|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Patryczku,ja nigdy nie pozwalalam zabijac much,pajakow i wszelkich stworzonek,szkoda mi bylo i obrazalam sie,jak ktos zabil. Ale jak teraz widze pajaka,albo muche i wyobrazam sobie,ze moglby Dzidziola ugryzc i syfy roznosic... To mowie TZtowi,zeby bral laczka w dlon i on wszystko morduje;] I panicznie boje sie w tym roku komarow os i BAKOW!
Nie wiem jak mam malego przed tym swinstwem chronic:/Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
To kurcze fajnie wam że 2 piłki kupiliście w cenie 1, u mnie pisało cena za sztukę to wzięłam rozerwalam woreczek i kupiłam jedną sztukę
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
bokeh witaj po przerwie. Zapomnialam Ci wczesniej powiedziec, bardzo jestesmy z aparatu zadowoleni a i obiektyw na nasze potrzeby jest ok.
fewcia, pstryczku widzialybyscie jakie bestie w Japonii zyja... |
|
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
![]() fajna ta kula |
|
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
onaella, jesteś wielka!!!
Właśnie się zastanawiałam, co między górne a dolne półki - a gdyby limonkowy lakobel - to jakie ściany? Dziewczyny, sorki za offtop, nie musicie czytać ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Silver, ale Darunia słodka nie chcesz się zamienić oballami? my mamy różowy
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
silver
moj juz chyba wyrosl z oballa i chyba nie bede mu drugiej kupowac...one wszystkie jednokolorowe sa? poka poka
|
|
|
|
#4357 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja tak mam
Ciemnofioletowa tapeta za łóżkiem, dwie ściany jasny fiolet. Naprzeciwko łóżka szafa na całą ścianę ze stlowoszarymi frontami ze szkła, szare rolety, makarony, narzuta. Łóżko i lampki czarne.Cytat:
![]() Cytat:
Swoją drogą ciekawe jak to będzie jak wyjdą braki w kasie później z tego powodu ![]() A Daria super Igusiowi też się nowa zabawka podoba - mamy zieloną.
|
|
#4358 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już dawno tęczy nie widziałam. Cytat:
dla mamyCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super że chrzciny się udały ![]() Cytat:
Cytat:
![]() za "prawie" obrót ![]() Cytat:
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zielony to jednak dość wyrazisty kolor więc łatwo można przedobrzyć.
|
|
|
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Silver dzieci nam udowadniają, że wszystko się zmieści do buzi
|
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
dołączamy do szczesliwych posiadaczy oball- kuzwa ile to kosztuje za takie gowno
no ale najwazniejsze,ze malemu sie [odoba,mamy pomaranczowaCytat:
z fioletu jest piekna farba dulux bodajze bakłażan- miałam kiedys łazienke i kolor był boski fiolet pięknie komponuje się z bielą i srebrem Onella miałam pytać- a pokaż teraz swoją kuchnie? bo widziałam kafelki na zdjęciu z tortem i przyznam,że bardzo ładne ![]() co do kuchni marzeń to naprawdę fantastyczna, ja w końcu sobie zrobiłam angielską kuchnię z tym takim ?portalem" nad kuchenką, łatwo nie było bo mam bardzo małą kuchnie i musieliśmy uważać,żeby nie przybić jej za bardzo więc zrezygnowaliśmy z jednej ściany- jest otwarta na salon i meble w salonie (bibliotekę) zrobił nam stolarz w takim samym stylu jak kuchnia więc fajny efekt jest pewnie,że brakuje mi wyspy, może kiedyś jak wygram w totka i będę mieć większą chatę, na razie nie zamierzam się budować drugi raz
|
|
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Lady zobacz np tutaj:
tylko wiesz co, nie wiem czy jak będzie zielony lacobel to czy wszystkie zielone dodatki to nie będzie za dużo ![]() ewentualnie możesz wziąć zwykły mleczy lacobel a pod niego pokombinować i włożyć jakieś wzory, np ala gałązki zielone |
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidzę pająków!
Ostatnio siedziałam na ławce przed domem i po ścianie zapitalał taki z mniejszych-to ja go zdmuchnełam i nieszczęśliwie wpadł w pajęczyne,a tam... Jak nie wyskoczy taki gigant pająk potem mi się w nocy śniło. Albo brat jak był w Hiszpani to na torbie podróżnej na lotnisku taki wielkolud mu siedział jak ręka pokazywał mi fote. Ohyda
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn nie podoba mi się bo jest mała a jeszcze wczoraj na urodziny od znajomych dostałam nowy opiekacz pod kolor czajnika i kitchen aida i nie mam gdzie postawić zaraz zoabczę czy mam jakieś zdjęcie na dysku to Ci pokażę |
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, a ja bym jeszcze poszukała inspiracji
to znaczy nie sugeruj się do końca tym co mówię, bo ja mam troszkę inny gust jeśli chodzi o wnętrza ale limonkowy kolor to teraz jest na topie i gdzie nie pójdę tam limonka i teraz tak, jeśli zrobisz ten lacobel czy jak to tam się zwie , to jednak nie jest neutralny kolor ja jestem zdania,że lepiej główne elementy dobierać neutralne i potem operować dodatkami w zdecydowanym kolorze bo dodatki zawsze można zmienić i jest to mniejszy koszt moja siostra ma limonkowe ściany i one są takie przytłaczające,że szok, za wiele nie może zmienić - dobrała teraz fioletowe dodatki ,ale tak naprawdę nie ma za dużo ruchów to oczywiście tylko i wyłącznie moje zdanie, coś w tym jest,że o gustach się nie dyskutuje musisz zrobić tak,żebyś Ty się najlepiej czuła a może wypowie się Mitabe ona ma coś z dekoratorstwem wspólnego
|
|
|
|
#4366 |
|
Wtajemniczenie
|
Lady moim zdaniem jeśli zielony lacobel to dodatki które będą stały na blacie będą się zlewać jeśli też będą zielone. Moim zdaniem jeśli zdecydujesz się na zielone dodatki to lacobel jednak inny. Dla przykładu ja mam białe meble na wysoki połysk, czarny lacobel i fioletowe dodatki np. pieprz i sól, ściereczki, doniczki itp.
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj TZ już dawno obiecał mi czerwony a teraz mamy tyle wydatków w związku z domem,że mogę jedynie się wznieć jak go oglądam w necie ![]() teraz będziemy taras-pergole robić więc na obecną chwilę to moj priorytet chcemy podłoże wyłożyć kamieniem łupkiem, drzewo już mamy a na tej pergoli marza mi się firanki z płótna żeglarskiego |
|
|
|
|
#4368 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Laski,
widzę, że dzisiaj na tapecie piłki z biedry i wnętrza swoją drogą też wysyłałam Tż po tą piłkę (własnie widzę z okna, że wrócił) - wszystko przez Was ![]() ja dziś za honor postawiłam sobie wysprzątać chate, ale udało mi się tylko dół- jeszcze gora została. szkoda mi już dzisiaj czasu na sprzątanie- wolę isc z Julasem na spaceros. Popiszę coś wieczorkiem jak już mała pójdzie spać i trochę bede miała czasu dla siebie, bo teraz robie obiad. Zjemy i idziemy w plener a TŻ na rower. wrzuciłam do klubu zdjątka
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj wiem jak potrafi kusić kupno kichenka ja się przymierzałam do niego bardzo długo i ciągle było szkoda tyle kasy, aż któregoś razu Mąż się wkurzył, że tyle pracuje, zarabiam dobrze i szkoda mi na coś o czym tak naprawdę marzę i na święta BN dał mi większość kasy na niego, ja dołożyłam chyba tylko 100f i nareszcie go miałam I teraz znowu zbieram się za dokupowanie końcówek czy mis i znowu zawsze coś innego jest do kupna i już Mąż zaczyna się wkurzać na mnie, że żydzę sobie na coś ![]() A Ty Kochana, na spokojnie wszystko sobie pokupujesz |
|
|
|
|
#4370 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to jest jak się mieszka w kawalerce Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ale śpioch Cudo Cytat:
Cytat:
|
|
#4371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() bardziej mnie właśnie przekonuje mleczny z dodatkiem koloru od spodu. Żeby taki zdecydowany kolor to raczej musiałaby być gładka kuchnia a moja jednak taka nie jest. Szukam szukam cały czas i jesteście wielkie
|
|
#4373 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne czym się przejmować to jak biegunka jest albo mocne zaparcia. |
|
|
|
|
#4375 |
|
Wtajemniczenie
|
dwupak- policzony jako jedna mówi, że babka z kasy poleciała po te drugie co były, żeby kod skasować, żeby tego worka nie rozrywać. Bo on jej powiedział, że tak są popakowane to tak wziął
|
|
#4377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- onaella, dawaj
|
|
#4378 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha az jestem ciekawa coście nawymyslały ![]() Cytat:
Ej nooo co z tym spokaniem ![]()
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
no to uwaga, chwalę się
pierwszy to Kubuś na urodzinki synka znajomych, a drugi to mój zeszłoroczny urodzinowy. Tylko temu z truskawkami zdjęcie zrobiłam na szybko przed ustawieniem na paterze, dlatego taki krzywy wyszedł
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.

Nie wiem jak mam malego przed tym swinstwem chronic:/

my mamy różowy
i chyba nie bede mu drugiej kupowac...
Swoją drogą ciekawe jak to będzie jak wyjdą braki w kasie później z tego powodu 

Zielony to jednak dość wyrazisty kolor więc łatwo można przedobrzyć.
no ale najwazniejsze,ze malemu sie [odoba,mamy pomaranczowa

w ogóle jeżeli w tym miesiącu G dostanie podwyżkę to musimy mieszkania poszukać większego...![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
6 5 4 3 2 1