|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Niestety mój Damian nie ![]() Cytat:
![]() A mi się seksu nie chce, ale czasem coś tam jest, bo mi mąż nie chce odpuścić
|
||
|
|
|
#3932 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
My właśnie wróciliśmy ze spacerku, byliśmy na lodach ![]() Odnośnie seksu to u nas jest lepiej niż przed ciążą i w trakcie ciąży chyba nadrabiamy
razem od - 02.10.2004 zaręczyny - 09.08.2009 ślub - 25.09.2010 Edytowane przez marta00537 Czas edycji: 2013-05-17 o 20:03 |
||||||
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Djerba, co z dermatologiem?
![]() Hope, przeczytalam wiazanke mojmu mezowi,myslalam, ze spadnie z krzesla ze smichu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i kuzyn i jest z tego bardzo dumny, bo twierdzi, że tak jest zdrowiej
|
|
|
#3935 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jak nocka? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() po pierwszej córce nie za bardzo już mam ciuszki na ten okres..bo ona z maja..;/ |
|
|
|
|
#3937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u nas tez pediatra nosem krecila, wrecz powiedziala, ze po znajomosci sobie zalatwilismy zeby miec taniej nam przepisuja 6 opakowan za jednym razem
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiś czas temu mówiłam swojemu mężulkowi, żeby sikał na siedząco, bo coś kibel jedzie starym moczem, mimo, że jest myty, ale oczywiście mnie nie posłuchał ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- idę już się położyć, może zasnę, więc dobranoc dziewczynki |
|
|
|
|
#3939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ja nie wyobrazam sobie, zeby moj tz sikal na siedzaco, nie chcialabym, jakis taki niemeski by mi sie wydawal
|
|
#3940 |
|
Rozeznanie
|
Za chińskiego boga Was nie nadrobię. Ostatnio nawet w podczytywaniu co piątą stronę mam tyły, ale nie narzekam, bo albo pracuję (a lubię to, co robię), albo jesteśmy z Młodą na dworze
Jest git ![]() W Gdańsku była dziś przepiękna pogoda, właściwie nadal jest. Oczywiście spacerek zaliczony oczywiście moje dziecko praktycznie rozebrane, oczywiście mimo upału zostałam zmrożona wzrokiem i komentarzem, że jak to tak można bez czapki. I w tym momencie Julka wystawiła tylko golą stopę z wózka A przed chwilą natrafiłam na to: http://bachormagazyn.pl/2011/09/15/g...nie-wystarczy/ Termin ZABÓJCZE BEZCZAPKI rządzi Ściskam Was, dziewczyny, i przepraszam, że nic a nic nie cytuję. Wpadam jak tylko mogę, bo lubię No
|
|
|
|
#3941 |
|
Wtajemniczenie
|
A co do dermatologa, kobita mi powiedziała, że to nie jest AZS (wszyscy inni lekarze twierdzą że jest)...powiedziała, że jest to " przygodne"....q*wa przygodne, że moja córka się drapie od nie wiem już ilu miesięcy..
ona sprawdzała, czy Sade nie ma wszy..ja jej kurde pokazuję, jakie ma suche plamy na nogach, policzkach i brzuchu....a ona we włosy zagląda..... no pffff... wypisała mi jakąś maść (moja mama luknęła na skład i powiedziała, że to nic specjalnego) i z wielkim trudem przepisala mi zyrtec..a on trochę pomaga na świąd... zyrtec miałam przepisany przez moją pediatrę...bez żadnego gadania...a ta powiedziała, że ona musiałaby mieć to udokumentowane, że córka jest alergiczką... boooooożee.... najbardziej interesowało ją to..skąd tata pochodzi..gdzie mieszkamy...jak dzieci w przedszkolu reagują na Sade.... ja pierd$^%$&$....gdybym to ja była lekarzem...staralabym się pomóc ludziom, a zwłaszcza dzieciom, które mają wielką przyszłość przed sobą...i to teraz jest czas na uratowanie skóry/zaleczenie...bo później może już być za późno...... |
|
|
|
#3942 |
|
Wtajemniczenie
|
pisałam Wam kiedyś, że na probe zamówiłam małemu ciuszki "japan style" i powiem Wam, że jestem zadowolona, za miesiąc myślę, że będą na niego dobre, jakość nie jest tragiczna
![]() *** nadrobiłam tylko dzisiejszy dzień - byliśmy cały dzień na spacerze .. miałam incydent z kierowcą autobusu i tak się zagotowałam, że myślalałam że wyjdę z siebie. mamy takiego jednego skretynialego kierowce, kiedys bylam swiadkiem sytuacji, kiedy babka wsiadala z wozkiem .. kierowca ja przytrzasnal :O wozek zostal w autobusie a ona poza nim .. pasazerowie zaczeli na niego drzec sie i z laska otworzyl drzwi ponownie. a dzisiaj co? stoje z wozkiem jak zawsze pod drzwiami dla wozkow, a kierowca ani drgnie zeby otworzyc, krzyknelam zeby otworzyl, ok .. moze nie uslyszal, oczywiscie inni ludzie sie pchaja, no bo przeciez 2 minuty zbawia a kobieta z wozkiem gowno ich obchodzi, no to czekam na swoja kolejke, podchodze i co? a kierowca mi odejzdza sprzed nosa ... WTF? ten sam debil, ktory wtedy przytrzasnal kobiete.. myslicie, zeby zadzwonic i zlozyc skarge na niego? czy gowno to da ... i szkoda moich nerwow uciekam segregowac ubranka mlodego, pozniej na chwile jeszcze do Was zajrze
|
#3943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jedyne co mam jej dostarczyć, to zaświadczenie od gastroenterologa...do którego dostałam skierowanie i jedziemy pod koniec czerwca. |
|
|
|
|
#3944 | |||
|
Zakorzenienie
|
Szaja najlepszego dla Agatki i czekamy na zdjecia solenizantki
Cytat:
Cytat:
![]() no wlasnie tez mi sie wydaje ze nie ma co przesadzac z tym dokarmianiem nawet jak by mala przybrala tylko 300g na miesiac wazne ze przybiera a jak widac po niej ze glodna nie jest to nie ma po co dawac mm lady a jak u was z waga ?? ile ostatnio Piotrus przybral ? tez bylam ciekawa ale juz doczytalam ![]() Cytat:
![]() mi tez sie w ogole nie chce ale jest tak jak i u Ciebie
|
|
#3945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A nawet gdyby to za złotowkę nie szkoda, zawsze mogę potem puścić po rodzinie, komu§ się na pewno przyda
|
|
|
|
|
#3946 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nam teraz tez pediatra przepisuje ale dopiero po diagnozie gastrologa
|
|
#3947 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas takie niespodzianki z 6 razy dziennie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pstryczkowa z Mińska? I ja nic o tym nie wiem? Brat mojego taty mieszka tam z rodziną, zona jego też jest nauczycielką
|
|
#3948 |
|
Zadomowienie
|
Dupeczki, nie odpisuję, bo mi wcięło wszystko
z tego co pamietam - Fewciu ja obecnie okolice Mińska, bo się do rodziców przecież przeniosłam, więc masz do mnie jeszcze bliżej trzeba by jakiś zlot czarownic uskutecznić Lady bo wczoraj nie napisałam... ściskam mocno. Sto lat dla Agu
|
|
|
|
#3949 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, dziękuję hurtem za życzenia dla Agatki (dała mi dzisiaj tak popalić, że wymiękam...).Cytat:
rewelacja, tez u nas byłyCytat:
Uff ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3950 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w tym dzisiaj..kupiłam Sade sandałki i Naili cieniutkie skarpetki ![]() a wczoraj sama dla siebie 2 bluzeczki wraaaaaau mąż mnie prześwięci..już mi wygaduje, że co kontrakt (co 2ms) przyjeżdża..a tam zawsze jakieś nowe buty w szafce.. |
|
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas gdyby mąż się do mnie nie dobierał to chyba zapomniałby co to seks Sylwietta-półmózgi? No chyba nawet nie to Mój mały już wykąpany,najedzony śpi sobie smacznie. Zaraz muszę mu szpony obciąć bo drapie nas nimi niemiłosiernie. Gdzie on takie krogulce w tak krótkim czasie hoduje? Hope-no co ty! Nie obraził się,jakby mógł? Miał z Cb ubaw.
|
|
#3952 |
|
Konto usunięte
|
Blogerko, pisz, pewnie. Też mnie wkurzają tacy kierowcy.
Dziewczyny, nie robiłam jeszcze tortu bo rodzina w niedzielę przyłazi jutro będę ciasto piec, a przekładać w niedzielę, więc jutro wam napiszę czy wyszły kolory
|
|
|
|
#3953 |
|
Lurker ;)
|
Hope mistrzu
moj tak robi tyle ze w gaciach xd Blogerka skladaj skarge na palanta! moze jak opieprz dostanie to sie opamieta, kto wie ilu babkom z wozkami tak zrobil ;/ NOSZ KUR.WA. Moj eks fuck friend, kompletnie nie ogarniety zyciowo koles bierze slub a ja? A ja bede wieczna stara panna bo ten kretyn w zyciu nie odlozy na pierscionek a co dopiero na slub -.- AAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaA gggggggggggrrrr rrrrrrrrrrrr Dobra, juz mi lepiej
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-05-17 o 20:43 |
|
|
|
#3954 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
Napisz skargę, może pomoże ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Nadrobiłam, teraz o ile mąż pozwoli lecę do klubu. Jak macie ochotę to możecie zerknąć na moją produkcję, tylko ostrzegam ponad 8 min http://www.youtube.com/watch?v=Na-5AK0ieg8
|
|
#3955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ogolnie oplacalo sie
|
|
#3956 | ||||
|
Zakorzenienie
|
wypożyczę na weekend dziecia, chętna któraś
wykończył mnie dzisiaj psychicznie i fizycznie, nigdy jeszcze taki nie był, normalnie się teraz nad nim popłakałam jak próbowałam go uśpić, a ten małpiszon co chwilę wypluwał smoczka i oczy otwierałCytat:
hope, jesteś wielka a co to jest gnybiarz?![]() Cytat:
,bo mam nikomu nie mówić, bo podobno to dla mnie robi, żebym mniej sprzątania miała![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U nas pediatra to samo fukała ale jak mają zaświadczenie oryginał w papierach to jaki problem? ja miałam od dermatologa,alergologa i ostatnio od pediatry. |
|
|
|
|
#3958 |
|
Zadomowienie
|
Moja tez mi wlasnie dala popalic, poszla spac, jak nigdy, o 17 po drodze.zjadla i spala z mama do 19. Obudzila sie i dawaj zabawa, po kapieli chcialam dac cycka.ale gdziezby zabawa, zabawa, zabawa...placz, wypluwanie itd...musialam z nia skakac po pokoju i tanczyc zeby sie uspokoila i wreszcie laskawie je cyca i przysypia...zaraz mi usnie zanim sie naje porzadnie i bedzie...
Wczoraj zasn er la.19.45, a.dzis zobaczymy... Moze w nocy mniej wstawania bedzie... No tak, wyplula cycka i spi...a wczesniej jadla o 18...
Edytowane przez ewadylewska Czas edycji: 2013-05-17 o 21:02 |
|
|
|
#3959 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40864227]audiobooka na uszy
![]() I najlepszego dla Shade na jutro ![]() [/QUOTE] Eheheh dziękujemy!! ![]()
|
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mały jest cudny, jak laleczka na zdjęciach wygląda
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

Niestety mój Damian nie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
tyle dobrze, ze maz murem stoi za Toba
niedobra kobieto!!!!!!!! Jak mozesz, ja nawet wyobrazic sobie takiego cuda nie moge, a co dopiero upiec!!!!!!!

nawet jego łonowce z kibla trzeba ścierać, albo siury, bo strzepie ptaka, schowa i wychodzi a żółty kibel zostawia! 
więcej włosów na krótko nie opitole dziękuje bardzo

moj tak robi tyle ze w gaciach xd
,bo mam nikomu nie mówić, bo podobno to dla mnie robi, żebym mniej sprzątania miała