|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Cytat:
Za 3 miechy![]() Co nabijasz sobie posty heee? Cześć![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40854276] To wyobraź sobie, że moja większa kruszynka dzisiaj 3 lata kończy ![]() 3 lata temu stękałam na porodówce [/QUOTE] Niezła porodówka. 3 lata??? I pewnie minęło "pędzikiem"?? To uściskaj Agatkę od wizażowych ciotek czarownic ![]() Cytat:
Wisienka pewno ślub ogarnia ![]() Szczęściara...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie brzmi to za fajnie...Kurde jak mnie ten Family service wkurza!!! Wciskają jakieś gówna i chcą kasę tylko za przesyłkę a wypchajta się tymi śmieciami jenyyyy. Dwie próbki kremu a upierdliwość na lata;/ Było się nie łasić na te niebieskie pudełka.... |
|||||||
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Gojka kciuki za maluszka
![]() Szajus 100lat dla Agu!!! ))Kurka, wy juz na maksa rozszerzacie diete, ja planuje dopiero po skonczeniu 6go miesiaca..... ktoras jeszcze tak dlugo chce na samym cycu ciagnac??? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Aż oddech wstrzymuje
Cytat:
Nie spieszę się do śmierdzących kupsztali
|
|
|
|
|
#3844 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
jeszcze was nie przeleciałam, ale szykuję się do tego, tylko Annę chyba muszę uspać ![]() chciałam powiedzieć, że wyżaliłam się do końca w klubie, o!
|
|
#3845 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Na raty poodpisuję bo mi poucina...
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehehe a swoją drogą nie zbyt wygodne chyba te spacerówki
|
|
#3846 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak wypelnialam te papierkiz tych pudelek to podalam tylko taki bardzo oglny adres, tel w ogle nie podawalam albo zmyslony (juz nie pamietam) bo wlasnie balam sie takich sytuacji....
|
|
|
|
#3848 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do mm to z ciężkim sercem muszę powiedzieć że jej o wiele lepiej. Nie płacze już non stop, te plamki są jeszcze ale nie są już takie ogniste jak były, kupki regularne no i jakaś taka szczęśliwsza mi się wydaje. No i dzięki temu ja też mam lepszy nastrój i więcej czasu dla siebie bo jak ona nie marudzi to się ładnie sama bawi a ja mogę coś porobić. W moim przypadku mm a raczej produkt mlekozastępczy zadziałał w dobrą stronę ![]() Cytat:
Pogdubione- Cytat:
Szaja- najlepszego dla Agatki Deli- a jak tam Amelka reaguje na pepti? |
|||
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Hahaha |
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
a tak mnie korci byjuż coś zacząć Szaja Nawijka ![]() za 3 miesiące
|
|
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion nie budziłam. Obudziła się o 20, więc dałam jeść, zjadła, uśmiechnęła się i zasnęła
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Meduzza do mnie też wydzwaniają, ale już nie odbieram :P |
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.tv/video/Amerykan...-polskim-2394/
---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- oo, mamusie marzec-kwiecien 2013 pojawily sie na odchowalni ![]() -------- widze ze znow nawijam sama do siebie ![]() to w takim razie spitalam robic obiada. dzis rybka z kapustka kiszona
|
|
|
|
#3853 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny, nie wizazuje na razie, bo troszke zalatana jestem
![]() wczoraj byłam u rodziców .. dzisiaj robie mega porządki, ktore zajma pewnie kilka dni, wstyd sie przyznac, ale nie sprzatalam w szafie od porodu - jedynie upychalam ciuchy i wygrzebywalam cos tam, zeby na siebie narzucic. skutek jest taki, ze doszlam do wniosku ze ja juz nie mam co nosic, wiec musze konkretniej ogarnac wszytskie szmaty, ktore sie kotluja po calym domu. to samo mam zmiar zrobic z ciuchami Borysa, musze powybierac te za male i zrobci miejsce na nowe, bo u niego w komodach tez sie juz pietrzy. jestem zalamana ile z tym bedzie roboty .. pralka dzisiaj chodzi juz 3 raz. do tego mam jakies tam swoje zalegle sprawy, no i na ten weekend chyba odpadne .. Borys ladnie zjada kaszke - holle jaglana, teraz widze jakie spustoszenie w jego organizmie siala slodzona z nestle, mam zupelnie inne dziecko teraz, znowu moje - kochane, a nie wrzeszczacego potworka. po weekendzie startuje z marchewka pozniej jablkiem marsi i calawdeszczu - jutro nie dam rady, bo jedziemy w trojke na jakies zawody jezdzieckie, bo kolega ktory z nami bedzie mieszkal, bierze udzial
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też planuje po 6 mcu, aczkolwiek lekarz mówił wczoraj żeby po skończeniu 5 zacząć rozszerzać,vhmmmmm?
A co do rozszerzania - jeśli przy pierwszej próbie dziecku coś nie bardzo smakuje to próbujecie dalej czy wkraczacie z innym smakiem? I po każdym takim nowym mini-posiłku dzieć dojada mleczkiem? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w ogóle przyszedł mi wczoraj pocztą prezent od Nestle - porcja tej kaszki Sinlac. Ale skoro jest taka słodka, to sama ją zjem
|
|
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Idę nadrabiać. Chciałam się tylko przywitać
|
#3857 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
przeleciałam was, było miło
![]() a tak serio to wam też się odechciało bunga bunga po porodzie? dla mnie sex mógłby nieistnieć bo porodzie. z resztą - prawie nie istnieje Cytat:
Cytat:
w ogóle masz grzeczne dziecko, moja mimo że diabełek, to też kocham z całego serca Cytat:
wiesz jak mi żal? gdyby nie było to takie ochydne to wlewałabym do kawy albo sama piła ![]() Cytat:
jezusie, co za babsko! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
ile Anulka waży że się dokarmiacie?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3859 |
|
Wtajemniczenie
|
urodziła się miała 3650g, ostatnio miała 5880g, ale przez ostatni miesiąc przybrała tylko 400gram
a "powinna" minimum 600gram
|
|
#3860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To i ja się wstydzę.Zlikwidowali mi murki pod blokiem!!! Jupiii, może nie będzie się meliniarnia złaziła ![]() Zazdroszczę Wam spotkań dziewczyny ja się czuję jak taka dupa- nie wiem co robić na tych spacerach sama.... |
|
|
|
|
#3861 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dziewczyny, dziękuję w imieniu Agatki
|
|
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też zazdroszczę, że dziewczyny mieszkają tak blisko siebie - musimy się do nich przeprowadzić, albo pojechać na wakacje
|
|
|
|
|
#3863 | |||||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No bój się Boga. Jak można nie wziąć ciucha z H&Mu za 2 zł. Zobaczysz że jak mała będzie miała rozmiar 110 to będziecie mieli jakieś weselicho czy inną okazję na którą była by jak znalazł ![]() Cytat:
![]() o kutfa Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
do sklepu leć!Cytat:
Ale z niej pinda i na dodatek leń śmierdzący ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3866 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Dobra...idę poudaję że sprzątam bo mąż zaraz wraca
|
|
#3867 | |||||||
|
Raczkowanie
|
heja
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja zauważyłąm, ze jak śpi to często się budzi bo mnie przy nim nie ma, jak usypia wieczorem i zaśnie to wystarczy, ze odjede wykąpać się itp. to zaraz się budzi. Faktycznie jest teraz taki okres ze potrzebują bliskości za 3 miesiąceCytat:
Cytat:
Szaja sto latek dla Agu Ja witam sie dopiero teraz, postanowiłam najpierw posprzątać mieszkanie a później wizaż zaraz zrobie obiad i zmykamy na spacerek
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
z Ciechanowa - 100 km od stolicy
a Ty?Pamiętam, że Lenova mieszka w Wawie, Charlizz chyba też, Pstryczek jest z Mińska? I więcej niestety nie kojarzę
|
|
|
|
#3870 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny których dzieci piją nutramigen czy to musi być recepta wystawiona przez jakiegoś specjalistę czy może byc od zwykłego pediatry? Gdzieś w necie przeczytałam że włąsnie ma być jakaś specjalna recepta żeby było refundowane
![]() Ogólnie mleko powinien wypisywać specjalista typu alergolog,gastrolog. Nam pierwsze przepisała dermatolog i dała zaświadczenie do pediatry, że mały to mleko pić musi-ale wszyscy kręcili nosem że skoro to skaza to świstek powinien wystawić alergolog. Choć teraz zmieniliśmy pediatrę i wypisała na 1 wizycie bez żadnego zaświadczenia ale tylko 2 op. Mogą wypisywać na różny stopień refundacji lub tak jak nam na ryczałt- literka "R" i wtedy zamiast 38zł za puszkę 425 g płacimy 9,46. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

Za 3 miechy

Nie brzmi to za fajnie...
w sumie po pologu wcale nie tesknie

w ogóle masz grzeczne dziecko,
gdyby nie było to takie ochydne to wlewałabym do kawy albo sama piła
To i ja się wstydzę.