|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
MELDUJE SIĘ W NIEDZIELNE POŁUDNIE
![]() wczoraj był szalony dzień, pojechaliśmy z TŻ na Marywilską na zakupki i tyle nakupowaliśmy ![]() ![]()
#2972 | |||||
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() To i ja załączę zdjęcie Lunki: pierwsze zdjęcie z fundacji, jeszcze jak była w schronisku i tak mnie urzekło, że teraz ma warunki jak na drugim zdjęciu, czyli została moją królewną ![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj u nas 391
![]() Niedługo będzie rok! A potem to już odliczanie do 2 z przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
Też chciałam się pochwalić moją włochatą miłością, oglądam zdjęcia żeby coś wstawić i stwierdzam, że mój pies ma adhd i ciężko go uchwycić
![]() Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2013-05-20 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jest problem.
Kiedy Wam pisalam, ze cywilny mamy ze 3 tygodnie wczesniej jak koscielny. Tak bedzie, tego nie zmieniamy i juz. Pytanie o suknie. Jak dla mnie cywilny to formalnoc, urzad i nie ma co wydziwiac z sukienka. Myslalam nawet o czyms zupelnie prostym, jednobarwnym, jasnym, nawet jakis zakiet i spodniczka. Cale moje marzenia o sukni i cala inwencje chce przeznaczyc na koscielny i na wesle oczywiscie. Po cywilnym bedzie nie duzo gosci, zaprosimy na jakis obiad i tyle. Wiec jak powiedzialam TZ ze raczej nie wystapie w bialej sukni to sie jemu przykro zrobilo, ze jak to? Tlumacze mu, ze "prawdziwy" slub i wesele mamy miec pozniej wiec nie bede kupowac dwa razy sukni, a w tej jedynej napewno nie wystapie na cywilnym. On powiedzial, ze jak tak to rozumiem to na dobra sprawe po co mu sie starac na koscielny ( bo on przywiazuje wieksza wage do cywilnego). Wiec nie wiem co zrobic? Moze kupic jakas sukienke powiedzmy biala, ale nie do samej ziemi, taka zebym potem na poprawiny zalozyla?? Fakt, slub cywilny jest wazny i dla niego i calej jego rodziny to jest TEN slub, ale ja nie chce dwa razy welonu i sukni bialej wlkladac :p co radzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szybko: http://store.orsay.com/sukienka-bia-...uctId=46150200 http://store.orsay.com/sukienka--.ht...uctId=46751401 http://store.orsay.com/sukienka-bia-...uctId=41751500 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mamy rok od zareczyn dzisiaj ![]() ![]() ![]() na razie leniuchujemy ale jedziemy potem na lody, nad wodę i pomierzyc obrączki moze ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |
Zakorzenienie
|
Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
My tez bedziemy miec cywilny. Nie wiem kiedy dokladnie jeszcze. Bo mamy w rodzinie dwa wesele jeszcze z czego jedno jego siostry rodzonej!!! Oni 12 kwietnia, potem kuzynka tz 31 maja i my 21 czerwca. Wychodzi na to, ze bedzie pewnie kolo konca maja. Sukienke mam kupiona i bedzie ona na sesje narzeczenska, na cywilny i na drugi dzien po weselu. Jezeli twoj tz sie tak spina na biala to kup sobie biala. W koncu wlasnie bierzecie slub we dwoje ![]() Sent from my iPad using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
ja będę się cieszyć jak moi chrzestni przyjdą na wesele, o prezencie nawet nie marze, jak coś dostane to dobrze, a jeśli nie to tez nie poryczę się, po prostu pokłócili się z moimi rodzicami, uważają ich za zło najwyższe
#2983 | ||
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
ja bym kupiła białą maxi ![]() ![]() Cytat:
Dziękuję kochane za kciuki za psiaka. Dziś wmusiłam w nią żarełko,bo jutro już nic jej nie wolno zjeść. Mam stresa że szok,ciągle koło niej chodzę i zerkam jak się czuje,bidulka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
ParisParisienne ja bym kupiła ładną suknię - może być krótsza a nie taka typowo ślubna, albo jakaś zwiewna maxi tak jak dziewczyny piszą. Skoro dla twego tż to ważne to chyba nie powinno być problemu uczcić ten dzień jakoś wyjątkowo - przecież nie robisz tego wbrew sobie tylko trochę finansowo cię to będzie kosztować
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Rozeznanie
|
macie racje, przemyslalam to. Kupie sobie biala, ale jeszcze nie wiem czy dluga czy krotka, bo teraz sobie tak wymyslilam ze z ta woalka mogloby byc fajnie
![]() ![]() a powiedzcie mi, jak po cywilnym zalozymy obraczki, to potem co? zdejmiemy ja przed kosciolem? :p czy na cywilu po prostu nie zakladac? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
Natchniona wątkiem PM2013 założyłam sobie meila z nazwiskiem tż
![]() Akurat imię.nazwisko było zajęte, ale nazwisko.imię było wolne, bez zadnych cyferek itp. ![]() Mam nadzieję, że za rok już się przyzwyczaję do tego widoku :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zadomowienie
|
ale tu dzisiaj cisza
![]() zobaczcie co znalazłam, pomysł na księgę gości, tablica, kreda i aparat, pamiątka na całe życie ![]() http://1.bp.blogspot.com/_XustrQQq-l...600/board2.jpg
#2988 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
![]() pysia dużo zdrowia dla Siostry ![]() helcia współczuję sytuacji z salą. Ja bym wolała już taką, gdzie prawie o nic nie muszę się martwić.
![]() |
#2989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My będziemy mieli SAVE THE DATE. Będziemy je wysyłać za ok. miesiąc, ale zastanawiamy się czy nie wysyłać ich tylko do gości podróżujących z zagranicy, którzy będą zapraszani również na wesele. Chociaż zastanawiam się czy nie wysłać takich powiadomień mojej dalszej rodzinie w Polsce (obawiam się, w kuzynka przekłada ślub na za rok ![]() Jeśli chodzi o noclegi dla najbliższych, to najpraawdopodobniej zapewnimy nocleg na miejscu dla mojej cioci, która jest dość schorowana i tak będzie jej wygodniej. W naszym lokalu jest 40 miejsc noclegowych, a będzie sporo przyjezdnych z UK, więc wydaje mi się, że nie będzie za wiele wolnych miejsc dla moich rodziców czy brata. Zresztą, mogą wrócić taksówką- pół godzinki i są w domu. Za noclegi płacimy 65zł/os i w to chyba wliczone jest śniadanie.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() Cytat:
![]() W sumie teraz małe białe są w modzie (nawet mi się dziś śniło, że mierzyłam DO ŚLUBU białą minisukienkę z długimi rękawami, co mi ledwie tyłek zakrywała) ![]() Edytowane przez Ines3037200 Czas edycji: 2013-05-19 o 15:19 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Ines, galerie dzisiaj zamknięte
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
#2993 | |
Rozeznanie
|
Hahhha właśnie mi to koleżanka uświadomiła przez telefon i zedytowałam posta,miałam nadzieję, że nikt nie zauważy
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2995 |
Zadomowienie
|
http://www.squirrellyminds.com/images/03141204.jpg
suwenirek dla gości ![]() ![]() po 12 godzinach idę do domu za chwilę, raczej dzisiaj już nie zawitam, ale pochwalę się, że zrobiłam projekt zaproszeń ![]()
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja się zastanawiam, czy w ogóle robić te prezenciki dla gości...
![]() |
#2997 | |
Zakorzenienie
|
Ja w sumie troche nie rozumiem tego ze garnitur slubny ma byc nowy. Moj tz potrzebuje butow eleganckich bo mu sie rozwalily i te co kupimy teraz beda slubne od razu. Zalozy moze je raz w tym roku i na slub. Chociaz rozchodzi. A jezeli garnitur ma ktorys z waszych ladny i raz zalozyl to po co kupowac nowy? Chyba ze chodzi na codzien do pracy to tak bo zawsze nowy sie przyda. W innym wypadku to troche kasa w bloto.
Wczoraj bylismy caly dzien na miescie i welismy do jubilera ogladac i mierzyc obraczki. Tz zostaje przy swoim i chce z zoltego zlota. Ja wole z bialego bo mam cala bizu z bialego. Druga sprawa ze chcialby zebysmy mieli taki sam model... Zaskoczyl mnie bo jak siadalismy w salonie mowil ze jest podekscytowany ![]() Chyba bedziemy kupowac jednak w pl, zobaczymy w sierpniu jak bedziemy w pl... Wlasnie wrocilismy z wycieczki rowerowej. Zrobilismy prawie 20 km ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() celofan bardzo łatwo i tanio można dostać, i tylko podrukuję karteczki z jakimś tekstem podziękowań, ale ja już pisałam niejednokrotnie, ja uwielbiam się w takie pierdoły bawić ![]() ![]()
![]() |
#2999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z drugiej strony, to jednak ślub i wesele, najważniejszy dzień życia... a jakie to prezenciki? zdradzisz tajemnicę? ![]()
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
wiem, że mamy tu pary z różnymi narodowościami, więc zobaczcie, jaki super pomysł
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.