|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Nosiło mnie cały dzień i "miałach ochotę na COŚ" i na winogrono padło i teraz cierpię bo brzuszek boli
koperek włoski piję, jak doje do siebie to poćwiczę bo teraz to ledwo się ruszam Kcal nie dużo w sumie bo ok 1400 ale objętościowo za dużo a żołądek nie jest z gumy pipson jak wiesz ja Ci bardzo kibicuje i po części wczuwam się w Twoja sytuacje bo w "zamierzchłych czasach studenckich" uparcie próbowałam zejść poniżej 50kg a i teraz liczę, że pewnego dnia to nastąpi ![]() Twój sukces będzie moją motywacja Czekam na fotki nowej fryzury
|
#3002 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Zebrałam się w sobie i 75min ćwiczeń zaliczone
Żołądek już się uspokoił piling ciała, twarzy i stópek był, maseczka pod oczy i wysmarowana balsamem w łóżeczku leże i chudnę Kolorowych
|
#3003 |
|
Zadomowienie
|
Margotszczerze mowiac, to tez sie z Toba troszeczke utozsamiam
mamy ta sama wymarzona wage, poza tym, wiem, ze tez wazylas kiedys ok 49, wiec niejako mamy te same pragnienia zobaczysz, jeszcze Ty szybciej osiagniesz cel niz ja Ja na sniadanko wciagnelam 2jajka na miekko i pomidorka z cebulka, zaraz wypije zielona herbatke i smigam sie uczyc na tarasie, bo u mnie dzis piekne sloneczko potem zbiore sie do cwiczen, jestem w domu, wiec mam duzo miejsca to poskacze na skakance i machne Killerka, albo Jillian Michaels potem umyje wlosy, bo wczoraj juz olalam fotke, jako ze sie bardzo spyszyly i poprosze mame o zdjecie bo rodzice maja spoko aparat a ja jakbym sama chciala robic to musze po 1 wyginac smialo cialo a po 2 mam do dyspozycji tylko telefon ![]() Milego dnia dziewczynki!
|
|
#3004 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
podziwiam Cię naprawdę i przede wszystkim za słodyczową wstrzemięźliwość.Ja bym do głowy dostała jakbym nie zjadła czegoś słodkiego,ale najczęściej do śniadania
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Chudzinki
Żyję ale nie piszę bo ten wyjazd do mamy kompletnie mnie pochłonął. Wczoraj przed południem przyjechaliśmy, trzeba było skręcic grila, porobic parę innych rzeczy u mamy, potem do teściowej pojechaliśmy, do koleżanki fryzjerki, a potem znów do mamy przygotowywac żarełko na grila. A dziś szykuję się do pójścia na komunię. Kieca wyszykowana, ja wykąpana Ale mam straszne sensacje w żołądku. Czuję jakbym połknęła kamień, a nawet cegłę! Tak mi ciężko w brzuchu, do tego mnie kłuje tam...Okropnie. Chyba czas na jakieś oczyszczanie przez zmianą nawyków. Może Kochane coś polecicie - byle skuteczne. Jak wiecie dzień na kefirze. dzień na warzywach i dzień na soku jabłkowym nic mi nie dał
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie reszta jedzenia w miare normalnie .Btw, przeczytalam jedna note na Twoim blogu widze, ze masz klopoty z wlosami, radzilabym odstawic lakier (wysusza - alkohol) i zaczac stosowac maski - chocby domowe, z jajkiem i oliwa. Watek na fryzjerskim - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=250381.
|
|
|
|
|
#3007 |
|
Zadomowienie
|
czołeeem !
W końcu dzień wolnego ! więc poszłam z TŻ na lody ![]() ![]() ![]() ![]() upolowałam najlepszego loda jakiego jadłam OREO ! Edytowane przez zelka9o Czas edycji: 2013-05-19 o 15:05 |
|
|
|
#3008 |
|
Zadomowienie
|
a ja muszę się przyznać, że nie dalam rady się oprzeć tortowi... Zjadlam 2 kawalki, moze nieduze, ale jednak. Jeszcze naprzeiwko mnie siedziala moja super sczupła bratowa, która po urodzeniu dziecka waży ze 45 kg... a ja cholera nie moge od roku zrzucić 3-4 kg....
|
|
#3009 |
|
Wtajemniczenie
|
pipson a dobry chociaż ten tort był?
warto było zgrzeszyć bo jak nie spowodował kulinarnego orgazmu a dwa kawałki pożarte to
|
#3010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jie warto bylo, bo mam wyrzuty sumienia jak stad do mostu . no, ale pokaralo mnie sensacjami zoladkowymi, wiec mam za swoje ale ja to sie chyba na bledach nie ucze.
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też dziś piękna i słoneczna pogoda
później po obiedzie pojechaliśmy z Tż i psiaczkiem nad jeziorko Fajny dzień dzisiaj ![]() Margot podziwiam za tyle ćwiczeń
|
#3012 |
|
Zadomowienie
|
Paula, jesli jesteś systematyczna, to codziennie na czczo ciepła woda z cytryną i łyżka miodu (ja nalewam niepełną szklankę mineralnej i ciut wrzątku dolewam). Bardzo fajnie oczyszcza
Tylko potrzeba też ok 10/14 dni, żeby poczuć różnicę.
|
|
#3013 |
|
Wtajemniczenie
|
Dwa razy próbowałam odpisać i komp mnie zawiódł ale już podpięta do prądu jestem
![]() meeedzik choć w sumie ćwiczę teraz rzadziej ale dłużej Pewnie jesteś już pięknie opalona pipson mam nadzieję, że brzuszek już doszedł do siebie po torcikuCóż ja tradycyjnie blada twarz ![]() Ale nogi wytrwale balsamem-śmierdząco-brązującym smaruje to nie wstyd wyjść do ludzi ![]() Dietetycznie dziś ok a specjalnie się nie wysilałam nawet bo temperatura mi apetyt odebrała
|
#3014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.superskinnyme.com/body-types.html |
||
|
|
|
#3015 | ||||||
|
Zadomowienie
|
ja hh nie potrafię kręcić dłużej niz kilka sekund także zazdroszczę ![]() Cytat:
a i jeszcze jedno dajesz poźniej jakąs b/s czy ta wystarczy? No i kiedy pochwalisz się włoskami? ja tu pamietam że minął rok od niefarbowania ![]() Cytat:
![]() tez musze do nich wrócić żeby się tych boczysk pozbyć U mnie jest tak że jak na siłę chce żeby waga spadła to za cholerę nie spada ale jak mi wszystko jedno to leci jak szalona ![]() Cytat:
za wagę . zawsze to 5 z przodu a nie 6 ![]() Cytat:
a Ty co stosujesz na włoski? bo chyba niedoczytałam Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
a bratową się nie przejmuj tak jak mówi Paulownia czasami ktoś ma dobre geny i choćby jadł to nie przytyje a czasami ktoś tak się stara i schudnąc nie moze A pozatym przeciez Ty jesteś taka chudzina że nie wiem z czego Ty chcesz chudnąc ![]() Wczoraj pierwszy raz u mnie byli przyszli teście żeby poznać się z rodzicami ale powiem Wam że było super , są bardzo fajni no i najważniejsze że dogadali się z moimi rodzicami i polubili No i oczywiście wpadł kawałeczek karkówki z grila
|
||||||
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko wpadłam sie pochwalić, że na wadze dzisiaj 58,9
|
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
Margot teraz to Ty wymiatasz z czasem ćwiczeń
jestem dumna z Ciebie do opalenizny zeszłorocznej jeszcze dużo mi brakuje, a to wszystko przez pogodę, 2 dni ciepła a później zaś paskudnie i wszystko mi schodzi hehe też kiedyś miałam taki balsam brązujący z nivea i z tego co pamiętam to po posmarowaniu się czuć mnie było solonymi paluszkami Alexis ja na początku trzymałam krótko też coś koło 5 minut, a teraz z godzinkę pod czepkiem i czapką do tego daję 2-3 krople gliceryny i mieszam z odżywką ale to daję tylko na długość, żeby nie mieć przyklapu czasem też właśnie tą odżywkę rozcieńczam z wodą zwilżam tym włosy i na to daje dopiero olej ![]() Uwielbiam ją za to wygładzenie w kolejce czeka morelowa z olejkiem migdałowym też z garniera sekrety prowansji, mam nadzieję, że też będę zadowolona z niej dam znać Heh dobrze pamiętasz w sobotę minął mi rok nie farbowania włosów, zrobiłam zdjęcie, ale niestety po nocy w związanych włosach i powyginane wyszły ale ostatnio dałam do albumu włosowego 3 fotki włosów, może nie widziałaś, bo nic nie pisałam ![]() Super, że spotkanie teściów się udało ![]() Pipson pamiętam jak kiedyś regularnie na czczo piłam wodę z cytryną też mi to pomagało no i ogólnie w ciągu dnia też tylko taką wodę piłam, bo ja nie lubię gazowanych napoi, ani coli, ani nic z tych rzeczy ![]() Cocktail za spadek oby tak dalej trzymam kciuki, żeby nie było zastoju i żeby dalej waga spadała ![]() My wczoraj byliśmy nad jeziorkiem z Tż i psiakiem wrzucę Wam zdjęcia w spódniczce nie chodzę w spódniczkach i trochę dziwnie głupio się czułam
|
#3018 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i czekam na info jak ta druga się spisała ![]() Zdjęcie już kiedyś widziałam , juz się zachwycałam Jaka Ty jestes opalona
|
||
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Alexis jeśli nie chce Ci się spłukiwać to daj dosłownie odrobinkę i użyj jako b/s
też próbowałam, bałam się, że obciąży mi to włosy, albo będą tłuste, a tu nic z tych rzeczy tylko nie za dużo, ja dałam około 0,5-1 cm na dłoń roztarłam i na długość włosów różnie kombinuję ![]() Oczywiście też dam znać jak się spisuje ta druga odżywka no i też dlatego, że moje włosy po samym myciu są splątane i w życiu nie udałoby mi się ich rozczesać, a po odżywce d/s są mega gładkie i zero problemów Dziękuję niech sobie rosną, bo chciałabym mieć długość za piersi albo i dłuższe ale w lipcu planuję końce podciąć, chciałabym mieć naturalki już ![]() No i raz jeszcze dziękuję gdzie tam opalona no Nikuś się załapał, ale on ma swoje focie a dziwnie się czułam, bo nie chodzę w spódniczkach ani sukienkach i to dlatego
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maskara ja wczoraj chwile się opalałam, ale ja powoli się smaże W ogole jakie masz nóżki ja mam taki cellulit że wstyd ubrać krótki spodenki tak mnie on męczy. Kupiłam dzisiaj żel-krem z nivei goodbye cellulite mam zamiar smaroważ 2xdziennie i zobaczymy. Co innego gdybym sidziała na du.pie i nic nie robiła ale ja co chwile to peeeling kawowy, jakieś masła , bańki ćwicze i na marne ![]() Dodałam nowe zdjęcie do albumu, akurat na nim mam włosy po laminowaniu i schły naturalnie. Szału nie ma ;/ Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-05-20 o 12:57 |
|
|
|
|
#3021 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak nakładasz ją z myślą zeby spłukać to duże jej dajesz ? bo zawsze miałam problem i nie wiedziałam ile nałożyć Jak będziesz tak dalej dbała to będą rosły , zanim sie obejrzysz będą do pasa ![]() Oj opalona , opalona E to widzę że każdy miał osobną sesję |
|
|
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
No czeeeść
Murka, ja tu coś nie na bieżąco - dokąd uciekasz? Paulownia, dzięki za "przepisy". Spróbuję ten ze śliwkami. Od pomarańczy strasznie żółkną mi zęby A śliwki lubię więc chętnie zjem. Boję się tylko że takie rozmoknięte będą ohydne ale może nie ![]() Co do włosów - pielęgnacja nie jest im obca. Ale nie mam nadzwyczajniej w świecie na to czasu. Gdy wracam koło 22 do domu to ostatnie na co mam ochotę to olejowanie, trzymanie maski pod czepkiem itp. Lakieru dużo nie używam,a jeśli już to tylko i wyłącznie na grzywkę którą i tak regularnie podcinam. Słaba kondycja to wina tego mojego zaniedbania i słabej maski. Kupiłam jakąś bananową ale to szit. Ładnie pachnie, ale strasznie "oszukuje" - włosy są ładne przez chwilę. Muszę wrócić do Latte lub Placenty - najlepiej mi służyły. Zelka, lody Oreo Musiały być pyszne. Jeszcze nie jadłam. A to z nakładanych?Pipson, nie tylko Ty sobie pofolgowałaś. Ja wczoraj na tej komunii pożarłam bananowca i jeszcze jedno ciacho. A ciotka mojego małżona jest taka hojna że jeszcze dała nam w pudełko tyle ciastek, a dodatkowo dwa pudełka dla mojej mamy i rodziców tż. Także nawet nie było pretekstu żeby to porozdzielać bo krzyczały obydwie żeby swoje pudełko brać To dziś jeszcze skubnęłam torta do kawy ![]() Ja tą wodę z miodem piłam i właśnie jakoś słabo na mnie działa. Ale prawdę mówiąc nie dawałam cytryny. Najpierw spróbuję tych śliwek a potem tą wodę z cytryną i miodem ![]() Medzik, dołączam się do zachwytów nad opalenizną Boska Ja sobie takie sprawiłam jak do mamy jechałam i koło bazarku szłam. Nie byłam przekonana do takich "aviatorek" ale przez weekend je polubiłam. Za mną jak wynika z powyższych wypowiedzi dość kaloryczny i oparty na nieregularnym jedzeniu weekend. W sobotę obiad w pośpiechu i wieczorem grill (kiełbaska i skrzydełka), a wczoraj komunia i...wszystko Tzn. dużo nie zjadłam bo nawet nie mogłam wcisnąć. Ale wiadomo jak jest na takich imprezach - idzie danie za daniem, jak nie rosół to kotlet, jak nie kotlet to flaki - i tak połowy odmówiłam W samochodzie z tego wszystkiego było mi niedobrze, ale jeszcze musiałam strzelić kawę po powrocie do domu i przejrzeć materiały na zajęcia - dziś na 8 miałam do pracy a teraz na 17 lecę. Na nic mi strasznie - głowa mnie boli, jakoś mi niedobrze, czuję się senna i pewnie jeszcze kawę muszę wypić - to pewnie trochę wina zmęczenia. Bo tak naprawdę w ogóle nie wypoczęłam w weekend. Nam się najlepiej we własnym mieszkanku jednak wypoczywa Także długi weekend Bożociałowy obowiązkowo spędzamy w domciu Na razie wystarczy tych atrakcji
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
A kuku
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3024 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Dziś się trochę opalałam, ale nie lubię siedzieć na słońcu długo więc bez rewelacji ta moja opalenizna Jutro mam angielski ustny i koniec matur madziu pięknie wyglądasz taka opalona, zresztą Ty nawet blada jesteś śliczna ![]() alexis ja kiedyś też nie umiałam kręcić, jakiś tydzień mi zajęło przypomnienie sobie tej skomplikowanej czynności ![]() dzaga za 3tygodnie lecę do Anglii na rok, będę się zajmować dziećmi. heroine jesteś!!!
|
#3025 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail dziękuję
przecie my wszystkie widziałyśmy Twoje nózie i wcale nie było widać na nich cellu a z tymi wszystkimi ćwiczeniami, masażami i peelingami to szybciutko powinnaś go przegonić ![]() Zaraz lecę fotki włosów oglądać ![]() Alexis jak spłukuję to nakładam na włosy odsączone w ręcznik ( nie wykręcam, nie trę tylko na chwilę zawijam łeb to nadmiar wody wsiąknie w ręcznik i włosy są wilgotne, a nie bardzo mokre ) to daję mniej więcej tyle odżywki wielkości orzecha włoskiego czyli tak, żeby mieściło się w dłoni no i jak czuję, że włosy są pokryte w całości i bez trudności rozczesują się palcami ![]() Paula dziękuję a co to masz za maskę bananową? ja od siebie polecam maski bingo już po pierwszym użyciu mnie zachwyciła ![]() Widzę, że week udany ![]() Heroinko kochana Ty moja dawaj pyska powiedz czy masz dostęp do neta, czy może już wróciłaś?????? tęskniłam okropnie Mureczko dziękuję ja też się trochę poopalałam dziś, ale nie długo i samą buzię ręce i brzuch bo chłodno jest i wiatr wieje, ale i tak mnie złapało
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail nie narzekaj na włoski, bo są bardzo ładne
no i ta długość I Ty śliczna no i gatki w kropki mi się podobają ![]() Pytałaś kiedyś o porowatość włosów, tu jest wątek w którym dziewczyny pomogą Ci określić porowatość ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=685039&page=13
|
#3029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() JESTEM, wróciłam i NIGDZIE się już nie wybieram ![]() 2 miesiące bez neta jesuuuu jak ja tęskniłam to sobie nawet nie wyobrażacie odwiedziłam Was kilka razy bo kolega miał komórkę z netem, ale napisać coś to już nie dało na tym czymś rady ale poczytałam Was trochę i widziałam, że o mnie pytałyście Madziu dziś byłam w salonie i dopiero mi naprawili ![]() Miałam być dłużej w tej Anglii, ale był kryzys z pracą 2 tyg nie pracowałam... i już się wkurzyłam bo to za mieszkanie płacić trzeba, żyć za coś trzeba, a tu dochodu nie ma... teraz się poprawiło, ale ja stwierdziłam, że mam dość, bo i tak agencja sobie w kulki leci, bo jak jest praca to się pracuje w miarę regularnie, a jak nie ma to 1-3 dni w tyg. Także do w Polsce bym tego nie zarobiła... no ale już tęskniłam za rodziną, polskim jedzeniem no i chciałam być ![]() Jesuuuu jaka w Polsce piękna pogoda
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
No czeeeeeeść Kochana
![]() Madziuuuuuu, padłam na cycki i nie wstaję ![]() Mureczko, teraz widzę, że Ty uciekasz do Anglii powodzenia Ci życzę Widziałam, że Zoośka zabawiła się w jakieś odchodzenie co to do jasnej chooolery ma znaczyć? lofffciam ![]() no i zauważyłam, że Paulusia nasza powróciła bloga czytałam regularnie (dopóki nie wyjechałam), a teraz nadrabiam. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na stałe Moooonię pochłaniają remonty tak? mam nadzieję, że odezwie się wkrótce laseczka nasza
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

piling ciała, twarzy i stópek był, maseczka pod oczy i wysmarowana balsamem w łóżeczku leże
i chudnę

bo jak nie spowodował kulinarnego orgazmu a dwa kawałki pożarte to 

choć w sumie ćwiczę teraz rzadziej ale dłużej 
klask i:
i żeby dalej waga spadała 
hej
dziś byłam w salonie i dopiero mi naprawili