|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Cytat:
Ps. Mowilam ze jeszcze na spacer razem bedziemy smigac ![]() Alfa jaki Wiktorus malenki |
|
|
|
|
#813 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
\ to fakt ![]() Cytat:
) Cytat:
Cytat:
Miko dziś ma 1,5 roku Stawiamy ciacho i kawę ![]()
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
alez wyrosl
mamy tego robaczka z Ikei - czytamy z nim o Entliczku pana Brzechwy ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- o rajuuu... pamietam jakby wczoraj byly te emocje...
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo to nie do stwierdzenia, nawet jakby się sexiło tylko 1 raz w cyklu - do zapłodnienia nie dochodzi od razu, wiec dokładny dzień i tak nie będzie poznany.
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na necie nie mogę jej znaleźćmój przyszły szwagier jest "the best" za 2 tyg wesele a ja dalej nie wiem kto będzie starostą...;/ wcześniej miał czas, a teraz wstydzi się kuzyna zapytać czy nim będzie, bo jest późno
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś się już żegnam - idę spać, bo oczy mi się kleją dobrej i spokojnej nocy
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
rena- piękne efekty
natalko- kiedy to zleciało? Tz-et był z Kasią u nas w parku- u nas jest takie mini zoo ![]() alonko- nieźle zakręcony szwagier.... niunia- myślę ciepło o Tobie...
|
#819 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Dziekuje za mile słowa
Caly czas mam w głowie zdanie człowiek dowiaduje sie jak potrafi byc silny dopiero w obliczu tragedi.Mam tak straszna potrzebę dostania od losu małego szkraba, że sama sie łapie na gapieniu sie na wozki dzieci... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
niunia dobrze, że wypoczęłaś, z twoich postów bije spokój. pisz częsciej
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() mi się dzisiaj śniły 2 bobaski, ile bym za nie oddała...
|
|
#821 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ponawiam pytanie, co mam zabrać na wczasy do ciepłych krajów? może jakieś nowe wskazówki?
|
#823 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Nie pomogę, nigdy nie byłam w takim miejscu na wakacjach
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#824 | |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich i znów do pracy.
Hosenka moje gratulacje Rena tak coś podejrzewam, że podzielisz los Hosenki. Trzymam Czekam z niecierpliwością na wiadomość.---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- Ja uciekam i zmykam do pracy. Życzę wszystkim miłego dna. Tylko proszę same takie pozytywne wiadomości jak dzisiaj.
|
|
#825 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() Cytat:
Cytat:
no i trzymam też kciuki za Ciebie a co tam trzymam kciuki za wszystkie staraczki ![]() Hosenko jak się czujesz?? nie mogę przestać o Tobie myśleć ![]() _________________________ _____________ witam poniedziałkowo ja dziś na później do pracy więc mam chwilę wolną. Od kilku dni boli mnie ósemka uciekam i życzę miłego dnia
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-05-20 o 08:20 |
||
|
|
|
#826 |
|
Raczkowanie
|
hej.
Hosenko gratuluje. jak miło z samego rano dobrą wiadomość usłyszeć. buzial wielki dla ciebie. ja biore się zaraz za porządki bo przed wyjazdem my sajgon zostawili. zaczełam brać tabletki anty. mój TŻ raczej odpuścił temat drugiego dziecka. powiedział, że pogadamy w domu.mineło kilka dni od rozmowy przez telefon i niepodjął tematu. ja niebede go niaciskać bo widze że się boji. strasznie sie popłakałam w czwartek po telefonie z Genomu i tak bardzo mi żal się znowu zrobiło, że niema ze mną mojego Kwiatuszka. mam nadzieję, że patrzy na mnie i czuwa. mam wrażenie czasem że jest obok mnie. ostatnio otworzyła się szafka. na bank wiem że była zamknięta a sama się niemogła otowrzyć.
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Rena:
![]() Czuję sie tak przed ostatnie kilkanaście dni - piersi bolą (w poprzedniej ciazy nie bolały, dopiero później zaczęły), suszy mnie (to z kolei był mój pierwszy objaw tamtej ciąży), kawy nie chce mi się pić (ale jeszcze nie odrzuca mnie zapachem) no i chyba tyle. Aa no i mam jeszcze objaw z tamtej ciąży - nie chce mi się z nikim z pracy gadać Skończyły mi się witaminy, muszę więc kupić dzisiaj i kwas foliowy, bo skończy się na dniach.
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko cóż mogę powiedzieć.. Cieszę się, że zdecydowaliście się i tak szybko się udało. Teraz musi być dobrze
|
|
|
|
#829 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kochane dzięki za rady! Wszystko przemyślałam i mimo, że nie umiem poukładać tych ciuszków jakimś sensownym sposobem to postanowiłam, że: Będzie lata i mam nadzieję, ze będzie cieplutko. Mam bodziaki z krótkim rękawem i długim. One są dość tanie i w pepco można kupić nowiutkie za 4.99. Mam kilka para spodenek, półśpiochy x3 i śpiochy x3. Wylicytowałam jeszcze takich spodenko - dresik0-lajkrów chłopięcych i będą idealne do bodziaków. Od tego samego sprzedawcy wzięłam tez jeszcze małe bodziaki i śpioszki. Wszystkie ma firmowe np. next i one chyba są dobrej jakości ![]() Boje się, że na śpiochy będzie za ciepło jednak ![]() No i jeszcze boje się jednego...że synuś będzie długggii po tatusiu i wszystkie śpiochy 56 pójdą do śmieci ![]() No a dziś zaczynamy 8 miesiąc......! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Oooo właśnie takie coś pasuje mi najbardziej! Piękny maluszek...eh...a teraz już taki duży Cytat:
Wszystko w skrócie już było napisane: Leki podstawowe, dokumenty, bilety, pieniądze, letnie ciuchy, stroje kąpielowe, no i dobry humor ![]() Sprawdź czy hotel daje ręczniki.... Jeszcze: książkę na podróż, gazety i olejki do opalania, kosmetyki do kąpieli, balsam.. Cytat:
|
|||||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dzięki za słowa radości
![]() Tak strasznie się boję ...
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, super!!!! Wszystko musi być dobrze
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Super wynik ![]() Duży chłopak z niego ![]() ![]() Cytat:
![]() Już niedługo ![]() Tym razem będzie wszystko dobrze
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Witam poniedziałkowo...
![]() Iza jak sie czujesz?? Anitka jak tam Kochana?? Hosenka musi być dobrze MUSI!! cały czas mocno zaciskam!Rena Ty wiesz że tu zawsze idzie parami prawda?? Berbie chyba nic już nie wymyślimy poza tym co napisał Koocurek Koocurek babo TY zaraz rodzisz aaaaa ![]() Joanna fajnie że @ dostałaś...ja też czekam z utęsknieniem A ja zapraszam na
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-05-20 o 09:50 |
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze długie 2 miechy.. ![]() Chyba, że mój Synuś nie zmieni pozycji to może ciut szybciej CC ![]() Ja ostatnio nie mogę się ogarnąć, kawy bym się też napiła.. Strasznie czuję się zmęczona...
|
|
|
|
#836 | |
|
Zadomowienie
|
Witam się po weekendowo
![]() u mnie weekend bardzo rodzinnie - z siostrami i ich dzieciaczkami, mamą, babcią - naprawdę fajnie i miło, a wczoraj wycieczka rowerowa (ponad 30km )więc pomimo blokera mam "piękny" czerwony nos tż powiedział że marzy aby kiedyś pojechać w trójeczkę na taką wyprawę ![]() A tutaj też się działo.. HOSENKO [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40875313] a oni go oczywiście z góry potraktowali jak pijaka :| I chciej tu potem komuś pomóc, to jeszcze usłyszysz, że to pijak... [...] Ja wiem, że pewnie 80% zgłoszeń mają do pijaków, ale chyba nie powinni zakładać, że każdy pije..... Sama nie wiem. [/QUOTE] Ehh tak to jest.. mój tż w zeszłym roku miał zapalenie trzustki i oczywiście lekarz na izbie przyjęć bez żadnego wywiadu z nim wyjechał do niego z tekstem "jak Pan nie przestanie pić to będzie tylko gorze!" a mój tż pije dosłownie kilka razy w roku jak jest jakaś szczególna okazja. Myślałam że zatłukę tego pożal się boże lekarz ![]() Cały weeknd marzyłam o tym by mieć swoje dzieci obok.. by móc się z nimi bawić jak z dziećmi sióstr Cytat:
![]() ![]() Izka gratuluję mdłości ![]() Rena trzymam kciuki !!! Miłego dnia |
|
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
O ile w tamtej ciąży podchodziłam do niej racjonalnie i nie dawałam się zwariowac, tak teraz obawiam się, że będę z każdą pierdołką dzwonić do gina
I że go zamęczę pytaniami, upewnieniami Ale zna mój przypadek, wiec licze na wyrozumiałość
|
#838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze! Teraz to już poleci z górki Kochana!! Jakoś dziś jestem optymistycznie nastawiona do życia... A co do Ciebie to jestem spokojna! To ja Cię zapraszam na kawkę ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
Anitka Twój powiedział że marzy aby pojechac na rowerku we trójkę a mój powiedział do swojego chrześniaka koleżanki że jego chrześniak jest jego oczkiem w głowie! aż miałam łzy w oczach...
|
|
#839 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Hosenko niestety ale każda z AM zna ten lęk i ten strach.. nie ma na to lekarstwa.. trzeba wierzyć że będzie dobrze kochana! |
|
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

Kochaliśmy się 6 razy, nie wiem za którym "zaskoczyło" i kiedy doszło do zapłodnienia.
) 

za 2 tyg wesele a ja dalej nie wiem kto będzie starostą...;/ wcześniej miał czas, a teraz wstydzi się kuzyna zapytać czy nim będzie, bo jest późno

I że go zamęczę pytaniami, upewnieniami