Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-18, 20:35   #3001
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Nosiło mnie cały dzień i "miałach ochotę na COŚ" i na winogrono padło i teraz cierpię bo brzuszek boli sama sobie krzywdę zrobiłam
koperek włoski piję, jak doje do siebie to poćwiczę bo teraz to ledwo się ruszam
Kcal nie dużo w sumie bo ok 1400 ale objętościowo za dużo a żołądek nie jest z gumy

pipson jak wiesz ja Ci bardzo kibicuje i po części wczuwam się w Twoja sytuacje bo w "zamierzchłych czasach studenckich" uparcie próbowałam zejść poniżej 50kg a i teraz liczę, że pewnego dnia to nastąpi
Twój sukces będzie moją motywacja
Czekam na fotki nowej fryzury
Stary 2013-05-19, 00:05   #3002
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Zebrałam się w sobie i 75min ćwiczeń zaliczone ( 20min skalpela, MelB BUM i nowa Ewa).
Żołądek już się uspokoił piling ciała, twarzy i stópek był, maseczka pod oczy i wysmarowana balsamem w łóżeczku leże i chudnę
Kolorowych
Stary 2013-05-19, 09:46   #3003
pipson
Zadomowienie

Margotszczerze mowiac, to tez sie z Toba troszeczke utozsamiam mamy ta sama wymarzona wage, poza tym, wiem, ze tez wazylas kiedys ok 49, wiec niejako mamy te same pragnienia zobaczysz, jeszcze Ty szybciej osiagniesz cel niz ja w kazdym razie, trzymam kciuki, a za 75 min cwiczen chyle czola

Ja na sniadanko wciagnelam 2jajka na miekko i pomidorka z cebulka, zaraz wypije zielona herbatke i smigam sie uczyc na tarasie, bo u mnie dzis piekne sloneczko potem zbiore sie do cwiczen, jestem w domu, wiec mam duzo miejsca to poskacze na skakance i machne Killerka, albo Jillian Michaels potem umyje wlosy, bo wczoraj juz olalam fotke, jako ze sie bardzo spyszyly i poprosze mame o zdjecie bo rodzice maja spoko aparat a ja jakbym sama chciala robic to musze po 1 wyginac smialo cialo a po 2 mam do dyspozycji tylko telefon

Milego dnia dziewczynki!
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 10:17   #3004
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Przeżyłaś ale chyba cięzko było?? To teraz odpoczniesz przy Twoich aniołeczkach
Tak,dokładnie.Teraz w końcu spokój będzie

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Ale dziś będziesz miała wycieczke , ale za to jak wrócisz to poczujesz się pewnie bez tych diabełków jak na wakacjach jedź bezpiecznie bo wiesz ile idiotów teraz na drogach i uważaj na radary
No miałaś rację,debili za kółkiem nie brakuje,a drogi-tragedia.Co chwila korki i jakieś roboty drogowe

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Zebrałam się w sobie i 75min ćwiczeń zaliczone ( 20min skalpela, MelB BUM i nowa Ewa).
Żołądek już się uspokoił piling ciała, twarzy i stópek był, maseczka pod oczy i wysmarowana balsamem w łóżeczku leże i chudnę
Kolorowych
podziwiam Cię naprawdę i przede wszystkim za słodyczową wstrzemięźliwość.Ja bym do głowy dostała jakbym nie zjadła czegoś słodkiego,ale najczęściej do śniadania
Stary 2013-05-19, 10:30   #3005
dzaga1989
Zakorzenienie

Czesc Chudzinki Żyję ale nie piszę bo ten wyjazd do mamy kompletnie mnie pochłonął. Wczoraj przed południem przyjechaliśmy, trzeba było skręcic grila, porobic parę innych rzeczy u mamy, potem do teściowej pojechaliśmy, do koleżanki fryzjerki, a potem znów do mamy przygotowywac żarełko na grila. A dziś szykuję się do pójścia na komunię. Kieca wyszykowana, ja wykąpana Ale mam straszne sensacje w żołądku. Czuję jakbym połknęła kamień, a nawet cegłę! Tak mi ciężko w brzuchu, do tego mnie kłuje tam...Okropnie. Chyba czas na jakieś oczyszczanie przez zmianą nawyków. Może Kochane coś polecicie - byle skuteczne. Jak wiecie dzień na kefirze. dzień na warzywach i dzień na soku jabłkowym nic mi nie dał
Stary 2013-05-19, 12:04   #3006
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Ale mam straszne sensacje w żołądku. Czuję jakbym połknęła kamień, a nawet cegłę! Tak mi ciężko w brzuchu, do tego mnie kłuje tam...Okropnie. Chyba czas na jakieś oczyszczanie przez zmianą nawyków. Może Kochane coś polecicie - byle skuteczne. Jak wiecie dzień na kefirze. dzień na warzywach i dzień na soku jabłkowym nic mi nie dał
Sa takie sposobiki na oczyszczenie jelit - nie mowie tu o tym z kefirem i sokiem jablkowym, tylko nieco latwiejsze opcje. Jeden polegal na zjadaniu namoczonych sliwek suszonych (10 na kubek, zalac goraca woda, zostawic na noc) rano i wieczorem przez 10 dni. Drugi - na zjadaniu codziennie 2 pomarancz (tak obranych, zeby na nich duzo tego ''bialego'' zostalo) przez 2 tygodnie. Tu zapewne ma szanse zadzialac blonnik.
Oczywiscie reszta jedzenia w miare normalnie.
Btw, przeczytalam jedna note na Twoim blogu widze, ze masz klopoty z wlosami, radzilabym odstawic lakier (wysusza - alkohol) i zaczac stosowac maski - chocby domowe, z jajkiem i oliwa. Watek na fryzjerskim - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=250381.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 15:04   #3007
zelka9o
Zadomowienie

czołeeem !
W końcu dzień wolnego ! więc poszłam z TŻ na lody upolowałam najlepszego loda jakiego jadłam OREO !

Edytowane przez zelka9o
Czas edycji: 2013-05-19 o 15:05
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 17:01   #3008
pipson
Zadomowienie

a ja muszę się przyznać, że nie dalam rady się oprzeć tortowi... Zjadlam 2 kawalki, moze nieduze, ale jednak. Jeszcze naprzeiwko mnie siedziala moja super sczupła bratowa, która po urodzeniu dziecka waży ze 45 kg... a ja cholera nie moge od roku zrzucić 3-4 kg....
Stary 2013-05-19, 17:38   #3009
Margot85
Wtajemniczenie

pipson a dobry chociaż ten tort był? warto było zgrzeszyć bo jak nie spowodował kulinarnego orgazmu a dwa kawałki pożarte to
Stary 2013-05-19, 19:03   #3010
pipson
Zadomowienie

Cytat:
pipson a dobry chociaż ten tort był? warto było zgrzeszyć bo jak nie spowodował kulinarnego orgazmu a dwa kawałki pożarte to
margot, byl przepyszny, uwielbiam go, bo zawsze na imprezy rodzinne mamy ten sam ale jie warto bylo, bo mam wyrzuty sumienia jak stad do mostu . no, ale pokaralo mnie sensacjami zoladkowymi, wiec mam za swoje ale ja to sie chyba na bledach nie ucze.
Stary 2013-05-19, 19:08   #3011
meeedzik
Zakorzenienie

U mnie też dziś piękna i słoneczna pogoda rano 1,5 godzinki się poopalałam jetem brązowa później po obiedzie pojechaliśmy z Tż i psiaczkiem nad jeziorko poleżeliśmy na kocyku, pospacerowaliśmy, a po powrocie wy;piliśmy z Tż po piwku Fajny dzień dzisiaj

Margot podziwiam za tyle ćwiczeń
Stary 2013-05-19, 22:18   #3012
pipson
Zadomowienie

Paula, jesli jesteś systematyczna, to codziennie na czczo ciepła woda z cytryną i łyżka miodu (ja nalewam niepełną szklankę mineralnej i ciut wrzątku dolewam). Bardzo fajnie oczyszcza Tylko potrzeba też ok 10/14 dni, żeby poczuć różnicę.
Stary 2013-05-19, 23:09   #3013
Margot85
Wtajemniczenie

Dwa razy próbowałam odpisać i komp mnie zawiódł ale już podpięta do prądu jestem

meeedzik choć w sumie ćwiczę teraz rzadziej ale dłużej
Pewnie jesteś już pięknie opalona

pipson za przyjemności się płaci niestety mam nadzieję, że brzuszek już doszedł do siebie po torciku

Cóż ja tradycyjnie blada twarz
Ale nogi wytrwale balsamem-śmierdząco-brązującym smaruje to nie wstyd wyjść do ludzi
Dietetycznie dziś ok a specjalnie się nie wysilałam nawet bo temperatura mi apetyt odebrała
Stary 2013-05-20, 08:07   #3014
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Dietetycznie dziś ok a specjalnie się nie wysilałam nawet bo temperatura mi apetyt odebrała
Az tak goraco?

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Jeszcze naprzeiwko mnie siedziala moja super sczupła bratowa, która po urodzeniu dziecka waży ze 45 kg... a ja cholera nie moge od roku zrzucić 3-4 kg....
Nie porownuj sie, kobieto, z kims, kto ma inna budowe ciala. Sa ludzie - tzw ektomorficy - ktorzy zawsze sa chudzi, ilekolwiek by nie jedli, takie geny i struktura ciala, ty moze jestes mezomorfikiem albo endomorfikiem, i trudniej ci sie pozbyc tkanki tluszczowej.
http://www.superskinnyme.com/body-types.html
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 08:35   #3015
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość

Dziś pokręciłam 30min hh, aby zacząć a później już z górki.
ja hh nie potrafię kręcić dłużej niz kilka sekund także zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Alexis ja do tej pory używałam Garniera Fructis Oleo i jestem z niej zadowolona włoski wygładzone i błyszczące
Dorwałam wczoraj tą odżywkę za 5,99 i jestem mega zadowolona włoski są takie mięciutkie i wygładzone zawsze miałam problem z tymi małymi włoskami przy głowie i musiałam prostować a teraz przez cały week ani się nie skręciły A powiedz mi długo trzymasz tą odżywkę na głowie? bo trzymałam 5 min i nie wiem czy trzeba dłużej czy krócej a i jeszcze jedno dajesz poźniej jakąs b/s czy ta wystarczy?
No i kiedy pochwalisz się włoskami? ja tu pamietam że minął rok od niefarbowania
Cytat:

alexis lustra kłamią ale za małe spodenki już nie
za ćwiczonka
tifoczki robiłam miesiąc dzień w dzień , potem ok 18dni po3x dziennie a teraz zależy ile i co ćwiczę to dorzucam czasami

nic to, pocieszam się, że w czerwcu będę 56kg ważyć (tak sobie wmawiam i tak będzie - siła umysłu mnie wspomoże jak nic innego nie pomaga a serio czuje/widzę po sobie, że chudnę- zupełnie inaczej niż ostaniami tygodniami, na bank będzie spadek - o ile nie napadnę na cukiernie/lodziarnię/macsyfa)
Spodenki przecież mogły się w praniu zbiec , zawsze tak sobie to można tłumaczyć
tez musze do nich wrócić żeby się tych boczysk pozbyć
U mnie jest tak że jak na siłę chce żeby waga spadła to za cholerę nie spada ale jak mi wszystko jedno to leci jak szalona
Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja posprzątałam, bo przez ten tydzień nie miałam zbytnio czasu na jakieś konkretne porządki. Zaraz sobie zrobię kawe i poczytam gazetke Na wadze dzis 59,3 czyli póki co nic nie wpadło, ale nie było w tym tygodniu zbyt super diety także i tak nie jest źle Zaraz sobie umyje włoski i zalaminuje
za wagę . zawsze to 5 z przodu a nie 6
Cytat:
Medzik, dziś wieczorem wrzucę fotki wlosów to dam znac

a ja Wam powiem, że mega się boję przy włosach eksperymentować, chociaż też podobaja mi sie takie fryzurki jak mowicie tylko, że ja mam krecone wlosy, także nie dałoby rady, żeby to jakos wygladało
i gdzie te fotki? a Ty co stosujesz na włoski? bo chyba niedoczytałam
Cytat:
klask i:
Cytat:
a ja muszę się przyznać, że nie dalam rady się oprzeć tortowi... Zjadlam 2 kawalki, moze nieduze, ale jednak. Jeszcze naprzeiwko mnie siedziala moja super sczupła bratowa, która po urodzeniu dziecka waży ze 45 kg... a ja cholera nie moge od roku zrzucić 3-4 kg....
2 małe kawałki od czasu do czasu nie zaszkodzą
a bratową się nie przejmuj tak jak mówi Paulownia czasami ktoś ma dobre geny i choćby jadł to nie przytyje a czasami ktoś tak się stara i schudnąc nie moze A pozatym przeciez Ty jesteś taka chudzina że nie wiem z czego Ty chcesz chudnąc

Wczoraj pierwszy raz u mnie byli przyszli teście żeby poznać się z rodzicami ale powiem Wam że było super , są bardzo fajni no i najważniejsze że dogadali się z moimi rodzicami i polubili No i oczywiście wpadł kawałeczek karkówki z grila
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 10:14   #3016
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Ja tylko wpadłam sie pochwalić, że na wadze dzisiaj 58,9 a ten tydzień do zbytnio dietkowych nie należał. Wczoraj nawet sie nawpychałam ciasta, bo mama upiekła. Oby waga dalej spadała w tym tygodniu postaram sie lepiej trzymac
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 11:23   #3017
meeedzik
Zakorzenienie

Margot teraz to Ty wymiatasz z czasem ćwiczeń jestem dumna z Ciebie do opalenizny zeszłorocznej jeszcze dużo mi brakuje, a to wszystko przez pogodę, 2 dni ciepła a później zaś paskudnie i wszystko mi schodzi
hehe też kiedyś miałam taki balsam brązujący z nivea i z tego co pamiętam to po posmarowaniu się czuć mnie było solonymi paluszkami

Alexis ja na początku trzymałam krótko też coś koło 5 minut, a teraz z godzinkę pod czepkiem i czapką do tego daję 2-3 krople gliceryny i mieszam z odżywką ale to daję tylko na długość, żeby nie mieć przyklapu czasem też właśnie tą odżywkę rozcieńczam z wodą zwilżam tym włosy i na to daje dopiero olej
Uwielbiam ją za to wygładzenie jak na razie to mój KWC z pośród odżywek w kolejce czeka morelowa z olejkiem migdałowym też z garniera sekrety prowansji, mam nadzieję, że też będę zadowolona z niej dam znać
Heh dobrze pamiętasz w sobotę minął mi rok nie farbowania włosów, zrobiłam zdjęcie, ale niestety po nocy w związanych włosach i powyginane wyszły więc kolejne postaram się wrzucić w przyszłą sobotę ale ostatnio dałam do albumu włosowego 3 fotki włosów, może nie widziałaś, bo nic nie pisałam

Super, że spotkanie teściów się udało no i że dogadali się z Twoimi rodzicami

Pipson pamiętam jak kiedyś regularnie na czczo piłam wodę z cytryną też mi to pomagało no i ogólnie w ciągu dnia też tylko taką wodę piłam, bo ja nie lubię gazowanych napoi, ani coli, ani nic z tych rzeczy

Cocktail za spadek oby tak dalej trzymam kciuki, żeby nie było zastoju i żeby dalej waga spadała

My wczoraj byliśmy nad jeziorkiem z Tż i psiakiem wrzucę Wam zdjęcia w spódniczce nie chodzę w spódniczkach i trochę dziwnie głupio się czułam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 102_0183.jpg (66,2 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 102_0185.jpg (62,8 KB, 66 załadowań)
Stary 2013-05-20, 12:05   #3018
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Ja tylko wpadłam sie pochwalić, że na wadze dzisiaj 58,9 a ten tydzień do zbytnio dietkowych nie należał. Wczoraj nawet sie nawpychałam ciasta, bo mama upiekła. Oby waga dalej spadała w tym tygodniu postaram sie lepiej trzymac
ekstra oby tak dalej leciała a moment będzie 50 no moze taki troszkę dłuższy moment
Cytat:

Alexis ja na początku trzymałam krótko też coś koło 5 minut, a teraz z godzinkę pod czepkiem i czapką do tego daję 2-3 krople gliceryny i mieszam z odżywką ale to daję tylko na długość, żeby nie mieć przyklapu czasem też właśnie tą odżywkę rozcieńczam z wodą zwilżam tym włosy i na to daje dopiero olej
Uwielbiam ją za to wygładzenie jak na razie to mój KWC z pośród odżywek w kolejce czeka morelowa z olejkiem migdałowym też z garniera sekrety prowansji, mam nadzieję, że też będę zadowolona z niej dam znać
Heh dobrze pamiętasz w sobotę minął mi rok nie farbowania włosów, zrobiłam zdjęcie, ale niestety po nocy w związanych włosach i powyginane wyszły więc kolejne postaram się wrzucić w przyszłą sobotę ale ostatnio dałam do albumu włosowego 3 fotki włosów, może nie widziałaś, bo nic nie pisałam

Super, że spotkanie teściów się udało no i że dogadali się z Twoimi rodzicami

My wczoraj byliśmy nad jeziorkiem z Tż i psiakiem wrzucę Wam zdjęcia w spódniczce nie chodzę w spódniczkach i trochę dziwnie głupio się czułam
Dziękuję że tak szczegółowo mi to opisałaś , w takim razie dziś jak nałożę to potrzymam może chwilę dłużej ostatnio właśnie nie wiedziałam ile trzymać bo się bałam żeby mi kudły nie powypadały
No i czekam na info jak ta druga się spisała ona też jest do spłukiwania? ja nie cierpiałam d/s bo nigdy mi się nie chciało drugi raz płukać ale widzę że warto bo są one chyba mocniejsze
Zdjęcie już kiedyś widziałam , juz się zachwycałam z miesiąca na miesiąc masz piękniejsze te włoski , no i przede wszystkim jakie długie już są

Jaka Ty jestes opalona Ja to taka chyba nigdy nie będę bo bladziocha ze mnie , pięknie wyglądasz I niepotrzebnie się źle czułaś bo ładnie w spódnicy , widzę że Nikuś się chowa na pierwszym zdjęciu
Stary 2013-05-20, 12:31   #3019
meeedzik
Zakorzenienie

Alexis jeśli nie chce Ci się spłukiwać to daj dosłownie odrobinkę i użyj jako b/s też próbowałam, bałam się, że obciąży mi to włosy, albo będą tłuste, a tu nic z tych rzeczy tylko nie za dużo, ja dałam około 0,5-1 cm na dłoń roztarłam i na długość włosów różnie kombinuję
Oczywiście też dam znać jak się spisuje ta druga odżywka tak d/s jest, ja za to nie przepadam za odżywkami b/s bo boję się obciążenia no i też dlatego, że moje włosy po samym myciu są splątane i w życiu nie udałoby mi się ich rozczesać, a po odżywce d/s są mega gładkie i zero problemów
Dziękuję niech sobie rosną, bo chciałabym mieć długość za piersi albo i dłuższe ale w lipcu planuję końce podciąć, chciałabym mieć naturalki już

No i raz jeszcze dziękuję gdzie tam opalona no Nikuś się załapał, ale on ma swoje focie a dziwnie się czułam, bo nie chodzę w spódniczkach ani sukienkach i to dlatego
Stary 2013-05-20, 12:47   #3020
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Alexis jeśli nie chce Ci się spłukiwać to daj dosłownie odrobinkę i użyj jako b/s też próbowałam, bałam się, że obciąży mi to włosy, albo będą tłuste, a tu nic z tych rzeczy tylko nie za dużo, ja dałam około 0,5-1 cm na dłoń roztarłam i na długość włosów różnie kombinuję
Oczywiście też dam znać jak się spisuje ta druga odżywka tak d/s jest, ja za to nie przepadam za odżywkami b/s bo boję się obciążenia no i też dlatego, że moje włosy po samym myciu są splątane i w życiu nie udałoby mi się ich rozczesać, a po odżywce d/s są mega gładkie i zero problemów
Dziękuję niech sobie rosną, bo chciałabym mieć długość za piersi albo i dłuższe ale w lipcu planuję końce podciąć, chciałabym mieć naturalki już

No i raz jeszcze dziękuję gdzie tam opalona no Nikuś się załapał, ale on ma swoje focie a dziwnie się czułam, bo nie chodzę w spódniczkach ani sukienkach i to dlatego
Jaka Ty opalona maskara ja wczoraj chwile się opalałam, ale ja powoli się smaże W ogole jakie masz nóżki ja mam taki cellulit że wstyd ubrać krótki spodenki tak mnie on męczy. Kupiłam dzisiaj żel-krem z nivei goodbye cellulite mam zamiar smaroważ 2xdziennie i zobaczymy. Co innego gdybym sidziała na du.pie i nic nie robiła ale ja co chwile to peeeling kawowy, jakieś masła , bańki ćwicze i na marne

Dodałam nowe zdjęcie do albumu, akurat na nim mam włosy po laminowaniu i schły naturalnie. Szału nie ma ;/

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-05-20 o 12:57
Stary 2013-05-20, 12:47   #3021
alexis77
Zadomowienie

Cytat:

No po tej odżywce to ekstra się włosy rozczesywało , zero problemów jak czasami a jak nakładasz ją z myślą zeby spłukać to duże jej dajesz ? bo zawsze miałam problem i nie wiedziałam ile nałożyć Jak będziesz tak dalej dbała to będą rosły , zanim sie obejrzysz będą do pasa

Oj opalona , opalona No widzisz to musisz zacząć chodzić bo fajnie wygladasz , Tż pewnie zadowolony E to widzę że każdy miał osobną sesję
Stary 2013-05-20, 14:33   #3022
dzaga1989
Zakorzenienie

No czeeeść

Murka, ja tu coś nie na bieżąco - dokąd uciekasz?

Paulownia, dzięki za "przepisy". Spróbuję ten ze śliwkami. Od pomarańczy strasznie żółkną mi zęby A śliwki lubię więc chętnie zjem. Boję się tylko że takie rozmoknięte będą ohydne ale może nie
Co do włosów - pielęgnacja nie jest im obca. Ale nie mam nadzwyczajniej w świecie na to czasu. Gdy wracam koło 22 do domu to ostatnie na co mam ochotę to olejowanie, trzymanie maski pod czepkiem itp. Lakieru dużo nie używam,a jeśli już to tylko i wyłącznie na grzywkę którą i tak regularnie podcinam. Słaba kondycja to wina tego mojego zaniedbania i słabej maski. Kupiłam jakąś bananową ale to szit. Ładnie pachnie, ale strasznie "oszukuje" - włosy są ładne przez chwilę. Muszę wrócić do Latte lub Placenty - najlepiej mi służyły.

Zelka, lody Oreo Musiały być pyszne. Jeszcze nie jadłam. A to z nakładanych?

Pipson, nie tylko Ty sobie pofolgowałaś. Ja wczoraj na tej komunii pożarłam bananowca i jeszcze jedno ciacho. A ciotka mojego małżona jest taka hojna że jeszcze dała nam w pudełko tyle ciastek, a dodatkowo dwa pudełka dla mojej mamy i rodziców tż. Także nawet nie było pretekstu żeby to porozdzielać bo krzyczały obydwie żeby swoje pudełko brać To dziś jeszcze skubnęłam torta do kawy
Ja tą wodę z miodem piłam i właśnie jakoś słabo na mnie działa. Ale prawdę mówiąc nie dawałam cytryny. Najpierw spróbuję tych śliwek a potem tą wodę z cytryną i miodem Musi mnie oczyścić bo już naprawdę czuję się fatalnie

Medzik, dołączam się do zachwytów nad opalenizną Boska I mamy chyba takie same brylki Ja sobie takie sprawiłam jak do mamy jechałam i koło bazarku szłam. Nie byłam przekonana do takich "aviatorek" ale przez weekend je polubiłam.

Za mną jak wynika z powyższych wypowiedzi dość kaloryczny i oparty na nieregularnym jedzeniu weekend. W sobotę obiad w pośpiechu i wieczorem grill (kiełbaska i skrzydełka), a wczoraj komunia i...wszystko Tzn. dużo nie zjadłam bo nawet nie mogłam wcisnąć. Ale wiadomo jak jest na takich imprezach - idzie danie za daniem, jak nie rosół to kotlet, jak nie kotlet to flaki - i tak połowy odmówiłam W samochodzie z tego wszystkiego było mi niedobrze, ale jeszcze musiałam strzelić kawę po powrocie do domu i przejrzeć materiały na zajęcia - dziś na 8 miałam do pracy a teraz na 17 lecę. Na nic mi strasznie - głowa mnie boli, jakoś mi niedobrze, czuję się senna i pewnie jeszcze kawę muszę wypić - to pewnie trochę wina zmęczenia. Bo tak naprawdę w ogóle nie wypoczęłam w weekend. Nam się najlepiej we własnym mieszkanku jednak wypoczywa Także długi weekend Bożociałowy obowiązkowo spędzamy w domciu Na razie wystarczy tych atrakcji
Stary 2013-05-20, 14:37   #3023
heroine86
Zakorzenienie

A kuku
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 14:44   #3024
murka04
Zadomowienie

Cześć Dziś się trochę opalałam, ale nie lubię siedzieć na słońcu długo więc bez rewelacji ta moja opalenizna
Jutro mam angielski ustny i koniec matur

madziu pięknie wyglądasz taka opalona, zresztą Ty nawet blada jesteś śliczna
alexis ja kiedyś też nie umiałam kręcić, jakiś tydzień mi zajęło przypomnienie sobie tej skomplikowanej czynności
dzaga za 3tygodnie lecę do Anglii na rok, będę się zajmować dziećmi.
heroine jesteś!!! pisz nam tutaj co u Ciebie i to już! Ale nam Ciebie brakowało

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 15:20   #3025
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
A kuku
Oooooo! Opowiadaj co tam u Ciebie
Stary 2013-05-20, 15:23   #3026
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail dziękuję przecie my wszystkie widziałyśmy Twoje nózie i wcale nie było widać na nich cellu a z tymi wszystkimi ćwiczeniami, masażami i peelingami to szybciutko powinnaś go przegonić
Zaraz lecę fotki włosów oglądać

Alexis jak spłukuję to nakładam na włosy odsączone w ręcznik ( nie wykręcam, nie trę tylko na chwilę zawijam łeb to nadmiar wody wsiąknie w ręcznik i włosy są wilgotne, a nie bardzo mokre ) to daję mniej więcej tyle odżywki wielkości orzecha włoskiego czyli tak, żeby mieściło się w dłoni no i jak czuję, że włosy są pokryte w całości i bez trudności rozczesują się palcami

Paula dziękuję a co to masz za maskę bananową? ja od siebie polecam maski bingo już po pierwszym użyciu mnie zachwyciła mam nadzieję, że dalej będzie zachwycać
Widzę, że week udany

Heroinko kochana Ty moja dawaj pyska powiedz czy masz dostęp do neta, czy może już wróciłaś?????? tęskniłam okropnie

Mureczko dziękuję ja też się trochę poopalałam dziś, ale nie długo i samą buzię ręce i brzuch bo chłodno jest i wiatr wieje, ale i tak mnie złapało
Stary 2013-05-20, 15:37   #3027
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
A kuku
Aaaaa hej tęskniłyśmy
Stary 2013-05-20, 15:51   #3028
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail nie narzekaj na włoski, bo są bardzo ładne no i ta długość na zdjęciu wyglądają ma miękkie
I Ty śliczna no i gatki w kropki mi się podobają
Pytałaś kiedyś o porowatość włosów, tu jest wątek w którym dziewczyny pomogą Ci określić porowatość
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=685039&page=13
Stary 2013-05-20, 15:59   #3029
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
heroine jesteś!!! pisz nam tutaj co u Ciebie i to już! Ale nam Ciebie brakowało
Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Oooooo! Opowiadaj co tam u Ciebie
Cytat:
Heroinko kochana Ty moja dawaj pyska powiedz czy masz dostęp do neta, czy może już wróciłaś?????? tęskniłam okropnie
Czeeeeeść Kochane moje!!!! JESTEM, wróciłam i NIGDZIE się już nie wybieram przynajmniej nie bez neta toż to było jak skazanie 2 miesiące bez neta jesuuuu jak ja tęskniłam to sobie nawet nie wyobrażacie odwiedziłam Was kilka razy bo kolega miał komórkę z netem, ale napisać coś to już nie dało na tym czymś rady ale poczytałam Was trochę i widziałam, że o mnie pytałyście Madziu , przepraszam, że Ci nie odpisałam na smsa, ale coś mi się porobiło w telefonie, że nie mogłam wysyłać wiadomości dziś byłam w salonie i dopiero mi naprawili

Miałam być dłużej w tej Anglii, ale był kryzys z pracą 2 tyg nie pracowałam... i już się wkurzyłam bo to za mieszkanie płacić trzeba, żyć za coś trzeba, a tu dochodu nie ma... teraz się poprawiło, ale ja stwierdziłam, że mam dość, bo i tak agencja sobie w kulki leci, bo jak jest praca to się pracuje w miarę regularnie, a jak nie ma to 1-3 dni w tyg. Także do takie coś ;/ ale co nieco zarobiłam, odłożyłam i jestem zadowolona w Polsce bym tego nie zarobiła... no ale już tęskniłam za rodziną, polskim jedzeniem i Waaaaami! poza tym w tą sobotę mam ślub i wesele siostry ciotecznej no i chciałam być

Jesuuuu jaka w Polsce piękna pogoda w końcu słońce, a nie ten zasrany deszcz i ciągle zimnica ;/
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-05-20, 16:01   #3030
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaa hej tęskniłyśmy
No czeeeeeeść Kochana ja też tęskniłam

Madziuuuuuu, padłam na cycki i nie wstaję cudnie wyglądasz (jak zawsze zresztą) figurka cały czas jak marzenie, no i ta opalenizna aż z zazdrości dzisiaj byłam na solarium 5 min bo taka blada jestem, że szkoda gadać... no ale pozytyw jest, bo schudłam :P w ogóle mąż mnie nie poznał takiego mi komplementa na wstępie zafundował, że nie wiedziałam czy mu dziękować czy strzelić w pysk powiedział, że wyglądam jak trup to akurat wiem, no ale bez jaj i że same skóra i kości, że można na żebrach grać no tu to akurat przesadził, bo to wcale nieprawda. Dalej jest tłuszczyk tu i ówdzie, cell i wystający brzuch;/ no ale boczków takich nie mam! booooziu, żeby teraz tego nie zmarnować

Mureczko, teraz widzę, że Ty uciekasz do Anglii powodzenia Ci życzę ale super, że będziesz mieć neta to będziesz nas w miarę możliwości odwiedzać

Widziałam, że Zoośka zabawiła się w jakieś odchodzenie co to do jasnej chooolery ma znaczyć? nie pozwalam wracaj tu na ten tychmiast! Twoja Heroinka wróciła lofffciam

no i zauważyłam, że Paulusia nasza powróciła ale super chociaż baty powinnaś dostać bloga czytałam regularnie (dopóki nie wyjechałam), a teraz nadrabiam. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na stałe

Moooonię pochłaniają remonty tak? mam nadzieję, że odezwie się wkrótce laseczka nasza
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości