|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Cytat:
|
|
#3272 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już jesteś jedną nogą na medycynie
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obowiązkowo musisz zdawać polski, matematykę i angielski (wszystko na jednym poziomie, odpowiadającym poziomowi podstawowemu) oraz co najmniej jeden (a maksymalnie 6) przedmiotów dodatkowych na poziomie rozszerzonym z puli: biologia, chemia, filozofia, fizyka, geografia, historia, historia sztuki, historia muzyki, informatyka, język łaciński i kultura antyczna, wiedza o społeczeństwie, języki mniejszości narodowych i etnicznych, język regionalny, języki obce nowożytne, matematyka, język polski.
|
|
#3275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a swoją drogą to pachnę orzeszkami
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież w tym właśnie chodzi o to, że nie chcą Kav przenieść
|
#3277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym taka na przykład hutnicza produkcja aluminium następuje w procesie elektrolizy, coś mi świta? Kaśki się spytaj. ![]() Cytat:
Witajcie w klubie Mam prawie setkę w tyłku, 38 rozmiar i chociaż mam kubaturę orki, mam to serdecznie gdzieś.[/QUOTE] Cytat:
|
|
#3278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze trochę a na matmę też wypracowanie wcisną. Jak się cieszę, że już mam maturę za sobą
|
|
|
|
|
#3279 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
olej arachidowy? jak w ogóle wrażenia po tych kosmetykach ode mnie?
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3282 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Pamiętam jak byłam kiedyś na wczasach i poszłam do publicznej ubikacji. Płatność 2 zł (na mechanizm). Jakby ludzie sobie nie pomagali to każdy by płacił. Ale nie, jeden drugiemu trzymał drzwi, żeby się nie zatrzasnęły i w końcu nikt nie musiał płacić ![]() Według mnie zawsze warto pomagać innym. Nawet wszytkie ulotki zbieram jak ktoś rozdaje dziadek ma czym hajcować.Cytat:
No chyba jacyś idioci układają te matury co jedna to głupsza..
pisze się razem ! Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu, gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2013-05-21 o 13:34 |
||
|
|
|
#3283 |
|
Zadomowienie
|
Nie martw się, też zaspałam na swoją.
![]() Byłam z kostką na SORze. Śmiech na sali. Najpierw czekałam 2h pod pustą salą, aż ktokolwiek w ogóle na mnie spojrzy. Po 2,5h poszłam na rentgen, odebrałam sweet focię, potem kolejne 2h pod pustą salą, aż nagle przyszedł Pan Ortopeda. Pan Ortopeda stwierdził, że mam naderwane więzadła, wiec kazał mi sobie nogę usztywnić w domu (kij, że ledwo na nią stanąć mogę, utykałam sobie po szpitalu) i dał mi...skierowanie do ortopedy, żeby mi zdiagnozował tą nogę i powiedział co dalej. Cały dzień w dupie, a sytuacja bez zmian. Dobijcie mnie.
|
|
#3284 | |
|
Wtajemniczenie
|
na razie tylko olejami jade (nie chce nowych rzeczy od razu wszystkich tetsowac )za to paznokcie pomalowane Cytat:
zawsze pełną torbę ich mam
|
|
#3285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dobrze, może niedługo zrobimy tyłkowe spotkanie ![]() Cytat:
co innego potrzymać drzwi osobie, która musi bo zaraz się zsika a nie ma 2 zł , a co innego kiedy cała wycieczka oszukuje tak - mówiąc wprost - właściciela toalety. no ale może ja jestem zbyt prawilna
|
|
#3286 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paznokcie pewnie się świecą jak psu ...
|
|
#3288 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;40911848]padłam
mi też o matko dzisiaj siedzę prawie cały dzień w mieszkaniu, ale nie mogę nic nałożyć na włosy, bo o 18 idę do byłego pracodawcy po referencje szukałam Auchana (by kupić maski do włosów z Bingo) we Wro i jest na Bielanach, a to taki kawał drogi Zobacz jeszcze w Magnoli w tesco, w auchan byly ostatnio tylko 3 rodzaje ![]() Xminor jak suszysz wlosy ze wychodza Ci proste ? Ja dzis mimo suszenia z gory na dol, koncentratora poowietrza i hrzebienia mam i tak troche skrecone ?Co ja mam za wlosy usmiechniete oczy mniam zjadla bym orzeszkow
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Kaveri- paczka doszła, dziękuję ci bardzo !!
Co prawda listonosz- leń zostawił ją u babci, ulicę obok, niemniej jednak- zaraz będę ją miała w swoich łapkach. |
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestę geniuszę.
![]() Cytat:
A ja tam myślę, że co innego dać dziadującemu chłopowi na chleb (co mogę nazwać pomocą), a co innego czynić coś, co skutkuje stratami finansowymi innego człowieka/podmiotu. Kupując colę zawierasz transakcję TY- KFC, a oddając kubek komuś innemu powodujesz, że KFC na tym traci kasę.. Tak samo jest ze wspomnianą sytuacją z kiblem publicznym (wtedy traci budżet miasta, czy kto tam zarządzającym kibli jest) czy z głośną akcją przekazywania sobie ważnych biletów autobusowych/tramwajowych przy wyjściu/wejściu do tejże formy komunikacji miejskiej (naraża się KZK GOP czy inny podmiot na straty finansowe, a siebie bezpośrednio na mandat od kanara- bo to letkie wykroczenie jes). Kwestia etyki, sumienia i tych innych takich osobniczych spraw..
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-05-21 o 13:26 |
|
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie często mu dają niech sobie zarobi, a często też widzę, że za te pieniądze ( prócz piwka ) kupuje sobie jedzenieJa dziś mam drugie użycie bingacza, tym razem zobaczę jak włosy wyglądają po wyschnięciu, bo ostatnio tyle co wyschły to poszłam spać i na drugi dzień były powywijane w każdą mańkę, ale i tak gładkie
|
|
#3292 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Także .
|
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawi mnie ten fenomen, że po BingoSpa Shea i glinkowej (ale glinkę użyłam tylko raz) jak i po Seboradin Rzepa mam włosy doskie, gładkie, miękkie, fajne, najlepsze (przynajmniej przez 1 dzień
)Po rosyjskim propolisie i Natura Siberica są gładkie, ale już takie "suchawe" "puchawe". Dziś mam włosy po 1 użyciu Biovax 4 oleje (wygląda obiecująco, są raczej fajne) Są z tego jakieś wnioski ? tzn., że moje włosy pragną tylko emolientowych masek teraz i na zawsze? |
|
|
|
#3294 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do ulotek to zawsze biorę, bo jednak żadna praca nie hańbi. Swoją drogą co do jedzenia to dziwi mnie to, że ludzie tak często je wyrzucają? Często spotkałam się z sytuacjami w szkole, gdzie dziewczyny wyrzucały kanapki do kosza. Niby, dlatego że zgniotły się w plecaku. Jak mi została jakaś kanapka i wiedziałam, że jej nie zjem to po prostu zostawiałam ją gdzieś na przystanku albo w miejscu gdzie mógł ją znaleźć jakiś bezdomny. Albo dawałam ją pieskowi |
|
|
|
|
#3295 |
|
Wtajemniczenie
|
to ci coś wyznam... jestem sroka
kocham jak mam coś co się mieni lub świeci
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Bez okrągłych szczotek etc, ciepły nawiew, duża moc nawiewu, silikonowe zabespieczenie i odżywka ds, która mnie rozprostowywała, czyli Nivea Diamond Gloss
później mogę wstawić jakie efekty udaje mi się uzyskać w zależności od dnia
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie angielski tylko jakikolwiek język
![]() Cytat:
|
|
|
#3298 | ||||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wiem nawet na którym profilu zostanę, jestem dopiero w pierwszej klasie, a ja już muszę myśleć o maturze, że nie wspomnę o ew. medycynie i specjalizacji, które mnie - jako os. niepełnosprawną - będą dyskwalifikowały. Trzymajcie mnie
|
||||
|
|
|
#3299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojj, biedna ![]() Cytat:
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40911129]Dopsz, dopsz, wrzucam, choć się wstydam. Pierwsze dwie fotki, to włosy świeżo po wczorajszym wieczornym myciu. Drugie dwie fotki to włosy od razu po wstaniu rano, nawet grzywki nie uczesałam. Tradycyjnie fotki kalkulatorem, kolor przekłamany itd.[/QUOTE] Ładne! Cytat:
![]() Mam dziś GHD Na pierwszym zdjęciu jeszcze nieodgniecione, bo mama już wychodziła i nie miałby mi kto zrobić zdj
|
|
#3300 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40911129]Pierwsze dwie fotki, to włosy świeżo po wczorajszym wieczornym myciu.
Drugie dwie fotki to włosy od razu po wstaniu rano, nawet grzywki nie uczesałam. Tradycyjnie fotki kalkulatorem, kolor przekłamany itd.[/QUOTE] jak dla mnie super burza włosów Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

Kaveri nie jest czasem z nowej podstawy ?
tam trzeba chyba...

już jesteś jedną nogą na medycynie 

jacie, ja do piątku czekać muszę...