![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() MAJ - Wymianka u Ani:) Pędzle, Lily Lolo, Yves Rocher, ciuszki - ZAPRASZAM!!!
ZAPRASZAM
![]() Hej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wymienione- na szaro rezerwacja- na czerwono Na wymianę mam: -Real Techniques, Pinted foundation brush, pędzelek do podkładu, użyty 1 raz, zdezynfekowany -Pędzel EcoTools do bronzera, stan idealny, użyłam tylko ze 3 razy, 1 raz prany i zdezynfekowany, oddam za coś super -Hakuro H70, pędzel języczkowy do cieni, użyty 2 razy, stan idealny, wyprany -Lily Lolo, róż mineralny Surfer Girl, pojemność 3,5 g (zużycie malutkie, może 5% zużyłam z całosci, meeega wydajny) – oddam tylko za coś super ![]() -Everyday Minerals, róż do twarzy RAW SUGAR, w słoiczku 1g do pełna (czyli sporo ponad 1 g) -Yves Rocher, Maseczka oczyszczająca typu peel-off, seans oczyszczający i zwężający pory, pojemność wyjściowa to 75 ml, pozostało ok. 80%, data ważności do 04.2015. -Yves Rocher, woda konońska Zielona Herbata, pojemność wyjściowa 125 ml, pozostało 80% -Yves Rocher, Rouge Creme Hydratant Moisturizing Cream Lipstick, kolorek 61 Rose Galica, użyta 2 razy, 3,7 g, pasuje chyba każdemu, neutralny, różowy kolor -Yves Rocher, waniliowe mleczko do ciała, 400ml, pozostała 1/3 opakowania (butelka z pompką), ewentualnie przeleję do czegoś innego żeby zajmowało mniej miejsca -Yves Rocher, zapach Ambra, około 6 ml w ślicznym atomizerku -Oriflame, perfumowany krem do ciała Giordani White Gold, użyty 1 raz na rękę dla sprawdzenia zapachu -NYX, Mega Shine Lip Gloss: Kolor Natural (pozostało ok. 70%) Kolor Smokey Look (ok. 60-70%) -Catrice, Made to Stay, cień w kremie kolor 040 (delikatny, szampański), użyty raz -Under Twenty, fluid matujący, kryjący niedoskonałości, kolorek 120 Natural Matt, użyty raz na całą buzię, data do 08.2015 -Under Twenty, 2 w 1 Lekki krem + puder antybakteryjny (krem tonujący), 75 ml, zostało jakieś 70%, ważny do 02.2014 -Vipera, puder- mozaika w odcieniu 101 (można używać jako rozświetlacz ale także jako bronzer lub zamiast różu), 11g, widoczne wgłębienie na środku, samego produktu na moje oko zostało 70% -Essence, baza rozświetlająca, użyta kilka razy w małych ilościach, pojemność 20 ml (opakowanie z pompką) -L'oreal tester pomadki (ale normalnie z zakrętką), kolorek 235 (taki delikatny, różowy nudziak, nie siny i nie blady), myślę że zostało 80% -L'oreal pomadka w kolorze 246 Golden Sand. również pozostało jakieś 80%, kolorek też nude tylko odcień brązu -Catrice, pomadka Absolute Moisture, kolor 010 Gentle Nude (chyba najsłynniejszy odcień tej pomadki, nudziak, niedostępny już w sklepach), pozostało ok. 70% -Avon, chłodzący błyszczyk do ust, kolor Iced Latte, nie widac dokładnie zużycia ale myślę że 50% -Maybelline Watershine Gloss, błyszczyk do ust w kolorze 560 Strawberry Sizzle, pozostało go ok. 25%, bardzo wydajny (dorzucę do wymiany) -Lip Smacker, Strawberry Kiwi, 4g, maźnięty 2 razy -Lip Smacker, Vanilla Sugar Cookie, 4g, pozostało 98% -Jolly Rancher, Lip Cherry Balm, bardzo słodki wisniowy sztyft do ust, użyty kilka razy -Honey Pure Spring, sztyft do ust o zapachu czekoladowo- malinowym, 2.3 g, pozostało jakieś 85% -Lip Smacker, Berry Hugs Lip Gloss, wazelinka-pomadka w metalowym serduszku, 6.7 g, zużycie niewielkie -My Secret, cień sypki do powiek Star Dust, kolor 4 (brzoskwiniowo- łososiowy), 3g, pozostało ok. 80% produktu -DaX Sun, Balsam do opalania z masłem kakaowym, SPF 15, 150 ml, zostało około 60-70%, wazny do 10.2013 -Estien- Glinka Zielona Sypka i Sypka maseczka Len+ Czekolada, na kilkanaście użyć -maść nagietkowa, 25 g, użyta 1 raz -Rossmann, okrągła szczotka do masażu, użyta raz, zdezynfekowana -Avon Incandessence, w gwiazdce, bez atomizera, z 50 ml zostało ok. 1/3 DO PAZNOKCI: -Essie, lakier do paznokci (w tej starszej wersji z białym napisem na buteleczce), niestety nie ma nazwy koloru ale to taka ciemna czerwień (wiśnia), uzyty 1 raz -Golden Rose, Jolly Jewels, nr 103 (śliczne złoto), użyty raz na 2 paznokcie, świeżutki -Vipera Salamandra, lakier pękający w kolorze 2 (śliczny fiolet), użyty 1 raz -Catrice, Ultimate Nudes, 010 Dance Like A Prima Ballerina, 10 ml, pozostało ok. 80% a nawet więcej -Simple Beauty, biały matowy lakier idealny do frencha, kolor 40, 11 ml, pozostało 80-90%. -Golden Rose, lakier nudziak w kolorze 205, 12,5 ml, zostało 90% -Miss Sporty, lakier do paznokci z serii clubbing, kolorek 330 miętowy, uzyty raz, świeży -Essence Studio Nails, szybkoschnący lakier nawierzchniowy, 8 ml, użyty 1 raz - Sally Hansen, Continuous Treatment Strength, odżywka do paznokci, 13,3 ml, użyta 1 raz -Eveline 3w1, 60sekundowy wysuszacz, utwardzacz i nabłyszczacz, 12 ml, nowy (bez kartonika) Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2013-06-07 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: MAJ - Wymianka u Ani:) Pędzle, Lily Lolo, Yves Rocher, ciuszki - ZAPRASZAM!!!
Bielizna:
Wszystkie biustonosze (z wyjątkiem białego) to typowe push-up’y, rozmiar to duże 75A, małe 75B, wszystkie są w stanie bardzo dobrym a nawet idealnym, nie mają żadnych wad i są naprawdę śliczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: MAJ - Wymianka u Ani:) Pędzle, Lily Lolo, Yves Rocher, ciuszki - ZAPRASZAM!!!
Spodnie / jeansy (większość jest nowa):
1- jeansy, stan idealny (mają jedynie mini plamkę na kolanie, której praktycznie nie widać, ale piszę wszystko szczerze), dł. 104-105 cm, w pasie 38 cm, szerokość nogawki na dole 15,5 cm 2-jeansy, stan idealny, dł. 104 cm, w pasie 37 cm, szerokość nogawki na dole 17,5 cm 3- jeansy, stan idealny, dł. 105,5 cm, w pasie 36 cm, szerokość nogawki na dole 16 cm 4-jeansy- rybaczki z super zdobieniami, stan idealny, dł. 83 cm, w pasie 37,5 cm, szerokość nogawki na dole 19 cm 5-białe rybaczki, stan idealny, dł. 81 cm, w pasie 35,5 cm, szerokość nogawki na dole 20 cm 6- jeansy, stan bdb, dł. 103 cm, w pasie 37 cm, szerokość nogawki na dole 22,5 cm 7-nowe jeansy (jeszcze z metką), dł. 105 cm, w pasie 35 cm, szerokość nogawki na dole 16 cm 8-jeansy, chodziłam w nich, są w stanie bardzo dobrym (jedyną wadą jest to, że musiałam je podwijać i w tym miejscu widoczne są jakby delikatne ślady od podwijania), dł. 105 cm a do podwinięcia 98 cm, w pasie 35 cm, szerokość nogawki na dole 13,5 cm 9-eleganckie, materiałowe rybaczki, idealne do koszuli z kołnierzykiem, mam do nich także pasek, stan idealny, dł. 78 cm, w pasie 37 cm, szerokość nogawki na dole 20 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Swetry:
1-śliczny sweterek z firmy Jacqueline Riu, stan bdb, dł. 59 cm 2-cieplutki golfik, w rzeczywistości jest bardziej niebieski niż na zdjęciu, stan bdb, dł. 57 cm 3- gruby golfik z krotkim rękawem, stan bdb, dł. 51,5 cm 4-biały sweterek, dł. 52 cm (mała plamka na rękawie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Spódniczki i sukienki:
1-jeansowa mini, stan idealny, dł. 32 cm, w pasie 38 cm 2-jeansowa z Vero Mody, ma ledwo widoczną plamkę która można dojrzeć na zdjęciu, dł. 44 cm, w pasie 37,5 cm, bardzo porządny jeans 3-biała mini spódniczka Atmosphere, dł. 32 cm, szerokość 34 cm, w gumkę 4-śliczna czerwona sukienka, dł. całkowita to ok. 97 cm, szerokość w biuście 35,5 cm (ale z tyłu ma gumkę więc się fajnie dopasowuje), szerokość na samym dole to 67 cm 5-super jeansowa spódniczka bombka, miałam ją na sobie 1 raz, stan idealny… nie oddam jej łatwo ponieważ sporo za nią zapłaciłam, poza tym jest naprawdę śliczna… dł. 41,5 cm, w pasie 36,5 cm 6-jeansowa spódniczka, stan bdb, super fason, dł. 53 cm, w pasie 35 cm 7-brązowa materiałowa mini spódniczka, idealna na lato, stan bdb, dł. 43 cm, w pasie 34,5 cm 8-żółta spódniczka, bdb, dł. 52 cm, w pasie 37 cm 9-sukienka bez ramiączek, stan idealny, dł. 70 cm, w najwęższym miejscu 28,5 cm (pasek do regulacji), szerokość na dole 44 cm 10-cieniowana mini spódniczka jeansowa, stan idealny, dł. 39 cm, w pasie 33 cm 11-jasna jeansowa spódniczka, stan bdb, dł. 42 cm, w pasie 34 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Zdjęć ciąg dalszy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Bluzeczki:
1-żółta, „gnieciona” tunika, stan db, dł. 66 cm 2-biała bluzeczka w kropki, stan bdb, dł. 52 cm 3-zielona bluzeczka, stan idealny, dł. 56 cm 4-jasna różowa bluzeczka z delikatnymi bufkami, stan bdb, dł. 58 cm 5-koszulka na cienkich ramiączkach, stan bdb, dł. 52 cm 6-chabrowa (chociaż na zdjęciu wyszła fioletowa) bluzeczka, stan bdb (minimalne zmechacenia pod paszkami, praktycznie niewidoczne), dł. 58 cm 7-bluzeczka bez pleców, stan bdb, dł około 57 cm 8-szara bluzka, stan db (ale bez żadnych wad), dł. 58 cm 9-żółta, lejąca się bluzeczka, stan db+, dł. 58,5 cm 10-stan idealny, dł. 51,5 cm 11-fioletowa bluzka z kokardką, stan bdb, dł. 59 cm 12-szaro granatowa bluzeczka, z gumką na dole, stan idealny, dł. 60 cm 13-stan idealny, dł. 53 cm, pięknie układa się na biuście 14-bluzeczka- mgiełka, prześwitujące plecy, stan bdb, dł. 15-super koszulka na lato, ciekawe plecy, stan db (ma maleńką dziurkę), dł. 60 cm 16-tunika, stan db (bez wad), dł. 67 cm 17-śliczna bluzeczka ze srebrnymi zdobieniami, stan bdb, dł. 55 cm 18-żółta bluzeczka z klamrą, stan bdb, dł. 51 cm 19-niebieska bluzeczka, stan db + (bez wad), dł. 52 cm 20-śliczna pudrowo różowa bluzeczka odcinana pod biustem, stan bdb, dł. 58 cm 21-koszulka na grubych ramiączkach, miałam ją na sobie raz, ma ledwo widoczną plamkę, dł 60 cm 22-ciekawa bluzeczka, fajna na plażę, stan bdb (mała kropeczka w jednym miejscu), dł. 56 cm 23-świecąca bluzeczka, stan bdb, oddam za drobiazg, dł. 48 cm 24-cieniutka, trochę prześwitująca bluzeczka, stan bdb, dł. 49 cm 25-czaerne bolerko, stan db+, będzie dobre na M/L 26-szary golfik, ładnie dopasowuje się do ciała, stan db+, dł. 52 cm 27-granatowy golfik ze zdobieniem, stan idealny, dł. 59 cm 28-bluzka z kapturkiem, brązowo- beżowe paski, stan bdb, dl. 57 cm |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Buty i dodatki:
2-kozaczki z CCC, rozmiar 41 (jak dla mnie to 40), miałam je na sobie tylko kilka razy, bardzo delikatne obtarcia na czubkach (czego nawet nie widać na zdjęciu) 3,4- paski (oddam hurtem lub dorzucę do większej wymiany) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
cos za -Pędzel EcoTools do bronzera i essie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
-Real Techniques, Pinted foundation brush, pędzelek do podkładu, użyty 1 raz, zdezynfekowany
-Pędzel EcoTools do bronzera, stan idealny, użyłam tylko ze 3 razy, 1 raz prany i zdezynfekowany, oddan za coś super -Hakuro H70, pędzel języczkowy do cieni, użyty 2 razy, stan idealny, wyprany -Lily Lolo, róż mineralny Surfer Girl, pojemność 3,5 g (zużycie malutkie, może 5% zużyłam z całosci, meeega wydajny) – oddam tylko za coś super ![]() coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
-Real Techniques, Pinted foundation brush, pędzelek do podkładu, użyty 1 raz, zdezynfekowany -Pędzel EcoTools do bronzera, stan idealny, użyłam tylko ze 3 razy, 1 raz prany i zdezynfekowany, oddan za coś super -Catrice, pomadka Absolute Moisture, kolor 010 Gentle Nude (chyba najsłynniejszy odcień tej pomadki, nudziak, niedostępny już w sklepach), pozostało ok. 70% -Golden Rose, Jolly Jewels, nr 103 (śliczne złoto), użyty raz na 2 paznokcie, świeżutki
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
-Lily Lolo, róż mineralny Surfer Girl, pojemność 3,5 g (zużycie malutkie, może 5% zużyłam z całosci, meeega wydajny) – oddam tylko za coś super ![]() -Yves Rocher, Rouge Creme Hydratant Moisturizing Cream Lipstick, kolorek 61 Rose Galica, użyta 2 razy, 3,7 g, pasuje chyba każdemu, neutralny, różowy kolor ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za pędzelki, albo jeden z nich?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
-Estien- Glinka Zielona Sypka i Sypka maseczka Len+ Czekolada, na kilkanaście użyć -Essie, lakier do paznokci (w tej starszej wersji z białym napisem na buteleczce), niestety nie ma nazwy koloru ale to taka ciemna czerwień (wiśnia), uzyty 1 raz -Catrice, Ultimate Nudes, 010 Dance Like A Prima Ballerina, 10 ml, pozostało ok. 80% a nawet więcej -Simple Beauty, biały matowy lakier idealny do frencha, kolor 40, 11 ml, pozostało 80-90%. -Golden Rose, lakier nudziak w kolorze 205, 12,5 ml, zostało 90% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Lily Lolo, róż mineralny Surfer Girl,
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za pędzel do bronzera i cień w kremie catrice?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
-Pędzel EcoTools do bronzera, stan idealny, użyłam tylko ze 3 razy, 1 raz prany i zdezynfekowany, oddan za coś super |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
-Hakuro H70, pędzel języczkowy do cieni, użyty 2 razy, stan idealny, wyprany
Coś u mnie za pędzelek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Wpadł mi w oko pędzel Real techniques ale jeszcze dam znac bo mozliwe że niedługo będę miała komplet tych pędzli a 2 identyczne byłyby mi zbędne
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
podoba misię troche kosmetykow znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
moze coś u mnie za?
Real Techniques Pędzel EcoTools do bronzera Everyday Minerals, róż do twarzy RAW SUGAR Lip Smacker, Strawberry Kiwi Sally Hansen, Continuous Treatment Strength, odżywka do paznokci zapraszam do obu wątków ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Estien- Glinka Zielona Sypka coś u mnie?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Avon Incandessence, w gwiazdce, bez atomizera, z 50 ml zostało ok. 1/3 Estien- Glinka Zielona Sypka i Sypka maseczka Len+ Czekolada, na kilkanaście użyć ? Edytowane przez Silence_ Czas edycji: 2013-05-20 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? kilka kosmetyków i akcesoriów mi się spodobało.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.