|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
|
|
#3902 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Grzesia miałam 6 miesięcy na samym cycu, nawet go nie dopajałam. A półtora roku na cycu tak w ogóle. I teraz też tak chcę jak się uda
|
|
|
|
|
#3903 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Raz na ulicy, drugi raz w poprzedniej pracy, a trzeci raz na koncercie z okazji zakończenia lata ![]() Cytat:
i wszystkiego najlepszego z okazji niedzielnych urodzin |
|||
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
jasny biszkopt z białej czekolady przekładany musem czekoladowym i na to blat biszkoptowy z gorzkiej czekolady. Udekorowany po bokach rurkami czekoladowymi a na wierzch kilka warstw winogrona dla przełamania smaku czekolady
![]() tylko nie pytaj jak smakuje bo dopiero dziś go wymyśliłam Szajka zdrówka i spełnienia marzeń dla Agatki ![]() ![]() jak tort wyszedł? |
|
|
|
#3905 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
![]() Oj ja nie lepsza bylam ![]() Ilussion mi sie udalo takie sukienusie zlowic. Druga fotka sukienki od mamy, trzecia wczorajszy zakup w pepco. Nomen u mnie tez mlodzi chleja pod blokiem wrr i takie glupie dziewuchy nie szanujace sie w ogole... ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Koniecznie wstaw zdjęcia
|
|
#3908 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
normalnie do zaje.bania jeden krok dzisiaj ![]() Cytat:
Cytat:
wczesniej co 3 godziny 120 ml, ale go przestawiłam; teraz niby jest rozpiska, że 5 posiłków po 180ml, ale na razie nie opanowaliśmy tego![]() Cytat:
![]() ja wczoraj po kąpieli zapuściłam, bo wojnę robił, że go z wanienki wyciągam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i ja małemu daję to pomiędzy posiłkami na razie, bo jakbym na głodniaka dawała wtedy kiedy ma jeść mleko, to byłby istny armagedonCytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
![]() P.S. meduza, jakie stylowe laczki
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-05-17 o 17:53 |
|
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam nadrabiania
Myśmy przyszli dopiero niedawno z parku. Ale faaaaaajnie było akurat w parku była wystawa kwiatów Lecę nadrabiać... ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40854276]Mało tego, Agatkę rodziłam w szpitalu prywatnym, który ma umowę z nfz, warunki jak się widzi na hamerykańskich filmach i nie płaciłam ani złotówki http://www.narodziny.com.pl/index.phpTo wyobraź sobie, że moja większa kruszynka dzisiaj 3 lata kończy ![]() 3 lata temu stękałam na porodówce Szaja, a czemu teraz tam nie rodziłaś skoro takie super warunki i to za darmo?? I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA AGATKI ![]()
|
#3911 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() te bardziej eleganckie to od brata, ta z rozyczkami chyba bedzie na chrzest
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-05-17 o 18:21 |
|
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3913 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
oooo nie wiedziałam ![]()
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zrobiłam test MATKO JAK SIĘ BAŁAM!!!! .....jedna kreseczka wyszła. Nie jestem w ciąży. Ale MUSIAŁAM zrobić ten test dla świętego spokoju.
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Ale piękne rzeczy
|
#3917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3918 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Co robię?
Siedzę Z kim? Z teściową ![]() Czemu? Bo ku.rwa TŻcik sobie wziął swoją siostrzyczkę i do biedry pojechali, a mnie zostawił i z nią ("tak się dziś słabo czuję") i z Młodym. Ku.rwa!!!! Jak nie lata non stop jej coś koło domu robić, to mnie zostawia! Już nawet kur-wa do sklepu nie weźmie!!! Już wolę jak w pracy siedzi bo bez różnicy czy jest czy go nie ma! Jeszcze się z niego taki gnybiarz zrobił! Wpie*rdoli, ale nie posprząta po sobie. Dziś musiałam garczek moczyć w gorącej wodzie, bo jak wyżarł sos ze spaghetti, to ciężko go było potem umyć, lepiej zostawić!!! Pier**le - nie robię. Matka jego jak nie pracowała to wszystko koło nich robiła, bo co miała robić. Poszła do pracy a jej córunia mało kiedy palcem kiwnie i ona po robocie zapieprza jeszcze w domu ze sprzątaniem. Tak sobie ich wychowała. ALe nie. Ja gnyba nauczę. Jak nie zacznie po sobie grzędy oporządać to zgnije w tym syfie nawet jego łonowce z kibla trzeba ścierać, albo siury, bo strzepie ptaka, schowa i wychodzi a żółty kibel zostawia! Ch.uj buc pier***ony!!! Pieprz.ona mafleja z koziej dupy wyrwana ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- I jeszcze co mnie wnerwia.. Przestał ćwiczyć, je więcej niż widzi, bebzon do kolan zaraz będzie miał i myśli że jak wyjdzie bez majtek z łazienki po kąpieli to się rzucę na niego?! Ady niedługo to szukać z lupą pitoka pod tymi fałdziorami tłustymi. Nie dość że na siebie nie mogę patrzeć to jeszcze za chwilę od niego też mnie odrzuci. Żeby to z gracją jakoś szło, a to się potknie o bujaczek, zawadzi o pampersa, a idże... ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Agatko Szajowa kochana Wszystkiego najlepszego od durnej cioci i Dawidka |
|
|
|
#3920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o matko, przepraszam Cię najmocniej ale padłam po Twoich tekstach mimo wszystko życzę powodzenia, a z tym kiblem to masz rację faceci powinni lać na siedząco- też mnie to wkurza,
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz młodemu będę jajca pucować ale przysypia mi gzub jeden
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dotyczy jednostki "wybitnej" ...przemoc psychiczna - ktoś powie - jak nas nie zna |
|
|
|
|
#3923 |
|
Zadomowienie
|
Hope...
|
|
|
|
#3924 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym chyba zeszła na zawał jak bym teraz musiała test robić Cytat:
![]() sory, ale jak to czytałam to myślałam że z krzesła zlece ![]() dlatego ja mojego Barusia nauczę kultury w toalecie
|
|
#3925 |
|
Zadomowienie
|
żeście nadrukowały .... Ide nadrabiać, pewnie zajmie mi to 500 lat, ale Piotr już spi to mam czas
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Szajka, sto lat dla Agu!!! Pstryczku, pozniej wstawie foto, a co jest grane? ![]() illusion, a pisze jakos... Mam cale szalone 8 stron, wyslalam promotorce i czekam na odp, bo nie wiem czy w dobrym kierunku ide. Na szczescie praca ma miec tylko ok 20 stron, takze licze, ze dam rade... Uff, nareszcie w domu. Niedawno co wrocilismy, a wyszlismy z domu po 12. Przez to, ze caly dzien nie ma nas w domu to zaczynam specjalizowac sie w karmieniu na dworze-dzis 2 razy :P jakies dziadki mialy radoche jak cyca zobaczyly ![]() Ide dalej czytac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a swoją drogą, obszczymurki dziadoskie, powinni na siedząco szczac, ja tez musze scierac i kibelek i sciane obok ![]() a tak na powaznie- moja tesciowa tez koło synusiów skakała bo niepracująca i w efekcie mój nie nauczony był niczego tak samo robił z rzeczami do prania- rozbierał sie dajmy na to w pokoju i strasznie szedł sie myc, no to ja na początku mówiłam, zeby brudy do kosza w lazience wrzucic, nie wrzucił, zbierałam, prałam, potem sie zawsciekłam i nie zebrałam- poszedł do pracy w koszuli z takim kołnierzykiem, jakby sie w ziemi ciorał i od tamtej pory nigdy nigdzie nie zostawił ubrania brudnego jak tylko w łazience- łopatologicznie trzeba bo to są półmózgi ![]()
|
||
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Matko, Hope, Ty i Marsi tak mi poprawiacie humir swoimi tekstami, ze kocham Was niezmiernie!!!!!!!!!
A co do kibla, jak w ciazy sprzatalam i rzyglo mi sie na widok zaschnietych zoltych plam na kiblu i musial po mnie sprzatac tak od tego czasu jak tylko kibel zaczyna walic starym zulem zakasuje rekawy i sprzata, potem przez tydzien wali w calym mieszkaniu cifem i domestosem Lenova wspolczuje tesciowej tyle dobrze, ze maz murem stoi za Toba ![]() Onaella niedobra kobieto!!!!!!!! Jak mozesz, ja nawet wyobrazic sobie takiego cuda nie moge, a co dopiero upiec!!!!!!!Wlasnie spartaczylam rosol - da sie? Da sie. Silver, cholibka, a myslalam, ze bedziemy mialy nasza przedstawicielke w styczniowo lutowych 2014 ![]() Jutro jadymy na mieszkanie..... normalnie zrobie zdjecia przed i po i wam pokaze jak juz wsio bedzie zrobione jaki kolor do bezowo bialych kafelek w przedpokoju? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-05-17 o 19:48 |
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Ewulka, a co do seksu to uuuaaaaaa mnie ostatnio nosi tak ze szok
caly czas napalona chodze, a maz zmeczony jak diabli i jak cos zaczynam to on spi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3930 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Skończone 4 ms - 6.580kg
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

wczoraj grali 

))

Koniecznie wstaw zdjęcia 

wiesz jak mi żal?
gdyby nie było to takie ochydne to wlewałabym do kawy albo sama piła 
Myśmy przyszli dopiero niedawno z parku. Ale faaaaaajnie było

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Wszystkiego najlepszego od durnej cioci i Dawidka
to dotyczy jednostki "wybitnej" ...