Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 cz.3 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-17, 19:06   #1561
joasia-a
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle ga

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
która ładniejsza?
1 (tylko srebrne wchodzą w grę) czy 2? nie mogę się zdecydować a nie chcę 2 prawie takich samych

joasia-a
a co było nie tak z tą salą co znajomi

ja mam może ze 2 rzeczy z SH bo nie potrafię tam szukać i widzę tylko jakieś szmaty
1 jest bardziej wyrazista i mi sie bardziej podoba osobiscie

Co do sali- jakosciowo jednak przegrali i ogolnie ten wyglad. TŻ narzekał tez na zbyt wąskie i niskie drzwi- jak wchodzil to musial sie schylic.. I powiedzial ze nie wyobraza sobie ze mialby mnie wniesc do srodka bo bysmy sie na szerokosc tez nie zmiescili heh

A co do SH - ja jeszcze w podst mialam jakies ciuchy z sh- do tej pory nosze taki czarny sweterek!
Kiedys tez nie umialam szukac, a w chwili obecnej jakies 50 % mojej szafy to własnie sh

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2013-05-17 o 19:08
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 19:33   #1562
existence
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach cią

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
1 jest bardziej wyrazista i mi sie bardziej podoba osobiscie

Co do sali- jakosciowo jednak przegrali i ogolnie ten wyglad. TŻ narzekał tez na zbyt wąskie i niskie drzwi- jak wchodzil to musial sie schylic.. I powiedzial ze nie wyobraza sobie ze mialby mnie wniesc do srodka bo bysmy sie na szerokosc tez nie zmiescili heh

A co do SH - ja jeszcze w podst mialam jakies ciuchy z sh- do tej pory nosze taki czarny sweterek!
Kiedys tez nie umialam szukac, a w chwili obecnej jakies 50 % mojej szafy to własnie sh
zazdroszczę ludziom takich umiejętności

hm no z tymi drzwiami to faktycznie kiepsko...
Stary 2013-05-17, 19:34   #1563
handzia600
perfumowe ADHD

Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 c

a my sale zaklepujemy w grudniu już postanowione.

sh to super sprawa. wolę takie na wagę niż rzeczy wycenione na oko bo tam taniej. polecam sh szmizjerke mają super ciuchy. miałam tam okazję robić zakupy raz na miesiąc a teraz niestety nie będę w tym mieście a w Białymstoku nie ma tego sh. w ogóle nie ma tu lumpow z dobrymi ciuchami ;(
Stary 2013-05-17, 19:49   #1564
joasia-a
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2

Cytat:
zazdroszczę ludziom takich umiejętności

hm no z tymi drzwiami to faktycznie kiepsko...
Heh :p ja właśnie z ta sukienka stworzyłam zestaw :p sukienka- 14 zl, sandaly- ex, Twoj kolor- kupiłam nowe z river island rok temu za 7 zl :p do tego krotka kamizelka za 1euro - bo sukienka bez ramionczek- czasami sie wstydze tak :p wiec calosc za mniej niz 30zl :p

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość

sh to super sprawa. wolę takie na wagę niż rzeczy wycenione na oko bo tam taniej. polecam sh szmizjerke mają super ciuchy. miałam tam okazję robić zakupy raz na miesiąc a teraz niestety nie będę w tym mieście a w Białymstoku nie ma tego sh.
W krk chyba tez nie spotkalam sie z takim sh.. Ale musze kiedys poszperac ja chodze do takiego co ma 3 lokale u mnie w miescie- a dzien przed nowym towarem maja wyprzedaze- wszystko po 1zl tez mam kilka perelek za 1zl :p

A co do sali to juz macie jakies na oku? Bo ostatnio poswiecam troche mniej czasu forum i nie wiem czy pisalas..

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2013-05-17 o 19:57
Stary 2013-05-17, 19:52   #1565
existence
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 c

Cytat:

sh to super sprawa. wolę takie na wagę niż rzeczy wycenione na oko bo tam taniej. polecam sh szmizjerke mają super ciuchy. miałam tam okazję robić zakupy raz na miesiąc a teraz niestety nie będę w tym mieście a w Białymstoku nie ma tego sh. w ogóle nie ma tu lumpow z dobrymi ciuchami ;(
weszłam na ich stronę ale nie mają wypisane w jakich miastach są ich sklepy...
Stary 2013-05-17, 19:55   #1566
joasia-a
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2

Cytat:
weszłam na ich stronę ale nie mają wypisane w jakich miastach są ich sklepy...
W krk ten roban jednak krolue na pradnickiej jak byl to nigdy nie wchodzilam bo 30zl za 1kg to jakas kpina (u mnie to gora 18zl :p)
Stary 2013-05-17, 19:59   #1567
existence
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy

Cytat:
Heh :p ja właśnie z ta sukienka stworzyłam zestaw :p sukienka- 14 zl, sandaly- ex, Twoj kolor- kupiłam nowe z river island rok temu za 7 zl :p do tego krotka kamizelka za 1euro - bo sukienka bez ramionczek- czasami sie wstydze tak :p wiec calosc za mniej niz 30zl :p

W krk chyba tez nie spotkalam sie z takim sh.. Ale musze kiedys poszperac ja chodze do takiego co ma 3 lokale u mnie w miescie- a dzien przed nowym towarem maja wyprzedaze- wszystko po 1zl tez mam kilka perelek za 1zl :p
ja też tak chcę

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
W krk ten roban jednak krolue na pradnickiej jak byl to nigdy nie wchodzilam bo 30zl za 1kg to jakas kpina (u mnie to gora 18zl :p)
no ten roban jest też u mnie w olklandzie ale ja tam chyba nigdy nie weszłam nawet.

znalazłam na allegro siateczkę na woalkę

Edytowane przez existence
Czas edycji: 2013-05-17 o 20:02
existence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 20:32   #1568
karolkao89
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy

ja was bede czytać, ale znikam chwilowo bo walcze o pracę(zarowo magisterską jak i zarobkową:P)
karolkao89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 20:36   #1569
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
ale jak to do pracy?
no że nie powiem że ta sukienka jest do ślubu żeby mi ceny nie podwyższyli
kimkardashianderby52911p.jpg

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 20:48   #1570
viva91
na przekór do celu

Cytat:
dobre sa takie zakupy za grosze mozna taakie perelki kupic
ja dziś wydałam 110 zł ale kupiłam te wspomniane 4 rzeczy, gdzie na spódniczkę nie skąpiłam bo brakowało mi takiej wyjściowej. jedna bluzka za 9 zł tylko ja w sieciówkach byłam, chyba polubiłam się bardzo z Terranovą
Cytat:
ja mam może ze 2 rzeczy z SH bo nie potrafię tam szukać i widzę tylko jakieś szmaty ciągle...eh.
ja we Wro jeszcze żadnego nie obczaiłam, ale myślę że jak już znajdę to będzie ok, jakoś mam dar do wyszukiwania ładnego a taniego
Stary 2013-05-17, 21:03   #1571
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Załącznik 5253342
ale to taką jak wkleiłaś można też chyba spokojnie kupić, nie trzeba szyć i będzie dużo taniej nawet za 100zł się kupi taką
Cytat:
Napisane przez karolkao89 Pokaż wiadomość
ja was bede czytać, ale znikam chwilowo bo walcze o pracę(zarowo magisterską jak i zarobkową:P)
powodzeniaaa!
Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
ja dziś wydałam 110 zł ale kupiłam te wspomniane 4 rzeczy, gdzie na spódniczkę nie skąpiłam bo brakowało mi takiej wyjściowej. jedna bluzka za 9 zł tylko ja w sieciówkach byłam, chyba polubiłam się bardzo z Terranovą

ja we Wro jeszcze żadnego nie obczaiłam, ale myślę że jak już znajdę to będzie ok, jakoś mam dar do wyszukiwania ładnego a taniego
no to ja z takich rzeczy mam jednynie dar do kupowania ciuchów na allegro jeszcze ani razu nie zdarzyło mi się nie trafić w rozmiar a ceny są bardzo przystępne

Czas edycji: 2013-05-17 o 21:05
Stary 2013-05-17, 21:03   #1572
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolkao89 Pokaż wiadomość
To trzymamy kciuki Powodzenia
Cytat:
Załącznik 5253342
faktycznie ! nie ma co się "wygłupiać" bo tak jak w kwiaciarni są pięne bukiety dużo tańsze niż jak te które nazwiesz - "ślubny"
Cytat:

ja kiedyś lubiałąm Terranowę ale we włoszech :P też mam ogrom ciuchó kupionych za 2 euro góa z wyprzedaży letnich :P

Niedawno rozmawiałyśmy o jedzeniu i patrzeniu na tyo co jemy.. dawniej jadłam biał chleb codzinnie i jakoś nie zwracałam na to takiej uwagi, bo jelita skręcało mi zawsze i wydawały dziwne dzwięki.. i wgl ;p przez 3 msc jadłam tylko ciemny mały chlebek, nieoszukiwany jak w marketach ze dodaja jakis barwnik ze ciemne, tylko z piekarni, dosc drogi, pelno ziaren.. ale ostatnio mi się przejadł i ostatnie 2 tygodnie jadlam biale pieczywo - i juz mam takie skutki ze codziennie ląduje nie powiem gdzie.. dzisiaj rano zjadlam bulke, polecialam na autobus - i dobrze ze bylo wolne miejsce bo tak mi wnetrznosci skurcz zlapal ze myslalam ze nie wytrzymam
Takze chyba mam problem z chlebem ;/

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2013-05-17 o 21:18
Stary 2013-05-17, 21:12   #1573
existence
Zakorzenienie

Cytat:

Niedawno rozmawiałyśmy o jedzeniu i patrzeniu na tyo co jemy.. dawniej jadłam biał chleb codzinnie i jakoś nie zwracałam na to takiej uwagi, bo jelita skręcało mi zawsze i wydawały dziwne dzwięki.. i wgl ;p przez 3 msc jadłam tylko ciemny mały chlebek, nieoszukiwany jak w margetach ze dodaja jakis barwnik ze ciemne, tylko z piekarni, dosc drogi, pelno ziaren.. ale ostatnio mi się przejadł i ostatnie 2 tygodnie jadlam biale pieczywo - i juz mam takie skutki ze codziennie ląduje nie powiem gdzie.. dzisiaj rano zjadlam bulke, polecialam na autobus - i dobrze ze bylo wolne miejsce bo tak mi wnetrznosci skurcz zlapal ze myslalam ze nie wytrzymam
ojoj...ja bym nawet nie wiedziała jakie badania zrobić jak bym miała takie problemy.
Stary 2013-05-17, 21:19   #1574
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
ojoj...ja bym nawet nie wiedziała jakie badania zrobić jak bym miała takie problemy.
ja też nie wiem i nie mam na to czasu nawet.. muszę kiedyś zmienić lekarkę rodzinną.. bo moja- opiekuje się mną od dziecka i jest już średnia, nie ma nigdy czasu i nie chce zlecać badań bo mówi że nic poważnego ;p

A wgl macie plany na ten piękny weekend (nie zważając na te drobne burze któe zapowiadają na jutro ) ;>
Stary 2013-05-17, 21:29   #1575
mariamarysienka
Zakorzenienie

Wracam na wizaż Nadrobiłam, ale nie odpisuję. Tylko ten jeden post zwrócił moją uwagę i chciałabym się odnieść:

Cytat:
Załącznik 5253342
Niemal identyczna sukienka jest teraz w Orsayu Jak chcesz to się przejdź i zobacz

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 21:29   #1576
handzia600
perfumowe ADHD

może jestes uczulona na jakiś składnik ?

W szmizjerce w dniu dostawy za kg jest 39zł ale nie szkoda mi wydać tyle kasy za rzeczy bo są w super stanie ! Ostatnio za 47zł kupiłam spodnie w panterkę /rurki/ które są super i nie jest to chamska panterka + bluzkę H&M która w ich sklepach stała/stoi za coś około 100zł + sukienkę z baskinką New Look w stanie perfecto + sukienkę Warehouse w lekkie cekiny idealna na wyjścia imprezowe + sukienkę atmosphere białą w kropki + bluzeczkę z Tazem dla brata dodam że rzeczy nieśmigane praktycznie Za 6 rzeczy 47 zł i nie byle jakich rzeczy. a w Białym niestety sh do czterech liter :/

My sali jeszcze nie mamy nawet nie rozglądaliśmy sie , tyle co w necie patrzyliśmy. Mamy zamiar w grudniu iść do parafii zarezerwować nasz wymarzony dzień i godzinę i dopiero wtedy szukać sali Mam zamiar zrobić sobie listę wszystkich restauracji /sal / domów weselnych i każdy odwiedzić popatrzeć i rezerwa. Muszę wtedy też ogarnąć dja bo Ci najlepsi są wszybko "brani" oraz dobrego fotografa.

Za samo słowo "ślubne" płacimy 200% normalnej ceny....banał. Ja swój bukiet będę robiła sama z pomocą świadkowej i mamusi a kwiaty do tego bukietu i ogólnie wszystkie kwiaty jakie będą mi potrzebne do ozdobienia itp. kupię na targu ogrodniczym za grosze I coś czujję że wybiorę kwiaty w odcieniach niebieskiego i turkusu.
Stary 2013-05-17, 21:39   #1577
existence
Zakorzenienie

Cytat:
A wgl macie plany na ten piękny weekend (nie zważając na te drobne burze któe zapowiadają na jutro ) ;>
ja na całą niedzielę jadę na piknik do Żmiącej taka inicjatywa dla dzieci.
Cytat:
I coś czujję że wybiorę kwiaty w odcieniach niebieskiego i turkusu.
kocham niebieski
z resztą szafirowy jest naszym kolorem przewodnim będę do niego gdzie nie gdzie wplatać miętowy i biały

Czas edycji: 2013-05-17 o 21:40
Stary 2013-05-17, 21:42   #1578
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
może jestes uczulona na jakiś składnik ?

W szmizjerce w dniu dostawy za kg jest 39zł ale nie szkoda mi wydać tyle kasy za rzeczy bo są w super stanie ! Ostatnio za 47zł kupiłam spodnie w panterkę /rurki/ które są super i nie jest to chamska panterka + bluzkę H&M która w ich sklepach stała/stoi za coś około 100zł + sukienkę z baskinką New Look w stanie perfecto + sukienkę Warehouse w lekkie cekiny idealna na wyjścia imprezowe + sukienkę atmosphere białą w kropki + bluzeczkę z Tazem dla brata dodam że rzeczy nieśmigane praktycznie Za 6 rzeczy 47 zł i nie byle jakich rzeczy. a w Białym niestety sh do czterech liter :/

My sali jeszcze nie mamy nawet nie rozglądaliśmy sie , tyle co w necie patrzyliśmy. Mamy zamiar w grudniu iść do parafii zarezerwować nasz wymarzony dzień i godzinę i dopiero wtedy szukać sali Mam zamiar zrobić sobie listę wszystkich restauracji /sal / domów weselnych i każdy odwiedzić popatrzeć i rezerwa. Muszę wtedy też ogarnąć dja bo Ci najlepsi są wszybko "brani" oraz dobrego fotografa.

Za samo słowo "ślubne" płacimy 200% normalnej ceny....banał. Ja swój bukiet będę robiła sama z pomocą świadkowej i mamusi a kwiaty do tego bukietu i ogólnie wszystkie kwiaty jakie będą mi potrzebne do ozdobienia itp. kupię na targu ogrodniczym za grosze I coś czujję że wybiorę kwiaty w odcieniach niebieskiego i turkusu.
Lista z salami jest dobra sami zrobiliśmy sobie taką tabelkę od razu z ilością punktów któe przyznawaliśmy

Na rzeczach "ślunych" można naprawdę nat zarobić ;/
Jakbyśmy mieli kase to wybudowalibyśmy dom weselny :P

A co do składnika.. bardzo możliwe.. ale ciężko też wyczuć, bo jednak rzadko pojawia się skład chleba jak się go kupuje..

Na BBC Lifestyle jest program"nie mówcie Pannie Młodej" - śmieszny :P Pan Młody dostaje jakąś tam kase (nie wiem czy 5 czy 10 tys - wszystko dzieje się w Anglii) - i przygotowuje całe wesele - zaczynając od wyboru sali i menu - kończąc na wyborze sukni ślubnej i dodatków dla PM- oczywiście Panna Młoda suknie przymierza dopiero dzień przed ślubem ;P i wcześniej nawet nie wie jak będzie na niej leżeć.. ja bym się bała :P
Stary 2013-05-17, 21:46   #1579
existence
Zakorzenienie

Cytat:

Na BBC Lifestyle jest program"nie mówcie Pannie Młodej" - śmieszny :P Pan Młody dostaje jakąś tam kase (nie wiem czy 5 czy 10 tys - wszystko dzieje się w Anglii) - i przygotowuje całe wesele - zaczynając od wyboru sali i menu - kończąc na wyborze sukni ślubnej i dodatków dla PM- oczywiście Panna Młoda suknie przymierza dopiero dzień przed ślubem ;P i wcześniej nawet nie wie jak będzie na niej leżeć.. ja bym się bała :P
nigdy w życiu
Stary 2013-05-17, 21:47   #1580
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
ja na całą niedzielę jadę na piknik do Żmiącej taka inicjatywa dla dzieci.

kocham niebieski
z resztą szafirowy jest naszym kolorem przewodnim będę do niego gdzie nie gdzie wplatać miętowy i biały
Ja właś nie też chcę wesele w kolorze najlepiej turkusowym świetnie to wygląda

A co do tego programu to w życiu bym na to nie poszła takie ryzyko w ogóle to z tymi salami będzie śmiesznie bo większośc to na większe wesela. A w ogóle orientuje sie ktoś ile kosztuje wynajęcie sali?
Stary 2013-05-17, 21:51   #1581
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właś nie też chcę wesele w kolorze najlepiej turkusowym świetnie to wygląda

A co do tego programu to w życiu bym na to nie poszła takie ryzyko w ogóle to z tymi salami będzie śmiesznie bo większośc to na większe wesela. A w ogóle orientuje sie ktoś ile kosztuje wynajęcie sali?
a to zależy od bardzo wielu czynników...regionu, rodzaju restauracji, menu i tego co w nim oferują i takie tam...na naszej sali jest 190zł za talerzyk.
Stary 2013-05-17, 21:55   #1582
handzia600
perfumowe ADHD

hm zastanawiam się nad kupnem zaproszeń bo mam juz upatrzone zaproszenia a nie chcę personalizacji więc poprosiłabym o luki w miejscach informacjii. Ale to nie nie za wcześnie na kupno zaproszeń?? A co jak ktoś je znajdzie z domowników

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
a to zależy od bardzo wielu czynników...regionu, rodzaju restauracji, menu i tego co w nim oferują i takie tam...na naszej sali jest 190zł za talerzyk.

nad talerzykiem jeszcze nie myślałam chodziło mi o samo wynajęcie sali nie włączając w to kateringu
Stary 2013-05-17, 21:59   #1583
existence
Zakorzenienie

Cytat:
hm zastanawiam się nad kupnem zaproszeń bo mam juz upatrzone zaproszenia a nie chcę personalizacji więc poprosiłabym o luki w miejscach informacjii. Ale to nie nie za wcześnie na kupno zaproszeń?? A co jak ktoś je znajdzie z domowników

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

nad talerzykiem jeszcze nie myślałam chodziło mi o samo wynajęcie sali nie włączając w to kateringu
ja bym się z tymi zaproszeniami wstrzymała (a należę na tym wątku do osób raczej pędzących ze wszystkim ) no ale to Twoja decyzja

a na wynajmie sali takiej nie będącej restauracją to się nie znam no bo jak my robimy w restauracji to katering jest już stamtąd i płaci się jedynie za osobę i w tym jest wszystko
Stary 2013-05-17, 22:00   #1584
viva91
na przekór do celu

Cytat:
komunia choć z przykrym posmakiem, 2,5 letni chrześniak TŻa złamał dziś poważnie nogę
Stary 2013-05-17, 22:06   #1585
existence
Zakorzenienie

Cytat:
komunia choć z przykrym posmakiem, 2,5 letni chrześniak TŻa złamał dziś poważnie nogę
o kurcze pamiętam jak spadłam z drzewa i złamałam rękę i nie przyznałam się mamie dopiero w nocy jak już nie mogłam wytrzymać tak mnie bolało, głupie dziecko
Ale dzieciom wszystko się jakoś szybciej zrasta więc oby tak było w przypadku chrześniaka tylko biedny, że akurat tak na wakacje...
Stary 2013-05-17, 22:20   #1586
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Niedawno rozmawiałyśmy o jedzeniu i patrzeniu na tyo co jemy.. dawniej jadłam biał chleb codzinnie i jakoś nie zwracałam na to takiej uwagi, bo jelita skręcało mi zawsze i wydawały dziwne dzwięki.. i wgl ;p przez 3 msc jadłam tylko ciemny mały chlebek, nieoszukiwany jak w marketach ze dodaja jakis barwnik ze ciemne, tylko z piekarni, dosc drogi, pelno ziaren.. ale ostatnio mi się przejadł i ostatnie 2 tygodnie jadlam biale pieczywo - i juz mam takie skutki ze codziennie ląduje nie powiem gdzie.. dzisiaj rano zjadlam bulke, polecialam na autobus - i dobrze ze bylo wolne miejsce bo tak mi wnetrznosci skurcz zlapal ze myslalam ze nie wytrzymam
a może jesteś uczulona na gluten ? Od tego są takie reakcje bardzo mi Ciebie żal
Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Niemal identyczna sukienka jest teraz w Orsayu Jak chcesz to się przejdź i zobacz
dziękuję na pewno się przejdę, nie wiedziałam o tym

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 22:46   #1587
ladymilionxxx
Raczkowanie

ja też planuje w 2015 zostać żoną mojego ukochanego. Wybieram już suknie ślubną
ladymilionxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 22:47   #1588
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymilionxxx Pokaż wiadomość
ja też planuje w 2015 zostać żoną mojego ukochanego. Wybieram już suknie ślubną
nie za szybko?
Stary 2013-05-17, 23:06   #1589
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
na TLC też leci ten program ale z udziałem polaków.. dla mnie masakra. Jak ogólnie zawierzyłabym mojemu zorganizowanie całego wesela to na wybór sukni bym się nigdy nie zgodziła.. mimo że wie co mi się podoba a u nas dostają 40tys na wszystko i chyba mają na to 2 tyg.

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
nie za szybko?
też to pomyślałam

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 23:09   #1590
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:
nie za szybko?
no wlasnie
Hej co do tanszej opcji na wesele to czytalam ostatnio, ze dobrze jest powiedziec, ze jest sie gosciem, zarowno fryzjerce jak i makijazystce, wtedy jest o polowe taniej
szkoda, ze kamerzyscie i zespołowi nie da sie wkrecic, ze to nie wesele

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości