|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Pipsonku Skarbula duużo zdróweczka dla Ciebie
też Cie mocno ściskam i życzę aby wszystko się poukładało i wracaj do nas jak najszybciej ![]() Posiedziałam 4 godziny z olejami na łubie, a teraz siedzę z maską bingo workiem foliowym i czapką zimową ![]() Mureczko kochana co u Ciebie? Jak maturki? jesteś już po? pisz do nas częściej ![]() Heroine uuu nie dobrze jak pogoda pokrzyżowała zakupowe plany co miałaś zamiar fajnego kupić chwal się
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2013-05-21 o 16:36 |
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Pipson, brzmi poważnie
Zdrówka w takim razie Kochana! Like a women, dziś przeglądałam Twoje focisze. Jeju jaką Ty masz figurę Heroine, u mnie też pewnie zaraz lało. Dziś cały dzień było słonecznie ale dość zimno (brzmi dziwnie ale jednak). Z tego wyniknie coś niedobrego Coś miałaś upatrzonego na sklepach może?Medzik, słyszałam dużo dobrego o tych maskach BingoSpa. U mnie bez problemu można je dostać ale coś mnie zawsze powstrzymywało. A ktoś tu pytał o moją maskę bananową. Mam tą: http://allegro.pl/v-laboratories-bio...075360862.html Tak jak pisałam - na początku była ok, ale szybko zauważyłam że jednak oszukuje włosy. No nie wiem..ale nawet jak u mamy raz nałożę placentę to włosy są zupełnie inne. Dlatego wykańczam ją jak najszybciej i zmieniam na inną. Wiecie co...Wlazłam dziś na wagę i załamka. 52,7kg A jeszcze wcześniej wzięłam sobie po kawałeczku ciach które mamy z tej komunii
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-05-21 o 16:27 |
|
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak zwykle wszystko będę w biegu załatwiać i torebka no i kosmetyki! Bo pustki w łazience odkąd przyleciałam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
te foty to jak ważyłam 54kg.teraz waham się miedzy 49/50kg.ale udziska dalej gigantyczne mam i choćbym nie wiadomo jak schudła,to one nadal straszą.Zazdraszczam Twojej figury,mega nogi i szczupłe uda
|
|
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero miałam się rozglądać u mnie jest mało sklepów z ciuchami także szybko można obskoczyć za to w czwartek bądź piątek jadę do większego miasta to może coś wyhaczę i mam w ![]() Kochana, patrząc na to ile Ty masz wzrostu to waga wyglądasz bosko i coś jej będzie przeszkadzać
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. najprawdopodobniej nic ciekawego. Bingo sa bajeczne (kocham ta z shea i algami) i nie maja silikonow. Ile ty masz wzrostu? 160? Ja mialam dzis nerwowke calkowita - jezdzilam z kocica na sterylizacje. Biedulka juz sie wybudzila z narkozy i jest calkiem zamroczona. Oby szybko doszla do siebie.... jeszcze tylko najmlodsza czeka operacja .
|
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Like a women, ja to mam tzw. baleronki
Ale ja nigdy chyba nie pokocham moich ud i brzuch Heroine, no właśnie. My baby zawsze sobie coś znajdziemy. Kurde, że faceci mają większy dystans do swojego wyglądu. Z mojego TŻ brata zrobił się taki pączuch i w sumie już dość niekorzystnie wygląda, ale macha na to ręką, choć żonka już zaczyna wirować i krzyczy że mu się sadło wylewa Może u mnie nie jest jeszcze tak poważnie hehe ale jednak już sobie zaczęłam liczyć niedoskonałości ![]() Co do zdjęć na blogu - kurde ale pod ciuchami to zawsze to i owo się schowa, widać mnie tylko z jednej perspektywy i wgl. A jednak już brzuszek lekko dynda, a jak zapinam stanik na ostatni haczyk to widać lekkie fałdki a kiedyś ich nie było ![]() Paulownia, ja właśnie nigdy nie odnajdywałam się na wątkach dla włosomaniaczek bo nigdy nie umiałam analizować składu Hehe. No przejechałam się na tej masce, serio. Koleżanka tak zachwalała, w dodatku kocham wszystko co bananowe, więc się skusiłam. Tania nie była bo płaciłam 20zł. Fajnie że polecasz konkretną Bingo - jest ich tyle że nie wiedziałabym którą wziąć A wzrostu mam 170cm. Wieeeem, nie powinnam narzekać, wręcz przeciwnie. No aleeee...To nawet nie chodzi o wagę bo waga to pikuś ale o ten brzuszek i uda. Ile płaciłaś za sterylizację. Ja muszę zabrać kotkę mojej mamy bo jak ma kocięta to je zawsze wynosi i porzuca specjalnie gdy nikt nie patrzy. Dlatego czym prędzej trzeba się za to wziąć. Coś miałam pisać...A! Przeanalizowałam sobie co tak naprawdę jadam. ZAuważyłam że w moim jadłospisie jest za dużo węgli. Np: śniad: owsianka (w sumie dobre węgle) z 2 pastylkami słodzika, kawa z pastylką słodzika (o zgrozo )II śniad: ostatnio to na ogół kanapki (tak z 2-3) - biały chleb obiad: ryż lub makaron z sosem, mięskiem...zależy kolacja: też kanapki I to właśnie dlatego że wcinam tyle węgli mam takie spadki energii w środku dnia. Po prostu mnie rozkłada i jak nie wypiję kawy to padam. Dlatego postanowiłam się przerzucić na: http://authoritynutrition.com/low-ca...plan-and-menu/ Nie wiem jak mi pójdzie, całe szczęście dopuszczają ryż w menu, pomimo że to same węgle. Kurde, nie umiem wyobrazić sobie nie jedzenia chleba, albo jedzenia obiadu bez ziemniaków, makaronu lub tego typu dodatku. Ale coś za coś. Nie wiem natomiast jak jest z kaszą gryczaną którą bardzo lubię....
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-05-21 o 17:22 |
|
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Ja was podczytuję
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na razie miedzy 60-61 kg. Ale marze o 58-57 kg. Jakos balabym sie odchudzac do 55 czy mniej, choc moze i moglabym. Wydaje mi sie, ze to by bylo za malo . Wole trenowac na spalanie tluszczu, robic rzezbe i mierzyc centymetry . Bingo wiekszosc jest dobra - ja chce jeszcze te drozdzowa wyprobowac. Nie wiem, ile teraz sterylizacja w Polsce kosztuje . Najstarsza operowali rok temu, jeszcze w Danii mieszkalismy, zaplacilam 1300 dunskich koron, teraz za Triss dalam 1200 szwedzkich (mniej wiecej ta sama kwota) u weterynarza w Malmo. A Maja...zobaczymy. Bo sie zanosi na ponowna przeprowadzke z powrotem do Danii |
|
|
|
|
#3070 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Podziwiam
Mi cięzko z kanapy się podnieść. I z diata tez do doopy. Cieżko mi się zebrać do ćwiczeń i diety---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
następna. mnie nawet perspektywa zbliżającego się lata i pokazywanie ciała nie mobilizuje. Boshe co się ze mną dzieje---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() Cały czas cienia szukałam![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- JAki żel?? Polecasz? ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Choćby zaraz. w końcu uwierzę, że wróciłaś do nas---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
No to biegusiem na zakupki!! Rozeznanie zrób, na pewno upolujesz jakas mega kieckę. Aaaa.. i obiecaj że się pokazesz ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Superr!! JEszcze jak wrócisz to już gites będzie!
|
|||||||
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się odmóżdzam. Ukrytą prawdę oglądam
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Aaaa.. "i planuję zrobić taka miksturę, tylko miętę muszę skołować.. http://www.gotujmy.pl/nalewka-mietow...sy,154538.html Próbowała może któraś coś podobnego?? ? NA lepsze trawienie będzie jak znalazł ![]()
|
|
|
|
#3072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłabym je cały czas gładzić i dotykać ![]() I to ja pytałam o tą bananową maskę którą miałaś i czytałam o niej u Ciebie na blogu nie znam jej A co do Twojej wagi to rozumiem Cię, choć i tak dla mnie wyglądasz idealnie i uda chudziutkie z tego co pamiętam to masz w udzie 48cm? Cytat:
ja mam dwa w sierpniu, a nie mam pojęcia jaką chcę kieckę widzę super zakupy się szykują zazdraszczam ![]() Ty nie podczytuj tylko się udzielaj, bo tęsknie za Tobą i brakuje tu Twoich postów
|
|
#3073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) Ale odcinek. Pierwszy raz specjalnie czekałam po reklamach na kontynuację. Myślałam żę to ten kolega zabijał a to taki wkręt! ![]() Cytat:
Bo mamie wywiozłam centymetr. Ale na pewno więcej mam! 48 to ja w tamtym roku na wakacjach miałam i wchodziłam bez problemu w spodnie a teraz ![]() To może tej maski powinnam spróbować. No zobaczę co będzie w Teskaczu bo tam Bingo można w Lbn kupić. Lecę oglądać z małżonem Grę o Tron
|
|
|
#3074 |
|
Zadomowienie
|
Koniec matur
Na angielskim ustnym było świetnie, gościu ze mną żartował i nie było żadnego stresu - zdany na 100% ![]() Teraz mam czas na przygotowania do wyjazdu i na pisanie z Wami ![]()
|
#3075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3076 |
|
Zadomowienie
|
basiu no nie taki straszny, ale ile ja nerwów zjadłam przez te matury to moje
a i dziękuję
|
#3077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet z 50cm w udzie jestem zadowolona ![]() Kupuj bingo bo jest mega ![]() Cytat:
dumna jestem z Ciebie
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooo. i widze Milenka zajrzała
Co u Ciebie kochana??
|
|
|
|
#3079 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zel-krem z nivea goodbye cellulite użyłam dopiero raz wiec co do skuteczności się nie wypowiem ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja byłam na zakupach kupiłam sobie sukienke, leginsy do ćwiczeń i dwie pary spodni, bo nie wiem które wybrać zaraz zrobie zdjęcie to mi pomożecie może Rożnią sie tylko kolorem
|
|||
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3082 |
|
Rozeznanie
|
No ja już po zajęciach dzisiaj
![]() Coctail sukienka bardzo fajna a spodnie też super ale moim zdaniem uwydatniają Ci biodra . A gdzie je kupiłaś? Pipson to zdrówka życzę ![]() Zośka widzę że rozum wrócił Odzywaj się do nas !!!![]() Murka moje gratulację Wiedziałam że sobie świetnie poradzisz ![]() O mam chyba w domu tą maskę z Bingo ale jakoś jeszcze jej nie próbowałam jak pojadę teraz na weekend to spróbuję :P I chyba mam tą z masłem shea ![]() Dziewczyny a jak nazywa się ten nowy program Chodakowskiej? Jest już dostępny na necie ?
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na tej nowe płycie pisz total fitness i ekstra figura wiec nie wiem ![]() Miałam opisać Pauli ćwiczenia więc tak : jest pięć rund po 3 ćwiczenia napisze jakie mniej więcej pamiętam wyskoki z kolanem w górze i noga do tyłu, podpór na przedramionach ciało w linii prostej tzw, deska, klęk podparty wyciągnięta prawa ręka i lewa noga i po skosie stykamy pod brzuchem , nogi szeroko i przekładamy prawą noge po skosie za lewą, jaskółka, leżenie na plecach i podnosimy się i ściągamy nogi do klatki piersiowej. To tak mniej więcej co pamiętam ogólnie ćwiczenia na dolne partie według mnie
|
|
|
|
|
#3084 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że da się schować pod ciuchami to i owo, ale bez przesady Osz Ty Wróciłam wróciłam i nie zapowiada się żebym gdzieś wyjeżdżała ![]() Cytat:
ale ile to kosztów za sobą niesie 1000 zł to mało a następne w czerwcu ![]() Z tym zdjęciem to się zastanowię ![]() Cytat:
Ja też nie mam wizji kiecki mam nadzieję, że coś mi wpadnie w oko w sklepach ![]() A ja sobie nie zazdroszczę
|
|||
|
|
|
#3085 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdolniacho Ty moja! Gratuluję! Cytat:
Cytat:
Żaden pulpecik jeśli chodzi o kolor to wzięłabym ten bardziej wyrazisty
|
|||
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic trzeba sie przejsc po sklepach, obczaic i w koncu zmierzyć
|
|
|
|
|
#3087 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję wam kochane
Strasznie się ciesze że już po wszystkim ![]() Z tej radości siedzę teraz przed kompem i piwko żłopię ![]() madziu ale długie masz te włosy już heroine wróciła i od razu jaki ruch na wątku super że jesteś ![]() coctail moim zdaniem te bardziej żółte są ładniejsze A co Ty jedne do sklepu oddasz tak? U mnie w sklepach to nie pozwalają tak brać żeby się zastanowić, mendy jedne
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail ładna kiecuszka
i spodnie też super, ale sama nie wiedziałabym które mam wybrać Heroine oj tam oj tam, wierzę że poradzisz sobie z tymi zakupami przecież to sama przyjemność ![]() I dziękuję a no włoski rosną sobie powolutku, ale dobrze że w ogóle rosną a jak tam Twoje? mam nadzieję, że już nie prostujesz ? przyznawać się tu szybciutko
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
Mureczko dziękuję kochana
ja bym chciała taka długość jak ma Cocktail, ale to pewnie jeszcze z 2-3 lata minimum zapuszczania przede mną ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Murka też bym się napiła piwa, a nie mam Tż kupił mi kinder bueno ( przed ostatnim @ nie było nic słodkiego w domu i Tż pędził ze mną di sklepu, bo byłam zła jak osa i NATYCHMIAST musiałam zjeść coś słodkiego ) zjadłam dziś jedną pałeczkę, a drugą mam na jutro
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

co miałaś zamiar fajnego kupić
chwal się 

Zdrówka w takim razie Kochana!
Coś miałaś upatrzonego na sklepach może?

jak zwykle wszystko będę w biegu załatwiać
te foty to jak ważyłam 54kg.teraz waham się miedzy 49/50kg.ale udziska dalej gigantyczne mam
i choćbym nie wiadomo jak schudła,to one nadal straszą.
i mam w

Mi cięzko z kanapy się podnieść. I z diata tez do doopy. Cieżko mi się zebrać do ćwiczeń i diety

mam nadzieję, że coś mi wpadnie w oko w sklepach