeprasza, faktycznie żałuje, a co innego jak idzie w zaparte, że on święty itd- nikt nie chce być oszukiwany i przypuszczam, że ama by go nie podejrzewała gdyby nie miała u temu faktycznych powodów i to wszystko nie układało się w logiczną całość.
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję. Coś chyba wisi w powietrzu, bo mnie wczoraj bardzo brzuch bolała, dziwne skurcze miałam pod żebrami, ruszyć się czasem było ciężko;/
Tak jak pisze Hosenka, pij dużo wody. |
|
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
sama nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji zdrowiej
|
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze dostałam wysokiej gorączki, ale dobrze, że teraz, bo za tydzień wyjeżdżam i na chorobę nie mogę sobie pozwolić
|
|
|
|
#2661 |
|
Zadomowienie
|
a ja od wczoraj mam @ i nie wiem czy to już ze starości
czy co , ale coraz gorzej się czuję w pierwsze dni.. jakaś taka słaba jestem i nie mam na nic ochoty... najlepiej po pracy na kanapę i tak do wieczora ![]() no i ciągła ochota na jedzenie... właśnie wcinam snickersa
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
karen to pij dużo wody plus jakieś elektrolity, mam nadzieję, że przejdzie Ci bo sama wiem jak to jest i nie lubię takich "niespodzianek" na tle zdrowia.. mistrzyni super gratuluję no i dobrze, że z kicią jest lepiej mnie za to już chwyta alergia na wszystko co pyli i trawy ;/ ale zacznę coś brać to mam nadzieję, że jakoś złagodzi... |
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
łaaaaaaaaaaa! właśnie dostałam maila, że się zostałam zaproszona na warsztaty z analizy kolorystycznej
ale się cieszę ^^
|
|
|
|
#2664 | ||
|
Zakorzenienie
|
pewnie, że tak
![]() zwłaszcza, ze pracuję tylko na zlecenie i w lecie nie mam innych zarobków ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
mnie na szczęście to nie dotknęło Cytat:
|
|
|
#2665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2666 |
|
Raczkowanie
|
I jedz paluszki żeby uzupełnić elektrolity :p
A u nas wczoraj tak strasznie wiało że rano obudziłam się zasmarkana i bólem głowy.... Tylko jak temu zapobiec, przecież nie będę łazić w czapce przy 25 stopniach na dworze ;/
|
#2667 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Raczkowanie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;40859750]Dziewczyny, u Was też tak pięknie?
Smaruję się masłem kakaowym Ziaji, biorę książkę i idę na balkon Ooo, to wpadniemy na korki do Ciebie Gratki![/QUOTE]U mnie też jest śliczne słońce ![]() Zapraszam na post o kohlu
|
#2669 |
|
Raczkowanie
|
a u nas coraz bardziej zanosi się na burzę i chłodno... wywaliłyśmy Młode na rowery zasnim lunie, coby się poruszały
|
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
no u mnie też właśnie w ciągu 10 minut się nagle ciemno zrobiło i wiatr zerwał:/
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

:confuse d:
dlatego tym bym się nie sugerowała akurat

Lush & China Glaze lover! 
nie wiem w jakim jest stanie ale jak tylko wrócę do domu to jeśli nic sie nie polepszyło, zabieram ją do weternarza. Ale mam nadzieję, że czuje się lepiej...

おはよう!
Pij dużo wody, żeby się nie odwodnić